-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ασχετο με αυτο το σχολιο σου : Οταν μετρας τα χρονια που κυβερνησαν τη χωρα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ , γιατι ξεκινας απο το 81 και οχι απο το 74 ? . Ξεκινωντας απο το 74 (μεταπολιτευση) εχουμε : ΠΑΣΟΚ κατι λιγοτερο απο 21 χρονια και ΝΔ 16 χρονια.
Γιατί καμία σχέση δεν είχε η 7ετία ΝΔ 1974-1981 με το πανηγύρι που είχαμε στη συνέχεια. Το 1981 δεν σου παρέδωσαν ένα Δημόσιο με 700,000 κόσμο ούτε χρέος 100% του ΑΕΠ (ήταν κάτω από 30%). Και το κυριότερο δεν είχαμε φάει στη μάπα τις προοδευτικές δυνάμεις και τυπάκια αλά Άκης, Λαλιώτης, Κουτσόγιωργας κ.α.
Το χρεος (ή τον αριθμο των ΔΥ) αφορουσε η συζητηση ? Δεν νομιζω. Η συζητηση για το υψος του χρεους χωρις τη συγκριση των δαπανων (ως προς το ΑΕΠ) και των εσοδων (παλι ως προς το ΑΕΠ) με τους αντιστοιχους μεσους ορους στην ΕΕ δεν εχει καμια εννοια. Αυτο που εχει ενδιαφερον ειναι η αναλυση και κατανομη , ανα κατηγορια, των δαπανων (μισθολογικη δαπανη, συνταξεις, δαπανη για στρατ. εξοπλισμο, φαρμακευτικη δαπανη, δαπανες σε ΣΔΙΤ, κτλ) και των εσοδων (αμεσοι και εμμεσοι, φοροι απο την εργασια και απο το κεφαλαιο, κτλ) ως προς το ΑΕΠ (τα οποια πολλοι , τυχαια ?, τα περνανε στο ντουκου) και η συγκριση τους (παλι) με τους αντιστοιχους μεσους ορους στην ΕΕ.
Τεσπα, η οποιαδηποτε αναλυση (για την οικονομια , την πολιτικη ,κλπ των προσφατων χρονων στην Ελλαδα) ξεκιναει απο τη μεταπολιτευση (74).
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ας σταματήσουμε να κολλάμε ταμπέλες. Μου αρκεί που τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ δηλώνουν οτι είναι μονο Έλληνες εθνικιστές. Αντιθέτως, οι Συριζαιο-ΚΚΕδες δηλώνουν χωρίς ντροπή οτι Σταλιν-Λενιν κ.α ήταν μεγάλοι ηγέτες. Απο εκει και πέρα η ΧΑ είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Χωρίς την άνοδο της ΧΑ, δεν θα είχε ασχοληθεί εστω και λίγο η ΝΔ με τους λαθρομετανάστες, με το παρεμπόριο , με την ασφάλεια. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΑ. Όταν θα φτιάξουν κάπως τα πράγματα ας εξαφανιστεί. Προς το παρον η Ελλάδα την χρειάζεται
Το τι δηλώνουν είναι μόνο μέρος της αλήθειας. Τα τραγούδια τους για το άουσβιτς τα έχεις ακούσει. Τις χαρούμενες φωτογραφίες μπροστά στα κρεματόρια τις έχεις δει; Τέτοια κόμματα δεν εξαφανίζονται ως διά μαγείας όταν τα βαρεθούμε.
Όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι είναι τόσο ακραίοι και βίαιοι που ούτε εσύ δεν είσαι ασφαλής, θα είναι πλέον αργά.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εκανα μπολντ και αντερλαιν μηπως καταλαβεις.
Εχουμε ασύμβατα λειτουργικά φίλε μου . Εσύ βλέπεις μόνο προς την μιά πλευρά τα πράγματα και μόνο οι ανομίες της μιάς σε ενοχλούν . Δεν ξέρω αν γιά σένα οι νεκροί της μαρφίν ήταν παράπλευρες απώλεις , γιά μένα ήταν φόνοι που δεν έχουν τιμωρηθεί .
