-
Ο χάρτης της Αμερικής είναι περισσότερο κόκκινος , παρά μπλέ . Και που είναι μπλέ . Στο Χόλλυγουντ και στα χρηματοπιστωτικά της Ανατολικής Ακτής . Μόνο εκεί κέρδισε με άνεση ο Μπάιντεν . Στα άλλα με την επιστολική μόνο .
Να δούμε πως θα τα πάει ο καινούργιος και εδώ θα είμαστε να τα λέμε...
ΥΓ Πήλιου και Ιωάννη , μην πείτε , εκεί που γράφω για την παγκοσμιοποίηση , ότι είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε , που θα έλεγε και εκείνος ο Λενινίσκος δημοσιογράφος , γιατί ο Καπιταλισμός , δεν είναι πάνω από την Δημοκρατία και εδώ αυτό είναι το πρόβλημα . Η προπαγάνδα εναντίον του Τράμπ , χτύπησε και την Δημοκρατία .
Το Μπρέξιτ είναι άλλη υπόθεση και κακώς το βάζεις στη κουβέντα. Οι ορθόδοξοι Νεοδημοκράτες, για να μη πω σύσσωμη η Δεξιά, ήταν του 'Μένουμε Ευρώπη' θυμάμαι και πίνανε το απεριτίφ τους διαδηλώνοντας υπέρ του Γερούν, μετά πως γύρισε το πράγμα και οι ίδιοι άνθρωποι πανηγύριζαν το Μπρέξιτ και την εθνικιστική περιχαράκωση υποτίθεται του Τράμπ... μόνο μέσω της αποδέσμευσης της Alt-Right απ' τη λογική, εξηγούνται αυτά τα πράγματα, και είναι σύμπτωμα της ασθένειας που μολύνει τη ΝΔ.
Ας πάμε τώρα στην Αμερική με τα αντεστραμμένα χρώματα στο χάρτη, με το κόκκινο να χαρακτηρίζει τους υπερσυντηρητικούς θρησκόληπτους και το μπλε τους 'λίγο πιο δημοκράτες'. Τα μέρη που παίρνει πλειοψηφία ο Τράμπ, και στις προηγούμενες εκλογές και τώρα, είναι απλά αυτά με τη χαμηλότερη μόρφωση. (Απλά στις προηγούμενες εκλογές λόγω του περίεργου εκλογικού τους νόμου κατάφερε με λιγότερους ψήφους να αποσπάσει περισσότερες 'έδρες', ενώ τώρα δεν το κατάφερε). Και δε μιλάμε απλά για λιγότερα πανεπιστημιακά πτυχία, μιλάμε για τα λίγα μέρη του ανεπτυγμένου κόσμου που ακόμη έχουν διψήφια ποσοστά αναλφαβητισμού και τεράστια ποσοστά 'πρακτικά αναλφάβητων', για κολέγια και ιδρύματα που επίσημα διδάσκουν ότι το σύμπαν είναι 6.000 ετών και τη Κοσμογονία της Βίβλου ως εναλλακτική των Θεωριών της Επιστήμης, με 'Ευαγγελιστές' που κάνουν εξορκισμούς μέσω τηλεόρασης και όλα αυτά που συνθέτουν τον σύγχρονο Μύθο των USA και με τα οποία τόσο μας έχει εξοικειώσει το 'μισητό' Χόλιγουντ και CNN. Επίσης πολιτείες ολόκληρες που είναι θεοκρατίες, αλλά αντί για το Κοράνι κραδαίνουν τη Βίβλο, βλέπε κάτι Γιούτες κλπ.
