-
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
όλα καλά το "μεγάλο" σχέδιο του Πούτιν
εκτελείται κατά γράμμα , σε λίγο θα πεί ορίστε να γιατί κάναμε πόλεμο στην Ουκρανία ... μας περικύκλωσε το ΝΑΤΟ!
Σε μερικές δεκαετίες κάποιοι σε ενα φόρουμ θα λένε σοβαρά οτι το ΝΑΤΟ ,οι ΗΠΑ , η ΕΕ έφταιγε για την κατάρρευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την παγκόσμια ύφεση και πείνα του 22-25 και η Ρωσία επιτέθηκε δικαιολογημένα και θα βάζουν πηγές απο νεομαρξιστές συγγραφείς και αρθρογράφους .
Αυτά ενω θα πηγαίνουν στην δουλειά τους με το αυτόνομο κοινόχρηστο tesla τους γράφοντας το κείμενο με την σκέψη στο iphone 22 . Φτάνοντας στο γραφείο η αντλία θερμότητας της Daikin θα εχει διαμορφώσει την ιδανική θερμοκρασία . Διάφορες ΑΙ είτε άυλες (CASIO) η σε μορφή αντροειδούς (Toyota , Sanyo) θα τρέχουν την αγγαρειοδουλειά . Όλα θα τροφοδοτούνται απο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Siemens και πυρηνικούς αντιδραστήρες της TerraPower.
Ήσυχος ο MegPilRea22 θα ετοιμάζεται με μερικές χιλιάδες άλλους για μια διαδικτυακή διαδήλωση με αίτημα την επίσπευση της απομάκρυνσης των πυρηνικών συντριμμιών της Μόσχας έτσι ώστε να αρχίσει έστω και το 2300 μχ η ανοικοδόμηση .
Τελικά δεν έριξαν νετρονίου οι δυτικοί έγινε "λάθος" κατά την εκτόξευση των πυρηνικών της Ρωσίας , έπεσαν στην ίδια την Ρωσία !!!!...φυσικά έφταιγαν οι σιωνιστές και οι αγγλοσάξονες που χάκαραν τον ρωσικό στρατό , ήταν η διαδήλωση του προηγούμενου μήνα που είχε θέμα την καταδίκη της U.S. Cyber Command για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας .Τρώγε πιο ελαφριά το βράδυ Τάσο. Σε πειράζει το σκόρδο...
ΥΓ: Αν δεν το έχεις καταλάβει, έχει καταληφθεί σχεδόν όλο το Ντομπάς, το μισό Χάρκοβο, η Μαριούπολη, η Μελιτούπολη, η Χερσώνα και όλη η Αζοφική. Περιμένεις κάτι Β2 να βομβαρδίσουν την Μόσχα; Χαχαχα!!!
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
όλα καλά το "μεγάλο" σχέδιο του Πούτιν
εκτελείται κατά γράμμα , σε λίγο θα πεί ορίστε να γιατί κάναμε πόλεμο στην Ουκρανία ... μας περικύκλωσε το ΝΑΤΟ!
Σε μερικές δεκαετίες κάποιοι σε ενα φόρουμ θα λένε σοβαρά οτι το ΝΑΤΟ ,οι ΗΠΑ , η ΕΕ έφταιγε για την κατάρρευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την παγκόσμια ύφεση και πείνα του 22-25 και η Ρωσία επιτέθηκε δικαιολογημένα και θα βάζουν πηγές απο νεομαρξιστές συγγραφείς και αρθρογράφους .
Αυτά ενω θα πηγαίνουν στην δουλειά τους με το αυτόνομο κοινόχρηστο tesla τους γράφοντας το κείμενο με την σκέψη στο iphone 22 . Φτάνοντας στο γραφείο η αντλία θερμότητας της Daikin θα εχει διαμορφώσει την ιδανική θερμοκρασία . Διάφορες ΑΙ είτε άυλες (CASIO) η σε μορφή αντροειδούς (Toyota , Sanyo) θα τρέχουν την αγγαρειοδουλειά . Όλα θα τροφοδοτούνται απο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Siemens και πυρηνικούς αντιδραστήρες της TerraPower.
Ήσυχος ο MegPilRea22 θα ετοιμάζεται με μερικές χιλιάδες άλλους για μια διαδικτυακή διαδήλωση με αίτημα την επίσπευση της απομάκρυνσης των πυρηνικών συντριμμιών της Μόσχας έτσι ώστε να αρχίσει έστω και το 2300 μχ η ανοικοδόμηση .
Τελικά δεν έριξαν νετρονίου οι δυτικοί έγινε "λάθος" κατά την εκτόξευση των πυρηνικών της Ρωσίας , έπεσαν στην ίδια την Ρωσία !!!!...φυσικά έφταιγαν οι σιωνιστές και οι αγγλοσάξονες που χάκαραν τον ρωσικό στρατό , ήταν η διαδήλωση του προηγούμενου μήνα που είχε θέμα την καταδίκη της U.S. Cyber Command για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας .Τρώγε πιο ελαφριά το βράδυ Τάσο. Σε πειράζει το σκόρδο...
Κοίτα την συσκευή που έγραψες την απάντηση τι μάρκα είναι, τι πρόγραμμα τρέχει , το κινητό σου τι γράφει επάνω
σκόρδο δεν τρώω μου ρίχνει την πίεση...
-
Το κινητό μου Κινέζικο είναι. Ρωσία-Κίνα, συμμαχία.
Επόμενο αυτοκίνητο θέλω Niva. Πάρε εσύ Yaris Cross, που δεν μπορεί να ανέβει καν λασπωμένη ανηφόρα, όταν θα έρθει ο πυρηνικός χειμώνας. Έρχεται φίλε... Και αν ρίξουν νετρονίων οι φίλοι σου, οι δικοί μου θα ρίξουν Τσαρ Μπόμπα και θα λήξουν όλα και δεν χρειάζεται καν να αγχωνόμαστε. Το μόνο που θέλω είναι να έχω ρετσίνες μέχρι να πεθάνω.
-
Το κινητό μου Κινέζικο είναι. Ρωσία-Κίνα, συμμαχία.
Οι Κινέζοι είναι 'Χακαρισμένοι" απο την 21 Φεβ του 1972...
Οι Ρώσοι απο το 1991 δεν χρειάζεται να σας βομβαρδίσουν τα Β-21 ,αυτά τα έχουμε για σοβαρές υπαρξιακές απειλές ...
οι Ρώσοι θα αυτοκαταστραφείτε ... -
Έτσι λες, αλλά οι δικοί σου οι φοβικοί γιατί δεν επιτρέπουν την Huawei στις ΗΠΑ; Κοκοκο... κοτούλες Αμερικανοί! Χεσμένοι απέναντι στην ΥΠΕΡΣΥΜΜΑΧΙΑ Ρωσίας-Κίνας. Η Ρωσία δίνει την στρατιωτική ισχύ και οι Κίνα τα ηλεκτρονικά και το "κρέας" αν χρειαστεί σε συμβατικό πόλεμο. Στα δύσκολα, θα σηκώσουν οι Ρώσοι τους Sarmat και άντε γεια. Προσωπικά δεν σκάω ιδιαίτερα, 45 είμαι, παιδιά δεν έχω, έναν γρήγορο θάνατο θέλω απλά... Λυπάμαι όσους έχουν απογόνους.
ΥΓ: Οι Αμερικανοί ακόμα χεσμένοι είναι με τους S400 σε σχέση με τα γελοία F35 στην Τουρκία... Φιλάκια!!!
-
Έτσι λες, αλλά οι δικοί σου οι φοβικοί γιατί δεν επιτρέπουν την Huawei στις ΗΠΑ; Κοκοκο... κοτούλες Αμερικανοί! Χεσμένοι απέναντι στις ΥΠΕΡΣΥΜΜΑΧΙΑ Ρωσίας-Κίνας. Η Ρωσία δίνει την στρατιωτική ισχύ και οι Κίνα τα ηλεκτρονικά και το "κρέας" αν χρειαστεί σε συμβατικό πόλεμο. Στα δύσκολα, θα σηκώσουν οι Ρώσοι τους Sarmat και άντε γεια. Προσωπικά δεν σκάω ιδιαίτερα, 45 είμαι, παιδιά δεν έχω, έναν γρήγορο θάνατο θέλω απλά... Λυπάμαι όσους έχουν απογόνους.
Εγω αντίθετα χαίρομαι που οι απόγονοι μου θα ζήσουν σε ενα κόσμο χωρίς την Ρωσία !
-
Έτσι λες, αλλά οι δικοί σου οι φοβικοί γιατί δεν επιτρέπουν την Huawei στις ΗΠΑ; Κοκοκο... κοτούλες Αμερικανοί! Χεσμένοι απέναντι στις ΥΠΕΡΣΥΜΜΑΧΙΑ Ρωσίας-Κίνας. Η Ρωσία δίνει την στρατιωτική ισχύ και οι Κίνα τα ηλεκτρονικά και το "κρέας" αν χρειαστεί σε συμβατικό πόλεμο. Στα δύσκολα, θα σηκώσουν οι Ρώσοι τους Sarmat και άντε γεια. Προσωπικά δεν σκάω ιδιαίτερα, 45 είμαι, παιδιά δεν έχω, έναν γρήγορο θάνατο θέλω απλά... Λυπάμαι όσους έχουν απογόνους.
Εγω αντίθετα χαίρομαι που οι απόγονοι μου θα ζήσουν σε ενα κόσμο χωρίς την Ρωσία !
Α σε φανταστικό κόσμο δηλαδή; Παίζεις και Μονόπολη Τάσο μου; Πάρε την Βασ. Όλγας, δίνει καλά λεφτά...
Το Ρούβλι είναι σε υψηλό 5 ετών, αν δεν το είδες...
-
Α σε φανταστικό κόσμο δηλαδή; Παίζεις και Μονόπολη Τάσο μου; Πάρε την Βασ. Όλγας, δίνει καλά λεφτά...
Το Ρούβλι είναι σε υψηλό 5 ετών, αν δεν το είδες...
Εσυ και ο πηλιουρητης μας εχετε ζαλίσει με το ρούβλι αν το πιστευετε τόσο επενδύστε , να σας δω ...
εγω πιστεύω στο € και επενδύω σε yaris cross made in france -
Με τι να επενδύσω εγώ βρε Τάσο; Δεν έχω δεκάρα, ο Καπιταλισμός δεν μου άφησε τίποτα. Αλλά αν θες βάλε εσύ ένα Yaris Cross σε Ρούβλια και θα βγάλεις τουλάχιστον 5 χρόνια Φ.Α. Εγώ θα καίω πέλλετ, ως πτωχός.
-
Γενική παρατήρηση σχετική με το αυτοκίνητο και την διεθνή πολιτική και οικονομία .
Παρήγγειλα το yaris cross στηρίζοντας το € και την δυτική τεχνολογία .
Η χαμηλή κατανάλωση του θα απαιτεί λιγότερες εισαγωγές υγρών καυσίμων στην χώρα μας και την ΕΕ . Λιγότερες ποσότητες ,μικρότερη ζήτηση παγκοσμίως θα πέσει η τιμή του βαρελιού μεσο-μακροπρόθεσμα.Βραχυπρόθεσμα ΣΥΜΦΕΡΕΙ να πάει η τιμή της βενζίνης και στα 2,5-3 € έτσι ώστε να εχει χρήματα απο τον ΕΦΚ το κράτος να πληρώνει μισθούς συντάξεις δημόσια υγεία παιδεία και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και να μην γίνει η ανακατωσούρα φασαρία που ονειρεύονται οι ψευτομαρξιστές ρωσόφιλοι πουτινόφιλοι.
Επίσης λόγω μείωσης των διανυθέντων χλμ και χαμηλότερων ταχυτήτων θα μειωθούν τα τροχαία , την νεολαία μας την θέλουμε δεν έχουμε μηδενιστική και νιχιλιστική θεώρηση του μέλλοντος .
Τέλος με 3 € το λίτρο κάποιοι θα ξεφορτωθούν αναγκαστικά -στην ανακύκλωση- τα βενζινοβόρα παλιά τους αυτοκίνητα Range Rover/ ford πχ
και θα αγοράσουν το iQ που εχει μέση 6 λίτρα μόλις το βγάλω για πώληση γιατί και εγω δεν εχω όλο το ποσό για το yaris cross
-
Καθώς την Δύση την έχω αφοδευμένη, ψάχνω για παραεισαγωγή από Ρωσία. Κι αν βρω κανένα ΑΚ12, με δώρο ένα PSΜ, θα είμαι ευχαριστημένος...
