-
Ο χρήστης Stavros_K έγραψε:
Golf 7 1.6TDI 5d Generation, + μεταλλικό, + προβολείς ομίχλης + 5.8 οθόνη = 21.500 κλειδί
Α3 1.6 TDI Attraction Plus = 23.300 κλειδίΑν φτάσεις για μικρομεσαίο 1.6 diesel χατσμπακ να δώσεις λεφτά με τα οποία παίρνεις πχ μεσαίο γενικού κατασκευαστή,
αυτό σημαίνει ότι δίνεις ουκ ολίγα χρήματα.Επομένως φροντίζεις τα λεφτά αυτά να αγοράζουν premium μικρομεσαίο
κ όχι near/wannabe premium ενός γενικού κατασκευαστή.Ειδικά όταν με μόλις 2 χιλιάρικα μπορείς να πάρεις το premium (που είναι κ καλύτερο συνολικά).
ΥΓ: Εγώ επαναλαμβάνω θα κοίταγα κ τη μπέμπα.
Εδώ Σταύρο Κ. οφείλω να πω ότι ίσως φταίω και λίγο. Η έκδοση του Golf που αναφέρω είναι η δεύτερη της γκάμας (Generation) με τρια εξτρά: χρώμα, ομίχλης και οθόνη λίγο μεγαλύτερη από την default. Αν συγκρίνω την πρώτη έκδοση (Design) χωρίς κανένα έξτρα, όπως π.χ. είναι η έκδοση Attraction Plus ths A3 poy βάζω στο παράδειγμα τότε μιλάμε για διαφορά 4.100 ευρώ. Βέβαια θα πεις, άλλη η βασική έκδοση Golf, και άλλη της Α3....
-
Διάβασα νωρίτερα αυτό που έγραψες ότι τα sport line καθίσματα της BMW δεν σε τρελαίνουν.
Δεν το ανάφερα στο αρχικό μου post γιατί θεώρησα ότι απλά εγώ είμαι περίεργος και ότι είναι υποκειμενικό , αλλά έχω να πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ! Τα καλύτερα sport καθίσματα στα συγκεκριμένα αμάξια είναι αυτά του A3 (με πολύ μεγάλη διαφορά) και μετά του V40.
Για τον extra εξοπλισμό που αναφέρεις όπως λέει ο Mango2 , αν δεν θέλεις να δώσεις τα χρήματα στην αγορά δες ποια από αυτά μπορούν να γίνουν retrofit. Ίσως έτσι δώσεις προτεραιότητα σε κάτι που δεν γίνεται να μπει μετά. Επίσης το να παίρνεις καινούριο αμάξι και να λες ότι οπωσδήποτε θα βάλεις τους προφυλακτήρες του m-pack μετά (προφανώς για να βλέπεται) δεν σε προβληματίζει για το πόσο σου αρέσει ο άσσος;
Σχετικά με τις τιμές a3/golf το δέλτα της τιμολόγησης είναι σχετικά κοντά στις βασικές εκδόσεις (ας πούμε 4k). Αν θέλεις κάτι καλύτερο σε κινητήρα ή κιβώτιο και ειδικά δε αν αρχίσεις να βάζεις extra η τιμή του Audi εκτινάσσεται. Το golf έχει ένα ταβάνι μια ανάσα πριν τα 30.000 στο a3 μπορείς να φτάσεις και τα 50.000. -
Σόρρυ, αδιάβαστος: το 'δέλτα' της τιμολόγησης;;;
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2430703/ Να ένας λευκός άσσος με Sport Line. Επίσης ελπίζω πως το συγκεκριμένο περιλαμβάνει και την οθόνη Professional καθώς οι φωτο ειναι ενδεικτικές (τις ίδιες είχε ανεβάσει ο ίδιος μαντράς όταν πρωτοβγήκε πέρυσι η EffDyn Edition..)Edit: Αφού σκέφτεσαι να βάλεις προφυλακτήρες Μ, πάρ'το χωρίς τις ζάντες και δώσ'τα για κάποιο άλλο εξτραδάκι.
