-
FSword wrote:
konstantinosnov wrote:
Η απάντηση της επίσης αντιπροσωπείας και η κοροϊδία τους στο θέμα αυτό (ενώ Ιταλία που το είδα από κοντά φοράει νέο infotainment σαν του QQ ) και η επιμονή τους στο θέμα του tan leather ήταν αυτά που με έκαναν να μην το παραγγείλω δυστυχώς.
Από περιέργεια, ποιο είναι το θέμα του tan leather;
azk342 wrote:
Μίλησα με τον Θεοχαράκη (με το τμήμα υποστήριξης) και μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να γίνει οτιδήποτε (είτε αναβάθμιση, είτε αλλαγή σε after Market). Επίσης είναι κάθετοι στο ότι στην Ευρώπη δεν φέρνουν το αναβαθμισμένο σύστημα. Ενώ Ασία και Αμερική μου λένε ότι έχει άλλες προδιαγραφές το x trail και γι αυτό δεν μπορούν να το παραγγείλουν. Αυτά από επίσημα χείλη. Ούτε αναλαμβάνουν την ευθύνη για αλλαγή. θασ χαθεί μου είπαν η εγγύηση.
Αν και δε νομίζω να γίνει κάτι, είναι πολύ εύκολο να τους αντικρούσεις. Στείλε απλά ένα link από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία που θα το δείχνουν με το καινούριο infotainment. Γιατί δεν το κάνεις να δούμε τι θ' απαντήσουν; Όχι τίποτε άλλο, είναι εκνευριστικό να σου απαντάντε σα να είσαι άσχετος.
Βοηθήστε με να βρω τα link και θα τους τα στείλω. Κόπτονται ότι στην nissan europe δεν εισάγεται x trail με το αναβαθμισμένο σύστημα.Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν είναι αλήθεια αυτό που λέτε τότε θα ........
Έχουν το qq που πουλάει σαν ζεστό ψωμί κ δεν ασχολούνται...Το tan leather είναι το εσωτερικό δέρμα σε χρώμα καφέ / ταμπα κ πάει στην έκδοση tekna
-
Ρε παιδιά, κόψτε κάτι στις παραθεσεις...
-
Έχουν το qq που πουλάει σαν ζεστό ψωμί κ δεν ασχολούνται...Το tan leather είναι το εσωτερικό δέρμα σε χρώμα καφέ / ταμπα κ πάει στην έκδοση tekna
Και ποιο ήταν το θέμα με το tan leather; Επειδή αναφέρεις προηγουμένως 'η επιμονή τους στο θέμα του tan leather...'.
-
Ενώ το έχει στον κατάλογο σαν option κ μάλιστα το ορίζει αποκλειστικά ως option tekna δεν άφηνε να το ζητήσουμε ως έξτρα
-
Ενώ το έχει στον κατάλογο σαν option κ μάλιστα το ορίζει αποκλειστικά ως option tekna δεν άφηνε να το ζητήσουμε ως έξτρα
πηγαινε στη nissan κυριακούδης ρώτησέ τους για την επιλογή tekna tan leather
-
Καλησπέρα σας,
Σκέφτομαι σοβαρά αγορά xtrail diesel N- connecta 1700 κυβικά και 150 άλογα στα 27.500
Υπάρχουν κάτοχοι για δείκτη ικανοποίησης, αξιοπιστία μέχρι τώρα, κατανάλωση και ότι άλλο χαρακτηρίζεται εσείς ως χρήσιμο? Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Φίλε μου μπες στο fb στην ελληνικη ομάδα φιλων xtrail t32 να μαθεις οτι χρειάζεται
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς δεν διαθέτω fb
-
Καλησπέρα,
Εχοντας κάνει ήδη 12.000 χιλιόμετρα μπορώ να σου πω τα εξης παράπονα.
-
αργό τιμόνι που όμως συνηθίζεται και έχει ευτυχώς πόλη καλή αίσθηση.
-
το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής είναι για αλλαγή με το που αγοράζεις το αυτοκίνητο. Όποτε δες και την πιο οικονομική έκδοση και την αναβαθμίζεις με ένα σύστημα Android π.χ.
-
με αναμένη τη μηχανή (άρα χωρίς το αυτόματο χειρόφρενο τραβηγμένο) ανοίγεις την πόρτα του οδηγού και αυτό κοιμάται όρθιο.
