-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αντίθετα ξεχνάνε και κάτι βασικό .
Κάποιο υπαλληλάκι στον δημόσιο , που σήμερα έπρεπε να είναι απολυμένο, έβγαλε ένταλμα σύλληψης εναντίον κάποιου , που ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΘΩΟΣ και τον υπέβαλλε σε μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία . Κάποτε σε αυτή την χώρα πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν αποζημιώσεις που θα κόβουν το κώλο σε τέτοια άτομα .
.ΟΛΟΙ είναι αθώοι μέχρι να τους καταδικάσει το δικαστήριο.
Δηλαδή όποιοι είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ( ; ) αθώοι δεν πρέπει να συλλαμβάνονται; Το 'υπαλληλάκι' δεν είναι δικαστής για να κρίνει ποιός είναι αθώος και ποιός ένοχος. -
Η κριτική προς τον ΚΚ αφορά το γεγονός ότι θα έπρεπε να πάψει να ασχολείται με το περιοδικό όταν πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο ή θα έπρεπε όπως πχ ο Enzo να φροντίσει ώστε το περιοδικό να παραμείνει υπό τον έλεγχο του στο Δημοσιογραφικό κομμάτι. Όταν το περιοδικό έγινε fashion magazine και άρχισε να υιοθετεί πρακτικές που ο ΚΚ περιγελούσε την δεκαετία του 80 και 90 (δεν θα δείξουμε πχ ποτέ κώλους και βυζιά και φτάσαμε να έχουμε 'δοκιμές και ταξίδια' με μοντέλες) τότε απλά ο πυρήνας των ανθρώπων που ήταν φανατικοί και πίστεψαν έφυγαν.
Ανεξάρτητα το αν το net έχει προκαλέσει μία επανάσταση στον χώρο των media ή όχι, η απαξίωση του έντυπου τύπου που βλέπουμε στην Ελλάδα δεν την βλέπουμε πουθενά αλλού στον κόσμο. Γιατί ο έντυπος τύπος έχει πια και το χρόνο/πολυτέλεια να επεξεργαστεί την είδηση και να δώσει και ένα opinion σε βαθμό πολύ πιο λεπτομερειακό από τον ηλεκτρονικό τύπο. Εκεί λοιπόν που τα τεστ έπρεπε να γίνουν ακόμα πιο λεπτομερειακά, να προσφέρουν πληθώρα πληροφοριών και όχι υποκειμενικές απόψεις εκεί και οι 4Τ τουλάχιστον έκαναν ακριβώς αυτό που κατηγορούσαν για χρόνια. Απλά μετέφεραν τις απόψεις των ανακοινώσεων τύπου των εταιρειών με ιδιαίτερη σημασία στο φαίνεσθαι.
Πόσο πχ. με εκνεύριζε ότι στην τεχνική ανάλυση διάβαζα το 'με όλα τα γνωστά ηλεκτρονικά καλούδια'. Γράψε πια είναι τα καλούδια, τι το νέο υπάρχει ή κάνε μία παραπομπή σε ηλεκτρονικό υλικό. Δείξε με γραφήματα τι σημαίνει επιδόσεις, κράτημα κ.λπ. Κάνε proof reading!! έχεις το χρόνο και την πολυτέλεια! Τίποτα από αυτά.
Βέβαια προς το τέλος το περιοδικό ήταν και 65% απόψεις κριτικές επί των πάντων και 25% δοκιμές και συγκριτικά και 5% οδηγός αγορών και 5% αγώνες πάσης φύσεως. Σε τι διέφερε από το Status δεν μπορούσα να το καταλάβω. Ελπίζω πάντως ότι μέσα από όλον αυτό τον ορυμαγδό να βγει κάτι το θετικό με ένα περιοδικό που ίσως να γεμίσει το κενό αυτό. Και προσωπικά δεν θεωρώ ότι αυτό είναι το Drive.
Ένας αναγνώστης από το 1981 ως και το 2010 που νιώθει προδομένος γιατί ένας άνθρωπος (ΚΚ) που διαμόρφωσε μέρος της προσωπικότητας του, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος αυτών που πρέσβευε.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πειράζει που ρομαντικοί τύποι σαν και μένα στεναχωρήθηκαν από την ειδηση και αγωνιούν τόσο για το μέλλον των 4τ όσο και του ιδρυτή τους;
Δεν σχολιάζω το ποιος έφαγε τι διότι δεν το ξέρω και δεν με αφορά...σχολιάζω ότι οι 4τ είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου από το 1988 που τους διαβάζω ανελλιπώς! Ο ΚΚ υπήρξε μέντορας στα γραφόμενα του για πολλούς ανάμεσα τους και μένα!
