-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
@harisma23
Σωστό...απλά επειδή και εγώ το ίδιο είχα κάνει για ένα διάστημα μετά που ξαναγύρισα σε απλό δεν είδα ουσιαστική υπεροχή (τουλάχιστον από άποψη κατανάλωσης) στο V-Power.Μα δεν έβαλα ποτέ V-Power diesel περιμένοντας να δω χαμηλότερη κατανάλωση. Αυτό που με έκανε να την επιλέξω ειναι ότι στην ίδια ακριβώς τιμη (κάθε Πέμπτη) βάζω θεωρητικά ένα καθαρότερο καυσιμο, με καλύτερα πρόσθετα και περισσότερα κετάνια.
Πραγματικά δε γνωρίζω αν έχει διαφορά στην κατανάλωση, γιατί εδώ και 4 σχεδόν χρόνια και 55.000 Km δεν έχω βάλει άλλο καύσιμο. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι στα 30.000 Km το φίλτρο πετρελαίου βγήκε πεντακάθαρο, όπως μου είπαν στο συνεργείο.
Κατά τ' άλλα όπως σωστά είπατε οι δύο τελευταίοι μεγαλύτερη σημασία έχει ο πρατηριούχος από το σήμα. Γι' αυτό βάζω μόνο από εταιρικά πρατήρια. Ακόμη κι αν τα δουλεύουν άλλοι, ο έλεγχος της μαμάς εταιρίας ειναι σίγουρα πολύ καλύτερος.
-
Σωστη λογικη.Εγω βαζω μονο Avin best action με επιστροφη 3% απο πιστωτικη Πειραιώς συν 3% λογο συμφωνιας Avin και καθε 250 ποντους εκπτωση 3€ (1 λτρο 2 ποντοι)....
να σε ρωτήσω λίγο, όταν βάζεις με πιστωτική, την επιστροφή (δλδ τα yellows) τα παίρνεις άμεσα ή όταν εγκριθεί η πληρωμή πχ?
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Σωστη λογικη.Εγω βαζω μονο Avin best action με επιστροφη 3% απο πιστωτικη Πειραιώς συν 3% λογο συμφωνιας Avin και καθε 250 ποντους εκπτωση 3€ (1 λτρο 2 ποντοι)....
να σε ρωτήσω λίγο, όταν βάζεις με πιστωτική, την επιστροφή (δλδ τα yellows) τα παίρνεις άμεσα ή όταν εγκριθεί η πληρωμή πχ?
Δεν είναι καν yellows, είναι ευρώ επιστροφή. Τη στιγμή που μπαίνει η χρέωση στον λογαριασμό μπαίνει και η επιστροφή.
-
Προχθές φούλαρα στο φορτηγό cyclon, απλό, δεν ξέρω αν βγάζουν κάτι αντίστοιχο των vpower, avio κλπ. Έχω την εντύπωση ότι μου έβγαλε ελαφρώς περισσότερα χλμ, αν όχι μου έβγαλε τα ίδια, ενώ στην απόδοση δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με τα άλλα. Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω και στο ΙΧ γιατί μου φαίνεται αρκετά περίεργο.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Εχω επιστροφή 3%απο το συνολο των αγορων του μηνα,3% συμφωνια Avin Πειραιως.Yellows δεν εχω γιατι δεν δουλευω την χρεωστικη μου και απο τι ξερω μονο με shell εχει yellows...
-
Yellows παιρνεις με ολες τις αγορες που κανεις με την χρεωστικη σου. Απλα σε Shell παιρνεις 10 yellows για καθε 1 ευρω γιατι υπαρχει συμφωνια ενω με ολες τις υπολοιπες αγορες που δεν υπαρχει συμφωνια παιρνεις 1 ή 2 yellow για καθε 1 ευρω αγορων.
