-
Ενδιαφέρον, για όσους δεν ψάχνουν την Ιστορία, με αποτέλεσμα να τους κάνουν ότι θέλουν τα διάφορα πετσωμένα διεθνώς μμε...
-
Καλά τα λέει ο καθηγητής,γνωστα εδώ και καιρό αλλά καλό είναι να επανέρχονται στην επικαιρότητα.
Κατά τα αλλά ο Ντόναλντ καλά το πάει μέχρι στιγμής.
Διόρισε τον Αμερικανό Νίκο Γεωργιάδη υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αμερικανό Νατσιο υπουργό Υγείας.
Εξαιρετική επιλογή ο ψεκας για την Υγεία.
Ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να διορίσει Υπουργό Μεταφορών κάποιον οπαδό της θεωρίας της Επίπεδης Γης!
Προλαμβάνοντας καταστάσεις ΟΧΙ οι Δημοκρατικοί δεν ήταν καλύτεροι. -
Λοιπόν επειδή άκουσα διάφορες ανοησίες και από τους ΑΡΔ, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Υπήρξα υπέρμαχος των εμβολιασμών για τον κορωνοϊό, όχι μόνο από πεποίθηση υπέρ της επιστήμης, αλλά και από το γεγονός ότι υπήρξαν 2 κρούσματα σε ανθρώπους του επαγγελματικού μου περιβάλλοντος πριν την ανακάλυψη των εμβολίων που τους ταλαιπώρησαν, ενώ αργότερα φίλος μου που του την είχε καρφώσει η ιδέα ότι δεν θα μας διαχειρίζεται ο Κούλης, αρρώστησε πολύ άσχημα.
Ετσι μόλις αρχές Μαρτίου του 21 αν θυμάμαι καλά άνοιξε το εμβόλιο για τους άνω των 60, έκλεισα αμέσως ραντεβού και σε λίγες μέρες το έκανα το Αστρα Ζένεκα. Μέχρι τώρα έχω κάνει 4 εμβόλια, τα 2 Αστρα Ζένεκα και τα άλλα 2 φάιζερ.
Γιατί ενδιάμεσα μάθαμε ότι τα εμβόλια που μας τα έλεγαν τέλεια μπορεί να είχαν παρενέργειες. Σε εμένα και σε φίλους δεν είχαν. Σε άλλους διαβάσαμε ότι είχαν. Μάθαμε ότι τα ζένεκα δεν ήταν τελικά τόσο αθώα, οπότε ρισκάραμε κατ΄ εντολή, αλλά και όφελος κάποιων.
Οπότε ένας έλεγχος στις του μπιγκ του φέιλ φαρμακευτικές από ένα "ψεκασμένο", είναι η πιο σοφή επιλογή.
Γιατί θα τις δει με αρνητικό μάτι και θα πρέπει αυτές να του αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Αν ήταν ένας "μη ψεκασμένος" σύμφωνα με τους ορισμούς που βάζουν οι πραγματικοί ψεκασμένοι, πόσο εύκολο θα ήταν να γίνει σοβαρός έλεγχος στις του μπιγκ του φέιλ ?
Για αυτό κοιτάτε μην σας ψεκάζουν, πέρα από τα υπόλοιπα και με κάτι που σας προκαλεί απώλεια της πρόσφατης μνήμης.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Λοιπόν επειδή άκουσα διάφορες ανοησίες και από τους ΑΡΔ, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Υπήρξα υπέρμαχος των εμβολιασμών για τον κορωνοϊό, όχι μόνο από πεποίθηση υπέρ της επιστήμης, αλλά και από το γεγονός ότι υπήρξαν 2 κρούσματα σε ανθρώπους του επαγγελματικού μου περιβάλλοντος πριν την ανακάλυψη των εμβολίων που τους ταλαιπώρησαν, ενώ αργότερα φίλος μου που του την είχε καρφώσει η ιδέα ότι δεν θα μας διαχειρίζεται ο Κούλης, αρρώστησε πολύ άσχημα.
Ετσι μόλις αρχές Μαρτίου του 21 αν θυμάμαι καλά άνοιξε το εμβόλιο για τους άνω των 60, έκλεισα αμέσως ραντεβού και σε λίγες μέρες το έκανα το Αστρα Ζένεκα. Μέχρι τώρα έχω κάνει 4 εμβόλια, τα 2 Αστρα Ζένεκα και τα άλλα 2 φάιζερ.