Έχεις συναναστραφεί και συνεργαστεί ποτέ σε καθημερινή βάση με Αμερικάνους, οπαδούς και ψηφοφόρους του Τραμπ, απ' το Τέξας ή π.χ. το Οχάιο, να δεις πρώτο χέρι για ΤΙ ΤΑΓΑΡΙΑ μιλάμε;
Μη κοιτάς κάτι δεύτερη τρίτη γενιά Έλληνες της Αμερικής, που είναι απλά λίγο 'αμερικανάκια', μιλάμε για κλασσικούς 'Αμερικάνους', που έχουν τελειώσει με το ζόρι το 'highschool' της ενορίας τους χωρίς να αλληλοπυροβοληθούν και μετά πήραν κάποια τεχνική εξειδίκευση στην εταιρεία που δούλευαν... δουλευταράδες οι περισσότεροι, αλλά τενεκέδες αγάνωτοι! Για να γράψουν ένα email ή μια παράγραφο στο πεδίο του SAP του τομέα τους που να βγάζει νόημα στη μητρική τους γλώσσα, έπρεπε να το ελέγξω εγώ ή κάποιος ινδός/φιλιππινέζος νεαρός!... Αυτά τα άτομα αμειβόταν σχεδόν τα διπλά από εμένα, 5 φορές παραπάνω απ΄τους Φιλιππινέζους απ΄τους οποίους εξαρτιόνταν και μάλλον ξεπερνούσαν λίγο σε ετήσιες αποδοχές με τα μπόνους έναν π.χ. Έλληνα χειρουργό ορθοπεδικό Consultant που επίσης εργάζεται εδώ...
Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... στην εφηβεία μου πρόλαβα στα ορεινά χωριά της Πίνδου, πίσω απ' τη Γκρόπα Τρικάλων, τη γενιά παππούδων που στην Αλβανία πολέμησαν ως 20χρονοι ή νέοι οικογενειάρχες, άνθρωποι που έζησαν τη περισσότερη ζωή τους χωρίς ρεύμα και τρεχούμενο νερό στο σπίτι και συνήθως είχαν τελειώσει λίγες τάξεις του Δημοτικού. Ε λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι συνήθως ήταν απείρως πιο ικανοί για σύνθετη σκέψη και έκφραση και είχαν περισσότερες 'εγκυκλοπαιδικές γνώσεις' στα γεράματά τους στο χωριό το 1990 απ' τον μέσο τυπικό Αμερικάνο 'οπαδό του Τράμπ' το 2020 που κατάγεται απ΄τα μέρη του χάρτη που 'βάφτηκαν κόκκινα'. Και τα μέρη που έγιναν μπλε, έχουν τα δικά τους προβλήματα, αλλά παράγουν ακόμα ένα απ' τα μεγαλύτερα ποσοστά γνώσης, τεχνολογίας, και πολιτισμού στον πλανήτη (άσχετα αν εγώ κρίνω πως είναι σε λάθος ιδεολογική κατεύθυνση).
Η γέννηση και διάδοση λοιπόν της Alt-Right σε τέτοιους πληθυσμούς, δεν είναι και καμία έκπληξη για όποιον έχει πάρει μικρή γεύση, είναι ίσως φυσικό επόμενο του να συναντούν τέτοια προνομιούχα Ταγάρια που δεν κόπιασαν πραγματικά ποτέ για τίποτα και δεν έχουν κανένα προσόν πέρα απ' το Αμερικάνικο διαβατήριο, τον σύγχρονο αναπόφευκτα παγκοσμιοποιημένο Κόσμο του ίντερνετ...
Ό,τι έχει απομείνει από 'Δημοκρατία' στην Αμερική, επιτέλους απαλλάχτηκε (κάτσε να δούμε...) απ' τον βασιλιά των Ταγαριών!
**έντιτ: πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που καταγγέλει η Κυβέρνηση (μέχρι τον Γενάρη) την αντιπολίτευση για νόθευση των εκλογών, ΜΟΝΟ στις Πολιτείες που χάνει! **
...η τρέλα της Alt Right όλα τα επιτρέπει, δεν αυτολογοκρίνεται ποτέ!
(μπορεί να επεκταθεί για σελίδες αυτή η κουβέντα, αλλά προς το παρόν φρενάρω εδώ το σεντόνι...)
-
-
Piliou εχεις την κλασσικη αριστερη λογική οτι οσοι δεν βλεπουν το φως το αληθινον το αριστερον, ειναι βλακες και μπουρτζοβλαχοι. Αν τα ιδια που ελεγε ο τραμπ το 16 τα ελεγε κανενας αμερικανος αλ6ς (τι ελεγε το 15 ο αλ6ς για την παγκοσμιοποιηση και την εε;) θα τους ειχες βγαλει υποδειγμα ψηφοφορων.
Δλδ ο μεσος αμερικανος ψηφοφορος ειναι χειροτερος απο τον μεσο ελληνα η τον μεδο ουγκαντεζο. Αλλα αν σου πουν κατι τέτοιο για μουλαδες εξανιστασαι, ενω απεχθανεσαι και τον ρατσισμο.