Όταν με το καλό κάνεις την αλλαγή στους προφυλακτήρες, βάζεις και τις Μ ζαντούλες. Do it right!!Το sport line το έχει δει από κοντά σε έκθεση, απλά σαν πακέτο κοστίζει 2.000 ευρώ και εκτός από τις ζάντες και τα sport καθίσματα όλες οι άλλες αλλαγές είναι καθαρά αισθητικού τύπου (και δεν με τρελαίνουν). Όσο το σκέφτομαι περισσότερο προσανατολίζομαι στο να μην βάλω ζάντες τώρα όπως λες και τα 600 ευρώ να τα ρίξω αλλού, από ebay βρίσκεις πολύ καλές τιμές είτε σε καινούριες είτε σε ελαφρώς μεταχειρισμένες (βέβαια θα χρειαστεί να κάνω πως δεν βλέπω τα τάσια για κανά χρόνο). Αλλά μέχρι 17αρα θα φτάσω, η 18αρα είναι υπερβολή σε 116 diesel (χώρια την αυξημένη κατανάλωση, το κοπάνημα και το μεγάλο κόστος αλλαγής των ελαστικών). Η bmw πάντως μόνο με 16αρες το δίνει το αμάξι (το efficient dynamics) για να μην χαθεί το Προς τον φιλο που σκεφτεται τον ασσο.
Η ερωτηση μου ειναι πολυ απλη. Ποιος θα αγορασει μετα απο 10 - 15 ετη, χειροκινητη BMW ? Δεν ξερω τα οικονομικα σου, δεν διαβασα ολες τις απαντησεις.
Ειναι εξτρα το σερβοτρονικ ? σιγουρο ? για ψαξου αν ισχυει γιατι ειδικα αν θα το οδηγει και η γυναικα θα βγαλει τα λεφτα του 100%.
Αν δεν ασχολειστε με gadgets δεν νομιζω οτι η θυρα usb και το handsfree ειναι βασικα ( παντα με βαση και το οικονομικο )
Αν εχεις σκοπο να προσθεσεις καποια πραγματα αργοτερα, σκεψου αφοτου το αυτοκινητο βγει απο το εργοστασιο ποια θα μπαινουν και ποια δεν θα μπαινουν. πχ ενα μεταχειρισμενο σπορ καθισμα το βρισκεις σε καλη τιμη στο μελλον. αισθητηρες φωτων και βροχης , με τιποτα.(σε λογικο κοστος). σκεψου σε 10 χρονια τι μπορει να σου ελειπε και τι οχι
Παντως παρα πολυ καλη επιλογη, ελπιζω να τυχεις και στο σωστο timing και να μην βγει η BMW σε κανα διμηνο και να κανει προσφορες κτλπ. τα παντα ειναι και θεμα timing
Μην ξεχναμε οτι ο ασσος κανει ευσπευσμενο face lift λογω των κριτικων για την ασχημη εξωτερικη του εμφανιση και μεσα στο 2013 θα γινει η αλλαγη.Βαλε ολα τα δεδομενα κατω και σκεψου
Αφενός πιστεύω ότι είναι πολλοί αυτοί που γουστάρουν και θα γουστάρουν μόνο χειροκίνητο κιβώτιο αφετέρου στην συγκεκριμένη έκδοση δεν το φέρνει ούτε καν με ειδική παραγγελία το αυτόματο (και αν το έφερνε 2.500 ευρώ δεν θα τα ακούμπαγα επουδενί). Το servotronic είναι extra, το αυτοκίνητο θα το παίρνει περισσότερο η σύζηγος μέσα στην πόλη και εγώ σε ταξίδια (με έχει σώσει το scooter στις αστικές μετακινήσεις). Αλλά στο test drive που έκανα (χωρίς το servotronic) το τιμόνι δεν το βρήκα βαρύ, δε νομίζω ότι θα την δυσκολεύει στο παρκάρισμα και στους επιτόπιους ελιγμούς. Δεν είμαι γκατζετάκιας (ούτε καν ''έξυπνο'' κινητό έχω) αλλά την ήθελα την usb για να μπορώ να συνδέσω ένα φλασάκι ή ένα mp3 player. Το λάθος της bmw είναι ότι την δίνει πακέτο με το hands free (που το θεωρώ άχρηστο, άσε που χάνεται κάθε έννοια ιδιωτικότητας όταν είναι και άλλοι στο αμάξι) και σαν πακέτο το κοστολογεί 250 ευρώ περίπου. Όντως κάποια extra δεν μπορούν να μπουν αργότερα ή αν μπαίνουν θα πρέπει να τα πληρώσεις χρυσά γι'αυτό και σπάω το κεφάλι μου να καταλήξω στον τελικό συνδυασμό καλύτερης τιμής/λιγότερων συμβιβασμών. Το timing πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό και γι'αυτό κατέληξα στον άσο, δε νομίζω πια η bmw να κάνει παραπάνω έκπτωση από τα 5.000+ ευρώ (με την απόσυρση) που δίνει τώρα αλλιώς θα μιλάμε για δώρο. Για το facelift το έχω διαβάσει αλλά πρώτον θεωρώ ότι δεν θα έχει έρθει πριν τις αρχές του 2014, δεύτερον η αγορά πρέπει να γίνει μέχρι αρχές Απριλίου max και τρίτον θεωρώ πολύ δύσκολο να κάνει τότε τις ίδιες προσφορές που κάνει και τώρα (αν και με τέτοιο οικονομικό κλίμα ποτέ δεν ξέρεις).Από την στιγμή που η αγορά γίνεται με βάθος δεκαετίας και βάλε ένα facelift δεν αποτελεί λόγο απόρριψης (σε 10 χρόνια θα έχουν παρουσιαστεί άλλες 2 γενιές).