Γιατί ενδιάμεσα μάθαμε ότι τα εμβόλια που μας τα έλεγαν τέλεια μπορεί να είχαν παρενέργειες. Σε εμένα και σε φίλους δεν είχαν. Σε άλλους διαβάσαμε ότι είχαν. Μάθαμε ότι τα ζένεκα δεν ήταν τελικά τόσο αθώα, οπότε ρισκάραμε κατ΄ εντολή, αλλά και όφελος κάποιων.
Οπότε ένας έλεγχος στις του μπιγκ του φέιλ φαρμακευτικές από ένα "ψεκασμένο", είναι η πιο σοφή επιλογή.
Γιατί θα τις δει με αρνητικό μάτι και θα πρέπει αυτές να του αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Αν ήταν ένας "μη ψεκασμένος" σύμφωνα με τους ορισμούς που βάζουν οι πραγματικοί ψεκασμένοι, πόσο εύκολο θα ήταν να γίνει σοβαρός έλεγχος στις του μπιγκ του φέιλ ?
Για αυτό κοιτάτε μην σας ψεκάζουν, πέρα από τα υπόλοιπα και με κάτι που σας προκαλεί απώλεια της πρόσφατης μνήμης.
Σατανικο !!!
-
Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ότι έχεις εμφανές έλλειμα ενημέρωσης ,ούτε ότι κανείς επιλεκτικές αναφορές μόνο σε οτι νομίζεις ότι δικαιώνει τος απόψεις σου,ούτε καν ότι βαφτίζεις το κρέας ψάρι κατά το δοκουν.
Το θεμα είναι ότι όλα αυτα τα τυλιγεις με ένα πέπλο αυθεντίας που είναι σαφές ότι δεν κατέχεις.
Οχυρωμένος λοιπόν πίσω από όλο αυτό,συμπερασματικά από τα γραπτά σου ,ενίοτε φυσικά όχι πάντα,καταλαβαίνει κανείς ότι κατέχεις την αλήθεια και τη γνώση σε αντίθεση με τα χαπατα που καταπίνουν την προπαγάνδα των ΜΜΕ αμάσητη (ανεξάρτητα αν την επικαλείσαι και εσυ ενίοτε).
Τα δεδομένα λοιπον που είναι εντελώς άσχετα με το αν έχεις εμβολιαστεί η όχι που είναι και εντελώς αδιάφορο αφού κανείς δεν είπε εσένα ψεκασμένο προσωπικά έχουν ως εξής.
Ο τύπος που αναφέρθηκε ότι θα είναι νέος Υπουργός Δικαιοσύνης είναι ας το πω κομψά ανώμαλαρα του κερατά και ελέγχεται για ένα καρό αδικήματα που φυσικά πλέον παύεται η δίωξη τους.
Ο έτερος αρχιψεκας είναι μέσα σε όλα αλλά αναφέρει γελοιότητες περι ταύτισης αυτισμού και εμβολίων,κλπ τέτοια επιστημονικά.Σημειωτεον ότι έχουν τσινίσει μέχρι και ακραιφνείς Ρεπουμπλικάνοι.
Τέλος για τον έλεγχο των φαρμακευτικών από το Αμερικανικό κράτος είναι εξαιρετική τοποθέτηση αλλά ταιριάζει καλύτερα στο νήμα με τα ανέκδοτα! -
Ενδιαφέρον, για όσους δεν ψάχνουν την Ιστορία, με αποτέλεσμα να τους κάνουν ότι θέλουν τα διάφορα πετσωμένα διεθνώς μμε...
Δεν κάθομαι να το διαβάσω όλο αυτό, αλλά λέει κάτι ο αξιότιμος κ. Καθηγητής για την εισβολή της Ρωσίας στην Κριμαία το '14? Ήταν κι αυτό μέσα στις παραβιάσεις που έκαναν οι Αμερικάνοι απέναντι στον αγαθούλη Πούτιν?
-
Καλά ξαναδιαβάστε και οι δύο τα σχόλια γιατί δεν τα καταλάβατε.
Επίσης ασυλία ΜΟΝΟ ο πρόεδρος μπορεί να έχει.
