-
Ο χρήστης nass έγραψε:
1)Το προβλημα με το πρωτο ειναι οτι λιγοι ψηφιζουν αλλα τα υφισταμεθα ολοι τα σιχαμενα μετρα τους, δυστυχως..
Τι σημαίνει 'λιγοι' ? 60-τόσο % συμμετοχή. Οποιος θέλει μεγαλύτερη, να πάει να ψηφίσει.
Αλλά όπως και να έχει, το λένε 'δημοκρατία'Δημοκρατία είναι μόνο ότι μας συμφέρει και δεν πειράζει τα κεκτημένα μας . Τα αλλα είναι Χουντα ανόητε
+φταίει η Μέρκελ.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτά που λέει στο συγκεκριμένο θέμα;;;;Κατα τον Γ. Παπαδoπουλο η 'επαναστασις' του 67 ηταν η αυτονοητη αντιδραση στον κομμουνιστικο κινδυνο και την ασυδοσια των κομμουνιστων.
Κατα τον Κρανιδιωτη (κι’ εσενα) η ανοδος της ΧΑ ειναι το νομοτελειακο (σχεση αιτιου-αποτελεσματος) αποτελεσμα της βιας και ασυδοσιας της αριστερας και της ανοχης που εχει δειξει το κρατος (των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ).
Οι δυναμεις που καλυπτουν το χωρο απο την κεντροδεξια μεχρι την ακροδεξια αφυπνιζονται και σχηματιζουν ενα μετωπο απεναντι στη λαιλαπα της αριστερας.Ακολουθει ενα δειγμα (απο τα πολλα) της ανοχης του κρατους
Βασικη προυποθεση για να ξεκινησει η διαδικασια εκφασισμου (μαζικοποιηση του φασιστικου κομματος και μεγαλη εκλογικη ανοδος του, διεισδυση του στους κρατικους μηχανισμους) ειναι η κριση ηγεμονιας της αστικης ταξης η οποια εκφραζεται σαν πολιτικη κριση αντιπροσωπευσης, αδυναμια να διατηρησει την κοινωνικη συναινεση ,κριση νομιμοτητας του κοινοβουλιου. Και προκυπτει (η κριση ηγεμονιας της αστικης ταξης) , συνηθως , απο την διαχειριση της οικονομικης κρισης (οταν γινεται φανερη η ταξικη διαιρεση) απο τα αστικα κομματα υπερ του κεφαλαιου. Προφανως , δεν λεω οτι καθε οικονομικη κριση θα οδηγησει νομοτελειακα σε κριση ηγεμονιας της αστικης ταξης.
Σε καποιο σημειο , ο Κρανιδιωτης γραφει : 'Γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή; Γιατί η αληθινή Δημοκρατία, που δεν είναι δημοκρατία αν δεν είναι Πατριωτική, έκανε στην άκρη. Προσκύνησε τα σκουπίδια της Αριστεράς, τα κουρέλια μιας ψευτοδιεθνιστικής «προοδευτικότητας», λαθρολάγνας και μισελληνικής. Καθαίρεσε τις ελληνικές ιδέες και αξίες. Ανακυκλωμένοι θαυμαστές του Χότζα και του Στάλιν, πήραν παραμάζωμα την ενοχική δεξιά, επί χρόνια έκαναν σκουπιδότοπο την παιδεία, εγκαθίδρυσαν δικτατορία στα αμφιθέατρα, αποθήκευαν μολότωφ σε δημόσια κτίρια, ενίοτε τα έκαιγαν, μαζί με ανθρώπους.'.
Το αρθρο τα εχει ολα : Manner, class, styleΥποθετω οτι με το 'ενίοτε τα έκαιγαν, μαζί με ανθρώπους' αναφερεται στην Μαρφιν.Φαινεται να ξερει ποιοι εκαψαν την Μαρφιν και τους (3-4?) ανθρωπους . Ας παει στον εισαγγελεα.