Ρίξτε όση χολή θέλετε -δικαίως και αδίκως- στο περιοδικό και στον ΚΚ...εγώ είπαμε είμαι ρομαντικός και θα περιμένω τις εξελίξεις ευχόμενος το καλύτερο για τον ΚΚ και τους 4Τ!Νομίζω ότι είμαστε αρκετοι αυτοί που ανδρώθηκαν αυτοκινητιστικά μέσα από τα γραφόμενά του.Κείμενα δικά του ,του Δήμου,του Βασιλικού,του Μάργαρη.κτλ.Θυμάμε πολλά από το '77 που διάβαζα,ταξίδευα μέσα από τα κείμενά του.Όπως προείπα λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Άλλωστε βρισκόμαστε στο σπίτι του.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Είναι ιδέα μου ή τίποτε απ' όλα αυτά δε θα είχε γίνει αν ο Καββαθάς είχε κάνει καλύτερη διαχείριση στα του οίκου του; Μήπως την πάτησε ακριβώς σαν αυτούς που έκραζε;
To αυτο.Κ ειναι ορισμενοι εδω μιλανε για πατριαρχες,καταχαρηκαν που βγηκε και τον εχουν θεο.Οτι να ναι
...μαθαμε ολοι, καναμε τρελες καριερες, μεγαλες επιτυχιες, συνεργαστηκαμε με καμμια εκατοστη ανθρωπους, καναμε δικη μας εταιρια η οποια λειτουργουσε αδιαλειπτα καμμια 30+αρια χρονια υπο την ιδια διοικηση, και κρινουμε ως αλλοι επιτυχημενοι αυτοδημιουργητοι επιχειρηματιες, περι 'καλυτερης διαχειρισης'...
Τα παραδειγματα δε εκατονταδων μεγαλων αυτοδημιουργητων και επιτυχημενων επιχειρηματιων που οδηγηθηκαν με τον ενα ή τον αλλο τροπο σε κλεισιμο των επιχειρησεων απο την ελλειψη ενος κρατους δικαιου, ειναι αμετρητα.
(σαφως και συνδυαζεται εδω με προσωπικοτητα καλοπιστη και ρομαντικη, χαρακτηριστικα που δεν ταιριαζουν ευκολα
με το επιχειρηματικο γιγνεσθαι, κατι αλλωστε που εχει παραδεχτει ο ιδιος. Ομως σε μια οποιαδηποτε αλλη χωρα, που οι νομοι θα λειτουργουσαν για ολους ανεξαιρετως, και θα προστατευαν επισης τις υγιεις επιχειρησεις, τετοια καταληξη δεν θα ειχε η εταιρια...)Αλλα φυσικα μαθαινουμε-γνωριζουμε και μεσα απο την τηλεοραση-media θεωρουμε μεχρι και προτυπα, ολους τους μεγαλομ@λακες, ψευτοεπιτυχημενους κ@υραδομαγκες, οι οποιοι με κλεμμενα-μαυρα λεφτα εγιναν επιχειρηματιες του κ@λου, στηριζομενοι επι δεκαετιες, απο το κομματικο κρατος.
Το 'απεραντο φρενοκομειο', -φραση που χρησιμοποιουσε ο αειμνηστος, ο τελευταιος μεγαλος ηγετης- ειναι πιο επικαιρο απο ποτε, δυστυχως για την εποχη που ζουμε...@Socratesn
Για την αυτοκινηση στην Ελλαδα, τα τελευταια 40-45 χρονια ΕΙΝΑΙ Ο Θεος, και κριμα που υπαρχουν πολλοι αδαεις, εντος-εκτος Forum, και δεν το γνωριζουν.
Πριν την ΠΑΝευκολη αρνητικη κριτικη, (κανουμε πρωταθλητισμο στο 'σπορ' αυτο οι Ελληνες) καλο θα ειναι καποιοι να διαβαζουν-ενημερωνονται λιγο περισσοτερο για την πορεια καποιων ανθρωπων, ωστε να μην γραφονται, ΑΚΥΡΕΣ και
ΑΔΙΚΕΣ δημοσιευσεις...Το γνωστό ποστ κικιζοκαρμιριας...
Πάντα μου φταίνε οι άλλοι ( λαμόγια-κράτος -ΕΟΚ;; )
Οποίος δεν είχε δικιά του ανώνυμη για σεβαστό διάστημα δεν μπορεί να ΚΑΤΑκρίνει ...
-
...μα ετσι καταντησαμε, οποιοι εχουν οραματα, ιδεες για τον τοπο τους, και βλεπουν παραλληλα οτι επικρατει ενα συνοθυλευμα αχρηστων, κομπλεξικων, και χαραμοφαηδων, το οποιο μονιμοποιεται για δεκαετιες, τοτε 'γκρινιαζουν', και 'κλαιγονται'...
Τα υπολοιπα που λες ειναι το λιγοτερο αφελη, και αστοχα...
Εσυ μπορεις να εισαι οσο αδαης και Ελληναρας θελεις....
Οσοι έχετε οράματα και ιδέες για τον τόπο;;
-
Θα πω οτι διαβαζα κειμενα του απο το περιοδικο 'νεο αυτοκινητο' πριν το autoexpress, ναι σε οτι ειπαν οι προλαλλησαντες, οταν ημουνα εξωτερικο το 77 γραφτηκα συνδρομητης και οι δικοι μου το εστελναν εκει που ειμουνα και οταν γυρισα τα μετεφερα πισω.... τα τευχη. δυστυχως δεν εχω δυνατοτητα να τα ξαναξεφυλισω προς το παρων.. ομως σκεφτητε μερικοι οτι οταν εισαι σε ενα οικονομικο κλιμα π.χ. 1999, δεν μπορεις να μεινεις εξω απο το γενικωτερο κλιμα γιατι τελικα θα το 'κλεισεις' το μαγαζι = το παιδι σου. στο πνευμα αυτο εκανες συνεργασιες και σε εριξαν οι συνεργατες, ουτε πρωτη ουτε τελευταια φορα... και πιστευες οτι θα εσωζες κατι... με τις ΕΛ. ισως δεν ειχε και πολλες επιλογες για αλλους σωτηρες ετσι που πηγαν τα πραγματα στον περιοδικο τυπο... πιστευω οτι με καλη διαχειρηση και θυσιες μπορει να ξανασταθει...το περιοδικο, του το ευχομαι γιατι ειναι μεγαλη πικρα να το δει να κλεινει ετσι αδοξα... Οι αναγνωστες του αν δουν ειλικρινη προσπαθεια πιστευω οτι θα το στηριξουν. ο χρονος ομως περναει...και χανεται
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
Νομίζω ότι είμαστε αρκετοι αυτοί που ανδρώθηκαν αυτοκινητιστικά μέσα από τα γραφόμενά του.Κείμενα δικά του ,του Δήμου,του Βασιλικού,του Μάργαρη.κτλ.Θυμάμε πολλά από το '77 που διάβαζα,ταξίδευα μέσα από τα κείμενά του.Όπως προείπα λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Άλλωστε βρισκόμαστε στο σπίτι του.
σεβασμός υπάρχει φίλε μου από την πλειοψηφία όπως βλέπεις. Λίγοι είναι εδώ μέσα που τα 'ξέρουν όλα' κ προσβάλουν (κ ας είναι απλά φαντασμένα 20χρονα που πήραν το πτυχίο του όποιου ιδρύματος κ νομίζουν ότι γαμουν κ δέρνουν ενώ οι άλλοι είναι 'μπετατζήδες' ή απλά τρολλάκηδες σε κάθε τοπικ που γράφουν). Απλά γράφουν κ 100 ποστ την ημέρα κ έχουν γαμήσει το φόρουμ. Ε τί περίμενες να μην μπουν κ εδώ να 'τα χώσουν' στον ΚΚ ή να πουν την μαλακία τους για επιταγές?
Από εκεί κ πέρα, πως πιάστηκε ο ΚΚ κοροϊδο τότε με το τυπογραφείο κ ακόμα τρέχει (ασχετα αν αθωώνεται), πως του φάγαν τα λεφτά, είναι όντως εντυπωσιακό. Ο Λυμπέρης μετά από αυτό, του 'πήρε' την εταιρεία σχεδόν εκβιαστηκά κ χωρίς 'όρους' αφού αν δεν πούλαγε ο ΚΚ θα του την πέρνανε οι τράπεζες, όπως μου έχει πει άνθρωπος της 'αγοράς'
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Η κριτική είναι εύκολη για όσους δεν έχουν διαβάσει 4τροχούς από το 1970 έως και το 1995, άντε έως το 1998.Έτσι ακριβώς!
