-
Ξιδιασμένο με τον ΚΚ σε κόβω. Top μπαλσάμικο και θα σου περάσει!
-
Μπουδες κ παλι μπουρδες!!
Ρεζιλι εγινε κ το περιοδικο κ το φορουμ σας να τα χαιρεστε!! Εχετε προεδρο ο οποιος λεει οτι δεν ξερει κ δεν διαχειριζεται τα οικονομικα της εταιριας του στην οποια ειναι ξαναλεω προεδρος αν ειναι δυνατον!!! Ωραια εταιρια κ ωραια οικονομικη διαχειρηση!!!
Ελπιζω να μην μπητε κ στο αρθρο 99.......
Περαστικα σας!!! -
Όλα αυτά απο κάποιον που διαβάζει site με μπαγιάτικες ειδήσεις....
16/03 η είδηση της σύλληψης όταν στις 15/03 έχει αθωωθεί.
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια πάντως -
Και πριν λίγο καιρό ήσουν στο 'http://www.cosmopolitan.gr/forum' και φώναζες κατα του Γαβαλά ε?!!!
Να' σαι καλά! Επίσης!
-
edit [Mod]
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όλα αυτά απο κάποιον που διαβάζει site με μπαγιάτικες ειδήσεις....
16/03 η είδηση της σύλληψης όταν στις 15/03 έχει αθωωθεί.
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια πάντωςΕσενα σε πειραξε το τι διαβαζω εγω?? Εισαι καλα η θες γιατρο???
200 μπλοκ για τον προεδρο σου γραφουν αν googleλαρεις τη μαγικη πλεον φραση 'προεδρος 4τροχοι'...... αυτο δε σε πειραζει εε????
Αλλα παντα ετσι ησασταν δεν σας πειραζουν τα γεγονοτα αλλα αυτος που τα αναφερει.....
Τα 11 εκκατομυρια που χρωστατε στο δημοσιο τα ξεχναμε εε??? Μηπως τα κουρεψατε μονοι σας????? Ικανους σας εχω......
Ωραια λογικη συγχαρητηρια!!! -
Πιστεύεις πως είμαι υπάλληλος των 4Τ;
Την απόφαση την διάβασες;
Tα είπες και ξεθύμανες;
Ωραία πάνε τώρα διάβασε μπλόκ (sic) να ενημερωθείς -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tα είπες και ξεθύμανες;
Ωραία πάνε τώρα διάβασε μπλόκ (sic) να ενημερωθείςΔεν εισαι απλα υπαλληλος.... υπαλληλαρα εισαι!!
Δεν το λεω εγω αλλα εσυ το δειχνεις με αυτα που λες......
Κ η υποθεση με το δικαστηριο δεν τελειωσε τα 11 μυρια δεν παραγραφηκαν ετσι μαγικα οπως θα θελαν μερικοι...... -
Ναρκωτικα...
-
Ο χρήστης nikos_jdm έγραψε:
Μπουδες κ παλι μπουρδες!!Ρεζιλι εγινε κ το περιοδικο κ το φορουμ σας να τα χαιρεστε!! Εχετε προεδρο ο οποιος λεει οτι δεν ξερει κ δεν διαχειριζεται τα οικονομικα της εταιριας του στην οποια ειναι ξαναλεω προεδρος αν ειναι δυνατον!!! Ωραια εταιρια κ ωραια οικονομικη διαχειρηση!!!
Ελπιζω να μην μπητε κ στο αρθρο 99.......
Περαστικα σας!!!nikos_jdm
Στο εδώ forum υπάρχουν και άνθρωποι που είναι και ιδρυτικά του μέλη και κάποιοι από αυτούς και Ιδρυτικά μέλη των 4Τ ή/και της Πτήσης (πχ εγώ). Τα έχουμε χώσει στους 4Τ αρκετές φορές μέσα από το συγκεκριμένο ιστότοπο και έχουμε έρθει πολλάκις αντιμέτωποι με τους mods για πολλά θέματα. Αλλά ποτέ κανείς δεν μου είπε προσωπικά κανένα 'πρόσεχε αυτά που γράφεις' ή κάτι άλλο.