για να σου λυσω την απορια και για μενα ηταν φονοι.
-
Άσχημο πράγμα τα άκρα, ειδικά όταν υπόσχονται λύσεις ποτισμένες με αίμα...
Αλήθεια είναι , αρκεί τα μέσα να μην αφήσουν τα πράγματα να πάνε στην διαχείριση των άκρων . Οταν πάνε τότε και τα μέσα θα πληρώσουν το τίμημα όσο και αν προσπαθούν να τρομάξουν αυτούς που δεν έχουν πιά τίποτα να χάσουν .
Εχουμε ασύμβατα λειτουργικά φίλε μου . Εσύ βλέπεις μόνο προς την μιά πλευρά τα πράγματα και μόνο οι ανομίες της μιάς σε ενοχλούν . Δεν ξέρω αν γιά σένα οι νεκροί της μαρφίν ήταν παράπλευρες απώλεις , γιά μένα ήταν φόνοι που δεν έχουν τιμωρηθεί .
Δεν είναι τόσο τρομερό να πεις ότι έγραψες μπούρδα, συγκρίνοντας την ΧΑ με οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό ακροδεξιό κόμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ευρώπη.
Στην ολλανδία που μου ανέφερες τον Geert Wilders, γιατί φαντάζομαι αυτόν εννοείς, το κόμμα του δεν έχει καμία επαφή με τάγματα εφόδου.Προφανώς και είναι ακροδεξιός, ρατσιστής αλλά το κόμμα του δεν είναι συμμορία.
Για να μιλήσουμε λοιπόν με δικούς σου όρους, το περίπου αντιστοιχο θα ήταν να είχε νόμιμη κοινοβουλευτική εκπροσώπιση η 17Ν. Αλλά βλέπεις είναι τόσο γελοία η αστική δημοκρατία στην ελλάδα που αφήνει την ΧΑ να μπαίνει νομίμως στο κοινοβούλιο αντί να τους έχει μπουζουριάσει στην ψυρρού.
Στην Ευρώπη, και ειδικά σε πολυφυλετικά κράτη, μάλλον βάλαν μυαλό με το τί έγινε με συμμορίες τύπου ΧΑ και τους έχουν από κοντά. Προφανώς δεν έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπιση, όχι γιατί τους έπιασε καμιά δημοκρατική πρεμούρα, απλά γιατί οι μνημες είναι νωπές
-
Ασχετο με αυτο το σχολιο σου : Οταν μετρας τα χρονια που κυβερνησαν τη χωρα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ , γιατι ξεκινας απο το 81 και οχι απο το 74 ? . Ξεκινωντας απο το 74 (μεταπολιτευση) εχουμε : ΠΑΣΟΚ κατι λιγοτερο απο 21 χρονια και ΝΔ 16 χρονια.
Γιατί καμία σχέση δεν είχε η 7ετία ΝΔ 1974-1981 με το πανηγύρι που είχαμε στη συνέχεια. Το 1981 δεν σου παρέδωσαν ένα Δημόσιο με 700,000 κόσμο ούτε χρέος 100% του ΑΕΠ (ήταν κάτω από 30%). Και το κυριότερο δεν είχαμε φάει στη μάπα τις προοδευτικές δυνάμεις και τυπάκια αλά Άκης, Λαλιώτης, Κουτσόγιωργας κ.α.
Εξαρταται, απο πια μερια το βλεπεις.
μια χαρα κομματικο κρατος παρεδωσαν, με τρομακτικες δυσκολιες να κανεις το οτιδηποτε αν δεν ησουν δικος τους.
( Παρα πολλα τα παραδειγματα φιλων και συγγενων του πατερα μου, αφου εγω τοτε ημουν εφηβος.)Το γεγονος οτι εκανε ο Ανδρεας αυτα που εκανε, επειδη καταλαβε καλυτερα το παιχνιδι ελενχου των μαζων, δεν λεει κατι.