Για μένα η μεγάλη συνεισφορά του ήταν το ότι για πολλά πολλά χρόνια, και ενώ είμασταν πάνω στην φούσκα με Ρούλες Μικρούτσικους και βιζιτοτηλεπερσόνες, ο 'Αντίλογος' στο περιοδικό ήταν νησίδα πολιτισμού και το κυριότερο, τα κείμενα του στο 'Εν Λευκώ' βοήθησαν κάποιες χιλιάδες Ελλήνων να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.
Δικαιολογώ και αυτούς που τον βλέπουν αρνητικά (αν και δεν κατανοώ την χαιρεκακία), προφανώς λόγω ηλικίας δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν, γι΄αυτούς είναι ένας γερογκρινιάρης εκδότης ενός μέτριου εντύπου.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κάποιο υπαλληλάκι στον δημόσιο , που σήμερα έπρεπε να είναι απολυμένο, έβγαλε ένταλμα σύλληψης εναντίον κάποιου , που ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΘΩΟΣ και τον υπέβαλλε σε μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία . Κάποτε σε αυτή την χώρα πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν αποζημιώσεις που θα κόβουν το κώλο σε τέτοια άτομα .
Δηλαδή όποιοι είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ( ; ) αθώοι δεν πρέπει να συλλαμβάνονται; Το 'υπαλληλάκι' δεν είναι δικαστής για να κρίνει ποιός είναι αθώος και ποιός ένοχος.Δηλαδή γιά σένα είναι λογικό να σε πιάσουν και να σε ξεφτιλίσουν στην γειτονιά σου , στην δουλειά σου , να περάσεις το βράδυ στο κρατητήριο και αν είναι Παρασκευή τριημέρου , όπως τώρα να κάτσεις 4 μέρες φυλακή , ενώ είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι δεν έχεις σχέση ?
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πστ μου γιά να υπερασπιστούν κάποιοι την κλίκα τους . ΔΥ είσαι ?
Το υπαλληλάκι και ο διευθυντής του ΟΦΕΙΛΕΙ να ξέρει ποιοί έχουν ευθύνη σε μιά εταιρεία . Αλλιώς ρωτάει , η ζητάει ανάκριση .
Αλλά άμα ήταν σε άλλη χώρα και του έκοβαν τον κώλο και έτρωγε μιά αγωγή αποζημίωσης γιά 10.000.000 € θα σου πω πόσο μάγκας θα ήταν .
Εδώ όμως έχουμε νόμο που προστατεύει τα λαμόγια ΔΥ , ότι τάχα το έκανε γιά το καλό του κράτους και όχι γιά ίδιο όφελος .Αυτά πρέπει να αλλάξουν όταν φύγει ο στρατός κατοχής .
-
Αυτό που γράφτηκε πριν για την ΠΑΝευκολη αρνητικη κριτικη», στην οποία έχουμε συνηθίσει σε αυτή τη χώρα είναι αληθές. Βέβαια, πως να ασκήσεις εποικοδομητική κριτική – αυτή προϋποθέτει αντικειμενικότητα και παιδεία που στην Ελλάδα σπανίζουν. Και έλλειψη εξυπναδικισμού και ειρωνείας, κάτι που το έχουμε άφθονο εδώ. Όπως επίσης ξεχνάμε ότι όταν ασκούμε κριτική, περισσότερα αποκαλύπτουμε οι ίδιοι με έμμεσο τρόπο για τον εαυτό μας, παρά για αυτόν στον οποίο ασκούμε κριτική.
Συμφωνώ με αυτά που γράφονται για τη θετική συνεισφορά του ΚΚ (ως προς τα κείμενα των Δήμου, Βασιλικού μου θύμισε το υπέροχο «ταξίδι» με το περιοδικό), αναγνωρίζοντας ότι: (α) «δεν ειπε κανεις οτι ηταν και ο σωτηρας της νεολαιας και του εθνους», και (β) το πτωτικό επίπεδο του περιοδικού τα τελευταία χρόνια.
Εύχομαι το καλύτερο για τον ΚΚ και τους 4 Τροχούς.
Jacob
-
Υπάρχει ηδη τοπικ που γραφονται τα περι περιοδικου και πως ηταν πως εγινε κλπ
Παλια διαβαζα και εγω. Να θυμισω μονο για τους νοσταλγους του παρελθοντος πως οι καιροι αλλαζουν, και πρεπει να αλλαζουν και τα πραγματα μαζι τους. Λιγοτερη σκορδιλα, περισσοτερη βινεγκρέτ. Λιγοτερος μπακαλιαρος, περισσοτερο σολωμος. Λιγοτερες φακες περισσοτερο χαμπουργκερ. Ετσι και τα περιοδικα. Ηρεμηστε ρε παιδια.
