-
Καλή δύναμη επαναστάτη drifter, πρόσεχε μόνο μη σου παραψηθεί το φιλέτο και γίνει λιγότερο επαναστατικό.
Τώρα, ας πούμε ότι ζορίζεται ο κ. Κεδίκογλου. Γιατί ψάχνει να βρει κάτι για τους αναρχοάπλυτους και το ΣΥΡΙΖΑ. Και στήνει μια προβοκάτσια. Πώς θα τη σχεδίαζε άραγε;
Θα χρειαζόταν μερικά αναρχόπουλα, σαν αυτά που παίζουν κλέφτες κι αστυνόμους και σπάνε στο τσακίρ κέφι και καμιά περιουσία.
Τα αναρχόπουλα θα έπρεπε να είναι ΒΠ, για να αποδειχθεί ότι τα παιδάκια που τρέχει συνέχεια κάθε συνιστώσα να χαϊδέψει κάνουν πλάκα με την περιουσία του κοσμάκη λόγω βαρεμάρας και τσοχλαναρίας και όχι γιατί 'δεν έχουν να φάνε'.
Σούπερ μπόνους: σχέση με Γρηγορόπουλο, αλλά θα ήταν πολύ τραβηγμένο, κανείς δεν θα το πίστευε.
Θα τους φόρτωνε με βαρύ οπλισμό, για να σκάσουν όσοι λένε 'μια πετρούλα μωρέ, μικρά παιδιά είναι, αθώα, να! ήρθε κι η μαμά τους με το διάσημο ποινικολόγο Μπαρουφογιό να μας πει πόσο γρήγορα έτρωγαν την κρεμούλα τους από μικρά και πόσο ανήσυχα ήταν για την πορεία της ανθρωπότητας'.
Και μετά θα τους έβαζε να κάνουν ληστεία, να πάρουν ομήρους και να έχουν και 1-2 γιάφκες νοικιασμένες από το χαρτζιλίκι τους.
Και τέλος θα ξύπναγε....Έτσι, για να μειδιάσουμε, δημοσίευση πριν βγουν τα νεότερα στοιχεία στη φόρα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, δεν το είπε τελικά ο Κούγιας (δεν έχει και λόγω άλλωστε πλέον, η δουλειά του εκεί τελείωσε) αλλά τον πρόλαβε ο Καρατζαφέρης:
'Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους.'Δέν ξέρω προς τί ο έμετος αλλά αυτό που λέει ο Καρατζαφέρης δέν είναι και τόσο εξωπραγματικό what if scenario, και κατα τη γνώμη μου είναι πιό λογικό απο το έτερο σενάριο που λέει οτι η δολοφονία του Γρηγορόπουλου ήταν το έναυσμα που όπλισε το χέρι των δραστών.
-
Σεξ και επανασταση μανο, εσυ το σεξ που εισαι και μυστης κι εμεις την επανασταση
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπορεις να τους απαντησεις αν θες, να το συζητησετε βρε παιδι μου, μπορει να μην το εχουν διατυπωσει σωστα ή να μην σκεφτονται καθαρα μετα απο τοσα βασανιστηρια.Κοιτα, καταλαβαινω οτι σου χαλασε την μανεστρα που δεν ευχαριστησαν τον συρριζα, αλλα μονο ενας ηλιθιος καταφερνει να ταυτισει το συρριζα με το συγκεκριμενο χωρο.
Μιλαμε τωρα για τον συρριζα που του τα εχωσε μεχρι και η σακοραφα -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, δεν το είπε τελικά ο Κούγιας (δεν έχει και λόγω άλλωστε πλέον, η δουλειά του εκεί τελείωσε) αλλά τον πρόλαβε ο Καρατζαφέρης:
'Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους.'Δέν ξέρω προς τί ο έμετος αλλά αυτό που λέει ο Καρατζαφέρης δέν είναι και τόσο εξωπραγματικό what if scenario, και κατα τη γνώμη μου είναι πιό λογικό απο το έτερο σενάριο που λέει οτι η δολοφονία του Γρηγορόπουλου ήταν το έναυσμα που όπλισε το χέρι των δραστών.