Υγ: δεν ειμαι με τον τραμπ, κατανοώ ομως αυτους που τον ψήφισαν χωρις να τους εξισωνω με πιθήκους.
-
Πήλιου αυτά τα έχω δει , αλλά θα σου πω ότι ταγάρια υπάρχουν παντού . Και αυτή η ελιτίστικη ανάλυση για τους αγράμματους των βουνών και τους γραμματιζούμενους στις όχθες των ωκεανών , με κάνει να γελάω . Γιατί άλλο πράγμα η Παιδεία και άλλο η εκπαίδευση σε ένα επάγγελμα .
Και όσο νάναι τα καλά πανεπιστήμια , πόσους ψηφοφόρους να βγάλουν στα 150 εκ που ψήφισαν ?
Εντάξει ας το τελειώσουμε προς το παρόν εδώ , να δούμε τις εξελίξεις .
Αλλά όπως και να το κάνουμε εμπιστεύομαι τις απόψεις των ανθρώπων που ζουν εκεί . Οι οποίοι είναι ψηφοφόροι και των δύο κομμάτων .
-
Οι περισσότεροι μετανάστες, Λατίνοι, Έλληνες κλπ που έφτιαξαν με τον κόπο τους κάποια επιχείρηση εκεί ψήφισαν Τράμπ για την οικονομία της τσέπης τους, σεβαστό γιατί και εμείς εδώ το ίδιο κάνουμε, ψηφίζουμε όποιος μας τάζει ότι θα γεμίσει η τσέπη μας.
Το αστείο είναι ότι οι οπαδοί του Τράμπ και ο ίδιος θεωρούν - αριστερούς - τους δημοκρατικούς, μάλλον δεν έχουν γνωρίζει τους κόκκινους από κοντά, τα πιστεύω τους και τη φανατίλα τους.
Ο Τράμπ απλά και μόνο για την πολιτική σοβαρότητα που εξέπεμπε, όπως και για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του έπρεπε να συνταξιοδοτηθεί, όπως και για το ψέμα που είπε ότι κόλλησε covid 19 για να μιλήσει στο θυμικό των οπαδών του, είναι σαν το πραξικόπημα του Ερντογάν το 2016, στημένα και τα δύο από αυτά τα φιλαράκια, η άποψη δική μου και πέρνω το κρίμα.
Στην ιστορία θα μείνει για τα καραγκιοζιλίκια του και για την προσέγγιση των Αραβικών χωρών που τους έφερε κοντά με το Ισραήλ ( δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, η ιστορία θα το δείξει, αλλά είναι πρωτοφανές στα χρονικά ) σε αντίθεση με τους Κλίντον , Ομπάμα και Χίλαρυ που τα έκαναν πουτάνα εκεί και το εισπράττουμε σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
-
Το ανατολίτικο παζάρι της Τουρκίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά το τέλος πλησιάζει με βήμα γοργό. Η Ρωσία έκανε το λάθος να νομίζει ότι η Τουρκία θα την βοηθήσει να διαλύσει την νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και της έδωσε γη και ύδωρ, τώρα είναι η ώρα να το ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά.
Ο Ερντογάν έχει αρχίσει εδώ και μήνες με τους μυστικούς συμβούλους του να γλύφει τον Μπάϊντεν θέλοντας να το έχει δίπορτο στην Αμερική η οποία τώρα με τον νέο πρόεδρο θα ξαναφέρει την Τουρκία στη θέση της απομακρύνοντας την από τη Ρωσία, ίσως και να την στηρίξει οικονομικά ακόμα και με αφανή τρόπο ας είναι να την απομακρύνει από την αγκαλιά της Ρωσίας που έδειχνε εκβιάζοντας ότι θα πάει.
Εμείς όπως πάντα στη μέση, με αδύνατη γεωστρατηγική θέση με κουκουρούκου ηγέτες και εξωτερική πολιτική χωρίς με βάθος, διορτικότητα, προνοητικότητα και διάρκεια.
-
Πριν 40 χρόνια είχαμε 2-3 τρένα που πήγαιναν Ευρώπή . Αθήνα - Μόναχο σε 33 ώρες . Με το δικό μας Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 8 ώρες . Τώρα που εμείς κατεβήκαμε σε 4 , δεν έχει ζήτηση το τρένο , όχι μόνο λόγω του αεροπλάνου , αλλά γιατί κάποιοι δημοκράτες , βομβάρδισαν τις υποδομές της Σερβίας και έτσι με 40-50 χαω ταχύτητα , το τρένο δεν δουλεύει .