Εθνικο σπορ να εχουμε αποψη για ολους και για ολα. Ε και. 'Δημοσιο προσωπο' ειναι ο ΚΚ και στην τελικη, αυτα συμβαινουν. Πηγε κρατητηριο αθωωθηκε, πηγε σπιτι του, εικασαμε στην αρχη, μετα μαθαμε γιατι. Μην το κανουμε Μπεν Χουρ.
ΥΓ το Δημου δεν τον πηγαινα ποτε.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δηλαδή όποιοι είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ( ; ) αθώοι δεν πρέπει να συλλαμβάνονται; Το 'υπαλληλάκι' δεν είναι δικαστής για να κρίνει ποιός είναι αθώος και ποιός ένοχος.Δηλαδή γιά σένα είναι λογικό να σε πιάσουν και να σε ξεφτιλίσουν στην γειτονιά σου , στην δουλειά σου , να περάσεις το βράδυ στο κρατητήριο και αν είναι Παρασκευή τριημέρου , όπως τώρα να κάτσεις 4 μέρες φυλακή , ενώ είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι δεν έχεις σχέση ?
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πστ μου γιά να υπερασπιστούν κάποιοι την κλίκα τους . ΔΥ είσαι ?
Το υπαλληλάκι και ο διευθυντής του ΟΦΕΙΛΕΙ να ξέρει ποιοί έχουν ευθύνη σε μιά εταιρεία . Αλλιώς ρωτάει , η ζητάει ανάκριση .
Αλλά άμα ήταν σε άλλη χώρα και του έκοβαν τον κώλο και έτρωγε μιά αγωγή αποζημίωσης γιά 10.000.000 € θα σου πω πόσο μάγκας θα ήταν .
Εδώ όμως έχουμε νόμο που προστατεύει τα λαμόγια ΔΥ , ότι τάχα το έκανε γιά το καλό του κράτους και όχι γιά ίδιο όφελος .Αυτά πρέπει να αλλάξουν όταν φύγει ο στρατός κατοχής .
Είναι απολύτως λογικό να συλλαμβάνονται αθώοι. Συμβαίνει σε όλες τις χώρες.
Βασικά οι συγγενείς σου πρέπει να φανε μια αγωγή αποζημίωσης για 10.000.000 ευρώ που σε αφήνουν να γράφεις στα ιντερνετσ μετά από ένα μπουκάλι τσίπουρο.
Εγώ θα κάνω μήνυση πάντως στο 4tforum γιατί δε μας προστατεύει από την ανάγνωση τέτοιων βλακειών. -
Καταρχας νομιζεις οτι το να παει καποιος κατηγορουμενος, και να τον δειξουν τα καναλια, σημαινει και οτι θα ειναι by default ενοχος?
Την τυφλη τρομοκρατια που επικρατει, τελευταια για φοροδιαφυγη και χρεη, αφου ακολουθησε ασταματητη μια 35χρονη λεηλασια δημοσιου και ιδιωτικου πλουτου, με ανυπαρκτο ουσιαστικο ελεγχο, δεν την βλεπεις, δεν την εχεις καταλαβει?
Πρεπει να μπουν στο σπιτι σου, στου φιλου σου, σε καποιου συγγενη σου για να καταλαβεις ΤΙ παιζει?