Με ποια λογικη καποιος 16χρονος που περπαταγε στο δρομο στα εξαρχεια θα γινει τρομοκρατης?
Ελεος? -
Καλο θα ηταν να μην ανοιξετε τετοια συζητηση για εναν ανθρωπο που εχει φυγει απτην ζωη.
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Εδώ λέμε ότι ο λαός πληρώνει ακόμα κ τις ζημιές από την κακή διαχείριση, εσύ επιμένεις ότι τις ζημιές από μια ληστεία τις καλύπτει η τράπεζα από τα κέρδη της. Τα κέρδη της. Λέμε, έχουν ζημιές κ τους δίνουμε λ7 από την τσέπη μας για να τις καλύψουν. Μετακύλιση οικονομικού βάρους, λέμε, ανακεφαλαιοποίηση κλπ. Λαϊκά, δεν τα καταλαβαίνεις. Επιστημονικά, ούτε. Πως να σου τα πω?
Πιο σωστά, τις δανείζουμε για να καλύψουν τις ζημιές τους από τις θέσεις που έχουν πάρει στα ελληνικά ομόλογα, και τις προβλέψεις στα ελληνικά δάνεια λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Και φυσικά για να πιάσουν τους στόχους κεφαλαιακής επάρκειας, που κανονικά θα έπρεπε να τους είχαν πιάσει μόνες τους. Δεν τις στηρίζουμε για τις ληστείες, αυτά τα καλύπτουν από τα έσοδά τους, έχουν ξέρεις.
Στο τέλος που θα βγει ο λογαριασμός, αν και εφόσον πάμε σε μια κρατικοποίηση, τότε θα μπορείς να λές ότι ζημιώθηκε ο λαός. Και να είσαι σίγουρος ότι ο λόγος δε θα είναι οι ληστείες και τα κόστη ασφάλειας των τραπεζών.
Αν λοιπόν ανησυχείς για αυτό, δε χρειάζεται, άλλα είναι τα προβλήματα που έχουν οι τράπεζες.Κοίτα να δεις ποιο είναι το θέμα με τις ακραίες καταστάσεις μη-ισορροπίας, η θεωρία δεν λειτουργεί, οπότε πρέπει να καταφύγω σε ένα παραστατικό παράδειγμα:
Έχεις ένα πλημμυρισμένο σπίτι και έρχεται ο κακός ληστής και ρίχνει 10ml νερού στο σπίτι, και ο λαός φυσικά πληρώνει την πυροσβεστική. Πετάγονται λοιπόν 2 άτομα και βρίζουν το ληστή γιατί ζημιώνει το λαό.
Τυπικά έχουν δίκιο, ο κακός ληστής προκάλεσε όντως ζημιά στο σπίτι, αφού αύξησε την ποσότητα νερού.
Ουσιαστικά όμως είναι γελοίο το επιχείρημα. Γιατί αν δεν πλημμύριζε το σπίτι από άλλα αίτια, ο λαός δε θα πλήρωνε ποτέ για το σφουγγάρισμα των 10ml, αφού αυτό το αναλαμβάνει έτσι κι αλλιώς ο ιδιοκτήτης.Επ' αυτού όποιος κατάλαβε καλώς.
Αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό πίσω από τις δικαιολογίες των αξιέπαινων βουλευτών μας για τα λεφτά που παίρνουν και τα έξοδα της Βουλής.
Είναι τόσο μικρό το ποσοστό στο ΑΕΠ που δεν αξίζει να το συζητάμε.
Ας τρώνε με χρυσά κουτάλια λοιπόν. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μπορεις να τους απαντησεις αν θες, να το συζητησετε βρε παιδι μου, μπορει να μην το εχουν διατυπωσει σωστα ή να μην σκεφτονται καθαρα μετα απο τοσα βασανιστηρια.
Κοιτα, καταλαβαινω οτι σου χαλασε την μανεστρα που δεν ευχαριστησαν τον συρριζα, αλλα μονο ενας ηλιθιος καταφερνει να ταυτισει το συρριζα με το συγκεκριμενο χωρο.