-
Εγώ χθες έκανα αγορά 50 ευρώ best action με πιστωτική άρα πηρα 1,5 ευρω επιστροφή. Αυτο πως εξαργυρωνεται σαν την χρεωστική πριν απο την επόμενη πληρωμή θα μου πουν οτι εχω επιστροφή αν θέλω να την χρησιμοποιήσω;
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Εγώ χθες έκανα αγορά 50 ευρώ best action με πιστωτική άρα πηρα 1,5 ευρω επιστροφή. Αυτο πως εξαργυρωνεται σαν την χρεωστική πριν απο την επόμενη πληρωμή θα μου πουν οτι εχω επιστροφή αν θέλω να την χρησιμοποιήσω;Ακριβως. 1,5 Ευρω επιστροφη.
Μολις λοιπον σου τραβηξουν τα 50 ευρω των καυσιμων θα δεις εναν αντιλογισμο 1,5 ευρω. Μια καταθεση 1,5 ευρω με αλλα λογια.
Βαζω συνεχεια σε AVIN και το βλεπω συνεχεια γιαυτο σου λεω. -
Εγώ το ποσό της επιστροφής μου πως μπορώ να το βλέπω να ξερω ποσο ειναι; πρώτη φορά εχω πιστωτική και δεν ξερω καθόλου τι παίζει. Απλά τωρα που την έχω είπα να την χρησιμοποιώ στην avin γτ κατι κερδιζω
-
Και να προσθέσω λες οταν στα τραβηξουν, δλδ τη μερα που πληρωνεται η δοση/πόσο της κάρτας παίρνεις την επιστροφή;
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Εγώ το ποσό της επιστροφής μου πως μπορώ να το βλέπω να ξερω ποσο ειναι; πρώτη φορά εχω πιστωτική και δεν ξερω καθόλου τι παίζει. Απλά τωρα που την έχω είπα να την χρησιμοποιώ στην avin γτ κατι κερδιζωΚαι να προσθέσω λες οταν στα τραβηξουν, δλδ τη μερα που πληρωνεται η δοση/πόσο της κάρτας παίρνεις την επιστροφή;
Απο τις κινησεις του λογαριασμου θα βλεπεις ποσο ειναι ο καθε αντιλογισμος.
Κοιτα να δεις πως γινεται εμενα στην χρεωστικη που εχω. Δεν ξερω αν αλλαζει κατι στην πιστωτικη.
Παω βαζω βενζινη πληρωνω με καρτα. Εκεινη την ωρα σου δεσμευουν το ποσο που πληρωσες αλλα δεν στα παιρνουν πραγματικα τα λεφτα ακομα. 1-2 μερες μετα οταν τα τραβηξουν πραγματικα τοτε μαζι με την αφαιρεση του ποσου, σου καταθετουν σαν 'αντιλογισμος αγορας με καρτα' το ποσο της επιστροφης. 1,5 Ευρω στην δικη σου περιπτωση.
-
H πιστωτικη της Πειραιώς έχει γενικά έκπτωση 3% ή σε συγκεκριμένες αγορές; Πχ με την χρεωστική Πειραιώς παίρνω yellows μόνο από shell όσον αφορά τη βενζίνη. Με την πιστωτική μπορώ να έχω έκπτωση από avin κλπ;
-
Έχεις σε συγκεκριμένες αγορές. Πχ με χρεωστική δεν παίρνεις yellows στην avin αλλα με την πιστωτική παίρνεις 3% επιστροφή.
Από ότι κατάλαβα σε κατι όρους του προγράμματος που διάβασα, την επιστροφή στην προσθετουν στον λογαριασμό της πιστωτικής δλδ εγώ για παράδειγμα οταν θα ορεοεινα πληρώσω το 50αρικο για το καυσιμο, θα μου χρεωσουν 48,5 ευρω λογω της επιστροφης. Ετσι το καταλαβα και γενικά οση επιστροφή μαζεύεις στην αφαιρούν από το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις στον επόμενο μήνα.
Αν υπάρχει καποιος που χρησιμοποιεί πιστωτική Πειραιώς ας μας πει ακριβως τι παίζει.
-
Καθε μηνα ερχεται λογαριασμος ή ηλεκτρονικα.Παρακατω γραφω πως φαινεται στον λογαριασμο μου...
15/06/18 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ AVIN EUR 3,45-petran17 Οι περισσοτερες πιστωτικες εχουν yellow η δικη μου δεν εχει.Εχω στην χρεωστικη ομως αλλα δεν την δουλευω.Τα υπολοιπα που λες ισχυουν οπως τα γραφεις...