Διάβασα νωρίτερα αυτό που έγραψες ότι τα sport line καθίσματα της BMW δεν σε τρελαίνουν.
Δεν το ανάφερα στο αρχικό μου post γιατί θεώρησα ότι απλά εγώ είμαι περίεργος και ότι είναι υποκειμενικό , αλλά έχω να πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ! Τα καλύτερα sport καθίσματα στα συγκεκριμένα αμάξια είναι αυτά του A3 (με πολύ μεγάλη διαφορά) και μετά του V40.
Για τον extra εξοπλισμό που αναφέρεις όπως λέει ο Mango2 , αν δεν θέλεις να δώσεις τα χρήματα στην αγορά δες ποια από αυτά μπορούν να γίνουν retrofit. Ίσως έτσι δώσεις προτεραιότητα σε κάτι που δεν γίνεται να μπει μετά. Επίσης το να παίρνεις καινούριο αμάξι και να λες ότι οπωσδήποτε θα βάλεις τους προφυλακτήρες του m-pack μετά (προφανώς για να βλέπεται) δεν σε προβληματίζει για το πόσο σου αρέσει ο άσσος;
Σχετικά με τις τιμές a3/golf το δέλτα της τιμολόγησης είναι σχετικά κοντά στις βασικές εκδόσεις (ας πούμε 4k). Αν θέλεις κάτι καλύτερο σε κινητήρα ή κιβώτιο και ειδικά δε αν αρχίσεις να βάζεις extra η τιμή του Audi εκτινάσσεται. Το golf έχει ένα ταβάνι μια ανάσα πριν τα 30.000 στο a3 μπορείς να φτάσεις και τα 50.000.Βασικά δεν διάβασες πολύ καλά, εμένα μου αρέσουν πολύ, της γυναίκας δεν αρέσουν γιατί θεωρεί ότι θα δυσκολεύεται στο μπες-βγες (με φούστα και τακούνι φυσικά ). Τα sport καθίσματα στην έκδοση ambition του a3 δεν τα βρήκα τόσο sport κυρίως σε θέμα πλευρικής στήριξης (βέβαια είναι εξαιρετικά ανατομικά και ξεκούραστα). Του V40 δεν ξέρω ποια εννοείς sport καθίσματα αλλά τουλάχιστον στο φορτωμένο με extra αυτοκίνητο του test drive που έκανα δεν με συγκίνησαν καθόλου (σαν sport, γιατί από άνεση ήταν πολύ καλά). Θέλω να πω ότι το καλύτερο ''κούμπωμα'' το ένιωσα στην 1 (και με τη ρυθμιζόμενη κλίση της βάσης και του στηρίγματος των μηρών ήταν και πολύ άνετα). Τους προφυλακτήρες του m-pack σκοπεύω να τους βάλω κάποια στιγμή όχι γιατί με χαλάει τόοοοοσο πολύ όπως είναι με τους standard αλλά γιατί σίγουρα θα γίνει πιο επιθετική, ξεχωριστή και διαφορετική η εξωτερική εμφάνιση χωρίς να φτάνει σε επίπεδα καγκουριάς (και με πολύ λογική τιμή αφού θα είναι μεταχειρισμένοι). Ακόμα και τα φώτα xenon (τα εργοστασιακά αλλά μεταχειρισμένα) αν κάποια στιγμή τα βρω σε καλή τιμή θα τα χτυπήσω. Το να κάνεις κάποιες αλλαγές στο αυτοκίνητό σου για να το φέρεις πιο κοντά στα γούστα σου (κάποιοι αλλάζουν ζάντες, άλλοι βάζουν ακραία body kit, άλλοι αλλάζουν την ανάρτηση, άλλοι ρίχνουν όλα τα λεφτά σε aftermarket ηχοσύστημα και ούτω καθεξής) δεν σημαίνει ότι τις κάνεις για να αποδεχτείς το αμάξι σου αλλά για να το γουστάρεις ακόμα περισσότερο (personal opinion). Οκ, ο άσος δεν είναι έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά με λίγες πινελιές μπορεί να γίνει ερωτεύσιμος, ειδικά όταν στην πορεία θα ανακαλύπτω και τα υπόλοιπα (εσωτερικά) χαρίσματά του
-
@mrclouzo
Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή σου και νομίζω πως θα το καταευχαριστηθείς.