Μιλαμε τωρα για τον συρριζα που του τα εχωσε μεχρι και η σακοραφαναι, δε θα κοιμηθω το βραδυ, μου κατσε βαρια η επαναστατικη μανεστρα. Δεν ημουν εγω που τους εψαχνε στο Συριζα, ρωτα κανα συντροφο που τους ταμπελιασε εν βρασμο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εδώ λέμε ότι ο λαός πληρώνει ακόμα κ τις ζημιές από την κακή διαχείριση, εσύ επιμένεις ότι τις ζημιές από μια ληστεία τις καλύπτει η τράπεζα από τα κέρδη της. Τα κέρδη της. Λέμε, έχουν ζημιές κ τους δίνουμε λ7 από την τσέπη μας για να τις καλύψουν. Μετακύλιση οικονομικού βάρους, λέμε, ανακεφαλαιοποίηση κλπ. Λαϊκά, δεν τα καταλαβαίνεις. Επιστημονικά, ούτε. Πως να σου τα πω?
Πιο σωστά, τις δανείζουμε για να καλύψουν τις ζημιές τους από τις θέσεις που έχουν πάρει στα ελληνικά ομόλογα, και τις προβλέψεις στα ελληνικά δάνεια λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Και φυσικά για να πιάσουν τους στόχους κεφαλαιακής επάρκειας, που κανονικά θα έπρεπε να τους είχαν πιάσει μόνες τους. Δεν τις στηρίζουμε για τις ληστείες, αυτά τα καλύπτουν από τα έσοδά τους, έχουν ξέρεις.
Στο τέλος που θα βγει ο λογαριασμός, αν και εφόσον πάμε σε μια κρατικοποίηση, τότε θα μπορείς να λές ότι ζημιώθηκε ο λαός. Και να είσαι σίγουρος ότι ο λόγος δε θα είναι οι ληστείες και τα κόστη ασφάλειας των τραπεζών.
Αν λοιπόν ανησυχείς για αυτό, δε χρειάζεται, άλλα είναι τα προβλήματα που έχουν οι τράπεζες.Κοίτα να δεις ποιο είναι το θέμα με τις ακραίες καταστάσεις μη-ισορροπίας, η θεωρία δεν λειτουργεί, οπότε πρέπει να καταφύγω σε ένα παραστατικό παράδειγμα:
Έχεις ένα πλημμυρισμένο σπίτι και έρχεται ο κακός ληστής και ρίχνει 10ml νερού στο σπίτι, και ο λαός φυσικά πληρώνει την πυροσβεστική. Πετάγονται λοιπόν 2 άτομα και βρίζουν το ληστή γιατί ζημιώνει το λαό.
Τυπικά έχουν δίκιο, ο κακός ληστής προκάλεσε όντως ζημιά στο σπίτι, αφού αύξησε την ποσότητα νερού.
Ουσιαστικά όμως είναι γελοίο το επιχείρημα. Γιατί αν δεν πλημμύριζε το σπίτι από άλλα αίτια, ο λαός δε θα πλήρωνε ποτέ για το σφουγγάρισμα των 10ml, αφού αυτό το αναλαμβάνει έτσι κι αλλιώς ο ιδιοκτήτης.Επ' αυτού όποιος κατάλαβε καλώς.
Αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό πίσω από τις δικαιολογίες των αξιέπαινων βουλευτών μας για τα λεφτά που παίρνουν και τα έξοδα της Βουλής.
Είναι τόσο μικρό το ποσοστό στο ΑΕΠ που δεν αξίζει να το συζητάμε.
Ας τρώνε με χρυσά κουτάλια λοιπόν.μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα
-
Με ποια λογικη καποιος 16χρονος που περπαταγε στο δρομο στα εξαρχεια θα γινει τρομοκρατης?
Ελεος?Οι δηλώσεις των γονέων των συλληφθέντων δείχνουν οτι μεγάλωσαν σε περιβάλλον έντονα πολιτικοποιημένο και βαμμένο οπότε δέν μιλάμε οτι το παιδί (ενήλικας πλέον) σοκαρίστηκε απο τη δολοφονία του φίλου του και ζώστηκε τα άρματα, ήταν απο πρίν στραβό το κλήμα.
Όσο για το Γρηγορόπουλο, αν και ο ίδιος δέν πρόλαβε να δώσει δείγματα γραφής, όταν κάνει παρέα με τέτοια άτομα, δέν είναι μεγάλο λογικό άλμα να θεωρήσω οτι τέτοιος θα είναι και ο ίδιος.
Μου αρέσει που όταν κάτι που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμύδια αλλα δέν συνάδει με τις ιδεολογίες σας ζητάτε μαθηματικού τύπου αποδείξεις.
-
να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο.
Να βρούμε 1 (ένα) θετικό πράγμα που έχει γράψει κάποιος αναρχικός για το ΣΥΡΙΖΑ (μη πούμε και την αριστερά γενικότερα)
Δεν μπορεί, για να το λέμε 'άδειασμα' σημαίνει πως θα περιμέναμε να μην έχει γίνει -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Να βρούμε 1 (ένα) θετικό πράγμα που έχει γράψει κάποιος αναρχικός για το ΣΥΡΙΖΑ (μη πούμε και την αριστερά γενικότερα)
Δεν μπορεί, για να το λέμε 'άδειασμα' σημαίνει πως θα περιμέναμε να μην έχει γίνειδιορισμενος στον ΟΤΕ, για να φερει εμπανασταση μεσα απο το συστημα
βεβαια για να λεμε του στραβου το δικιο, ο συγκεκριμενος ειναι τοσο αναρχικος οσο ειμαι εγω κομμουνιστης
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ελεος?Οι δηλώσεις των γονέων των συλληφθέντων δείχνουν οτι μεγάλωσαν σε περιβάλλον έντονα πολιτικοποιημένο και βαμμένο οπότε δέν μιλάμε οτι το παιδί (ενήλικας πλέον) σοκαρίστηκε απο τη δολοφονία του φίλου του και ζώστηκε τα άρματα, ήταν απο πρίν στραβό το κλήμα.
Όσο για το Γρηγορόπουλο, αν και ο ίδιος δέν πρόλαβε να δώσει δείγματα γραφής, όταν κάνει παρέα με τέτοια άτομα, δέν είναι μεγάλο λογικό άλμα να θεωρήσω οτι τέτοιος θα είναι και ο ίδιος.
Μου αρέσει που όταν κάτι που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμύδια αλλα δέν συνάδει με τις ιδεολογίες σας ζητάτε μαθηματικού τύπου αποδείξεις.
νταξ, αν κάνει και νιαου νιαου στα κεραμύδια τι να πω παραπέρα
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Καλο θα ηταν να μην ανοιξετε τετοια συζητηση για εναν ανθρωπο που εχει φυγει απτην ζωη.Να καταθεσω και εγω οτι οι κουβεντες για το Γρηγοροπουλο καλο θα ηταν να εξελιπαν. Οτι και να μπορουσε να γινει, απο γιατρος μεχρι ληστης στη Βελβεντου, δεν πρόκειται να αποδειχτει ποτε απο κανεναν. Το παιδι εχει πεθανει, οπότε ΤΕΛΟΣ.
Τρελλο όργιο ο Καρατζαβλακας που προσπαθει να το εκμεταλλευτει πολιτικα. Αντε γ@μησου μ@λ@κα.
-
Ο Καρατζαφέρης είναι γνωστός ηλίθιος χρόνια τώρα. Ένα τίποτα της πολιτικής.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Καλο θα ηταν να μην ανοιξετε τετοια συζητηση για εναν ανθρωπο που εχει φυγει απτην ζωη.Τόσο απλά.
-
RedGarland
Το να νομιμοποιούμε ηθικά - ή έστω να λέμε ΟΚ δεν έγινε και κάτι - τέτοιες συμπεριφορές (ληστείες τραπεζών) απλά θα χάσουμε την μπάλα σαν κοινωνία (αν δεν την έχουμε χάσει ήδη) και σίγουρα αυτό θα έχει και μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο.