Αμα εσυ απο το 2000 που τον διαβαζες -απ' οτι λες- σου εχουν μεινει οι βολτες με τα αεροπλανα, αστο καλυτερα, δεν χρειαζεται να συνεχισουμε την κουβεντα...Ρε πστ βαριεμαι να ανοιγω σεντονια αλλα δε μπορω.Εσυ νομιζεις ο ΚΚ ειναι περηφανος τωρα ας πουμε?Αθωος ή ενοχος στο τελος της ημερας ολος ο κοσμος θα θυμαται τον ΚΚ στα δικαστηρια ως ακομα μια αυτοκρατορια που επεσε.Ε στα 70τοσα μου να τρεχω στα δικαστηρια και να μαι θεμα σ ολα τα blogs και τα φορουμ να με πιανουν στο στομα τους τα πιτσιρικια δε θα το ηθελα.Ε και σου λεω τετοιος επιχειρηματιας δε θα ηθελα να γινω.Εγω.εσυ μπορει να θες,σεβαστο.Το τι γινεται με τους συγγενεις και τους φιλους μου ασε να το ξερω εγω κ αν υπαρχει τυφλη τρομοκρατια.(και δε καταλαβα υπονοεις οτι ειναι κακο να κυνηγουν οσους χρωστανε στο δημοσιο?Και ως τρομοκρατια εννοεις το οτι καποτε ηταν θεμιτο να φοροδιαφευγεις ή να φοροοφειλεις ενω τωρα οχι? ).Ναι απο το 2000 που το διαβαζα και τον διαβασα και πριν 1 μηνα βολτες,ωρε που παμε (εκει που πηγαινε κ αυτος πηγαιναμε ) και κατι ιστοριες με τα φιλαρακια α και η νεα 5αρα ή ε200 σε κανει να νιωθεις αυτοκρατορας αλλα too much κυριλα για τα γουστα του και πολυ συνηφασμενη με το ελληνικο ονειρο.Παει ο αλλος μου μπλεκει με το χρηματιστηριο και μου μιλας για το κακο κρατος που εφαγε τον ΚΚ.Η περιοδικαρα ομως του λυμπερη ή του ΚΚ χρωσταει 11 μυρια στο κρατος.Ποιος ειναι ο κακος δηλαδη?Η δικη σου αποψη,οτι το κακο κρατος φταιει για ολα δεν ειναι Ελληναρας αποψη?.Αυτα
Για το 2ο quote εχω να σου πω,πως αφου εβλεπε τοσο μπροστα δε θα εμπλεκε ουτε με χρηματιστηρια,δε θα κατεληγε με οικονομικα προβληματα,δε θα γινοταν το περιοδικο του το χειροτερο στην Ελλαδα (ναι εχω δει κοσμο να προτιμα το αντιπαλον δεος drive που ειναι πια ο μονος ανταγωνιστης) οσο περνουσε απο το χερι του.Τωρα το αν περιβαλλει μικροκοινωνια εμενα,δε θα κατσω να στο αναλυσω προφανως και κακως πετας τη μπαλα στα προσωπικα.Αφελης ειμαι,οκ
Εσυ τοτε λεγεσαι απλα ρομαντικος με τα μελια για τον ΚΚ που γραφεις? Ή κατι πιο βαρυ?
3ο κουοτ : Κακως δεχτηκες να μου απαντησεις λοιπον,ειμαι πολυ λιγος για να συζητησουμε.Παμε ομως μια ακομα.Αλλο προσεφερε σ εναν χωρο που ξεκινησε απο το 0 στη χωρα μας κ αλλο ειναι ο αρχοντας ειναι ο θεος ειναι ο πατριαρχης,τα εβλεπε ολα να ερχονται και εμεις οι κοιμησμενοι δεν ανοιγαμε τα ματια μας.Εγω δεν εχω κατι με τον ΚΚ,απλα αντιπαθης μου ηταν απο τα γραφομενα του,αλλα ως εκει.Προβλημα κ ερεθισμα να απαντησω μου δωσαν διαφορα ποστ θεοποιησης που διαβασα εδω μεσα.Παρεπιμπτοντως ριξε μια ματια στο ποστ του quadra να δεις τι θα πει να ξερεις για τι μιλας,αντι να κλαψομουνιαζεις οπως ο ηγετης.Στο παρακατω αποσπασμα του quadra (ελπιζω να μην υπαρχει θεμα που το ''εκλεψα'') βρισκεται και το ζουμι της δικης μου αποψης και αυτο απορω πως δε βλεπεις.Η μεγαλομανεία τελικά είναι εκ των ούκ άνευ και πλήττει τους πάντες, όταν αποφάσισε να μπεί στο χρηματιστήριο τότε με την τρέλα που επικρατούσε και που άλλους έκανε πλούσιους και άλλους τους οδήγησε στη φτώχεια, στην εντατική ή στην αυτοκτονία, ο Κ.Κ θέλησε να χτίσει ένα εκδοτικό συγκρότημα εφάμιλλο των Αμερικανικών και Αγγλικών κολοσσών, σε μια χώρα, που όπως ο ίδιος αποκαλούσε επί σειρά ετών, της εικονικής πραγματικότητας, είναι απορίας άξιο πως μετά από τόσα χρόνια που έγραφε το Εν Λευκό στην αρχή κάθε τεύχους των 4Τροχών προβλέποντας με μαθηματική ακρίβεια τη σημερινή κατάληξη της χώρας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κύμα της ευμάριας της τελευταίας 15ετίας και να παρασυρθεί στο τέλος από το ίδιο του το μεγαλείο
-
Οταν οι ανταγωνιστές σου τρέχουν με φερράρι τελευταίου τύπου , εσύ δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς με φόρντ Τ .
