-
Και εμένα μου αρέσουν τα xenon και ειδικά στον άσο βελτιώνουν αρκετά την εμφάνιση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε να έχω αυτοκίνητο με xenon μέχρι τώρα και δεν μου λείπουν με αυτή την έννοια. Αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν αργότερα, κάποια στιγμή θα την κάνω την κίνηση. Ήδη η marelli έβγαλε oem bmw f20 xenon, αυτά http://www.ebay.it/itm/FARO-FANALE-PROI ... 2ec671a2bd. Όσον αφορά τα δερμάτινα καθίσματα δεν θεωρώ ότι είναι σοφή επιλογή σε χώρες σαν την Ελλάδα (είχα αυτοκίνητο με δερμάτινα και ξέρω τι σημαίνει καυτό κάθισμα, κυριολεκτικά...). Η bmw πέρα από τα δερμάτινα που κοστίζουν και πανάκριβα δίνει και σαν option και δερματίνη η οποία ποιοτικώς φαίνεται πολύ καλή (δεν την ξεχωρίζεις εύκολα από το γνήσιο δέρμα) και κοστίζει 400 ευρώ. Θα είναι φοβερά βολική σε καθάρισμα κλπ και χωρίς ανάγκη συντήρησης αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι ακόμα χειρότερη στη ζέστη από τα γνήσια δερμάτινα (μιας και δεν είναι φυσικό υλικό) οπότε απορρίφθηκε.
-
Ο χρήστης ToucHDowN έγραψε:
...Για το rio, το 1.4 diesel είναι με τάσια (uptown)... Δίνεις 14k για αμάξι με τάσια;
Υπάρχουν κάποιοι που δίνουν για bmw 116 diesel 23k με τάσια Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να τις προσθέσω τώρα, νομίζω ότι αύριο κλειδώνει η παραγγελία (μετά δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές).
-
Κρίμα πάντως θα είναι να έχεις αμάξι 23Κ με τάσια για 2-3 χρόνια (μέχρι να αλλάξεις λάστιχα)...
-
Ο χρήστης Cyborg έγραψε:
Κρίμα πάντως θα είναι να έχεις αμάξι 23Κ με τάσια για 2-3 χρόνια (μέχρι να αλλάξεις λάστιχα)...Βασικά στο ebay έχω βρει αρκετές προσφορές για ζάντες (γνήσιες) και λάστιχα με λιγότερα από 600 ευρώ (καινούρια). Επίσης έλεγα μήπως βάλω 17αρες (γιατί από το εργοστάσιο έρχεται μόνο με 16αρες) αλλά θα αυξηθεί λίγο η κατανάλωση. Τέλος πάντων, αν προλάβω την παραγγελία μάλλον θα βάλω και τις ζάντες από τώρα...
-
Με το καλό να την παραλάβεις. Έκανες πολύ καλά για τον διευρυμένο πίνακα οργάνων. Τα xenon της 1 είναι κορυφαία. Παρόλα αυτά ούτε εγώ τα έβαλα γιατί βράδυ δεν οδηγώ σχεδόν ποτέ. Όντως βελτιώνουν πολύ την εμφάνιση.
Για τα τάσια ή παράγγειλε ζάντες τώρα με την παραγγελία ή περίμενε και σε λίγο καιρό θα βρίσκεις γνήσιες από κάποιους με σειρά 1 που τις έχουν αλλάξει που να μη βάζεις και μαϊμουδιές στο αυτοκίνητο. Oι ζάντες που βλέπεις στο web είναι συνήθως ρέπλικες αμφιβόλου ποιότητας και συνήθως πολύ πιο βαριές από τις εργοστασιακές. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Με το καλό να την παραλάβεις. Έκανες πολύ καλά για τον διευρυμένο πίνακα οργάνων. Τα xenon της 1 είναι κορυφαία. Παρόλα αυτά ούτε εγώ τα έβαλα γιατί βράδυ δεν οδηγώ σχεδόν ποτέ. Όντως βελτιώνουν πολύ την εμφάνιση.