Αλλωστε και οι ιδιοι τα ιδια εκαναν οταν ξαναπηραν την εξουσια το 1990 και το 2004 -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αλήθεια είναι , αρκεί τα μέσα να μην αφήσουν τα πράγματα να πάνε στην διαχείριση των άκρων . Οταν πάνε τότε και τα μέσα θα πληρώσουν το τίμημα όσο και αν προσπαθούν να τρομάξουν αυτούς που δεν έχουν πιά τίποτα να χάσουν .
Δεν είναι τόσο τρομερό να πεις ότι έγραψες μπούρδα, συγκρίνοντας την ΧΑ με οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό ακροδεξιό κόμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ευρώπη.
Στην ολλανδία που μου ανέφερες τον Geert Wilders, γιατί φαντάζομαι αυτόν εννοείς, το κόμμα του δεν έχει καμία επαφή με τάγματα εφόδου.Προφανώς και είναι ακροδεξιός, ρατσιστής αλλά το κόμμα του δεν είναι συμμορία.
Για να μιλήσουμε λοιπόν με δικούς σου όρους, το περίπου αντιστοιχο θα ήταν να είχε νόμιμη κοινοβουλευτική εκπροσώπιση η 17Ν. Αλλά βλέπεις είναι τόσο γελοία η αστική δημοκρατία στην ελλάδα που αφήνει την ΧΑ να μπαίνει νομίμως στο κοινοβούλιο αντί να τους έχει μπουζουριάσει στην ψυρρού.
Στην Ευρώπη, και ειδικά σε πολυφυλετικά κράτη, μάλλον βάλαν μυαλό με το τί έγινε με συμμορίες τύπου ΧΑ και τους έχουν από κοντά. Προφανώς δεν έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπιση, όχι γιατί τους έπιασε καμιά δημοκρατική πρεμούρα, απλά γιατί οι μνημες είναι νωπές
Τα έχεις παίξει εντελώς αλλά έχω δουλειά τώρα . Το απόγευμα τα λέμε .
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μην ξεχνας ομως τι παρεδωσε το 2009
Βουλγαρακηδες, Ρουσοπουλους, Παυλοπουλους και αλλα μπουμπουκια.Τον Ρουσόπουλο το πρώην παιδί του ΚΚΕ....
Τον Βουλγαράκη τον νόμιμο άρα τίμιο
Τον Πάκι τον καρατέγκα που δεν μπορεί ούτε η κάμερα να πιάσει..
Τον άλλο τον ανεκδιήγητο που είχε τον Ινδό και ήταν και Υπουργός Εργασίας τρομάρα του...
Τον χοντρό που φοβόταν για τη ζωή του.....
Αλλά τους αντικαταστήσαμε με:
-
Την Μπιρμπίλη τη γυμνάστρια.
-
Την Τζάκρη που το γονίδιο της οικογένειας της έχει μία ειδική μετάλλαξη που τους κάνει τέλειους για Δημόσιους Υπαλλήλους.
-
Τον Παπακωνσταντίνου τον μαθητευόμενο μάγο που μετρούσε το ίδιο πράγμα δύο φορές.
-
Τον Συνταγματολόγο Βενιζέλο τον εκτραφή.
-
Τον Πάγκαλο ο 'μαζί τα φάγαμε'.
-
Τον Λοβέρδο 'δώσε και σε μένα σημασία' το γνωστό και ως φαρμακοκαταστροφέα.
-
Τον Χρυσοχοϊδη τον 'ικανό' Υπουργό Δημοσίας Τάξης.
-
Την Κατσέλη (δεν είδα δεν ξέρω .... )
και βέβαια....
-
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Εξαρταται, απο πια μερια το βλεπεις.
μια χαρα κομματικο κρατος παρεδωσαν, με τρομακτικες δυσκολιες να κανεις το οτιδηποτε αν δεν ησουν δικος τους.