-
Καλά ξαναδιαβάστε και οι δύο τα σχόλια γιατί δεν τα καταλάβατε.
Επίσης ασυλία ΜΟΝΟ ο πρόεδρος μπορεί να έχει.
Μα τι σχέση έχει η ασυλία;,σταμάτησαν οι ερυενες εναντίον του λέμε ,υποχρεωτικά!
-
Εντάξει δεν έχετε ιδέα από διοίκηση και δεν σας παρεξηγώ, αλλά έρχονται οι ειδήσεις και θα σας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σαν τους Γαλάτες...
και προσέξτε τους κράζουν οι ΝΥΤ που είναι εναντίον του Τράμπ.
-
Και γι αυτό το πρόβλημα υπάρχει λύση, απ τον εσχάτως λατρεμένο "πολιτικό" του Κρουζερ, αφού πήγε κουβά με Μπογδανο...
Κι αφού πάρετε απ αυτό το αποδεδειγμένα αποτελεσματικό φάρμακο, γιατί ο Βελόπουλος δεν είναι τσαρλατανος σαν τον Άδωνι που πουλάει νανογιλέκα, ίσως ενθυμηθείτε με δασείες και περισπωμένες, ποιος μεγάλος Ηγέτης σκεφτόταν να αντιμετωπίσει τον κοβιντ με Χλωρίνη...
-
Εντάξει δεν έχετε ιδέα από διοίκηση και δεν σας παρεξηγώ, αλλά έρχονται οι ειδήσεις και θα σας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σαν τους Γαλάτες...
και προσέξτε τους κράζουν οι ΝΥΤ που είναι εναντίον του Τράμπ.
Το δημιουργικό αδιέξοδο επήλθε ταχύτερα από ότι φανταζόμουν αυτή τη φορά!!!Εχουμε και ματς σήμερα ,όποτε ας μην αναλωθούμε σε διάλογο του στυλ καλημέρα Γιάννη κούκια σπέρνω.
Εμείς λοιπόν οι άδαεις θα κρατάμε ομπρέλα να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι.
Εσείς που ξέρετε ΚΑΙ από διοίκηση κάλυτερα ισως από τους δυο πλανητάρχες,τον γερό ξεκούτη και τον Τάσο Μπουγά,καλό ειναι να κρατάτε στοκ σε χλωρίνη και σφηνόποτηρα,θα σας χρειαστεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων!
Αυτό το ΕΓΩ και εσείς Πρπει να το κοιτάξεις κάποια στιγμή!! -
Επειδή είμαι γραφείο και είναι δύσκολο να σας διαβάζω.
Αρχικά λατρεμένους πολιτικούς έχετε μόνο οι κομμουνιστές και οι φασίστες.
Οι υπόλοιποι οι αστοί έχουμε για τον εαυτό μας το δικαίωμα της επιλογής, που εσείς έχετε εκχωρήσει στο κόμμα και στους κομισάριους.
Σύμφωνα με την λογική σας όταν επιλέγω επιμετρητή για να μετρήσει τα μπετά που έριξαν στην οικοδομή, δεν θα πάρω κάποιον εμπιστοσύνης μου που θα πάρει και προμήθεια από ότι κόψει, αλλά τον πωλητή της εταιρείας του μπετόν που θα πάρει προμήθεια αν δεν κόψει τίποτα...
Ωραίοι...
-
Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια.
Πετά μου έναν κεφτέ.
Ευχαριστώ δεν καπνίζω.Σύνθεση κυβέρνησης ΗΠΑ …
Απαντηση τούβλα και μπετά!
Η αιώνια λιακάδα ενός αστικού μυαλού! -
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια.
Πετά μου έναν κεφτέ.
Ευχαριστώ δεν καπνίζω.Απαντάω και στους δυό σας ταυτόχρονα. Είναι εύκολος ο διαχωρισμός αν διαβαστούν τα σχόλια σας.