Απλά ας θυμόμαστε κάποια πράγματα , για το τι μπορεί να πάθουν οι μικρές χώρες .
Από την άλλη επειδή αναφέρθηκε ο Πήλιου για τον τύπο με το απεριτίφ στο μένουμε Ευρώπη , ωραίος ήταν , βλέπουμε ότι οι 'ανεξάρτητοι' οίκοι , μας είχαν πάει στα σκουπίδια και τώρα με το χρέος στα 200 % και την οικονομία σε ύφεση μας αναβαθμίζουν και δανειζόμαστε με μηδενικά επιτόκια . Προφανώς γιατί είμαστε καλά παιδιά πια και τρώμε όλο το φαί μας . Κουτόχορτο βέβαια .
-
Piliou εχεις την κλασσικη αριστερη λογική οτι οσοι δεν βλεπουν το φως το αληθινον το αριστερον, ειναι βλακες και μπουρτζοβλαχοι. Αν τα ιδια που ελεγε ο τραμπ το 16 τα ελεγε κανενας αμερικανος αλ6ς (τι ελεγε το 15 ο αλ6ς για την παγκοσμιοποιηση και την εε;) θα τους ειχες βγαλει υποδειγμα ψηφοφορων.
Δλδ ο μεσος αμερικανος ψηφοφορος ειναι χειροτερος απο τον μεσο ελληνα η τον μεδο ουγκαντεζο. Αλλα αν σου πουν κατι τέτοιο για μουλαδες εξανιστασαι, ενω απεχθανεσαι και τον ρατσισμο.
Υγ: δεν ειμαι με τον τραμπ, κατανοώ ομως αυτους που τον ψήφισαν χωρις να τους εξισωνω με πιθήκους.
Εντάξει, είμαι ρατσιστής επειδή με ξέρεις ως αριστερό και σου περιγράφω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται 'ο λαός' που ψηφίζει Τραμπ. Οχι φίλε, όταν σε ένα ρεπό αντί να είμαι στην Ελλάδα να πάω για τσίπουρο με τον κουμπάρο μου, ειμαι αλλου και πίνω αυτοσχέδια μπύρα με έναν Τεξανό (μεξικανικής καταγωγής που ψηφίζει Τραμπ), έναν μαύρο Νοτιοαφρικανό και δύο Εγγλέζους και λείπει μόνο ο Πόντιος του ανεκδότου, δεν είμαι ρατσιστής. Απλά αναγνωρίζω και προσπαθώ να γνωρίσω ποιος είναι ο κάθε άνθρωπος... Στο Τέξας είναι και η NASA αλλά ο τυπικός Τεξανός δεν Rocket Sientist δυστυχώς, κι αν είναι γηγενής, ο παππούς του ή ο πατέρας του ζούσε με μαύρους σκλάβους ή σε καθεστώς διακρίσεων μέχρι το '60 και λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο διαμορφώθηκε ακολουθεί τον κάθε Τραμπ που τον κάνει να ελπίζει πως θα παραμείνει ένας αμόρφωτος μεν αλλά οικονομικά 'άπλας' δε, κληρονομικό δικαίωμα και με την ευλογία του Θεού...
Τώρα, γιατί ένας Νεοδημοκράτης στην Ελλάδα, θεωρεί καθήκον του να ταχθεί πολιτικά με το μέρος αυτών που ακόμη αναπολούν τις εποχές της δουλείας και των φυλετικων διακρίσεων, ενώ κατηγορεί εμένα ως ρατσιστή, ο Θεός κι η ψυχή του...
Κι έντιτ: δε ξέρω αν πρέπει να το βάλω στην υπογραφή μου πως θεωρώ τον Τσίπρα πολιτικό απατεώνα και ας πούμε 'ντροπή της Αριστεράς', για να συνεννοηθούμε.
Είπε όμως κάποτε ο Αλ6ς πως 'θα κάνει την Ελλάδα Μεγάλη Ξανά', αποκλείοντας τα σύνορα για τους μετανάστες, αρχίζοντας εμπορικό πόλεμο δασμών με τους Κινέζους, βγάζοντας τη χώρα απ τις παγκόσμιες συμφωνίες του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή κλπ; Οπότε με συγχωρείς για την έκφραση, αλλά για ποιον Αμερικανο Αλ6 μου τσαμπουνας κι ότι είμαι ρατσιστής κλπ.
Παρακαλώ να έχουν μια λογική συνοχή τα όσα γράφονται.
-
Α, δεν εχει λογικη συνοχη το 'γνωρισα τον Tim απο το Τεξας, ειναι μπουρτζοβλαχος και ψηφιζει Τραμπ, αρα ολοι οι ψηφοφοροι του Τραμπ ειναι τετοιοι'. Ενω το 'ενας μουρλος ισλαμιστης εσφαξε κοσμο, αρα ολοι οι ισλαμιστες ειναι δολοφονοι' ειναι ρατσισμος...
Και αν το θελεις, δες την μεγαλη εικονα, ως αντιγκλομπαλιστης βγηκε ο Τραμπ, τα ιδια ελεγε και ο Αλ6ς το 15, εξω απο εε, εξω απο ευρω, εξω απο σεγκεν, μονοι μας καλυτερα. Ως τι ψηφιστηκε δηλαδη, ως υπερμαχος της εε και της παγκοσμιοποιησης; Απο κοντα και ο συγκυβερνητης καμμενος. Δηλαδη η φοβερη διαφορα του τραμπ με τον δικο μας σε αυτα τα θεματα ηταν το μεταναστευτικο και μονο; Δεν πας πισω σε αυτο το τοπικ περι το 14-15 να δεις τι γραφονταν;
ΥΓ: ο απεριτιφ δηλαδη διαδηλωνε ως αντιγκλομπαλιστης και ειναι τραμπικος; Σοβαρα τωρα;
-
Criu δε θα πω τίποτα για την τάνα την παγκοσμιοποίηση. Και αυτό που έγραψα ήταν επειδή ασχολείσαι με κάτι που μας λένε (παγκοσμίως) ότι μας αφορά ενώ ΔΕΝ μας αφορα. Ο Πηλιος πετσοκοψε υπέροχα και αφού ο Κουαντρα προσυπέγραψε και η καραντίνα τρέχει, συνεχαω τη θέαση παλιών GP (στην πρώτη καραντινα είδα όλη τη σεζόν του 1990* -Ayrton, Ayyyrton, Ayyyyyyrton Senna do Brasil!!!-και 2005** με Alonso Raikkonen στα ντουζενια τους. Τώρα έχω βαλει 2000 με Schumi στα σωστά χρωματα) γιατί από Δευτέρα ξεκινάμε τηλεκπαίδευση και καλή μας τύχη...
*Alesi τρελοκομείο, Mansell σώνει στην Ίμολα τετακα 360 μοιρών και όλα καλα και Senna να χορευει στον βρεγμενο Καναδά σε στροφή που έστειλε 3 αψαλτους.
** Η μάχη Alonso-Schumacher στην Ίμολα όλη η σεζόν...
-
@piliou
Λες,για τον Αμερικάνο 'ελπίζει να μείνει αμόρφωτος μεν,οικονομικά άπλας δε,σαν κληρονομικό χάρισμα.' Γιατί στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια η πλειοψηφία του έλληνα εκλογέα με τη κριτήρια ψήφισε τους πρωθυπουργούς,αρχής γενομένης τoν Aντρέα,και την υπόλοιπη μέχρι σήμερα 'κομπανία μπέλλα'; Δεν ήταν λίγες οι φορές που όταν έκανα εφημερία στα ΤΕΠ, ερχόντουσαν ντόπιοι μπουρτζόβλαχοι με ύφος χιλίων καρδιναλίων κι επειδή έβγαζαν περισσότερα (δραχμές,αργότερα ευρά) από σκυλάδικα,κολ@μπαρα κ.τ.λ.,με τις χρυσές αλυσίδες στο λαιμό και το αστέρι παρκαρισμένο απ'έξω,να μιλάνε σε γιατρούς σα να είναι υπάλληλοί τους..
+1 και καλή θέαση!
Έχεις βάλει όλους τους θεούς της F1 και βλέπεις! Αν βλέπεις όμως και τον top οδηγό για μένα,τον 'θεό-τρελο' (Mansell) δεν γίνεται να παραλείψεις το Hungaroring 1989 πάνω σε μια κόκκινη,realzeus θεά!