Για τα τάσια ή παράγγειλε ζάντες τώρα με την παραγγελία ή περίμενε και σε λίγο καιρό θα βρίσκεις γνήσιες από κάποιους με σειρά 1 που τις έχουν αλλάξει που να μη βάζεις και μαϊμουδιές στο αυτοκίνητο. Oι ζάντες που βλέπεις στο web είναι συνήθως ρέπλικες αμφιβόλου ποιότητας και συνήθως πολύ πιο βαριές από τις εργοστασιακές.Ευχαριστώ! Τον διευρυμένο τον έβαλα γιατί σε διάφορα videos στο you tube μου άρεσε πολύ (δεν έχω δει live πώς δείχνει) και κοστίζει λίγο (192 ευρώ) και το drive comfort το θεωρώ επίσης χρήσιμο (ειδικά το cruise). Ούτε εγώ ταξιδεύω νύχτα συνήθως, αλλιώς θα έβαζα τα xenon οπωσδήποτε. Θα βγουν πιστεύω και άλλες aftermarket επιλογές εκτός από την marelli που έχω βρει μέχρι τώρα. Όσον αφορά τις ζάντες δεν είχα σκοπό να βάλω aftermarket, αυτές που έχω δει στο ebay είναι γνήσιες από Γερμανία και συνήθως τις βάζουν σε δημοπρασία και φτάνουν γύρω στα 450-500 ευρώ, βάλε και 100 ευρώ μεταφορικά, με 600 ευρώ χοντρικά παίρνεις καινούριες ζάντες γνήσιες και καινούρια λάστιχα (μιλάω πάντα για 16αρες) ενώ μόνο για λάστιχα σε 205/55/16 runflat θες τουλάχιστον 450 ευρώ. Ο δικός σου άσος τι ζάντες φοράει?
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ευχαριστώ! Τον διευρυμένο τον έβαλα γιατί σε διάφορα videos στο you tube μου άρεσε πολύ (δεν έχω δει live πώς δείχνει) και κοστίζει λίγο (192 ευρώ) και το drive comfort το θεωρώ επίσης χρήσιμο (ειδικά το cruise). Ούτε εγώ ταξιδεύω νύχτα συνήθως, αλλιώς θα έβαζα τα xenon οπωσδήποτε. Θα βγουν πιστεύω και άλλες aftermarket επιλογές εκτός από την marelli που έχω βρει μέχρι τώρα. Όσον αφορά τις ζάντες δεν είχα σκοπό να βάλω aftermarket, αυτές που έχω δει στο ebay είναι γνήσιες από Γερμανία και συνήθως τις βάζουν σε δημοπρασία και φτάνουν γύρω στα 450-500 ευρώ, βάλε και 100 ευρώ μεταφορικά, με 600 ευρώ χοντρικά παίρνεις καινούριες ζάντες γνήσιες και καινούρια λάστιχα (μιλάω πάντα για 16αρες) ενώ μόνο για λάστιχα σε 205/55/16 runflat θες τουλάχιστον 450 ευρώ. Ο δικός σου άσος τι ζάντες φοράει?5μπρατσες 16'άρες (σχέδιο 376-νομίζω αν έχεις το φυλλάδιο). Ήθελα και εγώ να έβαζα 17' και μάλιστα δεν ήταν καθόλου ακριβές αλλά λόγω ρύπων όπως ξέρεις, δε γινόταν. Τελικά αποδείχθηκε ότι με τις 16άρες το αυτοκίνητο πατάει άριστα στο δρόμο και δεν χρειάζεται 17άρες. Είδα χθες μία μαύρη με τάσια στην αντιπροσωπία και ήταν μια χαρά. Εσένα που είναι και λευκή θα φαίνεται ακόμα καλύτερα.
-
Συνήθως όταν ξεκινάμε να ψάχνουμε για αυτοκίνητο (και κυρίως αυτή την εποχή), αρχίζεις απο ενα Χ ποσό και στη συνέχεια ισχύει ο παραπάνω συλογισμός. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Αλλά αυτό ισχύει περισσότερο για τις κατηγορίες 15.000 στα 20-23000 τα πράγματα ειναι πιο ξεκαθαρα, παίζουν πολλές αξιόλογες μάρκες και προτάσεις.
ΑΓΟΡΑ PREMIUM MIΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ DIESEL, ΑΞΙΖΕΙ?