( Παρα πολλα τα παραδειγματα φιλων και συγγενων του πατερα μου, αφου εγω τοτε ημουν εφηβος.)Το γεγονος οτι εκανε ο Ανδρεας αυτα που εκανε, επειδη καταλαβε καλυτερα το παιχνιδι ελενχου των μαζων, δεν λεει κατι.
Αλλωστε και οι ιδιοι τα ιδια εκαναν οταν ξαναπηραν την εξουσια το 1990 και το 2004Τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΑΔΕΔΥ το 1980 άλλα λένε πάντως.
-
μην ξεχνας ομως τι παρεδωσε το 2009
Βουλγαρακηδες, Ρουσοπουλους, Παυλοπουλους και αλλα μπουμπουκια.Τον Ρουσόπουλο το πρώην παιδί του ΚΚΕ....
Τον Βουλγαράκη τον νόμιμο άρα τίμιο
Τον Πάκι τον καρατέγκα που δεν μπορεί ούτε η κάμερα να πιάσει..
Τον άλλο τον ανεκδιήγητο που είχε τον Ινδό και ήταν και Υπουργός Εργασίας τρομάρα του...
Τον χοντρό που φοβόταν για τη ζωή του.....
Αλλά τους αντικαταστήσαμε με:
-
Την Μπιρμπίλη τη γυμνάστρια.
-
Την Τζάκρη που το γονίδιο της οικογένειας της έχει μία ειδική μετάλλαξη που τους κάνει τέλειους για Δημόσιους Υπαλλήλους.
-
Τον Παπακωνσταντίνου τον μαθητευόμενο μάγο που μετρούσε το ίδιο πράγμα δύο φορές.
-
Τον Συνταγματολόγο Βενιζέλο τον εκτραφή.
-
Τον Πάγκαλο ο 'μαζί τα φάγαμε'.
-
Τον Λοβέρδο 'δώσε και σε μένα σημασία' το γνωστό και ως φαρμακοκαταστροφέα.
-
Τον Χρυσοχοϊδη τον 'ικανό' Υπουργό Δημοσίας Τάξης.
-
Την Κατσέλη (δεν είδα δεν ξέρω .... )
και βέβαια....
μα εγω δεν ειπα οτι αντικατασταθηκαν με καλυτερους
τα ιδια σκατα ειναι, απλα με αλλο χρωμα. -
-
... ...ναι, αλλά τόσο άχρηστος (ο ΓΑΠ) και να διδάσκει στο Χάρβαρντ?.. ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!.. (κι ο νοών νοείτω).
-
Τα έχεις παίξει εντελώς αλλά έχω δουλειά τώρα . Το απόγευμα τα λέμε .
Τι λες τωρα, απ το πληκτρολογιο σου κρεμομαστε. Μετα τις οικοδομες που το τερματισες, σειρα εχουν οι ευστοχες πολιτικες αναλυσεις
-
Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα της Ανατολής και κακώς τη δεχθήκαμε στην Ευρώπη»
Δεν πρόκειται για μια δήλωση κάποιου «ιέρακα» της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής που επιλέγει να χρησιμοποιήσει την κρίση για μικροπολιτικούς λόγους, αλλά για την πεποίθηση ενός από τους «φίλους» της χώρας μας ο οποίος χαρακτηρίζει λάθος την αποδοχή μιας χώρας σαν την Ελλάδα στην Ευρώπη..
Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ο οποίος σε κοινή συνέντευξη με τον πρώην Καγκελάριο Χέλμουτ Σμιτ στο περιοδικό “Der Spiegel” χαρακτηρίζει ουσιαστικά λάθος εκτίμησή του την αποδοχή της χώρας μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.
«Θυμάμαι Χέλμουτ πως είχες επιφυλάξεις για την αποδοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το 1981. Ήσουν προφανώς σοφότερος από εμένα» αναφέρει στο γερμανικό περιοδικό ο πάλαι ποτέ ένθερμος υποστηρικτής της συμμετοχής της Ελλάδας στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς.