Υ.Γ. Σορρυ για το offtopic.
-
johanndelta
Βάλε και το προσπέρασμα του Hakinen στον Σούμι και όλα καλά, επίσης καλό για χοντρό βρίσιμο είναι και το συνεχές κλείσιμο του Σένα στον Μάνσελ στο Μονακό, μιας και μιλάμε για - θεούς - καθαρούς και βρώμικους και ας κάνουν κετακέ και ταυτόχρονα όπισθεν για να μην πέσει κανείς επάνω του.
-
Ο Τράμπ δίχαζε τον κόσμο...
Το τουήτερ της είναι αναρτημένο ...
Δείτε το αν είναι αξιόπιστο...
-
Κάτσε κουαντρα, ακόμα Interlagos είμαι, μέχρι το Βέλγιο έχουμε δρόμο πολύ...
Πάντως βλέπεις τα πάντα με άλλη προοπτική 30, 20,15 χρόνια μετά. Άλλοι κατεβαίνουν και άλλοι ανεβαίνουν στα μάτια σου.
Και για να το συνδέσουμε με το θέμα πέραν των πολιτικών ενεργειών, η κόρη του Πάστορα για τη χώρα της πάντα έκανε αυτό που πρέπει δίνοντας σχεδόν μηδενικές λαβές για δούλεμα επί προσωπικού. Από κοντα και ο Βλαδίμηρος, πάντα βέβαια με την καθεστωτική συμπεριφορά (κάτι δηλητηριάσεις δεξιά και αριστερά και ανελέητο ξύλο σε κάθε διαφωνουντα)
Το απερχόμενο καρναβάλι ήταν για κλωτσιές σε σχέση με τη χώρα που διοικουσε και η τοξικότητα της πολιτικής του αποτυπωμένη στο χάρτη των γιουσιων. Μεταβατικός ο 'νέος', άλλα πολλά είπαμε για κάτι που δεν έχει τη σημασία που του δίνουμε.
-
Δεν νομίζω πως συζητούσα μαζί σας το 14-15, αλλά αυτό που σου είπα να καταλάβεις: στα μέρη που πλεοψηφει ο Τραμπ, υπάρχουν πάρα πολλά ταγάρια! Δεν είναι όλοι ταγάρια, υπάρχουν κι αυτοί που συνειδητά επωφελούνται απ τις πολιτικές Τραμπ αλλά είναι τόσο λίγοι που σημασία έχει ο αριθμός αμόρφωτων που ποδηγετούνται, θύματα και οι ίδιοι των συνθηκών που τους έχουν διαμορφώσει.
Δείτε το παρακάτω στα αγγλικά, θα σπάσετε αρκετή πλάκα, ίσως κατανοήσετε τι εννοώ για τους ανθρώπους αυτούς (οι οποίοι μοιάζουν συμπαθέστατοι και πολύ κοντά στο αντίστοιχο του μέσου Έλληνα, αλλά δεν παύουν να παραμένουν ταγάρια που χειραγωγούνται).
https://www.facebook.com/thedailyshow/videos/367839654464409/
Είναι κατάσταση αντίστοιχη κι ανάλογη με αυτά που περιέγραψε ο γιατρός εν Ελλάδι.
Για τους μουσουλμάνους, αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν είναι 2 δισεκατομμύρια ισλαμιστές τρομοκράτες στον πλανήτη, αλλά είναι άλλο θέμα η ισλαμιστικη τρομοκρατία και πως πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο έχει χωμένη τη μύτη της η Δύση, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Όταν τελειώσετε τη θέαση των μαγνητοσκοπημένων GP, θα ανοίξουμε εδώ άλλη κουβέντα (που τη παρακολουθώ στα media) περί της F1 στη Σαουδική Αραπιά...
Και να εκφράσω από έκπληξη μέχρι ευχαριστίες και χαιρετισμούς στον Quadra & Storm κι όποιον άλλο αναγνωρίζει τί παίζεται με τον Τραμπ και την Alt Right...
-
Εγώ δεν ψηφίζω εκεί . Εκεί ψηφίζουν κάποιοι φίλοι που δεν είναι αυτό που λες . Μάλιστα είναι ακριβώς ίδιοι από πλευράς γνώσης και ήθους , με άλλο φίλο εκεί που ψηφίζει Μπάιντεν .