Ποιους περιλαμβανει στην αριστερα ? Απο το Πασοκ (εσυ ,νομιζω οτι, το περιλαμβανεις) μεχρι οργανωσεις τυπου 17Ν ?
ΥΓ Τα δε πογκρομ (ενιοτε και μαχαιρωματα) της ΧΑ κατα των μεταναστων τα κανει γαργαρα. Το μονο χοντροκομμενο και βαρβαρο ,κατα Κρανιδιωτη , ηταν το οτι οι ΧΑγιτες , σε καποιο συσσιτιο που ειχαν διοργανωσει , αρνηθηκαν να δωσουν ενα πιατο φαι σε μια ηλικιωμενη αλλοδαπη.
-
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι το* διαιρει και βασιλευε* δυστυχως εχει κανει πολυ ζημια στην χωρα μας, ειχαμε και μια ταση παντα σε αυτο αλλα τωρα εχουμε ξεφυγει τελειως
Με κάθε ειλικρίνεια, δεν νομίζω ότι προσπαθεί κανείς να μας διαιρέσει. Είμαστε ενωμένοι βολεψάκηδες. Όταν τα αστικά κόμματα έδιναν στον λαό γη και ύδωρ (παραλείποντας να εξηγήσουν ότι αυτό γίνεται με υποθήκη το μέλλον των παιδιών τους) τα λάτρευαν, κυριολεκτικά έπιναν νερό στο όνομα τους. Εκείνη την εποχή όποιος πολιτικός τόλμησε να πει την αλήθεια, ότι δηλαδή πάμε καρφωτοί για το παγόβουνο, έφαγε μαύρο δαγκωτό.
Τώρα που τα αστικά κόμματα αναγκάστηκαν να πουν την αλήθεια, ότι το πάρτι με δανεικά τελείωσε, οι Έλληνες -και πάλι ενωμένοι- μετακινήθηκαν προς τα άκρα (ακόμα και τα δολοφονικά άκρα) που ανέλαβαν το έργο του να μοιράζουν ανεφάρμοστες υποσχέσεις και απλοϊκές και εύπεπτες λύσεις για σύνθετα προβλήματα.
Αν νομίζουμε ότι όσοι ψήφισαν Τσίπρα, Καμένο και ΧΑ διαφέρουν σε οτιδήποτε από όσους ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πριν 5 χρόνια, κάνουμε λάθος. Οι ίδιοι άνθρωποι ακριβώς είναι. Ούτε περισσότερο πατριώτες, ούτε περισσότερο ψαγμένοι, ούτε τίποτα. Απλά ρίχνουν την ψήφο τους σε αυτόν που τους υπόσχεται ότι το πάρτι θα συνεχιστεί.
Η πικρή αλήθεια είναι αυτό που είπε ο Skye πιο πάνω αν και ομολογώ ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μιλάει σοβαρά, ή μας κάνει πλάκα. Οι μόνες λύσεις είναι δυο. Είτε ακολουθούμε το μνημόνιο του ΔΝΤ και με σκληρή δουλειά ελπίζουμε να ξελασπώσουμε όπως έκανε η Μεγάλη Βρετανία που πήρε το δικό της δάνειο το 1976 (αντίθετα από ότι πιστεύει ο τυπικός Έλληνας, υπάρχουν επιτυχημένες συνεργασίες με το ΔΝΤ), είτε πάμε στην λύση του ΚΚΕ και ελπίζουμε να είμαστε η πρώτη χώρα στην οποία θα πετύχει ο κομουνισμός.
Επειδή όμως αυτό δύσκολα μπαίνει στο τσερβέλο του ανθρώπου που απαιτεί απλές και ανώδυνες λύσεις, θα συνεχίσει να ψηφίζει όποιον παρουσιάζει πιο λαϊκιστό πρόσωπο και όποιον δείχνει να κρατάει σκληρή στάση ενάντια σε έναν perceived ξένο εχθρό. Είτε μιλάμε για τραπεζίτες, είτε για μετανάστες.
-
ξεχασα να πω οτι το διαιρει και βασιλευε φτασαμε να το εφαρμοζουμε στους εαυτους μας
Οι εχθροι που ο πολυς κοσμος βλεπει δεν νομιζω να ειναι τοσο οι λαθρομεταναστες (αν και αυτοι εν δυναμει μπορουν να προκαλεσουν αποσταθεροποιηση) αλλα οτι με το προδοτικο μνημονιο μπηκε ρητρα για ΟΤΙ ασημικο εχει η χωρα μας (απο την ΔΕΗ, τον λιγνητη μεχρι και οτι πετρελαιο πιθανον να εχουμε), και φυσικα αυτοι που τα υπεγραψαν οπως και αυτοι που το συνθεσαν ξεραν πολυ καλα οτι ΔΕΝ επροκειτο η ολη συμφωνια να λειτουργησει..
Τωρα ο λαος τρεχει σαν τρελος σε οποιο κακομοιρη του ταζει οτι η χωρα δεν θα διαλυθει (γιατι κατα εκει παει η δουλεια δυστυχως) και τα πραγματα ειναι πλεον σκουρα. Ετσι η ΧΑ απο το 0,7% του 2009 στις επομενες εκλογες (που τις βλεπω συντομα) θα παρει 15-20%...ο Παπαδιαμαντης δεν ειχε πει ενα ρητο πως 'οι ξενοι ηταν σαν να μας ελευθερωσαν επιτηδες, για να αποδειξουμε οτι δεν μπορουμε να κυβερνησουμε ουτε το ιδιο μας το κρατος';
Ποσο δικιο ειχε ρε γαμωτο -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
, ενος Varg Vikernes,
Αν βγάλει και ο Καλέτζης δίσκο σαν το Filosophem και το Hvis Lyset Tar Os και ας μακελέψει 10 φεστιβάλ της ΚΝΕ 10 γιορτές καραφλοχαιτάδων συριζαίων.
Burzum??
Πες μου οτι ακους και Immortal...Σκετος θορυβος λεμε...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Burzum??
Πες μου οτι ακους και Immortal...Σκετος θορυβος λεμε...
Μπορεί μεγάλο μέρος του black metal να είναι για τον πούτσο αλλα αυτα τα δυο album του Varg δεν είναι απλά καλοί BM δίσκοι.
Είναι δίσκοι που δεν πρέπει να λείπουν απο καμιά σοβαρή συλλογή.
Οσα 'στραβά' και να έχει ο Varg δεν παύει να είναι πολύ σημαντικός μουσικός.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εκτός της πλήρους σύγχισης (χαρακτηρισμός του νεοναζιστικού κόμματος ως... σιωνιστικό), εδώ δεν μιλάμε απλά για ξύλο, αλλά για δολοφονικές επιθέσεις. Άνθρωποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, όχι γιατί έκαναν κάτι, όχι γιατί είχαν μπλέξει, όχι γιατί βρέθηκαν στη μέση ενός καβγά, αλλά απλά και μόνο γιατί είχαν σκούρο χρώμα.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231209080Νταξ, ήταν Ιρακινός, αυτοί οι Άραβες δεν είναι χρήσιμοι για τίποτα, όπως δήλωσες χαμογελώντας σε προηγούμενο μήνυμα σου, αλλά και πάλι ξέρω γω...
Τα δυο πρωτα ειναι απολυτως αποδεκτα για τα μιντια και ενα μικρο κομματι του λαου μας
So? Το ότι κάποιοι είναι ηλίθιοι και επικίνδυνοι και πατούσαν για χρόνια σε ένα πολιτικό σύστημα άτολμο μπροστά στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, σημαίνει ότι θα τους αντιμετωπίσουμε δίνοντας δύναμη σε ακόμα πιο ηλίθιους, ακόμα πιο επικίνδυνους, σε άτομα με δολοφονικό μίσος μέσα στην ψυχή τους;
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=474221
δεν στα πανε καλα, ηταν αλλη μια 'ρατσιστικη' επιθεση -οπως και παρα πολλα αλλα ξεκαθαρισματα λογαριασμων/προστασια/τσακωμοι μεταξυ ομοεθνων-αλλοδαπων. αλλα νταξ, ρατσιστικη επιθεση ειναι κι η δολοφονια ιρακινου απο μαροκινο πχ. υπαρχει απυθμενο ρατσιστικο μισος σε αυτα τα εθνη.
οποιαδηποτε δολοφονια, αποπειρα δολοφονιας, αποπειρα καψιματος, η σπασιμο κουρειου πχ σε αλλοδαπο αποδιδεται αμεσως στη ΧΑ (και μετα απο λιγες μερες βγαινει και το αληθινο περιστατικο, αλλα εντεχως κρυβεται). φυσικα δολοφονιες ελληνων απο αλλοδαπους δεν ειναι ρατσιστικα φαινομενα, ειναι η ατιμη κοινωνια. φυσικα οτι ακομα και η ΧΑ ειναι αθωα πριν βρεθουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ενοχοι μας διαφευγει και καταδικαζουμε (κι οχι δεν ειναι φασισμος αυτο). και για το συμβαν στην παρο στην αρχη 'ατυχημα' ελεγαν οτι ειναι (μην τυχον και θιχτουν οι βιαστες/δολοφονοι)
δολοφονια παρανομου μεταναστη-> ΧΑ
εισαι καθηγητης-> μαυρα + φοροδιαφυγηκαι μετα πεφτουν απο τα συννεφα που ανεβαινει η ΧΑ
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ναι, σε είπα αριστερό....Επεσα έξω....? Απλά λέω τεσπά, οτι εσυ μπορείς να ανήκεις στη κατηγορία των κραζώντων την αριστερή βία, οι περισσότεροι εδω μέσα όμως όχι.....Γενικά, υπάρχει η αντίληψη οτι αυτή είναι πιο αγνή, πιο 'ευγενής' και υπερ της αλλαγής και της προόδου, ενω εκδηλώνεται απο μορφωμένους και ιδεολόγους και οχι κατσίβελους-ταλιμπάν.... λούμπεν χουλιγκάνους, όπως της Χ.Α.
Ίσως, δεν ξέρω. Γενικώς στις εκλογές δυσκολεύομαι πολύ να βρω κάποιο κόμμα που να συμφωνώ με τα core values τους, να μη διαφωνώ έντονα σε κάποια ζητήματα που τα θεωρώ καίρια και να μην είναι λαμόγια. Αντίθετα από τον manosk που όλο κρύβεται, εγώ παραδέχομαι ότι έχω ψηφίσει και πιο δεξιά από την εντύπωση που μπορεί να δίνω.
Από πού βγάζεις το συγκεκριμένο συμπέρασμα; Αν εξαιρέσεις το ότι έσπαγα πλάκα με τον Ernani στις τελευταίες εκλογές και το ότι ορισμένοι έχουν βγάλει σπυριά που δεν αποδέχομαι το ψυχανέμισμά τους ότι ψηφίζω εναλλάξ ΝΔ/ΧΑ/ΕΠΕΝ, μια χαρά έχω δηλώσει τι ψηφίζω.
Προσωπικά, έχω δηλώσει ευθέως ότι ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΝΑΡ). Εσύ πότε δήλωσες τι ψηφίζεις;
Μισό, να σκεφτώ.
....
....
....ΝΔ (+ Μητσοτάκης) ή ακόμα καλύτερα ΕΠΕΝ (σου ταιριάζει περισσότερο).
ανταρσυα ??
σχήμα των πρωην εξωκοινουβουλευτικών εαακ ?
-
Σε αυτή την ΕΑΑΚ αναφέρεσαι;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ναι, σε είπα αριστερό....Επεσα έξω....? Απλά λέω τεσπά, οτι εσυ μπορείς να ανήκεις στη κατηγορία των κραζώντων την αριστερή βία, οι περισσότεροι εδω μέσα όμως όχι.....Γενικά, υπάρχει η αντίληψη οτι αυτή είναι πιο αγνή, πιο 'ευγενής' και υπερ της αλλαγής και της προόδου, ενω εκδηλώνεται απο μορφωμένους και ιδεολόγους και οχι κατσίβελους-ταλιμπάν.... λούμπεν χουλιγκάνους, όπως της Χ.Α.
Ίσως, δεν ξέρω. Γενικώς στις εκλογές δυσκολεύομαι πολύ να βρω κάποιο κόμμα που να συμφωνώ με τα core values τους, να μη διαφωνώ έντονα σε κάποια ζητήματα που τα θεωρώ καίρια και να μην είναι λαμόγια. Αντίθετα από τον manosk που όλο κρύβεται, εγώ παραδέχομαι ότι έχω ψηφίσει και πιο δεξιά από την εντύπωση που μπορεί να δίνω.
Από πού βγάζεις το συγκεκριμένο συμπέρασμα; Αν εξαιρέσεις το ότι έσπαγα πλάκα με τον Ernani στις τελευταίες εκλογές και το ότι ορισμένοι έχουν βγάλει σπυριά που δεν αποδέχομαι το ψυχανέμισμά τους ότι ψηφίζω εναλλάξ ΝΔ/ΧΑ/ΕΠΕΝ, μια χαρά έχω δηλώσει τι ψηφίζω.
Προσωπικά, έχω δηλώσει ευθέως ότι ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΝΑΡ). Εσύ πότε δήλωσες τι ψηφίζεις;
Μισό, να σκεφτώ.
....
....
Σοβαρο κομμα ψηφησες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
υπαρχουν εν ελλαδι 3 ειδη βιας:
1)Η κυβερνητικη βια απεναντι στον λαο (θα σας σκισω τους φορους γιατι ετσι γουσταρω)Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε για τα βασικά, υπάρχει πρόβλημα. Όταν σου λέω ότι αυτό είναι τραπέζι και εσύ μου λες ότι είναι πορτατίφ, άκρη δεν βγαίνει. Η φορολογία ΔΕΝ είναι βία. Διαφορετικά, μπορώ να βαφτίσω βία οτιδήποτε δεν μου αρέσει, με ξεβολεύει ή μου κάνει κακό. Το ότι δεν μου κάθεται η γκόμενα, το ότι απολύθηκα από την δουλειά μου, το ότι το ΙΚΑ θέλει 2 χρόνια για να μου κάνει μια μαγνητική κλπ.
Να πας να διαβάσεις Ayn Rand (φιλικά έτσι; )
-
Η λελογισμένη φορολογια επι εισοδηματων δεν ειναι η βια
Η φορολογια επι της..ανασας,ειναι βια και μαλιστα εξοντωτικη
Το συνταγμα καταδικαζει την φορολογηση που οδηγει σε αποστερηση περιουσιας,σχετικο κειμενο:Το Σύνταγμα ορίζει ότι «Οι Έλληνες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους». Φορολογικές διατάξεις που οδηγούν όχι σε φορολόγηση, αλλά κυριολεκτικά σε απαλλοτρίωση διά της φορολογίας των ιδιοκτητών ακινήτων είναι αντισυνταγματικές όχι μόνον γιατί παραβιάζουν τόσο το άρθρο 4 όσο και το άρθρο 17 που προστατεύει την ιδιωτική περιουσία, καταργώντας τον «πυρήνα» του ιδιοκτησιακού δικαιώματος, αλλά γιατί αγνοούν ότι η πραγματική «δύναμη», δηλαδή η φοροδοτική ικανότητα κάθε πολίτη, συναρτάται απόλυτα με τα εισοδήματά του, και όχι με την απλή κατοχή απρόσοδων περιουσιακών στοιχείων, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις οι πολίτες δεν έχουν αξιοποιήσει όχι βέβαια γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί δεν μπορούν. Οι φόροι πρέπει να καθορίζονται με τρόπο τέτοιο, ώστε ο πολίτης να μπορεί να τους καταβάλλει. Όταν οι φόροι υπερβαίνουν αυτό το όριο δεν είναι πλέον εργαλείο φορολόγησης, ήτοι συμμετοχής του πολίτη στα δημόσια βάρη, αλλά εργαλείο δήμευσης της ιδιωτικής περιουσίας!
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Μισό, να σκεφτώ.
....
....
Σοβαρο κομμα ψηφησες.
Σιγνόμι. Αίχης απώλητω δήκιω.
http://jungle-report.blogspot.gr/2012/09/npd.html -
Λες μετά από αυτό να καταλάβουν μερικοί πόσο τραγικό fail είναι το να είσαι Έλληνας νεοναζι;
Απαραίτητη διευκρίνιση: το να είσαι γενικά ναζί ή σταλινικός είναι **εξίσου **tragic.Edit, εξίσου απαραίτητο: Δεν υποστηρίζω οτι κάποιος από εδώ είναι νοσταλγός οποιουδήποτε απο τα παραπάνω, απλά είναι ξεκάθαρο οτι μερικοί είναι πολύ θετικοί ως προς τους νεοναζί (π.χ.) για να ξεβρωμίσει ο τόπος
-
Εχει πολύ πλάκα η συζήτηση . Αριστεροί που στενοχωριούνται γιατί χάνουν το μονοπώλιο της βίας και των ξυλοδαρμών , άλλοι που μας λένε ότι ΧΑ , ΑΝΕΛ είναι λαικιστές και λένε στον κόσμο γιά την συνέχεια του πάρτι και ότι υπάρχει ο δρόμος της άνευ όρων υποταγής και της εξαθλίωσης και της απώλειας περιουσιών που δημιούργησαν εργασία γενεών και ο δρόμος του κκε .
Οχι κύριοι . Υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρέπειας , ο οποίος θα πρέπει να ξεκινήσει με τον εξοστρακισμό όσων ήταν στο πάρτι , όσων μαζί τα φάγανε , όσων υπέγραψαν το Δουβλίνο κλπ .
Οταν οι ίδιες μούρες υπάρχουν ακόμα στην εξουσία τότε έχουμε θέμα .Αν είχατε μιά επιχείρηση και ο διευθυντής που είχατε βάλει αποδεικνυόταν λαμόγιο θα τον κρατάγατε στην ίδια θέση ?
Η ατιμωρησία πολιτικών και διεφθαρμένων ΔΥ , οδηγεί τους πολίτες στην ΧΑ .
Είναι πολλοί που θα την ψηφίσουν και περισσότεροι που το σκέφτονται και ο φετεινός χειμώνας θα δείξει τι θα γίνει .
Οσο περισσότεροι έχουν λιγότερα πλέον να χάσουν , θα ψάξουν απλά να τιμωρήσουν όσους τους φτώχυναν . -
Μπα, το βιολί τους...
-
Από την ιστοσελίδα του Facebook που Δημοσιεύτηκε παραπάνω...
Θεωρία και πράξη: Οικολογική δράση και Ιδεολογική ομιλία από την Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας αύριο
[spoiler=:3re2hgt9]Η άσχημη κατάσταση στο πανέμορφο ποτάμι της Στενής χρονίζει - και χειροτερεύει συνεχώς. Κάθε είδους σκουπίδια σπιλώνουν το ειδυλλιακό τοπίο, που επισκέπτονται εκατοντάδες τουρίστες και περιηγητές κάθε Σαββατοκύριακο. Ο Δήμος δείχνει ν' αδιαφορεί και οι κάτοικοι διστάζουν ν' αναλάβουν πρωτοβουλία. Την αναγκαία πρωτοβουλία ανέλαβε η Ομάδα Εργασίας 'Για τη Γη του Λαού μας' της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Την Κυριακή 9/9, στις 10πμ, βρισκόμαστε στο ποτάμι της Στενής και
ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Αναχώρηση από Γραφεία Χαλκίδος στις 8πμΟ Εθνικισμός δεν είναι μια απλή πολιτική ιδεολογία. Είναι μια ολοκληρωμένη βιοκεντρική κοσμοθέαση, που βρίσκεται σε αρμονία με τους νόμους της φύσηςκαι πηγάζει από την συνείδηση των ισχυρών αιμάτινων δεσμών μας, τόσο με τους ομοεθνείς μας όσο και με τη γη των προγόνων μας, την οποία θα κληροδοτήσουμε με τη σειρά μας στους απογόνους μας.
Ο Εθνικιστής γνωρίζει, σέβεται και αγαπά βαθιά τη γη του τόπου του, την ιστορία της, τα φυτά, τα ζώα και τους ανθρώπους της. Κατανοεί τη σπουδαιότητα των ισορροπημένων σχέσεων μεταξύ τους για την αρμονικότερη δυνατή συμβίωση και τον ευτυχή βίο όλων - και, κατ' επέκταση, του ιδίου. Αυτή την αλληλεπίδραση έθνους και γης επιδιώκει να κάνει κατανοητή και τελικά σεβαστή η παρούσα ιδεολογική ομιλία.
Κυριακή 9/9, 8μμ, στα γραφεία της Χαλκίδος
'Εθνικισμός και Περιβάλλον'[/spoiler:3re2hgt9]Καθώς είχα επισκεφτεί το χειμώνα που μας πέρασε την συγκεκριμένη τοποθεσία υπήρχε πρόβλημα. Αν το έκαναν δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Το θέμα είναι ότι η αντίδραση του τοπικού Δήμου αν είναι αληθής το μόνο που θα κατάφερε είναι να αυξήσει το ρεύμα τους.
Στο θέμα της προπαγάνδας η ΧΑ παίζει πολύ καλά το παιγνίδι. Αιμοδοσίες, πράξεις του στυλ 'οικολογία', μοίρασμα τροφής στους ψηφοφόρους, γενικώς άρτος και σύντομα θεάματα. Αν δεν υπάρξει αντίδραση από την πολιτεία η οποία θα βάλει φίμωτρο στις πράξεις αυτοδικίας δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.
-
Και κάτι ακόμα...
Όσο συμβαίνουν αυτά..
Ομόφωνα αθώος ο Χρήστος Ρήγας - Κατέπεσε η σκευωρία ενώπιον του ακροατηρίου
[spoiler=:l1qcobhh]Το έχουν βουλώσει τα λαλίστατα ΜΜΕ, οι επίορκοι αστυνομικοί και τα ξεφτιλισμένα κόμματα της αριστεράς που μιλούσαν για… «Χρυσαυγίτη δολοφόνο»
Με συντριπτική ομοφωνία 7-0 υπέρ του Χρήστου Ρήγα αποφασίστηκε σήμερα η αθώωσή του από το Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του Χαλανδρίου. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος του Χρήστου Ρήγα και απεδείχθη ξεκάθαρα πως επρόκειτο για μία κακοστημένη σκευωρία, με στόχο την ηθική εξόντωση του κατηγορουμένου. Ο Χρήστος Ρήγας είναι πατέρας 3 παιδιών και στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με την Εθνική Συσπείρωση για τη Δυτική Ελλάδα. Αξίζει να θυμηθούμε πως είχαν παρουσιάσει την είδηση της σύλληψής του τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ πριν από 15 περίπου μήνες. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για… «Χρυσαυγίτη δολοφόνο» ! Το ίδιο και οι γελοίοι εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων, που έκαναν σημαία την υπόθεση αυτή, στον αγώνα τους ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα. Είχαν καταδικάσει έναν άνθρωπο προτού καν δικαστεί (φαίνεται πως για τους Εθνικιστές δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας) και φυσικά το πρώτο και κύριο μέλημά τους ήταν η διαφήμιση της πολιτικής του ταυτότητας:- ΤΟ ΒΗΜΑ: Μέλος της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενος για διπλό φονικό
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για«δυσώδη υπόθεση» που συνδέει οργανωμένο έγκλημα και συμβόλαια θανάτου με ακροδεξιές οργανώσεις. - ΤΑ ΝΕΑ: Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία μετά από 2 χρόνια
Την περασμένη Παρασκευή, ένας 36χρονος ημεδαπός συνελήφθη ως δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας. Πρόκειται για γνωστό μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης, ο οποίος, μάλιστα, ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις τελευταίες εκλογές. Κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται ότι ήταν οικονομικές διαφορές. - Left.gr (επίσημη ιστοσελίδα του ραδιοφώνου του Σύριζα)
Η Χρυσή Αυγή είναι μια οργάνωση που απαρτίζεται από πράκτορες, μπάτσους και άτομα του υποκόσμου όπως ο καταδικασμένος για διπλή δολοφονία, Χρήστος Ρήγας ο οποίος ήταν και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή - Τάκης Γιαννόπουλος (ιδρυτής της συνιστώσας του Σύριζα «Ξεκίνημα»)
Χρυσή Αυγή: μια συμμορία δολοφόνων, ληστών, νονών της νύχτας - Χρήστος Ρήγας, πρώην υποψήφιος βουλευτής, υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας τον Οκτώβρη του 2010, μέλος της ΚΕ της Χρυσής Αυγής. Από την Τετάρτη 20/4 βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία 2 ανθρώπων στο Χαλάνδρι στις 26 Φλεβάρη του 2009, του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου. Το συγκεκριμένο «στέλεχος» είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμούς ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων, συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας, κατασκευή βόμβας μεγάλης ισχύος κοντά στον ΞΕΝΙΑ της Πάρνηθας κοκ. Λεπτομέρεια: ήταν επίσης ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ ΠΥΛΕΣ απέναντι από τον Α. Παντελεήμονα και πρωτοστατούσε κι αυτός στον «καθαρισμό της περιοχής από την εγκληματικότητα» -
Υ.Γ.: Την ημέρα της σύλληψης του Χρήστου Ρήγα, επίορκοι αξιωματικοί της ασφάλειας - οι ίδιοι ενδεχομένως που έστησαν με ψευδομάρτυρες τη σκευωρία - τηλεφωνούσαν και ζητούσαν εναγωνίως από δημοσιογράφους να κάνουν σημαία την κομματική ταυτότητα του συλληφθέντος. Ας γνωρίζουν αυτοί οι θλιβεροί δημόσιοι υπάλληλοι ότι υπάρχει ακόμα Δικαιοσύνη στη χώρα και πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για όλες τις παρανομίες τους![/spoiler:l1qcobhh]
Τόσο θα ρίχνουμε νεράκι στο μαγγανοπήγαδο της ΧΑ. Γιατί όσο περισσότερο καταδιωκόμενος φαίνεται κάποιος από ένα κράτος που μισούν οι πολίτες του (όπως συμβαίνει τώρα με το Ελληνικό Κράτος) τόσο περισσότερο στα μάτια αυτών που είδαν τη ζωή τους να καταστρέφεται ο συγκεκριμένος διωκόμενος (ή πολιτική κίνηση) μοιάζει ως ένας άλλος Ρομπέν των Δασών.
- ΤΟ ΒΗΜΑ: Μέλος της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενος για διπλό φονικό
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στο θέμα της προπαγάνδας η ΧΑ παίζει πολύ καλά το παιγνίδι. Αιμοδοσίες, πράξεις του στυλ 'οικολογία', μοίρασμα τροφής στους ψηφοφόρους, γενικώς άρτος και σύντομα θεάματαΠερίεργο πράγμα, που αντίστοιχες αιμοδοσίες, καθαρισμοί, μοίρασμα τροφής κλπ έχουν που γίνονται τουλάχιστον 5 χρόνια τώρα και τακτικότατα από άλλες ομάδες, δεν τις έχει ακούσει 'ούτε η μάνα τους'.
Όπου η μάνα τους ενημερώνεται τακτικά μόνο από τα ΜΜΕ.
Για τα ΜΜΕ που δεν παίζουν την ΧΑ δλδ, όχι τπτ άλλο
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]