-
Αυτό που δεν μας είπες Ernani είναι περί του ζητήματος που συζητείται. Συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτά που λέει στο συγκεκριμένο θέμα;;;;
Γιατί κάποιοι είχατε ενοχληθεί τα μάλα εδώ μέσα όταν ο Μπουμπούκος είχε πετάξει στο άλλο το λαμόγιο της Βουλής ότι είναι Κομανέτσι γιατί δεν ήθελε να απαντήσει και άλλαζε την κουβέντα....
-
Με 21 εδρες στη βουλή..........
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
..Πλούσια ιστορία το ακροδεξιό κινημα στη χώρα! Oλα βγαίνουν στη φόρα. Γιατί όμως τώρα αγαπητέ Ernani?Γιατί τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες (-> άνοδος της ΧΑ). Αν έβγαζαν κάποιοι όλα αυτά στη φόρα πριν μερικά χρόνια, θα θεωρούνταν γραφικοί. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, δεν με τρομάζει η άνοδος της ΧΑ. Αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι τόσα χρόνια βιώναμε τις πράξεις των απογόνων των μαυραγοριτών και δοσίλογων της κατοχής (οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν γνωστό σε ποιο χώρο ανήκαν) και δεν μιλούσαμε: Από τους αποτυχημένους προπηλακισμούς συμφοιτητών στο ΕΜΠ τη δεκαετία του '90 επειδή - άκουσον άκουσον - αρνήθηκα να παρευρεθώ σε ομιλία του Έβερτ μέχρι τα στεγνά δωσίματα του σήμερα από συνάδελφους που θέλουν να ανέβουν επαγγελματικά. Αρκετά!!!
Αυτό που δεν μας είπες Ernani είναι περί του ζητήματος που συζητείται. Συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτά που λέει στο συγκεκριμένο θέμα;;;;
Γιατί κάποιοι είχατε ενοχληθεί τα μάλα εδώ μέσα όταν ο Μπουμπούκος είχε πετάξει στο άλλο το λαμόγιο της Βουλής ότι είναι Κομανέτσι γιατί δεν ήθελε να απαντήσει και άλλαζε την κουβέντα....
Που ακριβώς θέλεις να συμφωνήσω κάτω από αυτό το context; Ο λάτρης του Δημήτρη Παπαγεωργίου γράφει:
Από χαρακτήρα και παιδεία μισώ την αταξία και την αναρχία. Αρκετή έχουμε εντός μας. Στην κοινωνία όμως χρειάζεται τάξη και ειρήνη. Ασφάλεια. Κι αυτό δεν είναι αριστερό ή δεξιό. Είναι λογικό και αναγκαίο. Και είναι δουλειά του κράτους, όχι ενός κόμματος, παρεών, αυτόκλητων τιμωρών. Διότι το χάος το πληρώνουν πάντα οι αδύναμοι, οι πολλοί.
Αν τα έγραφε κάποιος άλλος, ευχαρίστως να τα συζητούσαμε, αλλά εδώ μιλάμε για το αποκορύφωμα της υποκρισίας.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Κύριε KaragouniS και λοιποί, τις συντάξεις σας και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή σας αύριο θα την πληρώνουν τα παιδιά μου. Σας συμφέρει να είναι συνολικά περισσότερα από σας.
Ακριβώς έτσι, σε συμφέρει και σένα να μπαίνουν εισοδηματικά κριτήρια, έστω για κάποια απο τα προνομια των 3τέκνων, ωστε όσοι πραγματικά τα έχουν ανάγκη, να έχουν ακόμη μεγαλύτερα προνόμια αλλα και να μεγαλώνει το κίνητρο για όσους δεν είναι 3τεκνοι, να γίνουν. Προσωπικά λοιπόν, δεν το λέω για να κάνει οικονομία το κράτος στους πόρους του.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κανείς δεν τους εβαλε το πιστόλι στο κεφάλι και τους είπε χύστε μέσα.
+1
πολύ ενδιαφέρον οι αποψεις σας... όπως λέει και ο κιούσης όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη , ακόμα και αν θεωρούμε οτι λέει απυθμενές μλκς... μπραβο για την προσωπική σου άποψη λοιπόν...
Πλάκα με κάνεις;
Να γράψω άποψη εδώ μέσα; Δεν με λυπάσαι;
Ο χώρος δεν ενδείκνυται για κατάθεση απόψεων.
Οπότε απλά συμφωνώ με κάποια που διαβάζω και πολύ είναι... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κοίτα δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνει οποιος θέλει και 20 παιδιά. **Να μου φορτώνει έμμεσα ή άμεσα τα γαμησιάτικά του έχω όμως. Θέλω ίδια αντιμετώπιση σε ολους και ελευθερία επιλογών. **
Οπως πιθανώς έχεις παρατηρήσει ολες οι αναπτυγμένες χώρες έχουν υπογεννητικότητα. Και μάλλον σχετίζεται με το οτι είναι πιθανότερο οι απόγονοί σου να ζησουν παρά να πεθάνουν. Για την Ελλάδα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μειωθεί ο πλυθησμός της -ετσι κι αλλιώς δεν έχουμε τι να το κάνουμε- και για να προλάβω τον EDDIE που θα πεί δεν βγαίνουν τα μπικικινια οτι δεν έχω πρόβλημα ούτε με το να αυξηθούν τα ορια ούτε με το να μειώνονται οι συντάξεις -εφόσον το μοντέλο μείνει οπως έχει- ανάλογα με τα λεφτά που έχουμε για αυτές.
+1
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο χώρος δεν ενδείκνυται για κατάθεση απόψεων.Γιατί ?
Δεν είναι και πολύ ευγενικό να προσβάλλεις έτσι το χώρο που σε φιλοξενεί... -
τι σχεση εχει το τοπικ με την 3τεκνια δεν μπορεσα να παρακολουθησω.
παντως διαβαζοντας διαφορες αναρτησεις αρχισα να αποκρυσταλλωνω την απαντηση για τους λογους που ανεβαινει το ποσοστο της ΧΑ.οσο για τις 'μεθοδευσεις' και την προηγουμενη πορεια στελεχων της δεν απεχουν αυτες απο την πρακτικη των υπολοιπων πολιτικων σχηματων μηδε εξαιρουμενης της αριστερας.
ουτως η αλλως σε παρομοιες περιπτωσεις ( αιφνιδιας αλλαγης της καθημερινοτητας επι τω χειριστω ) κομματα τυπου ΧΑ κανουν χρυσες δουλειες.
η εκπληξη βρισκεται στην καταταξη της ΧΑ πανω απο το ΠΑΣΟΚ...αυτο το γεγονος απο μονο του δινει την 'επιταχυνση' για να αλιευει, αυριο, ψηφους απο αλλα, ακομη και αντιθετα πολιτικα ρευματα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο χώρος δεν ενδείκνυται για κατάθεση απόψεων.Γιατί ?
Δεν είναι και πολύ ευγενικό να προσβάλλεις έτσι το χώρο που σε φιλοξενεί...Απλά έγραψα αυτό που εκλαμβάνω εγώ από το χώρο.
Στο χώρο δεν είμαι το μοναδικό μέλος.
Τα μέλη (και ειδικά αυτοί που γράφουν ανελλιπώς και ακατάπαυστα) προσδιορίζουν και διαμορφώνουν ένα μεγάλο μέρος του προφίλ του χώρου. Αυτό το προφίλ για άλλους είναι ιδανικό για να πατούν το κουμπί 'Υποβολή' για άλλους αποτρεπτικό. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ναι, σε είπα αριστερό....Επεσα έξω....? Απλά λέω τεσπά, οτι εσυ μπορείς να ανήκεις στη κατηγορία των κραζώντων την αριστερή βία, οι περισσότεροι εδω μέσα όμως όχι.....Γενικά, υπάρχει η αντίληψη οτι αυτή είναι πιο αγνή, πιο 'ευγενής' και υπερ της αλλαγής και της προόδου, ενω εκδηλώνεται απο μορφωμένους και ιδεολόγους και οχι κατσίβελους-ταλιμπάν.... λούμπεν χουλιγκάνους, όπως της Χ.Α.
Ίσως, δεν ξέρω. Γενικώς στις εκλογές δυσκολεύομαι πολύ να βρω κάποιο κόμμα που να συμφωνώ με τα core values τους, να μη διαφωνώ έντονα σε κάποια ζητήματα που τα θεωρώ καίρια και να μην είναι λαμόγια. Αντίθετα από τον manosk που όλο κρύβεται, εγώ παραδέχομαι ότι έχω ψηφίσει και πιο δεξιά από την εντύπωση που μπορεί να δίνω.
Από πού βγάζεις το συγκεκριμένο συμπέρασμα; Αν εξαιρέσεις το ότι έσπαγα πλάκα με τον Ernani στις τελευταίες εκλογές και το ότι ορισμένοι έχουν βγάλει σπυριά που δεν αποδέχομαι το ψυχανέμισμά τους ότι ψηφίζω εναλλάξ ΝΔ/ΧΑ/ΕΠΕΝ, μια χαρά έχω δηλώσει τι ψηφίζω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, σε είπα αριστερό....Επεσα έξω....? Απλά λέω τεσπά, οτι εσυ μπορείς να ανήκεις στη κατηγορία των κραζώντων την αριστερή βία, οι περισσότεροι εδω μέσα όμως όχι.....Γενικά, υπάρχει η αντίληψη οτι αυτή είναι πιο αγνή, πιο 'ευγενής' και υπερ της αλλαγής και της προόδου, ενω εκδηλώνεται απο μορφωμένους και ιδεολόγους και οχι κατσίβελους-ταλιμπάν.... λούμπεν χουλιγκάνους, όπως της Χ.Α.
Ίσως, δεν ξέρω. Γενικώς στις εκλογές δυσκολεύομαι πολύ να βρω κάποιο κόμμα που να συμφωνώ με τα core values τους, να μη διαφωνώ έντονα σε κάποια ζητήματα που τα θεωρώ καίρια και να μην είναι λαμόγια. Αντίθετα από τον manosk που όλο κρύβεται, εγώ παραδέχομαι ότι έχω ψηφίσει και πιο δεξιά από την εντύπωση που μπορεί να δίνω.
Από πού βγάζεις το συγκεκριμένο συμπέρασμα; Αν εξαιρέσεις το ότι έσπαγα πλάκα με τον Ernani στις τελευταίες εκλογές και το ότι ορισμένοι έχουν βγάλει σπυριά που δεν αποδέχομαι το ψυχανέμισμά τους ότι ψηφίζω εναλλάξ ΝΔ/ΧΑ/ΕΠΕΝ, μια χαρά έχω δηλώσει τι ψηφίζω.
Προσωπικά, έχω δηλώσει ευθέως ότι ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΝΑΡ). Εσύ πότε δήλωσες τι ψηφίζεις;
Μισό, να σκεφτώ.
....
....
....ΝΔ (+ Μητσοτάκης) ή ακόμα καλύτερα ΕΠΕΝ (σου ταιριάζει περισσότερο).
-
O Αριστοτελης Kαλεντζης που αναφερθηκε στην προηγουμενη σελιδα ειναι ιστορικη φυσιογνωμια του ε/σ χωρου για οσους δε γνωριζουν/θυμουνται.
Δειτε στυλ, δειτε κομψοτητα, δειτε στο βιντεο παρακατω φιλοσοφια (σημειωση: ειναι και παγανιστης συν τοις αλλοις ) εθνικοσοσιαλιστης με τα ολα του, ανταξιος ενος Breivik, ενος Varg Vikernes, ενος ανωτερου στελεχους του NSDAP. Καμια σχεση με το χοντρο ελληναρα λαμογιο φυρερισκο με την πακιστανοφατσα και την αλγερινη γαζελα που εχει για εκπροσωπο τυπου.
απ'το 4:15 και μετα
Αϊντε δοξα και τιμη στον Αρ. Καλεντζη 14/88
-
Θυμήθηκα τα Rayban Aviator που είχα μικρός.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εθνικοσοσιαλιστης με τα ολα του, ανταξιος ενος BreivikΆνθρωποι με τόσο μίσος στην ψυχή τους, αργά ή γρήγορα την κάνουν την μαλακία.
Και εμείς αντί να τους έχουμε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, εκλέγουμε αυτούς που δηλωμένα νοσταλγούν το Άουσβιτς στην βουλή για να... καθαρίσουν.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
εθνικοσοσιαλιστης με τα ολα του, ανταξιος ενος Breivik
Άνθρωποι με τόσο μίσος στην ψυχή τους, αργά ή γρήγορα την κάνουν την μαλακία.
Και εμείς αντί να τους έχουμε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, εκλέγουμε αυτούς που δηλωμένα νοσταλγούν το Άουσβιτς στην βουλή για να... καθαρίσουν.
μπα, εχουμε καλυτερους
ριποστ προσφατης ειδησης
Σχεδόν δύο ώρες συνεδρίαζαν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι βίαιες συμπεριφορές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι καταδικαστέες!
Το πλέον όμως εντυπωσιακό είναι ότι για την παράγραφο που καταδικάζει τις πρακτικές των Χρυσαυγιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε «λευκό», ενώ το ΚΚΕ ψήφισε επίσης «λευκό» για όλες τις προτάσεις!
Συγκεκριμένα, το τελικό κείμενο της επιτροπής, που θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη:
-
καταδικάζει τα επανειλημμένα φαινόμενα βίας, στα οποία συμμετέχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής,
-
προτείνει στον πρόεδρο της Βουλής, εφόσον συνεχιστεί η αντικοινοβουλευτική, παράνομη συμπεριφορά βουλευτών, να ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση,
-
επισημαίνει τις ευθύνες της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και
δ) καλεί την εκτελεστική εξουσία και τη Δικαιοσύνη να επιταχύνει τις διαδικασίες απόδοσης ευθυνών.
Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε «λευκό», ζητώντας να υπάρξει ρητή καταδίκη της ρατσιστικής βίας.
Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή, με απόφαση της ηγεσίας της, δεν έστειλε βουλευτή στη συνεδρίαση και εξέδωσε ανακοίνωση: 'Το άθλιο πολιτικό σύστημα, που αρνείται να βάλει στη φυλακή τους κλέφτες και ευθύνεται για το διεθνή διασυρμό της Ελλάδος, δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας και ορθής συμπεριφοράς'.
Επισημαίνεται ότι ήρθε στη Βουλή η δικογραφία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, για απόπειρα αντιποίησης αρχής και ηθική αυτουργία σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/147480
υπαρχουν εν ελλαδι 3 ειδη βιας:
1)Η κυβερνητικη βια απεναντι στον λαο (θα σας σκισω τους φορους γιατι ετσι γουσταρω)
2)Η 'καλη' βια των αναρχικοαντιρατσιστοαριστερων απεναντι σε οποιον διαφωνησει μαζι τους (οπου ενιοτε καινε και ζωντανους ανθρωπους ή μια ολοκληρη πολη)
3) η διαβολικη ρατσιστικη-φασιστικη βια η οποια ασκειται απο το σατανικο σιωνιστικο κομμα της ΧΑ (ριξιμο παγκο λαθρομεταναστη, πεταγμα αυγων και λαχανικων ή ξυλο σε καναν κακομοιρη μεταναστη)Τα δυο πρωτα ειναι απολυτως αποδεκτα για τα μιντια και ενα μικρο κομματι του λαου μας
-
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
1)Η κυβερνητικη βια απεναντι στον λαο (θα σας σκισω τους φορους γιατι ετσι γουσταρω)
2)Η 'καλη' βια των αναρχικοαντιρατσιστοαριστερων απεναντι σε οποιον διαφωνησει μαζι τους (οπου ενιοτε καινε και ζωντανους ανθρωπους ή μια ολοκληρη πολη)
3) η διαβολικη φασιστικη βια η οποια ασκειται απο το σατανικο σιωνιστικο κομμα της ΧΑ (ριξιγμο παγκο λαθρομεταναστη, πεταγμα αυγων και λαχανικων ή ξυλο σε καναν κακομοιρη μεταναστη)Τα δυο πρωτα ειναι απολυτως αποδεκτα για τα μιντια και ενα μικρο κομματι του λαου μας
- ο λαος το διαλεξε, sorry κιολας, δεν ψηφισα ΝΔ αλλα εκλογες εγιναν πριν 3 μηνες, ποιο ειναι το προβλημα;
- καταδικαζω απεριφραστα._
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
, ενος Varg Vikernes,Αν βγάλει και ο Καλέτζης δίσκο σαν το Filosophem και το Hvis Lyset Tar Os και ας μακελέψει 10 φεστιβάλ της ΚΝΕ 10 γιορτές καραφλοχαιτάδων συριζαίων.
-
1)Η κυβερνητικη βια απεναντι στον λαο (θα σας σκισω τους φορους γιατι ετσι γουσταρω)Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε για τα βασικά, υπάρχει πρόβλημα. Όταν σου λέω ότι αυτό είναι τραπέζι και εσύ μου λες ότι είναι πορτατίφ, άκρη δεν βγαίνει. Η φορολογία ΔΕΝ είναι βία. Διαφορετικά, μπορώ να βαφτίσω βία οτιδήποτε δεν μου αρέσει, με ξεβολεύει ή μου κάνει κακό. Το ότι δεν μου κάθεται η γκόμενα, το ότι απολύθηκα από την δουλειά μου, το ότι το ΙΚΑ θέλει 2 χρόνια για να μου κάνει μια μαγνητική κλπ.
Τα λέμε χρόνια τώρα, σε 10 διαφορετικά νήματα σε αυτό το forum. Δεν υπάρχει καλή βία και όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
- η διαβολικη ρατσιστικη-φασιστικη βια η οποια ασκειται απο το σατανικο σιωνιστικο κομμα της ΧΑ (ριξιμο παγκο λαθρομεταναστη, πεταγμα αυγων και λαχανικων ή ξυλο σε καναν κακομοιρη μεταναστη)
Εκτός της πλήρους σύγχισης (χαρακτηρισμός του νεοναζιστικού κόμματος ως... σιωνιστικό), εδώ δεν μιλάμε απλά για ξύλο, αλλά για δολοφονικές επιθέσεις. Άνθρωποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, όχι γιατί έκαναν κάτι, όχι γιατί είχαν μπλέξει, όχι γιατί βρέθηκαν στη μέση ενός καβγά, αλλά απλά και μόνο γιατί είχαν σκούρο χρώμα.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231209080Νταξ, ήταν Ιρακινός, αυτοί οι Άραβες δεν είναι χρήσιμοι για τίποτα, όπως δήλωσες χαμογελώντας σε προηγούμενο μήνυμα σου, αλλά και πάλι ξέρω γω...
Τα δυο πρωτα ειναι απολυτως αποδεκτα για τα μιντια και ενα μικρο κομματι του λαου μας
So? Το ότι κάποιοι είναι ηλίθιοι και επικίνδυνοι και πατούσαν για χρόνια σε ένα πολιτικό σύστημα άτολμο μπροστά στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, σημαίνει ότι θα τους αντιμετωπίσουμε δίνοντας δύναμη σε ακόμα πιο ηλίθιους, ακόμα πιο επικίνδυνους, σε άτομα με δολοφονικό μίσος μέσα στην ψυχή τους;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
- ο λαος το διαλεξε, sorry κιολας, δεν ψηφισα ΝΔ αλλα εκλογες εγιναν πριν 3 μηνες, ποιο ειναι το προβλημα;
- καταδικαζω απεριφραστα._
1)Το προβλημα με το πρωτο ειναι οτι λιγοι ψηφιζουν αλλα τα υφισταμεθα ολοι τα σιχαμενα μετρα τους, δυστυχως..
2) Αυτο ειναι το θεμα. Ο λογικος ανθρωπος φυσικα και καταδικαζει απεριφραστα καθε ειδους βια, αλλα τα μιλημενα μηντια και οι σιχαμενοι της βουλης κανουν γαργαρες και τα περνανε σαν να ηταν κατι φυσιολογικο, ενω το παραμικρο συμβαν απο καποιον που δεν ανηκει στον κυκλο τους ειναι απολυτα κατακριτεο (πχ. ο 'hardcore' κασιδιαρης σφαλιαριζει στην κουμμουνιστρια της εκαλης, η δικαιοσυνη εδρασε σε ενα εικοσαλεπτο ενω τον σοσιαΛηστη Ακη εκαναν να τον μαζεψουν 30 χρονια)@Χρήστος Λάππας
σωστα τα γραφομενα σουΤο θεμα ειναι οτι το* διαιρει και βασιλευε* δυστυχως εχει κανει πολυ ζημια στην χωρα μας, ειχαμε και μια ταση παντα σε αυτο αλλα τωρα εχουμε ξεφυγει τελειως
-
1)Το προβλημα με το πρωτο ειναι οτι λιγοι ψηφιζουν αλλα τα υφισταμεθα ολοι τα σιχαμενα μετρα τους, δυστυχως..Τι σημαίνει 'λιγοι' ? 60-τόσο % συμμετοχή. Οποιος θέλει μεγαλύτερη, να πάει να ψηφίσει.
Αλλά όπως και να έχει, το λένε 'δημοκρατία'
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]