Από άποψη εξοπλισμού εγώ θα σου πρότεινα το πακέτο Advantage Plus που κοστίζει 3.400 ευρώ (δεν ξέρω εάν υπάρχει πλέον γιατί δεν βλέπω να το έχει αναφέρει κανείς) και περιλαμβάνει τα εξής:
Δερμάτινο Τιμόνι
Πολλαπλές Λειτουργίες Τιμονιού
Πακέτο Αποθηκευτικών Χώρων
Συρώμενο Υποβραχιόνιο
Προβολείς Ομίχλης
2-Ζωνικό Clima
Μικρή Επιβάρυνση για σπορ τιμόνι
Σύστημα φόρτωσης μεγάλων αντικειμένων με Σάκκο Σκί
Αισθητήρες Παρκαρίσματος Πίσω
Φώτα ΧΕΝΟΝ και Σύστημα Πλύσης (μαζί και τα Angel Eyes )
Πακέτο Φωτισμού -
Πάντως είναι αμαξάρα και πραγματικά premium η BMW, άσε που είναι και πισωκίνητη. Τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας στα μάτια μου (αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο) είναι απλές οδοντόκρεμες!
-
Ο χρήστης DIO3008 έγραψε:
@mrclouzo
Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή σου και νομίζω πως θα το καταευχαριστηθείς.
Από άποψη εξοπλισμού εγώ θα σου πρότεινα το πακέτο Advantage Plus που κοστίζει 3.400 ευρώ (δεν ξέρω εάν υπάρχει πλέον γιατί δεν βλέπω να το έχει αναφέρει κανείς) και περιλαμβάνει τα εξής:
Δερμάτινο Τιμόνι
Πολλαπλές Λειτουργίες Τιμονιού
Πακέτο Αποθηκευτικών Χώρων
Συρώμενο Υποβραχιόνιο
Προβολείς Ομίχλης
2-Ζωνικό Clima
Μικρή Επιβάρυνση για σπορ τιμόνι
Σύστημα φόρτωσης μεγάλων αντικειμένων με Σάκκο Σκί
Αισθητήρες Παρκαρίσματος Πίσω
Φώτα ΧΕΝΟΝ και Σύστημα Πλύσης (μαζί και τα Angel Eyes )
Πακέτο ΦωτισμούΤο advantage plus υπάρχει, το χρήμα δεν υπάρχει (ή καλύτερα θεωρώ ότι δεν αξίζει να το δώσω).Όπως έχω γράψει και αλλού το budget δεν θέλω να υπερβεί τα 23.000 ευρώ για να έχει νόημα αυτή η αγορά για μένα. Σίγουρα είναι δελεαστικά τα extra και αρέσουν σε όλους αλλά πρέπει να επιλέξω ποια από αυτά θα είναι πιο χρήσιμα στο μέλλον. Ειδικά οι premium εταιρείες προσδοκούν σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση του κέρδους ανά αυτοκίνητο από τα extra, έχουν μεγάλα περιθώρια σε αυτά. Βασικά σάκο σκι δεν θα χρειαστώ, τους αισθητήρες παρκαρίσματος θα τους κάνει δώρο ο dealer (οκ, δεν είναι εργοστασιακοί αλλά την δουλειά τους θα την κάνουν), τα xenon μπορούν να μπουν μελλοντικά και το πακέτο φωτισμού κοστίζει αν θυμάμαι καλά 250 ευρώ (δηλαδή όχι λίγα) αλλά αν αλλαχτούν τα εργοστασιακά λαμπάκια με led (μιλάω στο εσωτερικό, πλαφονιέρα και φώτα ανάγνωσης) θα βελτιωθεί λίγο η εικόνα. Μάλλον θα αφήσω τις ζάντες για το μέλλον και θα πάρω το advantage pack μαζί με το driver comfort pack+αισθητήρα φώτων/βροχής+πίνακα διευρυμένων λειτουργιών (χοντρικά το υπολογίζω γύρω στα 23.000 ευρώ αυτό το setup). Οπότε το αμάξι θα είναι υπερπλήρες και δεν θα λείπει κάτι που δεν μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων. Το sport line απορρίπτεται τελικά γιατί βγαίνει στα 23.000 ευρώ και δεν έχω εκτός των άλλων ούτε αυτόματο διζωνικό ούτε το driver comfort (το cruise πρέπει να το θεωρώ απαραίτητο μάλλον γιατί τα περισσότερα χιλιόμετρα θα γίνουν στην εθνική οδό). Και αφού από το sport line αυτό που αξίζει περισσότερο για μένα είναι τα sport καθίσματα τα οποία μπαίνουν και αργότερα δεν υπάρχει λόγος να το επιλέξω.