Οι δύο πρώην Ευρωπαίοι ηγέτες δηλώνουν βέβαιοι για τη διατήρηση της ευρωζώνης αλλά ζητούν συγκεκριμένες αλλαγές και κυρίως να μην γίνει αποδεκτή καμία χώρα στο ευρώ, πέρα από την Πολωνία. «Ήδη 17 χώρες είναι πάρα πολλές» ανέφερε ο πρώην Καγκελάριος Σμιτ ο οποίος ζήτησε από κοινού με τον Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν να μετατραπεί η ευρωζώνη σε μια «Ευρώπη πρώτης ταχύτητας» εκ των οποίων οι 17 χώρες να μετεξελιχθούν σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να εκδιωχθεί από το ευρώ. Αν δεν θέλει η χώρα και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της θα αποχωρήσει μόνη της. ¨Όταν είσαι μέλος κάποιας ομάδας πρέπει να μάθεις να παίζεις με τους κανόνες»
Τωρα σιγα σιγα περα απ'το στερεοτυπο του ανατολιτη, απολιτιστου, λαμογιου, τεμπελη, φοροφυγα, ζητιανου και γενικως της μιζερης και σιχαμενης αποτυχιας θα μας κολλησει και η ρετσινια του ναζιστη στην Ευρωπη με τις μαλακιες των Ελλημπανων. Απλα μια βολτα στο διεθνη και κυριως ευρωπαϊκο τυπο θα δειξει ποσο ανησυχουν οι ξενοι με την ανοδο του ναζισμου και τις πρακτικες ταγματων εφοδου στην Ελλαδα. Οι περισσοτερες εφημεριδες και περιοδικα σε ολη την Ευρωπη εχουν γραψει εκτενη αρθρα για το νεοναζισμο και τις πρακτικες του στην Ελλαδα που γεμιζουν αποτροπιασμο τους Ευρωπαιους και τους κανουν να αναρωτιουνται ποτε θα πιασει πατο επιτελους ο Ελλημπαν. Βεβαια ο Ελ οταν ερχεται αντιμετωπος με τετοια αρθρα (που μιλανε για το ποσο ανατολιτικη ή ναζιστικη χωρα ειναι η Ελλαδα) αντι να συνειδητοποιει το μεγεθος της χλεπας που σκαει στη μουρη του, τα βαζει με τους ξενους που.. γραφουν τα αρθρα, αντι για την πραγματικοτητα που περιγραφουν. Τετοια υποκρισια. Θα μου πεις εδω βριζει κιολας απο πανω αυτους που τον κρατανε στη ζωη εδω και 2-3 χρονια και καλυπτουν τα ελλειμματα του . Τελοσπαντων, για να γυρισουμε στους ναζι, βλεπετε οι Ευρωπαιοι τις εχουν προσφατες αυτες τις πληγες και επειδη ο Ελλημπαν ειναι μαλακας και εχει την αισθηση οτι τους ναζι τους μισει μονο ο αριστερος/αναρχοαπλυτος, κανετε τραγικο λαθος: στην Ευρωπη, κανενας δε γουσταρει τους ναζι. Θα γινετε ανθρωποι θετε δε θετε ομως βρωμοανατολιτες. Με το ζορι Ευρωπαιους θα σας κανουν οπως εχετε καταλαβει. Θα μαθετε μεχρι και τις διαβασεις των πεζων να σεβεστε, ακομα κι αν χρειαστει να ψοφολογησει ο μισος πληθυσμος στη λιτοτητα. Εχει προαποφασιστει οτι θα γινετε ανθρωποι, δε θα διαλυσουν 10 εκατομυρια μουργας τον πλανητη (παρ'ολες τις προσπαθειες τους)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
http://lefed.gr/ . Φαινεται καλη περιπτωση, βεβαια δεν ξερω κιολας*Το ότι δεν ξέρεις είναι προφανές, αλλά και λογικό. Αυτό που πόσταρες είναι 'μεταπτυχιακές σπουδές' και απευθύνονται σε στελέχη των Ε.Δ. και σε εφέδρους οι οποίοι είχαν ήδη κάποια καλή εκπαίδευση. Πριν πας για μεταπτυχιακό, πρέπει να πάρεις το πτυχίο σου όμως. *
Ξερει κανεις για τι είδους 'μεταπτυχιακά' μιλάμε?