Εγώ είδα ότι δεν έκανε κανένα πόλεμο , ότι μάζεψε τους 'φονιάδες των λαών' , το θυμάσαι που το λέγατε ? , από πολλά μέρη , ότι κοίταξε να τα βρούν οι εβραίοι με τους άραβες , να ηρεμήσει τον Κίμ , στενοχώρησε λίγο τους μουλάδες του Ιράν , στενοχώρησε πολύ την Αγκέλα , που της είπε αν θέλει να κάνει την μάγκισα στον Πούτιν , να πληρώσει λεφτά , γιατί το τζάμπα πέθανε . Με τον Ερντι , κάνει τις δουλειές του , όπως και κάνει και ο ορθόδοξος Βλαδίμηρος , όπως και η Αγκέλα και όλοι οι άλλοι.
Αυτά που γράφεις για τα ακροδεξιά κλπ , είναι αστεία που γράφουν τα πληρωμένα μμε . Υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα και άλλα πληρωμένα μμε που γράφουν τα αντίθετα πράγματα , αλλά εγώ δεν μου αρέσει να ανεβάζω απόψεις άλλων . Εχω τις δικές μου .
Οπότε ναι δεν τρολάρω . Δεν γουστάρω να διαμορφώνουν συνειδήσεις με ψέμματα τα μμε . Δεν γουστάρω να πέφτει γραμμή στα κοινωνικά δίκτυα .
Προχτές κατά λάθος έβγαλαν έναν Ελληνα μετανάστη στον ΣΚΑΙ , να μιλήσει για τις εκλογές και ο άνθρωπος είπε για τον Τράμπ , ότι μέσα στην κρίση του ιού έβγαλε νόμους και στήριξε τον κόσμο του μεροκάματου . Και αυτός ζει εκεί 6 χρόνια τώρα.
Με λύπη τα δικά μας μμε την Τετάρτη που φαινόταν ότι ξανάβγαινε έλεγαν ότι ο κόσμος εκεί νοιάζεται για την οικονομία και όχι για τον κορωνοϊό .
Μέχρι τώρα μας έλεγαν τι κακό έκανε εκεί ο ιός . Μόνο εκεί και στην Βραζιλία . Τώρα θα μας λένε ?
Εγώ λοιπόν Πράβδα και Ισβέστια της Αμερικής δεν θέλω . Ούτε της Ελλάδας βέβαια .
Μου λές Αλτ Ράιτ και τρίχες κατσαρές . Σαν την Αγκέλα που καταγγέλει σαν ακροδεξιά την Εναλλακτική και τον Ούγγρο , λες και η ίδια σκάι από Δημοκρατία...
Δύο (2) φίλες μου ψήφισαν Τραμπ εκεί. Η μία ήταν Ακροδεξιά Ελληνοαμερικανίδα, από Ελλάδα (αλλά την είχα γκόμενα επειδή το σεξ ήταν τρελό!!!), ή άλλη ήταν απλά ελληνοαμερικανίδα που ζει εκεί και που τόσα νιώθει... Πράβντα λες. Πλάκα έχεις κρουζεράκο... Ιδέα δεν έχεις!!!
-
Απαπα, ούτε να μου το δει Δια, είμεθα ιδεολόγοι πάνω απ' όλα. Εκτός αν ήταν role play η φάση οπότε φαντασιωνοσουν ότι ραντιζες στα κρυφα την Daisy Duke μέσα σε α-chiron-α και σε κυνηγούσε μετά όλη η Hazard County με τις 4τροχες ανεμοτρατες.
-
Ενώ άμα ψήφιζαν Μπάιντεν , θα ήταν τίποτα ανοργασμικές δικαιωματίστριες ...
-
Ενώ άμα ψήφιζαν Μπάιντεν , θα ήταν τίποτα ανοργασμικές δικαιωματίστριες ...
Ρίξε μια ματιά στις πολύ-οργασμικές** **ψηφοφόρους του Τραμπ, και μετά αποφασίζεις αν τις προτιμάς απ' τις ανοργασμικές του Χόλυγουντ, της Καλιφόρνιας, της Νέας Υόρκης και των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων...
-
Όχι σκεύη, αλλά πιθάρια ηδονής!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]