δεν ξέρω μήπως εγώ δεν έχω ρυθμίσει κάτι πάντως είναι πολύ επικίνδυνο γιατί η μηχανή μπορεί να σβήσει από το eco και να σε παραπλανήσει....
στο 3008 του Αδερφού μου σε ανάλογη περίπτωση το αυτοκίνητο ουρλιάζει!
παμε τώρα στα καλα,
Γερνει, αλλά βαστάει!
Στην εθνική δεν καταλαβαίνεις χιλιόμετρα και την ίδια στιγμή πατάς χώμα με μεγάλη άνεση.
Τραβαει καλά (ακόμα και το δικό μου που είναι τετρακίνητο και επταθέσιο). Ειδικά στην εθνική ακόμα και πριν το Αρτεμίσιο δεν κατεβάζεις 5η ακόμα και φορτωμένος.
καταναλωση 8, αλλά με 140-160.Για χώρους είναι το μοναδικό SUV που χωράει 2 καρέκλια και έναν ενήλικα πίσω και δεν στοιχίζει πάνω από 40.000ευρω.
θα το πρότεινα επισης μόνο και μόνο για το μοτέρ του!
ελπιζω να σε κατατόπισα αρκετά.
-
-
Απόλυτα κατατοπιστικός! Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Θα λάβω σοβαρά υπόψη μου τα σχόλια σου
-
Δες και αυτό. Στην περίπτωση μου έκρινε την επιλογή.
Nissan X-Trail 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
-
Συγκλονιστική απόδοση για SUV! Φοβερό! Αν και σχεδον σταμάτησε εντελώς στην μέση της μανούβρας.
-
Δεν υπάρχει τέλειο αυτοκίνητο, αυτό είναι σίγουρο. Όμως το συγκεκριμένο στην κατηγορία του και στα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά καλύπτει πολλά από τα προσωπικά μου κουτάκια.
Υ.γ. Τα προσωπικά μου θέματα να δω πως θα λύσω. Με το που αποφάσισα, μετά από εσωτερικό ζόρι, να παραμείνω σε suv τώρα πάλι κοιτάζω χαμηλά αυτοκίνητα...συγγνώμη για το off topic
-
-
Μου αρέσει!
Μέσα σίγουρα, έξω μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση (νομίζω ότι RAVίζει λίγο).
Στα υπόψιν και αυτό για αλλαγή του αμαξιού της γυναίκας σε 2-3 χρόνια!
-
Καλημέρα,
Σκέφτομαι να βάλω κοτσαδόρο με σκοπό την τοποθέτηση σχάρας ποδηλάτου. Έχει βάλει κάποιος; Πρέπει να πάρω γνήσιο της Nissan γιά να μην χάσω την εγγύηση. Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα που ειδικεύεται σε πώληση και τοποθέτηση κοτσαδόρων;
ευχαριστώ
-
Καλησπέρα,
είμαι στα πρόθυρα αγοράς ενός SUV για να χωράει την οικογένεια (ήρθε το πρώτο παιδί), να μπορούμε να ταξιδεύουμε άνετα με καρότσι παρκοκρέβατο παιχνίδια βαλίτσες κλπ, και στην δουλειά μου να μπορώ να φορτώνω εξοπλισμό και να πατάω με άνεση σε χώμα. Καθημερινά κάνω περίπου 60km για την δουλειά μου και γενικώς μένω σε περιοχή που ακόμα δεν έχει κίνηση και τα χιλιόμετρα είναι σε ανοιχτούς δρόμους.
Η πρώτη μου επιλογή ήταν το X-trail, μιας και το έχει εδώ και 2 χρόνια και ο αδερφός μου με τον diesel των 1.6 λίτρων, όμως πλέον οι τιμές είναι πιο ανεβασμένες (30.000€), παρά το ότι το μοντέλο είναι απερχόμενο!!! Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι 1.7 diesel και 1.3 turbo βενζίνη. Για τον τελευταίο δεν το συζητούσα καν, είδα όμως μερικά βίντεο και με εξέπληξαν οι επιδόσεις του. Επίσης έρχεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που για εμένα είναι τεράστιο συν (το ξέρω, οι περισσότεροι θα με βρίσουν, αλλά μετά από οδήγηση αυτόματου έχω πάθει έρωτα, και ας προέρχομαι από mx5). Το ξέρω ότι λόγω χρήσης του αυτοκινήτου είναι καλύτερος ο diesel αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι ο 1.3 θα με αφήνει στο απυρόβλητο σε σχέση με τεκμήρια κατ' αρχάς, και ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει στο μέλλον στα μεγαλύτερου κυβισμού ή στα diesel.