Οι άνθρωποι κάνουν το 'χόμπι' τους (weekend warriors) που είναι απλά θέμα γούστου ή κουβαλάνε και αποσκευές απο το 1945-49 και απο 1967-74 ???Η απορία είναι γνήσια και σοβαρή, όποιος ξέρει και θέλει με PM ή εδώ απαντά.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα της Ανατολής και κακώς τη δεχθήκαμε στην Ευρώπη»
Δεν πρόκειται για μια δήλωση κάποιου «ιέρακα» της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής που επιλέγει να χρησιμοποιήσει την κρίση για μικροπολιτικούς λόγους, αλλά για την πεποίθηση ενός από τους «φίλους» της χώρας μας ο οποίος χαρακτηρίζει λάθος την αποδοχή μιας χώρας σαν την Ελλάδα στην Ευρώπη..
Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ο οποίος σε κοινή συνέντευξη με τον πρώην Καγκελάριο Χέλμουτ Σμιτ στο περιοδικό “Der Spiegel” χαρακτηρίζει ουσιαστικά λάθος εκτίμησή του την αποδοχή της χώρας μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.
«Θυμάμαι Χέλμουτ πως είχες επιφυλάξεις για την αποδοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το 1981. Ήσουν προφανώς σοφότερος από εμένα» αναφέρει στο γερμανικό περιοδικό ο πάλαι ποτέ ένθερμος υποστηρικτής της συμμετοχής της Ελλάδας στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς.
Οι δύο πρώην Ευρωπαίοι ηγέτες δηλώνουν βέβαιοι για τη διατήρηση της ευρωζώνης αλλά ζητούν συγκεκριμένες αλλαγές και κυρίως να μην γίνει αποδεκτή καμία χώρα στο ευρώ, πέρα από την Πολωνία. «Ήδη 17 χώρες είναι πάρα πολλές» ανέφερε ο πρώην Καγκελάριος Σμιτ ο οποίος ζήτησε από κοινού με τον Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν να μετατραπεί η ευρωζώνη σε μια «Ευρώπη πρώτης ταχύτητας» εκ των οποίων οι 17 χώρες να μετεξελιχθούν σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να εκδιωχθεί από το ευρώ. Αν δεν θέλει η χώρα και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της θα αποχωρήσει μόνη της. ¨Όταν είσαι μέλος κάποιας ομάδας πρέπει να μάθεις να παίζεις με τους κανόνες»
Τωρα σιγα σιγα περα απ'το στερεοτυπο του ανατολιτη, απολιτιστου, λαμογιου, τεμπελη, φοροφυγα, ζητιανου και γενικως της μιζερης και σιχαμενης αποτυχιας θα μας κολλησει και η ρετσινια του ναζιστη στην Ευρωπη με τις μαλακιες των Ελλημπανων. Απλα μια βολτα στο διεθνη και κυριως ευρωπαϊκο τυπο θα δειξει ποσο ανησυχουν οι ξενοι με την ανοδο του ναζισμου και τις πρακτικες ταγματων εφοδου στην Ελλαδα. Οι περισσοτερες εφημεριδες και περιοδικα σε ολη την Ευρωπη εχουν γραψει εκτενη αρθρα για το νεοναζισμο και τις πρακτικες του στην Ελλαδα που γεμιζουν αποτροπιασμο τους Ευρωπαιους και τους κανουν να αναρωτιουνται ποτε θα πιασει πατο επιτελους ο Ελλημπαν. Βεβαια ο Ελ οταν ερχεται αντιμετωπος με τετοια αρθρα (που μιλανε για το ποσο ανατολιτικη ή ναζιστικη χωρα ειναι η Ελλαδα) αντι να συνειδητοποιει το μεγεθος της χλεπας που σκαει στη μουρη του, τα βαζει με τους ξενους που.. γραφουν τα αρθρα, αντι για την πραγματικοτητα που περιγραφουν. Τετοια υποκρισια. Θα μου πεις εδω βριζει κιολας απο πανω αυτους που τον κρατανε στη ζωη εδω και 2-3 χρονια και καλυπτουν τα ελλειμματα του . Τελοσπαντων, για να γυρισουμε στους ναζι, βλεπετε οι Ευρωπαιοι τις εχουν προσφατες αυτες τις πληγες και επειδη ο Ελλημπαν ειναι μαλακας και εχει την αισθηση οτι τους ναζι τους μισει μονο ο αριστερος/αναρχοαπλυτος, κανετε τραγικο λαθος: στην Ευρωπη, κανενας δε γουσταρει τους ναζι.
