-
Κανένας ανθρωπος δεν πρέπει να αποκλείεται από πουθενά!
Από την αλλη όταν οι δεξιοι δέχονται αυτό που προτάσσουν ως κοινωνική πολιτική, δηλαδή τον αποκλεισμό ανθρώπων, τότε θυμούνται τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των αριστερών και τα επικαλούνται ως επιχείρημα κριτικής! Όταν δηλαδή βιώσουν ότι επιθυμούν για τους άλλους, τότε αυτό δεν είναι καλο!
Εάν ο άνθρωπος παραβίασε κανόνες να δεχτεί τις ποινές που έχουν ορίσει! Εάν θέλει να συμμετέχει χωρίς να πράξει τα ίδια, ας συμμετέχει!
Ούτε εγώ θυμάμαι τι είχε κάνει, ήταν αρκετά γραφικός, και εάν μιλαμε για τον ίδιο άνθρωπο και δεν τον μπερδεύω με άλλον είχε και κάποια χαβαλέ πλευρά όταν δεν προσέβαλε με βαρείς χαρακτηρισμούς!
-
Μόνο που ο πιπιτζήδης έφυγε, ενώ άλλοι με ανάλογο βρίσιμο όχι...
-
Δεν κρατώ αρχεία με το τι κάνει ο καθένας, θυμάμαι που έγραφε ανακρίβειες και υβριστικούς χαρακτηρισμούς!
Εδώ ούτε για αυτά που λένε σε εμένα θυμάμαι ούτε και κρατώ αρχεία! Μόνο ότι μου έρχεται σαν φλασια και μου το θυμίζουν! Γενικα δεν κρατώ κακίες σε κανέναν! Είναι ένας από του λόγους που θυμώνει η λαπαινα! Μαλώνω και μετά από λίγο τα έχω ξεχάσει όλα!
Αλλοι μάθαμε πως κρατούν αρχεία με screen shots!!!!!
Ο κάθε θιγμένος σε αυτό το forum περιμένει στην γωνία σαν αρπακτικό να κάνει κάποιος λαθος ή να βρίσει κάποιος και να το επικροτήσει σαν να ήταν μέλος κάποιας αγέλης ή συμμορίας!
Μετά αναρωτιόμαστε για τη νεολαία και πως κατάντησε έτσι! Τα ίδια κάνουν και οι μεγαλύτεροι!
Τεσπα, όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές στιγμές, εάν καταλάβουν το λάθος τους τότε υπάρχει ένας ακόμα λόγος ώστε να γίνουν ξανα αποδεκτοί!
Υ.γ πιτζιπιτζιδης ήταν όχι πιπιτζιδης! Αμάν ρε ταξιδευτη!!!
-
λαπ ο οσιος
Ετσι που προσπαθεις να ξεπλυνεις τον αντρεα αν ημουν μοντ για μια μερα θα ειχες φαει ισοβιο μπαν .
Ασε που προσπαθεις μια λεξη συνωνυμμη της εργατικότητας και της προσωπικης επιτυχιας να της δωσεις αρνητικη χρεια και με αυτη να προσπαθεις να προσβαλεις τον κοσμαγαπητο και ευγενη κρουζερ υποβιβαζοντας συνεχως τα πτυχια του απο το ΕΜΠ και να τον παρουσιασεις σαν εναν τυχαρπαστο κυνηγο χρηματος .
Αμ το κληρονομοι που το βαζεις ; υποβιβαζοντας συνεχως συνομιλητες σου που αδικηθηκαν απ την ζωη βρισκοντας μια κληρονομια με τεραστια ψυχικη πιεση να την επαυξησουν για να μην φανουν κατωτεροι των προγωνων , τους εμφανιζεις σαν προνομιουχους και ευτελιζεις τον αγωνα τους . -
@fanis75 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Όχι,κανεις λάθος.Εφυγε γιατί ήταν ρατσιστομουτρο και για συγκεκριμένη μισανθρώπικη αναρτηση.