Από πλευράς κατασκευαστή, και τα 2 μοτέρ (1.7 και 1.3) είναι κατά βάση renault. Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι γίνεται, συν το ότι δεν μπορώ να σκεφτώ τον 1.3turbo να αντέχει 10-15 χρόνια με εθνικές οδούς, ανηφόρες κλπ. Δεν ξέρω επίσης τι κατανάλωση έχει διότι η Nissan δεν δίνει τιμές WLTP. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει παραπάνω λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο κινητήρα; Η εναλλακτική μου είναι το RAV4 στην βασική του έκδοση αλλά το δίλιτρο μοτέρ μου έχει βάλει φρένο.
-
Καλησπέρα,
είμαι στα πρόθυρα αγοράς ενός SUV για να χωράει την οικογένεια (ήρθε το πρώτο παιδί), να μπορούμε να ταξιδεύουμε άνετα με καρότσι παρκοκρέβατο παιχνίδια βαλίτσες κλπ, και στην δουλειά μου να μπορώ να φορτώνω εξοπλισμό και να πατάω με άνεση σε χώμα. Καθημερινά κάνω περίπου 60km για την δουλειά μου και γενικώς μένω σε περιοχή που ακόμα δεν έχει κίνηση και τα χιλιόμετρα είναι σε ανοιχτούς δρόμους.
Η πρώτη μου επιλογή ήταν το X-trail, μιας και το έχει εδώ και 2 χρόνια και ο αδερφός μου με τον diesel των 1.6 λίτρων, όμως πλέον οι τιμές είναι πιο ανεβασμένες (30.000€), παρά το ότι το μοντέλο είναι απερχόμενο!!! Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι 1.7 diesel και 1.3 turbo βενζίνη. Για τον τελευταίο δεν το συζητούσα καν, είδα όμως μερικά βίντεο και με εξέπληξαν οι επιδόσεις του. Επίσης έρχεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που για εμένα είναι τεράστιο συν (το ξέρω, οι περισσότεροι θα με βρίσουν, αλλά μετά από οδήγηση αυτόματου έχω πάθει έρωτα, και ας προέρχομαι από mx5). Το ξέρω ότι λόγω χρήσης του αυτοκινήτου είναι καλύτερος ο diesel αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι ο 1.3 θα με αφήνει στο απυρόβλητο σε σχέση με τεκμήρια κατ' αρχάς, και ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει στο μέλλον στα μεγαλύτερου κυβισμού ή στα diesel.
Από πλευράς κατασκευαστή, και τα 2 μοτέρ (1.7 και 1.3) είναι κατά βάση renault. Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι γίνεται, συν το ότι δεν μπορώ να σκεφτώ τον 1.3turbo να αντέχει 10-15 χρόνια με εθνικές οδούς, ανηφόρες κλπ. Δεν ξέρω επίσης τι κατανάλωση έχει διότι η Nissan δεν δίνει τιμές WLTP. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει παραπάνω λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο κινητήρα; Η εναλλακτική μου είναι το RAV4 στην βασική του έκδοση αλλά το δίλιτρο μοτέρ μου έχει βάλει φρένο.
