-
Και πάλι, ο κρατισμός είναι στον πυρήνα του κομμουνισμού. Όποιος ασπάζεται τον κρατισμό αγαπά τον τρόπο διοίκησης του, και τον υπηρέτησε όλη τη ζωή του προφανώς ασπάζεται την πεμπτουσία και το σύστημα διοίκησης του.
Οι οικονομικες προεκτάσεις του κάθε συστήματος όπως μας δείχνει η ιστορία παίρνουν διάφορες μορφές και δεν είναι σταθερές.
Και στη Δύση υπάρχουν κομμουνιστές, και ως καομματι της Δύσης προσθέτουν και αυτοί στο μίγμα των αξιών της, δεν μας λέει λοιπόν και κάτι η υπεράσπιση των δυτικών αξιών.
Συνεπώς κλείνοντας την απίστευτη ανάλυση μου, πως μπορεί ένας κρατικός υπάλληλος να κατακρίνει έναν κομμουνιστή που αγαπά τον κρατισμό;
Σαν να κατακρίνει ο Τακαρος ολυμπιακούς που γουστάρουν τον Ολυμπιακό!!!!
-
και επειδή κάποιοι προκαλείτε πάρτε λίγο Mr Reagan (συνέβαλε να βγει ο Τραμπ με το βίντεο -παρωδία της Καμάλα ,το αναφέρω επίτηδες για να προκαλέσω τον @criuser να το δει)
που εχει ακριβώς το ίδιο θέμα σε πρόσφατο βίντεο του
Περίληψη
οι απο 200 ετών εφιαλτικές προβλέψεις για τα επακόλουθα του υπερπληθυσμού που έγιναν με αγνές προθέσεις αλλά υποτίμησαν την ανθρώπινη ευφυΐα φυσικά δεν επαληθεύτηκαν ποτέ
όπως και οι Μέλλοντολογικές δυστοπίες τύπου mad max για έλλειψη πετρελαίου
Το ίδιο με την κλιματική αλλαγή την σύγχρονη μορφή μαζικού εκφοβισμού των λαών ενω όπως έχω ξαναπεί ο Ομπάμα επενδύει πάνω στο κύμα
και αναρωτιέται γιατί η επίθεση κατά της πολύτεκνης οικογένειας αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και φτάνουν και περισσεύουν για άλλους τόσους
Αντίχριστοι άθεοι σατανάδες παντού!
δείτε το
-
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Το ίδιο με την κλιματική αλλαγή
Πως πάνε οι σοδειες στο χωριό;
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Το ίδιο με την κλιματική αλλαγή
Πως πάνε οι σοδειες στο χωριό;
πιο καλά από ποτέ άφθονο co2 στην ατμόσφαιρα πολύ τροφή για τα φυτά
-
Έχω άλλη εικόνα από πελάτες μου. Καταστρέφονται
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Έχω άλλη εικόνα από πελάτες μου. Καταστρέφονται
πως?
-
31 λεπτά βίντεο δεν βλέπω.
Επίσης οι προβλέψεις για το μέλλον και ειδικά 30-40 χρόνια μπροστά, έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα...
Μπορείς να πεις όποια μαλακία θέλεις και σε 30-40 χρόνια ποιος θα θυμάται τι έχεις πει, αλλά και να θυμάται εσύ μάλλον δεν θα είσαι εδώ για να λογοδοτήσεις...
Αν γίνονταν αυτά που έλεγαν οι Πράσινοι στην Γερμανία την δεκαετία του 60, έπρεπε να έχουμε εξαφανιστεί ως ανθρωπότητα από την Γη πριν το 2000.
Αλλά αυτοί έκαναν πολιτική καριέρα 60 χρόνια...
-
Προφανώς και δεν έλεγαν αυτό! Μάλλον βλακεία λένε όσοι έχουν κακή μνήμη!
Α ρε κληρονόμοι! ΑΣΧΕΤΟΙ στα πάντα και τα κοάλα!
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς που έχετε κακή μνήμη.
Εμείς που έχουμε άριστη, βαριόμαστε να σχολιάζουμε βλακείες αυτοικανοποιούμενων αποτυχημένων ηθοποιών.
-
Δηλαδή δεν υπάρχει κλιματική κρίση;
-
οχι
-
Και το λένε ποιοι;
Τα συμφέροντα που θίγονται;
-
-
Η γραμμή δεν είχε να γράψει κάτι, γιατί οι σφαλιάρες έρχονται...
Προχτές συμφωνία με τους Εγγλέζους, χτες με τους Κινέζους, την Πέμπτη ίσως κλείσει το ουκρανικό και ταυτόχρονα εκεχειρία Ινδία - Πακιστάν, οι Χούθι ηρεμούν και μένουν μόνο οι επιβάτες του τρένου που πιάστηκαν με την κόκα στα χέρια...
-
Και τι σχέση έχουν αυτά με την αμορφωσιά του επιτελείου, όπως την καταδεικνύει το Χάρβαρντ;
Που το καμαρωνετε επειδή είναι, ιδιωτικό, σωστά; -
Δημόσιο υπάλληλοι το έγραψαν.
Δεν πρόκανε να τους διώξει ο Ηλον..
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δημόσιο υπάλληλοι το έγραψαν.
Δεν πρόκανε να τους διώξει ο Ηλον..
-
Μια και το Βατικανό είναι κράτος και παίζει και το μεταφυσικό, λέτε να έχουμε κάτι ιδιαίτερο εδώ για το όνομα και την επιλογή του ?
Από το ΦΒ οπότε μπορεί να έχει παίξει και ΦΣ...
-
Λίγο παρακάτω αυτοί με τον Τραμπάκουλα, λίγο παραπάνω εμείς που με Κυργιάκο η Οικονομία μας καλπάζει ΒΖΙΙΙΟΥΝ, θα βρεθούμε κάπου στη μέση.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]