-
@monman2 Αγαπημένε μου φίλε γνωρίζεις φαντάζομαι ότι αυτές είναι προκεχωρημένες δυνάμεις, οι οποίες επιστρέφουν στις Βάσεις, που προανέφερα. Δεν φεύγουν από την Συρία!!!
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@monman2 Αγαπημένε μου φίλε γνωρίζεις φαντάζομαι ότι αυτές είναι προκεχωρημένες δυνάμεις, οι οποίες επιστρέφουν στις Βάσεις, που προανέφερα. Δεν φεύγουν από την Συρία!!!
Πάντως στον αραβικό κόσμο σε ξεφτιλίζουν όταν να σε χαιρετάνε με την σόλα του παπουτσιού .
Ναι φίλε από προκεχωρημένες θέσεις και είναι σε κατάσταση παρελάσεως 28ης Οκτ. -
Τα πέρασαν με ζαχαρόνερο πριν….
-
@monman2 Αν θα φύγουν τα Ρωσικά εναέρια μέσα από την Χμομεΐν και τα θαλάσσια από την Ταρτούς, τότε θα μιλήσουμε για στρατηγική ήττα των Ρώσσων. Όπως τότε που οι Αμερικάνοι έφυγαν σαν δαρμένοι από το Αφγανιστάν πριν 4 χρόνια..
-
@monman2 Αν θα φύγουν τα Ρωσικά εναέρια μέσα από την Χμομεΐν και τα θαλάσσια από την Ταρτούς, τότε θα μιλήσουμε για στρατηγική ήττα των Ρώσσων. Όπως τότε που οι Αμερικάνοι έφυγαν σαν δαρμένοι από το Αφγανιστάν πριν 4 χρόνια..
Έχει και βίντεο απο το Χμομείν πακετάρουν λένε
Youtube Video -
Τα α/φ και τα ε/π παρέμειναν. Έφυγε το μη απαραίτητο προσωπικό. Αυτά μέχρι την χθεσινή ενημέρωση που είχαμε.
-
Εχει ακόμα επαφές το κόμμα με την μητέρα σοβιετία ?
-
Πολύ μεγαλύτερη. Γιατί είναι η μοναδική βάση-λιμανι που έχουν στην μεσόγειο. Οι αμερικανοι τριγυρω απο το αφγανισταν εχουν ενα σωρο αλλες βασεις. Προσωπική μου εκτίμηση, το ξαναείπα, θα κάνουν κάποιες εκπτώσεις στο ουκρανικό και θα τους αφήσουν να μείνουν. Αλλά το θέμα είναι ότι αν δεν διατηρήσουν όπως τώρα α/α άμυνα, μαχιμο προσωπικό κλπ θα είναι επικίνδυνο.
-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Πολύ μεγαλύτερη. Γιατί είναι η μοναδική βάση-λιμανι που έχουν στην μεσόγειο. Οι αμερικανοι τριγυρω απο το αφγανισταν εχουν ενα σωρο αλλες βασεις. Προσωπική μου εκτίμηση, το ξαναείπα, θα κάνουν κάποιες εκπτώσεις στο ουκρανικό και θα τους αφήσουν να μείνουν. Αλλά το θέμα είναι ότι αν δεν διατηρήσουν όπως τώρα α/α άμυνα, μαχιμο προσωπικό κλπ θα είναι επικίνδυνο.
Δική μου προσωπική εκτίμηση είναι ότι οι Ρώσοι θα διατηρήσουν της βάσεις τους στην Συρία. Επιπροσθέτως και βλέποντας το ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνον σε μια χώρια υπάρχουν ήδη διεργασίες για βάσεις στην Λιβύη (στο μέρος που ελέγχει ο Χαφτάρ).
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]