Η σταματάς τον αγώνα η παίρνεις και εσύ κάτι πιό γρήγορο .
Η διαφορά ήταν ότι ο ΚΚ έπρεπε να αγοράσει με τα λεφτά του το πιό γρήγορο , ενώ οι άλλοι είχαν κλεμμένη την φερράρι .
Αλλά γιά την νεολαία που μεγάλωσε στον καιρό της αφθονίας , αυτά είναι δυσκολονόητα .
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Είναι απολύτως λογικό να συλλαμβάνονται αθώοι. Συμβαίνει σε όλες τις χώρες.
Βασικά οι συγγενείς σου πρέπει να φανε μια αγωγή αποζημίωσης για 10.000.000 ευρώ που σε αφήνουν να γράφεις στα ιντερνετσ μετά από ένα μπουκάλι τσίπουρο.
Εγώ θα κάνω μήνυση πάντως στο 4tforum γιατί δε μας προστατεύει από την ανάγνωση τέτοιων βλακειών.Η προσωπική επίθεση , που μου κάνεις δείχνει την τρομακτική ένδεια επιχειρημάτων που σε διακατέχει .
Θα περιμένω και την αντίδραση των αρμοδίων του φόρουμ .
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Η κριτική είναι εύκολη για όσους δεν έχουν διαβάσει 4τροχούς από το 1970 έως και το 1995, άντε έως το 1998.Tίτλοι τέλους, τέλος εποχής, και βαθειά ψυχολογική μαχαιριά για όσους παλαιούς παρακολούθησαν ολόκληρη την πορεία του ιδρυτή του ειδικού τύπου στην Ελλάδα, του γκουρού των ειδικών δημοσιογράφων, αφού από τις τεχνικές εκδόσεις πέρασαν όλοι εκτός της σημερινής γενιάς που δεν γνωρίζουν καλά το αντικείμενο, αφού είναι πλέον το αυτοκίνητο αντικείμενο Life style, και οι περί αυτού γνώσεις αντικείμενο εντυπωσιασμού στα πηγαδάκια των βόρειων σαλονιών.
Η μεγαλομανεία τελικά είναι εκ των ούκ άνευ και πλήττει τους πάντες, όταν αποφάσισε να μπεί στο χρηματιστήριο τότε με την τρέλα που επικρατούσε και που άλλους έκανε πλούσιους και άλλους τους οδήγησε στη φτώχεια, στην εντατική ή στην αυτοκτονία, ο Κ.Κ θέλησε να χτίσει ένα εκδοτικό συγκρότημα εφάμιλλο των Αμερικανικών και Αγγλικών κολοσσών, σε μια χώρα, που όπως ο ίδιος αποκαλούσε επί σειρά ετών, της εικονικής πραγματικότητας, είναι απορίας άξιο πως μετά από τόσα χρόνια που έγραφε το Εν Λευκό στην αρχή κάθε τεύχους των 4Τροχών προβλέποντας με μαθηματική ακρίβεια τη σημερινή κατάληξη της χώρας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κύμα της ευμάριας της τελευταίας 15ετίας και να παρασυρθεί στο τέλος από το ίδιο του το μεγαλείο, είναι κρίμα που τόσο φωτισμένοι άνθρωποι στον τομέα τους, υποκύπτουν τελικά στα ίδια ένστικτα που έχουμε όλοι μας, ξεχνάνε τα πάντα και πέφτουν με τα μούτρα στην απληστία και το ψεύτικο μεγαλείο, υποκύπτουν στους κόλακες γύρω τους οι οποίοι στα δύσκολα την κάνουν με πλάγια πηδηματάκια και πάνε σε άλλες γειτονιές.
Κρίμα για το αυτοκίνητο, κρίμα για τη μοτοσυκλέττα, κρίμα για την αεροπορία.