-
Xenon εκ των υστέρων ξέχνα το, πολλή φασαρία και μεγάλο κόστος.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή επειδή το επάνω 'αφρώδες υλικό' σου θυμίζει δέρμα, σημαίνει αυτομάτως α) πως είναι γνήσιο δέρμα και β) είναι ποιότητας επιπέδου Maserati? Ε ρε τα κορόιδα που σκάνε 200.000 για Τρίαινα... με 20.000 έχουν το ίδιο ταμπλώ!!! EPIC!!!φιλε μου, οχι γιατι μου θυμιζει εμενα δερμα... το εχω διαβασει απο δοκιμη σε περιοδικο! οτι το επανω πλαστικο μερος του ταμπλο προερχεται απο υλικα που χρησιμοποιουνται στην maserati...
ασε την ειρωνια!Μα είναι ξεκάθαρο ότι από το λαστιχένιο χυλό που φτιάχνουν τα πλαστικά στη Μαζεράτι
κρατάνε μια ποσότητα και για τις άλλες φίρμες του γκρούπο.
(Σόρι δεν κρατιόμουν.)πριν πεις κατι απλα για να το παιξεις εξυπνος, ψαξε το λιγο... το εχω διαβασει απο δοκιμη σε περιοδικο!
αν βρω λινκ θα βαλλω...
και σου φαινεται τοσο απιθανο να χρησιμοποιησαν υλικο που ισως ειχε μεινει απο παλιοτερα μοντελα??
τοσο περιεργο σου φαινεται?και θυμαμαι οτι ειναι της γερμανικης εταιριας Becker sth και λεγεται Benova!!
απο εμενα τελος το !
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
] το εχω διαβασει απο δοκιμη σε περιοδικο! οτι το επανω μερος του ταμπλο προερχεται απο maserati...
:ε για να το λέει το περιοδικό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Xenon εκ των υστέρων ξέχνα το, πολλή φασαρία και μεγάλο κόστος.Sent from my Note II using smoke signals.
Είναι όντως τόση μανούρα? Θα κάνω την κίνηση μόνο αν βρω εργοστασιακά xenon με όλα τα παρελκόμενα και φυσικά σε λογική τιμή (μιλάω για μεταχειρισμένα). Άρα το κόστος δεν θα αποτελεί πρόβλημα. Τέλος πάντων, το καλύτερο πάντα είναι να μπαίνουν όλα αυτά από το εργοστάσιο αλλά δεν μου φαίνεται τόσο περίπλοκο να μπουν αργότερα. Θα δείξει, έτσι και αλλιώς δεν θα γίνει άμεσα αυτή η προσθήκη ούτε με καίει κιόλας (αν δεν συμφέρει στο φινάλε τα ξεχνάω, προφανώς και θα έχω ρωτήσει πριν κάποιον έμπειρο μηχανικό/ηλεκτρολόγο).
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Δηλαδή επειδή το επάνω 'αφρώδες υλικό' σου θυμίζει δέρμα, σημαίνει αυτομάτως α) πως είναι γνήσιο δέρμα και β) είναι ποιότητας επιπέδου Maserati? Ε ρε τα κορόιδα που σκάνε 200.000 για Τρίαινα... με 20.000 έχουν το ίδιο ταμπλώ!!! EPIC!!!