Γιατί μπορεί ο ένας που ρήχνει τα 10ml στο πλημμυρισμένο σπίτι per se να μην λέει τίποτα, όταν λέμε οκ, και αρχίσουν περισσότεροι να το κάνουν και μετά κάποιος ρήξει και την ιδέα 'Να μην αφήσουμε την πυροσβεστική να'ρθει!' βρίσκοντας κάποια ευηκοα ώτα το παιχνίδι αλλάζει.
-
Δε νομίζω να προσπάθησε να νομιμοποιήσει τπτ ο RG, την ηλιθιότητα του επιχειρήματος κατέδειξε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν μπορεί, για να το λέμε 'άδειασμα' σημαίνει πως θα περιμέναμε να μην έχει γίνειέχω ένα υπόψιν
...Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών έγραψε: «δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση. Σύριζα είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γαμώ τον μπελά μου. ούτε γι αυτό δεν είναι ικανός αυτός ο λαός;;;!»...
-
Δε νομίζω να προσπάθησε να νομιμοποιήσει τπτ ο RG, την ηλιθιότητα του επιχειρήματος κατέδειξεΑπλοί κανόνες φορουμικού διαλόγου:
Αν πω το Α και εσύ μου πεις ότι το Α είναι μπούρδα τότε:
Αυτόματα υποστηρίζεις το Β, όπου Β μια δικιά μου αυθαίρετη ερμηνεία του αντιθέτου το Α
Αυτόματα υποστηρίζεις το σύνολο Γ διαφόρων θέσεων που μου την έλεγαν σε άλλα posts σε βάθος τριετίας
Αυτόματα υποστηρίζεις και το σύνολο Δ διαφόρων θέσεων με τις οποίες διαφωνώ (σε βάθος τριετίας)
Αυτόματα υποστηρίζεις και το σύνολο Ε που αποτελείται από δικιές μου αυθαίρετες προεκτάσεις του επίσης αυθαίρετου Β.Επίσης γιατί δεν λες τπτ για το Στάλιν, το Μάο, τους Ερυθρούς Χμερ και τον Βεσπούτσι.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
RedGarlandΤο να νομιμοποιούμε ηθικά - ή έστω να λέμε ΟΚ δεν έγινε και κάτι - τέτοιες συμπεριφορές (ληστείες τραπεζών) απλά θα χάσουμε την μπάλα σαν κοινωνία (αν δεν την έχουμε χάσει ήδη) και σίγουρα αυτό θα έχει και μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο.
Γιατί μπορεί ο ένας που ρήχνει τα 10ml στο πλημμυρισμένο σπίτι per se να μην λέει τίποτα, όταν λέμε οκ, και αρχίσουν περισσότεροι να το κάνουν και μετά κάποιος ρήξει και την ιδέα 'Να μην αφήσουμε την πυροσβεστική να'ρθει!' βρίσκοντας κάποια ευηκοα ώτα το παιχνίδι αλλάζει.
Συγγνώμη αλλά πουθενά στα ποστ μου δεν αποδέχτηκα ηθικά, παραβατικές συμπεριφορές. Εκεί πήγε την κουβέντα ο μανόσκ μόνος του και χωρίς να βασίζεται πουθενά διαστρεβλώνοντας τα λόγια των προηγουμένων. Απλά δεν θεωρώ αναγκαίο να υπερασπίζομαι πράγματα που δεν είπα.
Και πώς θα μπορούσα άλλωστε, αφού μιλούσα καθαρά τεχνικά για το πού καταλήγει η οικονομική ζημία από μια ληστεία τράπεζας.*Το παράδειγμα με τα ml μπήκε για να περιγράψω: πώς από το σύνολο των ζημιών της τράπεζας είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι η ζημιά ληστειών καλύπτεται από την ίδια τράπεζα, και αυτό γιατί η ζημιά αυτή έχει αναμιχθεί με άλλες μεγαλύτερες ζημιές και έχουν γίνει ένα σώμα. Κατά τον ίδιο τρόπο που αδυνατώ τυπικά να αποδείξω ότι το κόστος του χαρτιού υγείας των τραπεζών δεν το πληρώνει ο λαός μέσω της ανακεφαλαιοποίησης.
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]