Τι να πρωτοθυμηθώ ? Το πρώτο Μότο κρόςς που έστησε στις αλυκές της Αναβύσσου το 1970 ? Το πρώτο τέστ Rolls Royce που έκανε κάπου εκεί στα 1970 ? Τις αεροπορικές του αφηγήσεις για την αερολέσχη της Τρίπολης που μεγάλωσε γενιές αεροπόρων, όντας αεροπόρος ο ίδιος ? χιλιάδες οι περιγραφές, τεχνικές και μη, αν το αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέττα βρίσκονται στη μικρή μας χώρα σε αυτό το υψηλό επίπεδο, ωφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο. τέλος πάντων όλοι έρχεται η ώρα που πληρώνουμε για το λάθος που μας αναλογεί, είτε γιατί το προκαλέσαμε, είτε γιατί δεν είδαμε που πάνε τα πράγματα.παρα πολυ σωστος!!
-
socratesn εγραψε,
Ρε πστ βαριεμαι να ανοιγω σεντονια αλλα δε μπορω.Εσυ νομιζεις ο ΚΚ ειναι περηφανος τωρα ας πουμε?Αθωος ή ενοχος στο τελος της ημερας ολος ο κοσμος θα θυμαται τον ΚΚ στα δικαστηρια ως ακομα μια αυτοκρατορια που επεσε.Ε στα 70τοσα μου να τρεχω στα δικαστηρια και να μαι θεμα σ ολα τα blogs και τα φορουμ να με πιανουν στο στομα τους τα πιτσιρικια δε θα το ηθελα.Ε και σου λεω τετοιος επιχειρηματιας δε θα ηθελα να γινω.Εγω.εσυ μπορει να θες,σεβαστο.
Πολλες φορες δεν εχεις επιλογη.
Αν εσυ φτιαξεις μια εταιρια και 40 τοσα χρονια μετα κληθεις να την σωσεις, μην το κανεις.
Ολοι οι επιχειρηματιες κανουν λαθος επιλογες και ζουν με αυτες μετα, αλλοι τις ξεπερνουν, αλλοι πανε φυλακη.
Το θεμα ειναι να εισαι ησυχος με την συνειδηση σου και αυτο εκανε ο ΚΚ για εμενα.
Το περιοδικο το διαβαζα απο το 81 εως το 2010 και αυτα που εγραφε ο ΚΚ με βοηθησαν να βελτιωθω σαν ανθρωπος, οπως και αυτα που μου ελεγε ο πατερας μου.
Και τωρα που γυρισε ο ιδρυτης του, θα ξανααρχισω να το αγοραζω. -
Η πληρέστερη απάντηση στους μεχρι τωρα σχολιασμούς του 21Quadra.
Προσωπικά απο αυτό το λίγο που γνωρίζω απο τον ανθρωπο Κ.Κ και την δουλειά του ,συμπεραίνω ότι όσο ρομαντικός και να ήταν ,κορόιδο και βλάκας δεν ήταν. Και για το κύρος του και για την οικονομική επιβίωση της εταιρίας.
Τα υπόλοιπα θα τα βρεί το κράτος δικαίου! -
Και τα 11 δις ποιοι τα έφαγαν; Δεν υπονοώ τον αθώο πλέον Καββαθά.
-
Καταρχάς, να ευχηθώ καλή δύναμη και υγεία πάνω απ'όλα στον κ.Καβαθά!
Δεν γνωρίζω τα του οίκου των Τ.Ε. και των Ε.Λ. γενικότερα και για αυτό τον λόγο δεν θα ασχοληθώ με το εάν ορθώς αθωώθηκε ή όχι και το γιατί....
Ήμουν αναγνώστης του περιοδικού ''4Τ'' (και αραιά και που και της ''Π&Δ'') από το 1984 εως και τα μέσα του 2009. Ο ''Αντίλογος'' και το ''Εν λευκώ'' με έκαναν να ανυπομονώ για την επόμενη έκδοση και γενικά το περιοδικό είχε πολύ καλό team και ανθρώπους με μεράκι, που πραγματικά αγαπούσαν αυτό που έκαναν και φαινόταν μέσα από την δουλεία τους κάθε μήνα!!
Από το 2008 και μετά άρχισα, με την προσφερόμενη ύλη του, να ''χάνω'' το περιοδικό και το περιοδικό εμένα...
Λυπάμαι για ότι συνέβει και με στεναχώρησε το όλο συμβάν, δεν άξιζε ούτε στον εκδότη ούτε και στο περιοδικό!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα (διότι συν της άλλης, μην ξεχνάμε οτί υπάρχουν και εργαζόμενοι που αγωνιούν για το εργασιακό τους μέλλον)!!
Σύλληψη Κ.Καββαθά (πρώην ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ )