-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Είχε σχέδια η Nissan για παραγωγή του X-Trail στην Αγγλία;https://www.nooz.gr/automoto/1528116/i- ... m-bretania
Καλώς ή κακώς φαίνεται να τ' ακύρωσε. Ελπίζω να παραμείνει η παραγωγή Ιαπωνία, μην έχουμε άλλη μια κουδουνίστρα εκτός του QQ.
Μονο καλως ευτυχως...
-
Δεν ξερω αν εχει σημασια,μιας και το X-trail δεν βγαινει πια με τον mr16ddt,αλλα μετα απο διημερο ταξιδι 490 χιλιομετρα εβγαλα 6.3 lt/100km,χωρις ιδαιτερο focus στην οικονομια καυσιμου.
Στον γυρισμο απο Μαιναλο σημερα φτασαμε Αθηνα με 5.5lt/100km,με μεση ταχυτητα 95 χλμ/ωρα.Μετα απο 490 χιλιομετρα ο δεικτης βενζινης ειναι οριακα πανω απο τη μεση,και το κυριοτερο με πολυ ξεκουραστο ταξιδι.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την επιλογη μου -
Φυσικά και έχει μεγάλη σημασία.
Ασχέτως κινητήρα το να γίνει κουδουνίστρα το xtrail δεν πολυλέει. -
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Φυσικά και έχει μεγάλη σημασία.
Ασχέτως κινητήρα το να γίνει κουδουνίστρα το xtrail δεν πολυλέει.Δεν με καταλαβες...
Λεω οτι ισως δεν εχει σημασια πια,να κανω fuel efficiency reviews,για εναν κινητηρα που ειναι discontinued...
Η κουδουνιστρα ειναι αλλο κεφαλαιο,και εχεις δικαιο πανω σ'αυτο... -
ΟΚ τώρα κατάλαβα. Έχει νόημα για τα μεταχειρισμένα. Πιθανώς κάποιος να πουλήσει. Δεν είναι και λίγα αυτά που πουλήθηκαν με τα 21900.
-
Καλημέρα σε ολους.
Την επόμενη βδομάδα θα παραγγείλω τελικά το xtrail n-connecta.
Είμαι παρα πολύ μπερδεμένος στο αν πρέπει να παραγγειλω βενζίνη 1.3 160hp ή πετρελαιο 1.7 150hp.
Μένω Γιάννενα. Σαν μέσο όρο τελευτσια 17 χρονια κάνω 15000 το χρόνο με μια αισιόδοξη πρόβλεψη να ταξιδέψουμε περισσοτερο μεγαλώνοντας τα 2 πιτσιρίκια.
Δυο πωλητές στην nissan και ο καθένας υποστηρίζει σθεναρά κάθε μία από τις επιλογές αυτές. Το μόνο που κατάφεραν είναι να με μπερδέψουν χειρότερα στο παρά 5.
Θα ήθελα πραγματικά τις απόψεις σας. Δεκτη οποιαδήποτε βοήθεια.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης leontis333 έγραψε:
Καλημέρα σε ολους.
Είμαι παρα πολύ μπερδεμένος στο αν πρέπει να παραγγειλω βενζίνη 1.3 160hp ή πετρελαιο 1.7 150hp.
Μένω Γιάννενα. Σαν μέσο όρο τελευτσια 17 χρονια κάνω 15000 το χρόνο με μια αισιόδοξη πρόβλεψη να ταξιδέψουμε περισσοτερο μεγαλώνοντας τα 2 πιτσιρίκια.
Δυο πωλητές στην nissan και ο καθένας υποστηρίζει σθεναρά κάθε μία από τις επιλογές αυτές. Το μόνο που κατάφεραν είναι να με μπερδέψουν χειρότερα στο παρά 5.
Ευχαριστώ [emoji106]Θα είναι 4κινητο; Γενικά πιστεύω ότι σε αυτο το αμάξωμα πηγαίνει καλύτερα το πετρέλαιο τόσο από θέμα ροπής οσο και οικονομίας (ειδικά αν πρόκειται για 4χ4).
Πόσο βγαίνει με το κλειδί στο χέρι αυτή η έκδοση; -
Ο koralli σε 3 γραμμές (στην πραγματικότητα 2 αν ενώσουμε τις δύο τελευταιες...) τα είπε όλα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην πλέον ολοκλήρωμένη εκδοχή του είναι με τον ντίζελ και φυσικά 4κουνο( αλλιώς το Βίτσι από Ανοιξη μέχρι τέλη καλοκαιριού και ας είναι κοντά. Τον υπόλοιπο καιρό με το κυάλι! )
-
Καλημέρα σε ολους.
ΕυχαριστώΕπειδή θα χρειαστεί να πας και καμιά Βασιλίτσα, περνώντας από Πηγή Ελεύθερο Παλαιοσέλλι Άρματα Δίστρατο... μόνο τετρακίνητο και από καύσιμο...ότι θέλεις!
Χαιρετισμούς στη Ήπειρο
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω αποκλείσει το 4×4 μιας και δεν είμαι τέτοιος τύπος εξαρχης. Δεν τα κυνηγάω τα χιόνια και τα βουνά και τα εκτός δρόμου. Στα 17 χρονια έβαλα μια φορά αλυσίδες και αυτό ήταν όλο. Κλίνω προς 1.7 Diesel 4×2 Μ/Τ στα 28600 βγαίνει η Nconecta έτοιμο με το κλειδί.
Το κακό είναι ότι πάμε όλοι στα τυφλά με την nissan. Πουλάει χωρίς να έχει ιδέα πως είναι ο κινητήρας, αν έχει το νέο σύστημα infotainment ή τις επιδόσεις του 1.3 και εμείς από την άλλη αγοράζουμε στο βρόντο και ότι βγει.
Ίδωμεν... -
Φιλε μου,οποιο και να παρεις καλο θα ειναι.Εγω θα εκλινα προς το diesel το οποιο φαινεται βασει των specs οτι ειναι πολυ αξιολογο μοτερ...
Η τετρακινηση και εμενα ενα χρονο σχεδον τωρα που ειμαι κατοχος,δεν μου εχει χρειαστει,ουτε μου εχει λειψει.Αν μπορεις βεβαια να την παρεις,ειναι ενα βοηθημα... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Φιλε μου,οποιο και να παρεις καλο θα ειναι.Εγω θα εκλινα προς το diesel το οποιο φαινεται βασει των specs οτι ειναι πολυ αξιολογο μοτερ...
Η τετρακινηση και εμενα ενα χρονο σχεδον τωρα που ειμαι κατοχος,δεν μου εχει χρειαστει,ουτε μου εχει λειψει.Αν μπορεις βεβαια να την παρεις,ειναι ενα βοηθημα...Εξαρτάται που πηγαίνεις. Αν κάνεις χρήση εκτός δρόμου ή χιόνια η τετρακίνηση είναι εκ των ουκ άνευ.
Συν ότι κάνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σαφώς πιο ολοκληρωμένο.
Αν τώρα κάνεις χρήση μόνο άσφαλτο κ με καλο καιρο τότε προφανώς μπορείς κ χωρίς αυτή. -
Έχω αποκλείσει το 4×4 μιας και δεν είμαι τέτοιος τύπος εξαρχης.Και τότε γιατί σκέφτεσαι να πάρεις SUV?
-
Είμαι τεράστιος και έχω και θέματα με την μέση που με ταλαιπωρούν χρόνια. Ζορίζονται στο μπες βγες στο χαμηλό. Πιστευω θα είναι λίγο πιο άνετη η 'φόρτωση' μου. Συν το γεγονός ότι ο 'στρατηγος' θέλει ψηλό αμάξι.
-
Είμαι τεράστιος και έχω και θέματα με την μέση που με ταλαιπωρούν χρόνια. Ζορίζονται στο μπες βγες στο χαμηλό. Πιστευω θα είναι λίγο πιο άνετη η 'φόρτωση' μου. Συν το γεγονός ότι ο 'στρατηγος' θέλει ψηλό αμάξι.Τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν από το 'στρατηγό' (=έτερον ήμισυ, αν σε καταλαβαίνω σωστά).
Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε και να γράφουμε στα φόρα...
'Να πάρουμε στέισον υπερυψωμένο, με φουλ εξτρά, βγαίνει και πιο φτηνό'
'Δεν μ'αρέσουν τα στέισον, θα πάρουμε τζιπ'. Κι εκεί τελείωσε η κουβέντα, μόνο για το χρώμα ξανασυζητήσαμεΣτάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι τεράστιος και έχω και θέματα με την μέση που με ταλαιπωρούν χρόνια. Ζορίζονται στο μπες βγες στο χαμηλό. Πιστευω θα είναι λίγο πιο άνετη η 'φόρτωση' μου. Συν το γεγονός ότι ο 'στρατηγος' θέλει ψηλό αμάξι.Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω. Οπότε θα εκτελέσεις ότι διατάξει ο 'Στρατηγός'.
Πέραν από την πλάκα, θα είναι καλύτερο και για την μέση σου. Απλά δοκίμασέ το, γιατί μπορεί να σε ζορίζει η απόσταση από το έδαφος και το πόσο ψηλά πρέπει να σηκώσεις το πόδι για να μπεις. -
Είναι δεδομένο ότι στα suv είναι πολύ πιο εύκολο το μπες βγες. Όπως έχω ξαναγράψει, στον άσο το βάλε-βγάλε-δέσε τα παιδιά στα παιδικά καθίσματα ήταν δύσκολη υπόθεση. Στο kuga δεν χρειάζεται να σκύψω σχεδόν καθόλου. Επίσης το μεγαλύτερο ύψος και τα μεγαλύτερα πλευρικά παράθυρα χαρίζουν περισσότερη ορατότητα προς τα έξω κάτι που αρέσει στα πιτσιρίκια. Προσωπικά θεωρώ ιδανικό οικογενειακό ένα crossover station (outback, a4 allroad, v60+v90 cross country κλπ). Έχουν χώρους, είναι τετρακίνητα, ταξιδεύουν εξίσου καλά με τα 'χαμηλά' και έχουν ικανή απόσταση από το έδαφος για πιο εύκολο μπες-βγες και χωρίς να φοβάσει να μπεις σε ένα χωματόδρομο. Είναι δυστυχώς αρκετά ακριβά.
Επί του θέματος τώρα, ψηφίζω το diesel γιατί τουλάχιστον στα specs είναι δυνατό μοτέρ με πλούσια ροπή που σημαίνει ότι δεν θα υστερεί σημαντικά από τον βενζινοκινητήρα σε επιδόσεις. Όμως θα είναι αρκετά πιο οικονομικό. Μεγάλο προσόν του ο χαμηλός κυβισμός. Στους diesel του ανταγωνισμού πρέπει να πας στα 2 λίτρα για ανάλογη απόδοση.
-
-
Που ειναι βρε η λίμνη;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Που ειναι βρε η λίμνη;Λιγο παρακατω
Εκει ειναι ενα χωριο ονοματι Καλυβια Πεζουλας,κανα χιλιομετρο πιο πανω
Nissan X-Trail 2013