15/06/18 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ EUR 29,78 ...Μεσα στο ποσο αυτο ειναι και το αλλο 3% που εγραψα πιο πανω.Τσεκαρισμενο...
Τωρα θελω να μου πειτε αν ειναι καποιος απο αθηνα ή εσυ φιλε petran17 αν εισαι αθηναιος θα κατεβω απο Θεσσαλονικη για Πειραια τον αλλο μηνα και θελω να μου πεις (πειτε) καποιο πρατηριο AVIN που εμπιστευεστε να γεμισω ή καποιο αλλο αξιοπιστο...Ευχαριστω... -
Κοίταξα λίγο τους όρους και λέει αυτό:
3.2 Ειδικότερα η Τράπεζα από την 1/9/2015 μέχρι την 30/06/2018 παρέχει στους
Κάτοχους πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών επιστροφή
ποσοστού 3% επί της συνολικής αξίας των τελεσθεισών κατά τον προηγούμενο μήνα
Συναλλαγών για αγορές καυσίμων, προϊόντων ή/και υπηρεσιών σε επιλεγμένα
πρατήρια καυσίμων της AVIN OIL τα οποία φέρουν τα εμπορικά σήματα AVIN και
CYCLON, τα στοιχεία των οποίων (επωνυμία, διακριτικός τίτλος, διεύθυνση
πρατηρίου) περιγράφονται στον όρο 6.4. -
Ερώτηση όσοι δίνετε βάση έχετε παρατηρήσει το καλοκαίρι πιο συχνές αναγεννήσεις του dpf..?Γιατί συμβαίνει αυτό..?Το ενισχυμένο καύσιμο τελικά μήπως είναι χειρότερο για το dpf..?
-
Ο χρήστης dimitris_99 έγραψε:
Ερώτηση όσοι δίνετε βάση έχετε παρατηρήσει το καλοκαίρι πιο συχνές αναγεννήσεις του dpf..?Γιατί συμβαίνει αυτό..?Έτυχε.
Το ενισχυμένο καύσιμο τελικά μήπως είναι χειρότερο για το dpf..?
'Οχι
-
Επεσε η τιμη βαρελιου brent στα 72 δολλαρια ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Ακομα τιμες στα 80+ εχουμε....αισχος κυριε Προεδρε.
-
παίδες, καλώς σας βρήκα (διαβάζω χρόνια και μαθαίνω) και μπαίνω στο θέμα άμα τη εγγραφή στο forum - μπορεί και να χαλάσω λίγο την ενότητα, αλλά είναι σχετικοάσχετο και βρήκα ευκαιρία (βρίστε ελεύθερα ) : χαίρομαι που βλέπω κίνηση/κουβέντα στο diesel, διότι προβληματίζομαι τρελά με διάφορα που ακούγονται. ψήνομαι άμεσα (μιλάμε για ώρες) να αγοράσω τώρα (μιλάμε για 4χ4)... σταθμίζω διάφορα. εσείς είστε κουλ και συζητάτε για το καύσιμο (καλό αυτό ). συγγνώμη εκ των προτέρων για την εκτροπή του νήματος
-
Γεια σου az7, καλως ήρθες στην παρέα.Άκρη με τα καύσιμα δεν έχει βγει, μην ελπίζεις σε αυτό.
Λοιπόν, η πλάστιγγα έχει κλείσει πλέον σε 2 καύσιμα για εμένα, το ελίν και το best action.Κάποιες γρήγορες παρατηρήσεις: με το ελίν, η αναγέννηση του φίλτρου dpf διαρκεί πολύ χρόνο, κάπου 15 λεπτά.
Με το best action, ο χρόνος μειώνεται στα 5 λεπτά. Με το ελίν, η αναγέννηση έρχεται μετά από σχεδόν διπλάσια χιλιόμετρα. Συμπέρασμα: η κάπνα που βγάζουν και τα δύο, μάλλον είναι η ίδια.
Κατανάλωση σχεδόν στον ίδιο παρονομαστή.Αυτά είναι τα νέα της Αλεξάνδρας.
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;