Καλησπέρα φίλε μου. Έχω το xtrail 1.3 βενζίνη εδώ και 1.5 χρόνο. Η κατανάλωση σε σχέση με το πετρέλαιο είναι αμελητέα από το συγκεκριμένο μοτερ. Μόνο η τιμή του καυσίμου αλλάζει. Προς το παρων. Πιστεύω μελλοντικά το diesel θα έχει την ίδια τιμή με τη βενζινη. Από θεμα αξιόπιστιας το συγκεκριμένο μοτερ είναι διαμάντι.Μπορείς να διαβάσεις άπειρα άρθρα στο Internet. Είναι συνεργασία renault-mercedes. Το φοράει και η mercedes σε πολλά μοντέλα της. Έχει δοκιμαστεί σε αντίξοες συνθήκες για πάνω από 300000χλμ.η τεχνολογία του είναι κορυφαία. Το dct είναι ξεκούραστο και θα το κατάευχαριστηθεις. Δε θα θες να ξαναπάρεις με ταχύτητες.Απο δύναμη το αμαξι ειναι πύραυλος για τα κιλά και τον ογκο του. Βοηθάει το σασμαν στα μέγιστα. Το εχω παει 243 και είχε κι άλλο.Πληρωνω τέλη 275.αν το πάρεις τώρα λόγο wltp θα πληρώνεις 163.Το έχω πάει χώμα σε πολύ χάλια τερέν και δε καταλαβαίνει τπτ. Είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του σε σχέση με την τιμή του. Μπες και στο fb. Έχουμε μια ομάδα ελληνική ομάδα φίλων nissan xtrail T32. Μπορείς να δεις και να ρωτήσεις ότι θες.
-
Πας στο σάιτ της Nissan, βάζεις το μοντέλο, βλέπεις ότι έχει 2 εκδόσεις ένα 1.3/160 άλογα αυτόματο και manual diesel 1.7.
Μετά, λίγο παρακάτω βλέπεις ότι η βενζίνη έχει 198 τελική, 11.5 τα 0-100 και 6.3-6-5 μικτό κύκλο και 145-149 Co2 ενώ το diesel έχει 194 τελική 10.7, 5.1 και 135Co2.
Δεν κατάλαβα αν είναι WLTP, όπως να έχει οι επιδόσεις, κατανάλωση, τέλη κυκλοφορίας είναι υπέρ του diesel.
-
Καλησπέρα φίλε μου. Έχω το xtrail 1.3 βενζίνη εδώ και 1.5 χρόνο. Η κατανάλωση σε σχέση με το πετρέλαιο είναι αμελητέα από το συγκεκριμένο μοτερ. Μόνο η τιμή του καυσίμου αλλάζει. Προς το παρων. Πιστεύω μελλοντικά το diesel θα έχει την ίδια τιμή με τη βενζινη. Από θεμα αξιόπιστιας το συγκεκριμένο μοτερ είναι διαμάντι.Μπορείς να διαβάσεις άπειρα άρθρα στο Internet. Είναι συνεργασία renault-mercedes. Το φοράει και η mercedes σε πολλά μοντέλα της. Έχει δοκιμαστεί σε αντίξοες συνθήκες για πάνω από 300000χλμ.η τεχνολογία του είναι κορυφαία. Το dct είναι ξεκούραστο και θα το κατάευχαριστηθεις. Δε θα θες να ξαναπάρεις με ταχύτητες.Απο δύναμη το αμαξι ειναι πύραυλος για τα κιλά και τον ογκο του. Βοηθάει το σασμαν στα μέγιστα. Το εχω παει 243 και είχε κι άλλο.Πληρωνω τέλη 275.αν το πάρεις τώρα λόγο wltp θα πληρώνεις 163.Το έχω πάει χώμα σε πολύ χάλια τερέν και δε καταλαβαίνει τπτ. Είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του σε σχέση με την τιμή του. Μπες και στο fb. Έχουμε μια ομάδα ελληνική ομάδα φίλων nissan xtrail T32. Μπορείς να δεις και να ρωτήσεις ότι θες.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι το κιβώτιο είναι στα μεγάλα συν αναφορικά με το μοντέλο αυτό, είναι ο λόγος που το σκέφτομαι σοβαρά. Ο κινητήρας ξέρω ότι είναι κοινοπραξία Renault - Nissan και μπλέκουν και οι Mitsubishi - Daimler. Ως αμετανόητος Ιάπωνας διστάζω με το μοτέρ της Renault αλλά και ο 1.7 diesel Renault είναι. Η μέση κατανάλωση που σου γράφει στο trip computer ποια είναι; Βέβαια αν κάνεις χρήση εντός πόλης θα είναι αυξημένη αλλά για να πάρω μια εικόνα. Επίσης με 'εκνευρίζει' λίγο που η Nissan δεν κατεβάζει τις τιμές λίγο μιας και το μοντέλο σε 5 μήνες θα είναι ήδη παλιό. Πάντως δίνουν 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service και 5 χρόνια οδική.
Έκανα αίτηση για το group και περιμένω!
Nissan X-Trail 2013