φιλε μου, οχι γιατι μου θυμιζει εμενα δερμα... το εχω διαβασει απο δοκιμη σε περιοδικο! οτι το επανω μερος του ταμπλο προερχεται απο maserati...
ασε την ειρωνια!Μα είναι ξεκάθαρο ότι από το λαστιχένιο χυλό που φτιάχνουν τα πλαστικά στη Μαζεράτι
κρατάνε μια ποσότητα και για τις άλλες φίρμες του γκρούπο.
(Σόρι δεν κρατιόμουν.)πριν πεις κατι απλα για να το παιξεις εξυπνος, ψαξε το λιγο... το εχω διαβασει απο δοκιμη σε περιοδικο!
αν βρω λινκ θα βαλλω...
και σου φαινεται τοσο απιθανο να χρησιμοποιησαν υλικο που ισως ειχε μεινει απο παλιοτερα μοντελα??
τοσο περιεργο σου φαινεται?απο εμενα τελος το !
Επειδή δε θέλω να το παίξω έξυπνος θα μπω στον κόπο να δικαιολογήσω με μικρή δόση σοβαρότητας τον ισχυρισμό μου:
Οι δημοσιογράφοι δεν είναι εγκυκλοπαίδεια, δεν είναι παντογνώστες κ πολύ περισσότερο δεν είναι πάντα αντικειμενικοί.
Υπάρχει πολλές φορές αυτό που λέμε conflict of interest.Επίσης το να μείνει ...λαστιχένιος χυλός από παλιότερα μοντέλα Μαζεράτι εμένα θα με ...προβλημάτιζε.
Κι αν έχει μπαγιατέψει;...
Εναλλακτικά να το δείς, είναι θετικό που τα πλαστικά στις Μαζεράτι ...ανακυκλώνονται.Πέρα από την πλάκα (ας έχουμε λίγο χιούμορ), ας μην υπεισέλθουμε στις λεπτομέρειες για την αξία της έκφρασης , κλπ.
Η π@π@ριά του δημοσιογράφου προσβάλλει το δημοσιογράφο, ασε να προσβάλλει εκείνον κ μόνο. Φιλικότατα. -
Μην τον κοροϊδεύτε Το ταμπλώ της Delta είναι επενδεδυμένο από ένα συνθετικό υλικό πολυουρεθάνης,που ονομάζεται benova,συμβάλλοντας στην ηχομόνωση και προκαλώντας την ψευδαίσθηση της δερμάτινης επένδυσης.Η Μaserati σε όσες περιπτώσεις το ταμπλώ δεν είναι (κατόπιν παραγγελίας) επενδεδυμένο με δέρμα,κάνει χρήση benova.
-
Ζητώ συγνώμη αν έχω κάνει λάθος,
αλλά το ότι το υλικό είναι benova σημαίνει κ ότι η Lancia το προμηθεύεται από την προμηθεύτρια εταιρεία Μαζεράτι;
MΜε άλλα λόγια είναι υλικό που θα έμπαινε σε Μαζεράτι αλλά περίσσεψε από εκεί κ κατέληξε στη Lancia;Γιατί η έκφραση ήταν ακριβώς , .
Οποίος εντυπωσιασμός. -
αλλά το ότι το υλικό είναι benova σημαίνει κ ότι η Lancia το προμηθεύεται από την προμηθεύτρια εταιρεία Μαζεράτι;
Γιατί η έκφραση ήταν , .ετσι το ειχα διαβασει για αυτο και το λεω ετσι! μπορει οπως ειπες να ειναι π@π@ρια του δημοσιογραφου...
ομως σου ειπα, ξερω οτι ειναι απο την συγκεκριμενη γερμανικη εταιρια και οτι ειναι υλικο benova... δεν το γνωριζω απο πρωτο χερι, οτι εχω διαβασει σου λεω! δεν ειπα να μην κανεις πλακα, αλλα απο την στιγμη που μεταφερω πληροφορια απο κατι που εχω διαβασει διατυπωμενο ετσι, αν ειναι λαθος δεν φταιω μονο εγω, αλλα και αυτος που τα γραφει και υποτιθεται οτι εχει πολυ παραπανω γνωσεις απο εμενα!για οτι αλλο με pm να μην χαλαμε το θεμα του ανθρωπου...