Το forum δεν μπορεί να γίνει ρεζίλι γιατί ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει το περιοδικό που το όνομα του φέρει έκανε άστοχες κινήσεις. Ακόμα και λαμόγιο να αποδειχθεί ο ΚΚ πάλι δεν μπορείς να κρίνεις ένα forum από τη συμπεριφορά του ανθρώπου που έριξε χρήμα για να δημιουργηθεί. Είναι σαν να λες στους θαμώνες ενός καφενείου, ότι είναι κλέφτες ή δολοφόνοι, αν ο καφετζής αποδειχθεί ότι είναι κλέφτης ή δολοφόνος.
Τώρα για τα παιδιά που διαχειρίζονται το forum ως μέλος μπορώ να κρίνω τη moderator συμπεριφορά τους ως ΑΨΟΓΗ.
Το αν με κάποιους από αυτούς έχω έρθει σε σύγκρουση δεν μου επιτρέπει να πω ψέματα σε αυτό το θέμα. Σε μένα τουλάχιστον (και σε άλλα μέλη με τα οποία μιλώ προσωπικά) τα παιδιά έχουν φερθεί άψογα. Και η επιτυχία του forum έγκειται ακριβώς σε αυτό. Αν υπήρχαν παράξενες συμπεριφορές από τους moderators πολύ σύντομα θα είχε γίνει το forum τάφος. Απλά πράγματα.
-
Ο χρήστης nikos_jdm έγραψε:
Tα είπες και ξεθύμανες;
Ωραία πάνε τώρα διάβασε μπλόκ (sic) να ενημερωθείςΔεν εισαι απλα υπαλληλος.... υπαλληλαρα εισαι!!
Δεν το λεω εγω αλλα εσυ το δειχνεις με αυτα που λες......
Κ η υποθεση με το δικαστηριο δεν τελειωσε τα 11 μυρια δεν παραγραφηκαν ετσι μαγικα οπως θα θελαν μερικοι......Εισαι μελος του φορουμ οποτε και εσυ θα πληρωσεις!!
-
Υπάρχουν θέματα όσον αφορά την πώληση και την παραχώρηση του ονόματος ή του διακριτικού τίτλου που δεν γνωρίζουμε, όποιος γνωρίζει ας μας τα καταθέσει εδώ με λίγα λόγια.
Πιστεύω πως όταν λέει - εγώ το όνομα μου είχα στην εταιρία - θα ήταν όρος με απαίτηση του αγοραστή, και το όνομα και ο διακριτικός τίτλος θα βάρυνε στην πώληση, είχε δηλαδή ανάγκη ο Λυμπέρης και ο κάθε επιχειρηματίας που αγοράζει μια επιχείρηση, να την αγοράσει όταν έχει τα λεφτά και τον μηχανισμό να στήσει μια νέα επιχείρηση από την αρχή ?
όχι κατηγορηματικά.Το όνομα αγοράζουν, και στα καταναλωτικά προϊόντα αγοράζουν το όνομα και το δίκτυο.
Τι περιοδικό θα αγόραζε ο Λυμπέρης και τι πωλήσεις θα έκανε αυτό αν δεν ονομαζότανε 4Τροχοί, και δ/ντης ο Κ.Κ χωρίς αρμοδιότητες, αφού όταν αγοράζεις όνομα τοποθετείς τον πρώην σε τιμητική θέση άνευ χαρτοφυλακίου, στη βιτρίνα, για να υπάρχει η ροή στη δουλειά, να δείχνεις ότι δεν άλλαξε τίποτα ? Και γιατί να αγοράσει τους 4Τροχούς αν επρόκειτο να το μετονομάσει ρόδα, μαύρο κουλούρι, αεροτομή ή χρυσό τιμόνι ?
Και τι θα είχε να πουλήσει ο Καβαθάς αν δεν πουλούσε τον διακριτικό τίτλο και το όνομα του ?
Γιατί αθωώνεται ? Μα γιατί πρέπει στα συμβόλαια πώλησης να αναφέρονται όλα τα ανωτέρω, και μάλιστα να αναφέρεται ρητά ότι τη στιγμή της πώλησης η θέση των Τ.Ε ήταν καθαρή, αλλιώς οι νομικοί και οι οικονομικοί του Λυμπέρη θα αγόραζαν κάτι τόσο χρεωκοπημένο ?
Και γιατί δεν είχε σκάσει τίποτα για χρέη στην πιάτσα για τον Κ.Κ τόσα χρόνια ? Αφού η ιστορία με την Alpha Press κρατάει από το 2002 και σε άλλες 3 δίκες, διαδικαστικές όπως φαίνεται, έχει αθωωθεί, γιατί τώρα έγινε το νταβαντούρι ?
Μα για να δείξουν ότι δεν κλέβουν μόνο οι πολιτικοί, αλλά όλοι οι επιχειρηματίες.Και εμείς σαν το κοπάδι τρέχουμε αλαλάζοντας πίσω από τις κάμερες να πιούμε αίμα, το οποιοδήποτε αίμα, γιατί μερικοί από εδώ που ζητάνε επί πίνακι το κεφάλι του Κ.Κ δεν είδα να ασχολούνται με τους δημόσιους υπαλλήλους που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και είναι στις φυλακές 2-3-4-5 χρόνια και ακόμα δεν έχουν συγκλιθεί λέει τα πειθαρχικά τους συμβούλια για να επικυρώσουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, και εξακολουθούν και πληρώνονται κανονικά όντας στις φυλακές.
Έτσι για να ξέρετε, επειδή νομίζετε πως ζείτε σε κράτος δικαίου το οποίο το καταστρατηγεί ο Κ.Κ, τρομάρα μας.Άντε ρε σοβαρευτείται και μη τσιμπάτε, βγάλτε τα κομματικά γυαλιά και σεβαστείτε το χώρο που σας δίνεται για να αυτοϊκανοποιηθείται και να προβάλεται το εγώ σας, το λέω για τους λίγους που δεν μπορούν να δούν πέρα από τη μύτη τους, και να ξεχωρίσουν τη λειτουργία και τη νομοθεσία που διέπει μια ΑΕ από ένα περίπτερο.
-
O nass νομίζω τα έγραψε παρά πολύ ωραία. Σίγουρα την πάτησε ο ΚΚ, ακριβώς από αυτά που έκραξε όπως είπα και παραπάνω, όμως κατα την γνώμη νου υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο 'την πατησα' και στο 'είμαι λαμογιο του κερατά'.
Τα έκανε μαντάρα, ως εκεί όμως νομίζω.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
O nass νομίζω τα έγραψε παρά πολύ ωραία. Σίγουρα την πάτησε ο ΚΚ, ακριβώς από αυτά που έκραξε όπως είπα και παραπάνω, όμως κατα την γνώμη νου υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο 'την πατησα' και στο 'είμαι λαμογιο του κερατά'.Τα έκανε μαντάρα, ως εκεί όμως νομίζω.
Όποιος κάνει πολλά έργα κάνει και πολλά λάθη, δεν κάνει λάθη αυτός που δεν κάνει τίποτα, δηλαδή η μισοί και παραπάνω Έλληνες.
Μόνο για δόλο δεν μπορώ εγώ προσωπικά να τον κατηγορήσω, σήμερα φαίνεται περισσότερο σαν κορόϊδο, φαίνεται λέω, αν ξέραμε τι προηγήθηκε την τελευταία 10ετία με όλες τις λεπτομέρειες η κρίση μας θα ήταν διαφορετική, σήμερα κρίνουμε εκ
του προφανούς, εκ του αποτελέσματος, το οποίο αποτέλεσμα δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα.Να μην ξεχνάμε ότι σε αυτό το επίπεδο, των επενδύσεων των εκατομμυρίων, ναι μεν την τελική απόφαση την πέρνει ο επικεφαλής, υπάρχει όμως μια ομάδα συμβούλων από πίσω που τρέχουν τα πράγματα σε διάφορους επι μέρους τομείς, τους για τους οποίους δεν γίνεται να έχει άποψη επί παντός επιστητού ο επικεφαλής, έτσι εκ των πραγμάτων εμπιστεύεται τις κρίσεις και τις εισηγήσεις τους, όταν αυτές δεν είναι οι πρέπουσες για πολλούς λόγους ( λάθος εκτιμήσεις, χαλκευμένες πληροφορίες, λανθασμένες εκτιμήσεις στοιχείων αγοράς, οικονομικών, ξαφνικές αποφάσεις υπουργείων που αλλάζουν τον χάρτη σε ορισμένα επίπεδα ) έχουν το αποτέλεσμα για το οποίο συζητάμε.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τα έκανε μαντάρα, ως εκεί όμως νομίζω.Σωστό αυτό, απλώς η ιδιαίτερότητα της περίπτωσης είναι πως τα έκανε μαντάρα κάνοντας αυτά για τα οποία έκραζε τους άλλους επί δεκαετίες και επί πρόσθετα αντί να αποδεχτεί τις λάθος κινήσεις του ή να σιωπήσει αναφέρεται με οργή στην 'κακούργα κενωνία' (καλό ε?) που του την έφερε αλλά ενίοτε και με θράσος στο κράτος που δεν συνεισέφερε (θα έπρεπε?) για να τον σώσει.
Και εγώ μεγάλωσα διαβάζοντας τα περιοδικά του και τα κείμενά του, ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους εξαιρετικές δουλειές και πηγή έμπνευσης. Κάποια αρνητικά είτε δεν είχαμε τις γνώσεις να τα διακρίνουμε, είτε απλά δεν υπήρχε κάτι καλύτερο (μπερδευτήκατε? καμία σχέση Μαιρούλα) είτε άνθισαν σε όλο τους το μεγαλείο όψιμα. Η θεοποίηση και τα στραβά μάτια όμως δεν κάνουν καλό σε κανέναν.
ΥΓ. Απορία, ο ΚΚ είχε απλά βάλει το όνομά του όσον αφορά τις ζημιές και τα χρέη ή είχε πάλι απλά το όνομά του όσον αφορά και τα κέρδη ή το αντίτιμο από αγοραπωλησία μετοχών?
-
Εγώ δε θα κρίνω την ποιότητα της δουλειάς του ή της όποιας προσφοράς του.
Θα πω το εξής απλό. Εγώ αν αφήσω απλήρωτο το ΤΕΒΕ μου, την ίδια ώρα μου τελειώνουν και τα τρυπημένα τιμολόγια πωλήσεων που έχω και πάω στην Εφορία για να τρυπήσω καινούρια βιβλία τιμολογίων, θα πάρω τον πούλο γιατί δεν έχω τακτοποιήσει τις οικονομικές μου εκκρεμότητες(ΤΕΒΕ). Πρέπει να τις τακτοποιήσω πρωτίστως και έπειτα να πάρω την ενημερότητα μου. Ένα απλό παράδειγμα ήταν αυτό. Πως κάποιος φτάνει 11μύρια euro χρέη στο δημόσιο?
Τροφή για σκέψη.... -
Αυτά που βλέπουμε να γράφονται σε αυτό το θέμα είναι χαρακτηριστικά της έλλειψης δημοκρατικής παιδείας που μας χαρακτηρίζει. Κανένας σεβασμός στα ατομικά δικαιώματα του άλλου, παντελής έλλειψη κατανόησης του ρόλου της δικαιοσύνης, της διαφοράς κατηγορούμενου και καταδικασμένου-ενόχου ή αθώου, άπειροι πρόθυμοι λαϊκοί δικαστές να καταδικάσουν ή αθωώσουν χωρίς να ξέρουν τίποτα από τα στοιχεία, απλά επειδή μας αρέσει ή δεν μας αρέσει κάποιος, επειδή νομίζουμε κάτι ή κάτι άλλο, ....
Σεβαστείτε το χώρο που φιλοξενούμαστε και την ιστορία του ΚΚ στο χώρο του αυτοκινήτου και αφήστε να τον κρίνει η δικαιοσύνη αν έχει ευθύνες και τι είδους ευθύνες έχει.
Αυτό που εμείς δικαιούμαστε να κρίνουμε και κατακρίνουμε είναι το κράτος μπουρδelo που κατάφερε να του χρωστά άλλη μια μικρή επιχείριση 11 εκ Ευρώ σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει καμιά επιχείρηση που πλήρωσε όλες τις οφειλές της στο κράτος!
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Αυτά που βλέπουμε να γράφονται σε αυτό το θέμα είναι χαρακτηριστικά της έλλειψης δημοκρατικής παιδείας που μας χαρακτηρίζει. Κανένας σεβασμός στα ατομικά δικαιώματα του άλλου, παντελής έλλειψη κατανόησης του ρόλου της δικαιοσύνης, της διαφοράς κατηγορούμενου και καταδικασμένου-ενόχου ή αθώου, άπειροι πρόθυμοι λαϊκοί δικαστές να καταδικάσουν ή αθωώσουν χωρίς να ξέρουν τίποτα από τα στοιχεία, απλά επειδή μας αρέσει ή δεν μας αρέσει κάποιος, επειδή νομίζουμε κάτι ή κάτι άλλο, ....Σεβαστείτε το χώρο που φιλοξενούμαστε και την ιστορία του ΚΚ στο χώρο του αυτοκινήτου και αφήστε να τον κρίνει η δικαιοσύνη αν έχει ευθύνες και τι είδους ευθύνες έχει.
Αυτό που εμείς δικαιούμαστε να κρίνουμε και κατακρίνουμε είναι το κράτος μπουρδelo που κατάφερε να του χρωστά άλλη μια μικρή επιχείριση 11 εκ Ευρώ σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει καμιά επιχείρηση που πλήρωσε όλες τις οφειλές της στο κράτος!
Εχεις παιδεια εσυ ανθρωπε μου που λες πως φταει το κρατος που ΤΟΥ χρωστανε?
-
Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε ή που δεν γράφονται και θα άλλαζαν και την γνώμη σε πολλούς εδώ μέσα και από την πλευρά των υποστηρικτών και από την πλευρα των επικριτών, οπότε αφήστε το καλύτερα...
Ας δούμε καλύτερα τι μπορεί να γίνει με το φόρουμ, σε πιθανή δυσμενή εξέλιξη, αν φυσικά το θέλουμε... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε ή που δεν γράφονται και θα άλλαζαν και την γνώμη σε πολλούς εδώ μέσα και από την πλευρά των υποστηρικτών και από την πλευρα των επικριτών, οπότε αφήστε το καλύτερα...
Ας δούμε καλύτερα τι μπορεί να γίνει με το φόρουμ, σε πιθανή δυσμενή εξέλιξη, αν φυσικά το θέλουμε...Για το φορουμ πρεπει να εχουμε ενα πλανο σε περιπτωση που μια μερα πεσει μια για παντα.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν εδω μεσα και μερικα διαμαντια που θα ειναι πολυ κριμα να χαθουν σε περιπτωση δημιουργιας νεου φορουμ (προφανως οσοι θελουμε θα βοηθησουμε οικονομικα).Αυτα τα ξερουν καλυτερα οι mods
Σύλληψη Κ.Καββαθά (πρώην ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ )