-
Δηλαδή το είδες και διαφωνείς;
Πόσο "μπάρμπας" μπορεί να γίνει ο άνθρωπος μεγαλώνοντας; -
Αντε να πω την περίληψη
Ενας στατιστικολόγος που ανακάλυψε -έκπληκτος-πως ο καπιταλισμός οδηγεί τον κόσμο σε ενα καλλίτερο μέλλον αλλά επειδή το μαρξιστικό μικρόβιο δεν εκριζώνεται εύκολα πετάει έναν ακταρμά για πλούσιους ,κλιματικές αλλαγές και απληστία για να τον χειροκροτήσουν οι χορτάτοι ακροατές του.
Καλός άνθρωπος φαίνεται απλά ζαλίστηκε απο τα δεδομένα που αμφισβητούν το γνωστό αφήγημα
Θεός σχωρέστον γιατί ο πιλιουρίτης ανέβασε βίντεο με ομιλία δεκαπενταετίας επειδή εντυπωσιάστηκε απο τα 3D γραφικά
-
Καλά κάθισες και το είδες μία ώρα ?
Τελικά άμα είσαι μπάρμπας και δη αριστερός μπορείς να βλέπεις άπειρες ώρες βίντεο στην τιβί...
Μάλλον είναι ακόμα στην δεκαετία του 1980 και δεν έχει μάθει ότι γκρεμίστηκε η ΕΣΣΔ...
Σαν εκείνη την ταινία που μια γριά κομμουνίστρια στην Ανατ. Γερμανία στέλεχος του κόμματος, έπεσε σε κώμα και όταν ξύπνησε είχε πέσει το καθεστώς και τα παιδιά της προσπαθούσαν να της κάνουν εικονική πραγματικότητα ώστε να μην καταλάβει ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος της και την χάσουν...
-
μα είχε ωραία 3D εφε
-
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αντε να πω την περίληψη
Ενας στατιστικολόγος που ανακάλυψε -έκπληκτος-πως ο καπιταλισμός οδηγεί τον κόσμο σε ενα καλλίτερο μέλλον αλλά επειδή το μαρξιστικό μικρόβιο δεν εκριζώνεται εύκολα πετάει έναν ακταρμά για πλούσιους ,κλιματικές αλλαγές και απληστία για να τον χειροκροτήσουν οι χορτάτοι ακροατές του.
Καλός άνθρωπος φαίνεται απλά ζαλίστηκε απο τα δεδομένα που αμφισβητούν το γνωστό αφήγημα
Θεός σχωρέστον γιατί ο πιλιουρίτης ανέβασε βίντεο με ομιλία δεκαπενταετίας επειδή εντυπωσιάστηκε απο τα 3D γραφικά
Οι δημόσιοι και κρατικοί υπάλληλοι θεωρούνται κρυφοκομμουνιστές με προβιά δεξιού;
Γιατί δεν βγήκαν στην ελεύθερη αγορά και έτρεξαν στον κρατισμό;
Δεν ήθελαν;;;;
Μήπως είναι σαν τους κληρονόμους που έκαναν λεφτά από την εργατικότητα τους;
Διότι κρατισμός και κριτική κατά των "κομμουνιστών" "αριστερών" δεν πολύ ταιριάζει.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Καλά κάθισες και το είδες μία ώρα ?
Τελικά άμα είσαι μπάρμπας και δη αριστερός μπορείς να βλέπεις άπειρες ώρες βίντεο στην τιβί...
Μάλλον είναι ακόμα στην δεκαετία του 1980 και δεν έχει μάθει ότι γκρεμίστηκε η ΕΣΣΔ...
Σαν εκείνη την ταινία που μια γριά κομμουνίστρια στην Ανατ. Γερμανία στέλεχος του κόμματος, έπεσε σε κώμα και όταν ξύπνησε είχε πέσει το καθεστώς και τα παιδιά της προσπαθούσαν να της κάνουν εικονική πραγματικότητα ώστε να μην καταλάβει ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος της και την χάσουν...
Αν ο μπάρμπας είναι μπάρμπας πραγματικός, αξούριστος με σκελέα και μάλλινη φανέλα, θα διαφωνεί χωρίς να δει κάτι.
Θα διαφωνεί, ακόμη κι αν κάποιος παρουσιάζει κάτι «σύμφωνο» με την ιδεολογία του και τις ιδεοληψίες του. Θα διαφωνεί και με τον εαυτό του, αρκεί να διαφωνήσει με κάποιον ο μπάρμπας και την άγνοιά του θα την προβάλει ως δύναμη ή μαγκιά!
Όλοι λοιπόν οι ντέμοκρατς λοάτκηδες περιβαλλοντολόγοι ακτιβιστές κλπ. προβάλλουν ως πρωταρχική ανάγκη .«σωτηρίας του πλανήτη» την παγκόσμια μείωση πληθυσμού και προβάλλουν ως μέγα πρόβλημα την εκρηκτική αύξησή του.
Ο κυριούλης αυτός λοιπόν που ξεκίνησε απ τα νιάτα του ως γιατρός στην Αφρική, κάνει μια ανάλυση και δείχνει πως στην πραγματικότητα παγκόσμια υπάρχει υπογεννητικότητα, ότι ακόμη και σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές, πλέον αντιστοιχούν σε λιγότερα από 3 παιδιά σε κάθε γυναίκα που γεννάει και πως ο παγκόσμιος πληθυσμός που όντως σημείωσε μια εκρηκτική αύξηση μέχρι τώρα, με τις τρέχουσες προβολές θα αυξηθεί ακόμη λίγο για τα επόμενα 20-30 χρόνια και θα σταθεροποιηθεί έπειτα, γύρω στα 8 δισεκατομμύρια απ τα σημερινά 7και κάτι. Εξηγεί πως η αύξηση οφείλεται μόνο στο προσδόκιμο ζωής (επιβίωση βρεφών και προσδόκιμο ενηλίκων) που αυξάνεται και στον «τρίτο κόσμο» και πως ο πληθυσμός στην παιδική ηλικία είναι και θα παραμείνει σταθερός γύρω στα 2 δισεκατομμύρια. Κατά τη γνώμη του κυριούλη, είναι τεχνικά εφικτό να θρέψει ο πλανήτης αυτόν τον σταθεροποιημένο πληθυσμό αν δεν εφαρμοστούν πολιτικές ακραίας πλεονεξίας και εκμετάλλευσης και ότι δεν υφίσταται πραγματικά κάποιο οξύ πρόβλημα υπερπληθυσμού του πλανήτη, όπως το παρουσιάζουν κάποιοι με σχέδια για τη μείωσή του.Εγώ αυτό το παρέθεσα σαν ενααλακτικό σκεπτικό, χωρίς να συμφωνώ ή διαφωνώ, παρατηρώντας απλά τα στοιχεία και την ανάλυση του κυριούλη, έχοντας στο νού μου πως θα ...χαροποιήσει τους συντηρητικούς μισάνθρωπους της παρέας και θα βρούμε κοινό τόπο, αλλά λογάριασα χωρίς τον μπάρμπα μέσα τους...
και μόλις άρχισε να βρέχει.
-
Αυτός ήταν γιατρός στην Αφρική στα νιάτα του. Και άλλοι ήταν εργολάβοι.
Προφανώς οι εργολάβοι γνωρίζουν.
-
Ανήκοντας στον σκληρό πυρήνα του Κράτους είμαι Καθεστωτικός - πρώην βέβαια - εντεταλμένος με την διατήρηση του στην Ευρωατλαντική συμμαχία και τις αξίες του Δυτικού πολιτισμού.
Έχει διαφορά από δημόσιος υπάλληλος ... μάθε @lap γράμματα
-
Και πάλι, ο κρατισμός είναι στον πυρήνα του κομμουνισμού. Όποιος ασπάζεται τον κρατισμό αγαπά τον τρόπο διοίκησης του, και τον υπηρέτησε όλη τη ζωή του προφανώς ασπάζεται την πεμπτουσία και το σύστημα διοίκησης του.
Οι οικονομικες προεκτάσεις του κάθε συστήματος όπως μας δείχνει η ιστορία παίρνουν διάφορες μορφές και δεν είναι σταθερές.
Και στη Δύση υπάρχουν κομμουνιστές, και ως καομματι της Δύσης προσθέτουν και αυτοί στο μίγμα των αξιών της, δεν μας λέει λοιπόν και κάτι η υπεράσπιση των δυτικών αξιών.
Συνεπώς κλείνοντας την απίστευτη ανάλυση μου, πως μπορεί ένας κρατικός υπάλληλος να κατακρίνει έναν κομμουνιστή που αγαπά τον κρατισμό;
Σαν να κατακρίνει ο Τακαρος ολυμπιακούς που γουστάρουν τον Ολυμπιακό!!!!
-
και επειδή κάποιοι προκαλείτε πάρτε λίγο Mr Reagan (συνέβαλε να βγει ο Τραμπ με το βίντεο -παρωδία της Καμάλα ,το αναφέρω επίτηδες για να προκαλέσω τον @criuser να το δει)
που εχει ακριβώς το ίδιο θέμα σε πρόσφατο βίντεο του
Περίληψη
οι απο 200 ετών εφιαλτικές προβλέψεις για τα επακόλουθα του υπερπληθυσμού που έγιναν με αγνές προθέσεις αλλά υποτίμησαν την ανθρώπινη ευφυΐα φυσικά δεν επαληθεύτηκαν ποτέ
όπως και οι Μέλλοντολογικές δυστοπίες τύπου mad max για έλλειψη πετρελαίου
Το ίδιο με την κλιματική αλλαγή την σύγχρονη μορφή μαζικού εκφοβισμού των λαών ενω όπως έχω ξαναπεί ο Ομπάμα επενδύει πάνω στο κύμα
και αναρωτιέται γιατί η επίθεση κατά της πολύτεκνης οικογένειας αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και φτάνουν και περισσεύουν για άλλους τόσους
Αντίχριστοι άθεοι σατανάδες παντού!
δείτε το
-
Το ίδιο με την κλιματική αλλαγή
Πως πάνε οι σοδειες στο χωριό;
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Το ίδιο με την κλιματική αλλαγή
Πως πάνε οι σοδειες στο χωριό;
πιο καλά από ποτέ άφθονο co2 στην ατμόσφαιρα πολύ τροφή για τα φυτά
-
Έχω άλλη εικόνα από πελάτες μου. Καταστρέφονται
-
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Έχω άλλη εικόνα από πελάτες μου. Καταστρέφονται
πως?
-
31 λεπτά βίντεο δεν βλέπω.
Επίσης οι προβλέψεις για το μέλλον και ειδικά 30-40 χρόνια μπροστά, έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα...
Μπορείς να πεις όποια μαλακία θέλεις και σε 30-40 χρόνια ποιος θα θυμάται τι έχεις πει, αλλά και να θυμάται εσύ μάλλον δεν θα είσαι εδώ για να λογοδοτήσεις...
Αν γίνονταν αυτά που έλεγαν οι Πράσινοι στην Γερμανία την δεκαετία του 60, έπρεπε να έχουμε εξαφανιστεί ως ανθρωπότητα από την Γη πριν το 2000.
Αλλά αυτοί έκαναν πολιτική καριέρα 60 χρόνια...
-
Προφανώς και δεν έλεγαν αυτό! Μάλλον βλακεία λένε όσοι έχουν κακή μνήμη!
Α ρε κληρονόμοι! ΑΣΧΕΤΟΙ στα πάντα και τα κοάλα!
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς που έχετε κακή μνήμη.
Εμείς που έχουμε άριστη, βαριόμαστε να σχολιάζουμε βλακείες αυτοικανοποιούμενων αποτυχημένων ηθοποιών.
-
Δηλαδή δεν υπάρχει κλιματική κρίση;
-
οχι
-
Και το λένε ποιοι;
Τα συμφέροντα που θίγονται;
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]