Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καταρχας νομιζεις οτι το να παει καποιος κατηγορουμενος, και να τον δειξουν τα καναλια, σημαινει και οτι θα ειναι by default ενοχος?
Την τυφλη τρομοκρατια που επικρατει, τελευταια για φοροδιαφυγη και χρεη, αφου ακολουθησε ασταματητη μια 35χρονη λεηλασια δημοσιου και ιδιωτικου πλουτου, με ανυπαρκτο ουσιαστικο ελεγχο, δεν την βλεπεις, δεν την εχεις καταλαβει?
Πρεπει να μπουν στο σπιτι σου, στου φιλου σου, σε καποιου συγγενη σου για να καταλαβεις ΤΙ παιζει?
Αμα εσυ απο το 2000 που τον διαβαζες -απ' οτι λες- σου εχουν μεινει οι βολτες με τα αεροπλανα, αστο καλυτερα, δεν χρειαζεται να συνεχισουμε την κουβεντα...
Ρε πστ βαριεμαι να ανοιγω σεντονια αλλα δε μπορω.Εσυ νομιζεις ο ΚΚ ειναι περηφανος τωρα ας πουμε?Αθωος ή ενοχος στο τελος της ημερας ολος ο κοσμος θα θυμαται τον ΚΚ στα δικαστηρια ως ακομα μια αυτοκρατορια που επεσε.Ε στα 70τοσα μου να τρεχω στα δικαστηρια και να μαι θεμα σ ολα τα blogs και τα φορουμ να με πιανουν στο στομα τους τα πιτσιρικια δε θα το ηθελα.Ε και σου λεω τετοιος επιχειρηματιας δε θα ηθελα να γινω.Εγω.εσυ μπορει να θες,σεβαστο.Το τι γινεται με τους συγγενεις και τους φιλους μου ασε να το ξερω εγω κ αν υπαρχει τυφλη τρομοκρατια.(και δε καταλαβα υπονοεις οτι ειναι κακο να κυνηγουν οσους χρωστανε στο δημοσιο?Και ως τρομοκρατια εννοεις το οτι καποτε ηταν θεμιτο να φοροδιαφευγεις ή να φοροοφειλεις ενω τωρα οχι? ).Ναι απο το 2000 που το διαβαζα και τον διαβασα και πριν 1 μηνα βολτες,ωρε που παμε (εκει που πηγαινε κ αυτος πηγαιναμε ) και κατι ιστοριες με τα φιλαρακια α και η νεα 5αρα ή ε200 σε κανει να νιωθεις αυτοκρατορας αλλα too much κυριλα για τα γουστα του και πολυ συνηφασμενη με το ελληνικο ονειρο.Παει ο αλλος μου μπλεκει με το χρηματιστηριο και μου μιλας για το κακο κρατος που εφαγε τον ΚΚ.Η περιοδικαρα ομως του λυμπερη ή του ΚΚ χρωσταει 11 μυρια στο κρατος.Ποιος ειναι ο κακος δηλαδη?Η δικη σου αποψη,οτι το κακο κρατος φταιει για ολα δεν ειναι Ελληναρας αποψη?.Αυτα
Για το 2ο quote εχω να σου πω,πως αφου εβλεπε τοσο μπροστα δε θα εμπλεκε ουτε με χρηματιστηρια,δε θα κατεληγε με οικονομικα προβληματα,δε θα γινοταν το περιοδικο του το χειροτερο στην Ελλαδα (ναι εχω δει κοσμο να προτιμα το αντιπαλον δεος drive που ειναι πια ο μονος ανταγωνιστης) οσο περνουσε απο το χερι του.Τωρα το αν περιβαλλει μικροκοινωνια εμενα,δε θα κατσω να στο αναλυσω προφανως και κακως πετας τη μπαλα στα προσωπικα.Αφελης ειμαι,οκ
Εσυ τοτε λεγεσαι απλα ρομαντικος με τα μελια για τον ΚΚ που γραφεις? Ή κατι πιο βαρυ?
3ο κουοτ : Κακως δεχτηκες να μου απαντησεις λοιπον,ειμαι πολυ λιγος για να συζητησουμε.Παμε ομως μια ακομα.Αλλο προσεφερε σ εναν χωρο που ξεκινησε απο το 0 στη χωρα μας κ αλλο ειναι ο αρχοντας ειναι ο θεος ειναι ο πατριαρχης,τα εβλεπε ολα να ερχονται και εμεις οι κοιμησμενοι δεν ανοιγαμε τα ματια μας.Εγω δεν εχω κατι με τον ΚΚ,απλα αντιπαθης μου ηταν απο τα γραφομενα του,αλλα ως εκει.Προβλημα κ ερεθισμα να απαντησω μου δωσαν διαφορα ποστ θεοποιησης που διαβασα εδω μεσα.Παρεπιμπτοντως ριξε μια ματια στο ποστ του quadra να δεις τι θα πει να ξερεις για τι μιλας,αντι να κλαψομουνιαζεις οπως ο ηγετης.Στο παρακατω αποσπασμα του quadra (ελπιζω να μην υπαρχει θεμα που το ''εκλεψα'') βρισκεται και το ζουμι της δικης μου αποψης και αυτο απορω πως δε βλεπεις.
Η μεγαλομανεία τελικά είναι εκ των ούκ άνευ και πλήττει τους πάντες, όταν αποφάσισε να μπεί στο χρηματιστήριο τότε με την τρέλα που επικρατούσε και που άλλους έκανε πλούσιους και άλλους τους οδήγησε στη φτώχεια, στην εντατική ή στην αυτοκτονία, ο Κ.Κ θέλησε να χτίσει ένα εκδοτικό συγκρότημα εφάμιλλο των Αμερικανικών και Αγγλικών κολοσσών, σε μια χώρα, που όπως ο ίδιος αποκαλούσε επί σειρά ετών, της εικονικής πραγματικότητας, είναι απορίας άξιο πως μετά από τόσα χρόνια που έγραφε το Εν Λευκό στην αρχή κάθε τεύχους των 4Τροχών προβλέποντας με μαθηματική ακρίβεια τη σημερινή κατάληξη της χώρας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κύμα της ευμάριας της τελευταίας 15ετίας και να παρασυρθεί στο τέλος από το ίδιο του το μεγαλείο