Μέχρι εδώ συμφωνώ απολύτως.
Θα γινετε ανθρωποι θετε δε θετε ομως βρωμοανατολιτες. Με το ζορι Ευρωπαιους θα σας κανουν οπως εχετε καταλαβει. Θα μαθετε μεχρι και τις διαβασεις των πεζων να σεβεστε, ακομα κι αν χρειαστει να ψοφολογησει ο μισος πληθυσμος στη λιτοτητα. Εχει προαποφασιστει οτι θα γινετε ανθρωποι, δε θα διαλυσουν 10 εκατομυρια μουργας τον πλανητη (παρ'ολες τις προσπαθειες τους)
Troll level:Skye
Άλλωστε και να θέλανε, ανθρώπους πολιτισμένους δεν μπορούν να μας κάνουν από την στιγμή που δεν το θέλουμε οι ίδιοι. Μπορούν και μας υποχρεώνουν για παράδειγμα να φτιάχνουμε πεζοδρόμια με ράμπες για ανάπηρους και λωρίδες για τους τυφλούς, αλλά εμείς δείχνουμε την εθνική ανεξαρτησία μας ως έθνος με το να παρκάρουμε πάνω τους. Δημοκρατία (και υπερηφάνεια) αλά Ελληνικά.
-
Για να χαλαρώσουν λίγο τα αίματα και να ευθυμήσουμε:
...Ιδού, λοιπόν, πως οι δουλειές της Χρυσής Αυγής αυξάνονται και πληθαίνονται. Τις προάλλες χειρουργός στο νοσοκομείο του Ρίο, ζήτησε φακελάκι 2.5000 ευρώ. Οι συγγενείς του ασθενούς, δεν μπήκαν στον μάταιο κόπο να ενημερώσουν τη διοίκηση του νοσοκομείου. Ή έστω να απευθυνθούν στην Αστυνομία. Πήραν τηλέφωνο τη Χρυσή Αυγή. Μπούκαραν, λοιπόν, στο γραφείο του τα παιδιά και είχαμε 'γυμναστικές επιδείξεις'.: που σε πονεί και που σε σφάζει. Τουλούμι τον κάνανε στο ξύλο...
(από http://www.sport24.gr/Columns/kaisaris/ ... 27434.html)
-
Και μετά δείραν τους 20 πακιστάνους που έτρωγαν ζωντανά ποντίκια εξω από το χειρουργείο
skye το αστείο είναι ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η διεύρυνση του ευρώ ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει εκτός αν καταργηθεί η συνθήκη του Μααστριχτ, δηλαδή ξαναστηθεί η ΕΕ από λευκό χαρτί με κίνδυνο πλήρους διάλυσης. Μπορούν βέβαια να γίνουν αυστηροί στα κριτήρια, αλλά όσο η Ελλάδα είναι μέσα και πηδάει τους μέσους όρους, αυτό είναι δύσκολο.
-
Η ΧΑ πρόκειται να κυβερνήσει.
Όχι πραξικοπηματικά, θα την ψηφίσει ο κόσμος.Γιατί ο κόσμος θέλει να εφαρμοσθούν οι νόμοι που ποτέ δεν εφαρμόζονται στο Ελληνικό μπ****έλο.