Δεν θυμάμαι καν τι είχε γράψει, αλλά δεν θα τον έλεγα περισσότερο ρατσιστή από αρκετούς που γράφουν εδώ. Απλά ήταν δεξιός ρατσιστής και όχι αριστέρος, άρα κακός εξ' ορισμού.
Εμένα μου ήταν συμπαθής.
Το οτι ειναι ρατσιστης ειναι, αυτο ειναι fact.
Το εχει επιβεβαιωσει πολλες φορες και δεν το κρυβει καν.
Το θεμα ειναι, πως το μεγαλυτερο μερος των ψηφοφορων του δεν εχει κανενα συμφερον να τον ψηφισει.
Ο τυπος που ψηνει μπιφτεκια στα mcdonalds πιστευει οτι ο DT θα κανει κατι για να βελτιωθει η ζωη του?
Ο τυπος που ειναι 25 χρονων πιστευει ο DT που ειναι 78 χρονων, θα κοιταξει τα μακροπροσθεσμα συμφεροντα της χωρας? Προφανως και οχι, ξερει πως σε 10 χρονια δε θα ζει, οποτε στο πεακι του τι θα γινει στην usa σε 20 και 30 χρονια. -
@ntinaras said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Όχι,κανεις λάθος.Εφυγε γιατί ήταν ρατσιστομουτρο και για συγκεκριμένη μισανθρώπικη αναρτηση.
Δεν θυμάμαι καν τι είχε γράψει, αλλά δεν θα τον έλεγα περισσότερο ρατσιστή από αρκετούς που γράφουν εδώ. Απλά ήταν δεξιός ρατσιστής και όχι αριστέρος, άρα κακός εξ' ορισμού.
Εμένα μου ήταν συμπαθής.
Το θεμα ειναι, πως το μεγαλυτερο μερος των ψηφοφορων του δεν εχει κανενα συμφερον να τον ψηφισει.
Ο τυπος που ψηνει μπιφτεκια στα mcdonalds πιστευει οτι ο DT θα κανει κατι για να βελτιωθει η ζωη του?
Ο τυπος που ειναι 25 χρονων πιστευει ο DT που ειναι 78 χρονων, θα κοιταξει τα μακροπροσθεσμα συμφεροντα της χωρας? Προφανως και οχι, ξερει πως σε 10 χρονια δε θα ζει, οποτε στο πεακι του τι θα γινει στην usa σε 20 και 30 χρονια.Ρε συ ο Φανης λεει για μελος του φορουμ που δεν θυμαται γιατι τον μπαναρε.
-
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@ntinaras said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εμένα μου ήταν συμπαθής.
Ο τυπος που ειναι 25 χρονων πιστευει ο DT που ειναι 78 χρονων, θα κοιταξει τα μακροπροσθεσμα συμφεροντα της χωρας? Προφανως και οχι, ξερει πως σε 10 χρονια δε θα ζει, οποτε στο πεακι του τι θα γινει στην usa σε 20 και 30 χρονια.Ρε συ ο Φανης λεει για μελος του φορουμ που δεν θυμαται γιατι τον μπαναρε.
λολ, οκ
-
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
λαπ ο οσιος
Ετσι που προσπαθεις να ξεπλυνεις τον αντρεα αν ημουν μοντ για μια μερα θα ειχες φαει ισοβιο μπαν .
Ασε που προσπαθεις μια λεξη συνωνυμμη της εργατικότητας και της προσωπικης επιτυχιας να της δωσεις αρνητικη χρεια και με αυτη να προσπαθεις να προσβαλεις τον κοσμαγαπητο και ευγενη κρουζερ υποβιβαζοντας συνεχως τα πτυχια του απο το ΕΜΠ και να τον παρουσιασεις σαν εναν τυχαρπαστο κυνηγο χρηματος .Αμ το κληρονομοι που το βαζεις ; υποβιβαζοντας συνεχως συνομιλητες σου που αδικηθηκαν απ την ζωη βρισκοντας μια κληρονομια με τεραστια ψυχικη πιεση να την επαυξησουν για να μην φανουν κατωτεροι των προγωνων , τους εμφανιζεις σαν προνομιουχους και ευτελιζεις τον αγωνα τους .
Προφανώς και τρολαρεις!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]