-
MΜε άλλα λόγια είναι υλικό που θα έμπαινε σε Μαζεράτι αλλά περίσσεψε από εκεί κ κατέληξε στη Lancia;Γιατί η έκφραση ήταν ακριβώς , .
Οποίος εντυπωσιασμός.Τι δεν καταλαβαίνεις;
Παίρνει η Maserati το υλικό αυτό από την Benecke-Kaliko, παίρνει και η Lancia το ίδιο υλικό από τον ίδιο προμηθευτή. Σιγά το δύσκολο.
-
Λοιπόν για να μη χαλιόμαστε, έκανα ένα search για να βρω πού έχει κυκλοφορήσει η benova.
Κ τη βρήκα στο Μαϊάμι!Χμμ συμπαθητική η κα Benova φαίνεται εκ πρώτης (όψης:
ΥΓ: Για όσους διαμαρτυρηθούν ότι η λήψη είναι οπίσθια, εγώ σωστή τη βρίσκω.
ΥΓ2: 'Οντως θυμίζει δέρμα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίρνει η Maserati το υλικό αυτό από την Benecke-Kaliko, παίρνει και η Lancia το ίδιο υλικό από τον ίδιο προμηθευτή. Σιγά το δύσκολο.
Δε λέω άλλο πράγμα, απλά αντί της έκφρασης
χρησιμοποιήθηκε η φράση .
Υπάρχει νοηματική διαφορά χάριν εντυπωσιασμού κ δε φταίει άλλος από το δημοσιογράφο.
Το κλείνω. Συμφωνώ, τέλος το οφτόπικ, ας μη χαλιόμαστε για βλακείες. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Xenon εκ των υστέρων ξέχνα το, πολλή φασαρία και μεγάλο κόστος.
Sent from my Note II using smoke signals.
Είναι όντως τόση μανούρα? Θα κάνω την κίνηση μόνο αν βρω εργοστασιακά xenon με όλα τα παρελκόμενα και φυσικά σε λογική τιμή (μιλάω για μεταχειρισμένα). Άρα το κόστος δεν θα αποτελεί πρόβλημα. Τέλος πάντων, το καλύτερο πάντα είναι να μπαίνουν όλα αυτά από το εργοστάσιο αλλά δεν μου φαίνεται τόσο περίπλοκο να μπουν αργότερα. Θα δείξει, έτσι και αλλιώς δεν θα γίνει άμεσα αυτή η προσθήκη ούτε με καίει κιόλας (αν δεν συμφέρει στο φινάλε τα ξεχνάω, προφανώς και θα έχω ρωτήσει πριν κάποιον έμπειρο μηχανικό/ηλεκτρολόγο).
Είναι αρκετή μανούρα, χρειάζεσαι τα φωτιστικά σώματα, το κύκλωμα πλύσης, αισθητήρες (φορτίου κλπ). Δεν προσπαθώ να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, ενημερωτικά το λέω.
@Stavros_K: οκ, απλά κάποιοι προφανώς νομίζουν πως η Maserati φτιάχνει μόνη της το υλικό, δεν πειράζει. Το νόημα είναι σωστό πάντως.
-
Δε λέω άλλο πράγμα, απλά αντί της έκφρασης
χρησιμοποιήθηκε η φράση .
Υπάρχει νοηματική διαφορά χάριν εντυπωσιασμού κ δε φταίει άλλος από το δημοσιογράφο.
Το κλείνω. Συμφωνώ, τέλος το οφτόπικ, ας μη χαλιόμαστε για βλακείες.ενταξει δεν ξερω να εκφραστω αν αυτο ειναι το προβλημα...
δεν χαλιομαστε, αλλα σου ειπα οτι ειναι κατι που εχω διαβασει... το ειχα διαβασει με την φραση ! αυτο σου εξηγω!
και σου λεμε οτι γενικα η maserati χρησιμοποιει το υλικο benova οπου δεν περιλαμβανεται σε εξοπλισμο το δερματινο ταμπλο! σε περιπτωση που δεν προερχεται λοιπον απο την maserati, αλλα ειναι το ιδιο υλικο με την maserati, εξηγησε μου ποια ειναι η διαφορα στην ποιοτητα του υλικου...
τεσπα, οτι αλλο ειναι, με p.m.
ΑΓΟΡΑ PREMIUM MIΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ DIESEL, ΑΞΙΖΕΙ?