-
Γενική παρατήρηση σχετική με το αυτοκίνητο και την διεθνή πολιτική και οικονομία .
Παρήγγειλα το yaris cross στηρίζοντας το € και την δυτική τεχνολογία .
Η χαμηλή κατανάλωση του θα απαιτεί λιγότερες εισαγωγές υγρών καυσίμων στην χώρα μας και την ΕΕ . Λιγότερες ποσότητες ,μικρότερη ζήτηση παγκοσμίως θα πέσει η τιμή του βαρελιού μεσο-μακροπρόθεσμα.Βραχυπρόθεσμα ΣΥΜΦΕΡΕΙ να πάει η τιμή της βενζίνης και στα 2,5-3 € έτσι ώστε να εχει χρήματα απο τον ΕΦΚ το κράτος να πληρώνει μισθούς συντάξεις δημόσια υγεία παιδεία και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και να μην γίνει η ανακατωσούρα φασαρία που ονειρεύονται οι ψευτομαρξιστές ρωσόφιλοι πουτινόφιλοι.
Επίσης λόγω μείωσης των διανυθέντων χλμ και χαμηλότερων ταχυτήτων θα μειωθούν τα τροχαία , την νεολαία μας την θέλουμε δεν έχουμε μηδενιστική και νιχιλιστική θεώρηση του μέλλοντος .
Τέλος με 3 € το λίτρο κάποιοι θα ξεφορτωθούν αναγκαστικά -στην ανακύκλωση- τα βενζινοβόρα παλιά τους αυτοκίνητα Range Rover/ ford πχ
και θα αγοράσουν το iQ που εχει μέση 6 λίτρα μόλις το βγάλω για πώληση γιατί και εγω δεν εχω όλο το ποσό για το yaris cross
Εσύ πρέπει να έχεις φοβερή αίσθηση του χιούμορ!
-
Που να τον έχεις και φίλο ρε Χάρη, όπως εγώ...
-
Που να τον έχεις και φίλο ρε Χάρη, όπως εγώ...
Έτσι είναι καλύτερα!
Κρίμα που δεν ήρθατε στη Φράουλα, όταν είχα ανέβει...
-
Ήθελα πολύ να έρθω, αλλά έτυχε μέρα που δεν μπορούσα. Next time, hopefully.
-
Όπως το πάνε το πράγμα, το ζήτημα είναι αν μέσα στη σπηλιά θα χει σήμα το Άη Φον με την τρύπα στη θήκη για να φαίνεται το μήλο.
Θα το φορτίζουμε με το δυναμό κάνοντας πηδάλι όταν δεν μαζεύουμε φύκια και πεταλίδες για το μεσημεριανό, κι αν δεν επηρεάζεται το 5G απ τον πυρηνικό χειμώνα, θα περνάμε τα βράδια βλέποντας διαφημίσεις στο γιουτιουμπ, αδελφωμένοι όλοι ναζί... -
Ήθελα πολύ να έρθω, αλλά έτυχε μέρα που δεν μπορούσα. Next time, hopefully.
Δεν τρέχει τίποτα, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες...
-
Φινλανδία και Σουηδία στο ΝΑΤΟ λοιπόν. Καλή φάση. Γουστάρω τις χώρες που αποφασίζουν και κάνουν αυτό που θέλουν με ειρηνικό τρόπο γράφοντας στα αρxίδια τους, τους νταβάδες που απειλούν με πολεμικές συρράξεις, πυρηνικές κεφαλές, πυρηνικά υδραυλικά.
Δεν γουστάρω τους νταβάδες και τους ψευτόμαγκες.
Νταβάδες παντού.
Χώρες νταβάδες, νταβάδες στην προσωπική ζωή, νταβάδες στη δουλειά, νταβάδες στα κοινόβια. Παντού αρκουδόμαγκες που την έχουν δει "ανώτερα όντα".Ρε ουστ... κοπρόσκυλα. Τιποτάδες ολκής.
-
Ελπίζω απλά Storm να μην δούμε πυρηνικά...
-
Ωραίο το παιχνίδι Δία - Μονμαν...
Αλλα παιχνίδια μην μας μπλέξουν...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]