-
Βλέπω αυτή τη στιγμή το The Apprentice διαβάζοντας τα σχόλια του Κρουζερ...
https://youtu.be/0tXEN0WNJUg?si=29X-XpN17Kv5il25
Δεν έχω βέβαια τον ερεθισμό που θα χει αυτός όταν το δει, αλλά πρέπει να του το αναγνωρίσω, μετά τον ανήμερο Τζημερο, τον Μπογδάνο, τις φουκαριάρες τις μάνες
των τεθνεόντων Χρυσαυγιτων πρωτοπαλίκαρων, την Αφροδιτούλα, τον Βελόπουλο, κάθε τυχάρπαστο μισανθρωπάκο, τώρα τον Τραμπάκουλα...
"ξέρεις να τους διαλέγεις βρε μπαγάσα".- -
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Βλέπω αυτή τη στιγμή το The Apprentice διαβάζοντας τα σχόλια του Κρουζερ...
https://youtu.be/0tXEN0WNJUg?si=29X-XpN17Kv5il25
Δεν έχω βέβαια τον ερεθισμό που θα χει αυτός όταν το δει, αλλά πρέπει να του το αναγνωρίσω, μετά τον ανήμερο Τζημερο, τον Μπογδάνο, τις φουκαριάρες τις μάνες
των τεθνεόντων Χρυσαυγιτων πρωτοπαλίκαρων, την Αφροδιτούλα, τον Βελόπουλο, κάθε τυχάρπαστο μισανθρωπάκο, τώρα τον Τραμπάκουλα...
"ξέρεις να τους διαλέγεις βρε μπαγάσα".-Μπα στους μισάνθρωπους έχετε αποκλειστικότητα στην αριστερά, αλλά είπαμε όταν κοιτάς τους πάντες από το μηδέν, υπάρχει μεγάλη παραμόρφωση...
-
Είδα το τρέιλερ.
Είδα και λίγο ένα άλλο βίντεο που βγήκε στον γιουτιούμπι για αλήθειες και ψέμματα για την ταινία.
Η ουσία είναι ότι η "ταινία", μόνο και μόνο ότι βγήκε πριν τις εκλογές δείχνει ότι είναι στρατευμένη προπαγάνδα των γνωστών του χόλλυγουντ που δεν γούσταραν Τράμπ, προφανώς για έχουν την φωλίτσα τους χεσμένη.Ετσι και εμείς έχουμε χεσμένους όλους αυτούς τους φασιστοκομμουνιστές ολοκληρωτικούς τυπάκους, που παριστάνουν τους τιμητές και τους κήνσορες...
Η συντριβή τους από τις ψήφους του Αμερικανικού Λαού, ήταν η απάντηση που τους χρειάζεται, πέρα από τα πάμπερς που πρέπει πλέον να εφοδιαστούν μέσω της χονδρικής, γιατί τα θεματάκια τους θα βγουν στην επιφάνεια.
Προφανώς λοιπόν δεν θα αγιοποιήσουμε τον Τράμπ, ούτε όμως θα τον δαιμονοποιήσουμε.
Ανάλογες τακτικές υπήρξαν και εναντίον του Ρόναλντ Ρήγκαν και της Μάργκαρετ Θάτσερ, αλλά η Ιστορία τους φέρθηκε μια χαρά.
Περιμένουμε την αποτίμηση για όλα αυτά τα ρεμάλια του πρώην δημοκρατικού κόμματος και του θεάματος.
Λογικό βέβαια για τους χαχόλους ο άρτος και το θέαμα να τους είναι αρκετό, για να βγάζουν την μισανθρωπιά τους, να στέλνουν τον κόσμο σε πολέμους, για να υπάρχουν κέρδη στους λίγους που τους ελέγχουν.
-
Δελτίο τύπου της 15ης Νοε 2024
Συγχαίρω τον φίλο @criuser. για την άμεση κινητοποίηση του προς διάσπαση του μετώπου συκοφαντίας fake news παραπληροφόρησης που κατέκλυσε το διαδίκτυο όσον αφορά το ποιόν των μελών της κυβερνήσεως μου.
real D. Trump
ΥΓ σίδερο και τα τσιμέντα θα ακριβείνουν λόγω ανοικοδόμησης Ουκρανίας
Πούλα ακριβά! -
Οι ηττημένοι, δεν έχουν ακούσει την φράση, ουαί τοις ηττημένοις...
Ο Τράμπ το έμαθε καλά επί 4 χρόνια...
Τώρα ήρθε η ώρα να το μάθουν τα κλεφτρόνια και οι συμμορίες τους....
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]