Προς όσους έχουν αντιρρήσεις:
Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο για τις φασαρίες στις λαϊκές, το Συνδικάτο Ελλήνων μικροπωλητών επικρότησε τις ενέργειες της ΧΑ. -
ο βλακας ψηφοφορος ηταν παντα βλακας και θα ειναι παντα βλακας οτι και να ψηφισει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η
Προς όσους έχουν αντιρρήσεις:
Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο για τις φασαρίες στις λαϊκές, το Συνδικάτο Ελλήνων μικροπωλητών επικρότησε τις ενέργειες της ΧΑ.Υποθέτω όσο χάρηκαν από τις 'σκούπες' στο κέντρο και κάποιοι καταστηματάρχες που βλέπουν τους λαθραίους να πουλάνε σε πάγκους μαϊμούδες ή μη, χωρίς ΙΚΑ, εφορία, νοικάρηδες, αγορανομία.
Περίεργο, ε;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τι λες τωρα, απ το πληκτρολογιο σου κρεμομαστε. Μετα τις οικοδομες που το τερματισες, σειρα εχουν οι ευστοχες πολιτικες αναλυσεις
Είναι προφανές ότι στην χώρα των φονιάδων αποικιοκρατών που είσαι , αισθάνεσαι Μουλούκος και προσπαθείς να ανέβεις επίπεδο στην εκτίμηση τους και τους παρουσιάζεις κυριλέ και πολυπολιτισμικούς . Ναι είναι πολυπολιτισμικοί . Αφού τις τουαλέττες μόνο μετανάστες επιτρέπουν να τις καθαρίζουν . Οι γείτονες τους οι Γάλλοι όπως μου έλεγαν κάποιοι που σπούδαζαν εκεί ήθελε να απαγορεύσει στους μετανάστες να μπαίνουν στα πανεπιστήμια .
Τώρα γιά το στυλάκι σου , δεν έχω να πω κάτι . Στην Ολλανδία μπορεί να τους φαίνεσαι Μουλούκος , εδώ μπορεί να μπαίνουν άλλα φωνήεντα .
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=223000
Τωρα σιγα σιγα περα απ'το στερεοτυπο του ανατολιτη, απολιτιστου, λαμογιου, τεμπελη, φοροφυγα, ζητιανου και γενικως της μιζερης και σιχαμενης αποτυχιας θα μας κολλησει και η ρετσινια του ναζιστη στην Ευρωπη με τις μαλακιες των Ελλημπανων. Απλα μια βολτα στο διεθνη και κυριως ευρωπαϊκο τυπο θα δειξει ποσο ανησυχουν οι ξενοι με την ανοδο του ναζισμου και τις πρακτικες ταγματων εφοδου στην Ελλαδα. Οι περισσοτερες εφημεριδες και περιοδικα σε ολη την Ευρωπη εχουν γραψει εκτενη αρθρα για το νεοναζισμο και τις πρακτικες του στην Ελλαδα που γεμιζουν αποτροπιασμο τους Ευρωπαιους και τους κανουν να αναρωτιουνται ποτε θα πιασει πατο επιτελους ο Ελλημπαν. Βεβαια ο Ελ οταν ερχεται αντιμετωπος με τετοια αρθρα (που μιλανε για το ποσο ανατολιτικη ή ναζιστικη χωρα ειναι η Ελλαδα) αντι να συνειδητοποιει το μεγεθος της χλεπας που σκαει στη μουρη του, τα βαζει με τους ξενους που.. γραφουν τα αρθρα, αντι για την πραγματικοτητα που περιγραφουν. Τετοια υποκρισια. Θα μου πεις εδω βριζει κιολας απο πανω αυτους που τον κρατανε στη ζωη εδω και 2-3 χρονια και καλυπτουν τα ελλειμματα του . Τελοσπαντων, για να γυρισουμε στους ναζι, βλεπετε οι Ευρωπαιοι τις εχουν προσφατες αυτες τις πληγες και επειδη ο Ελλημπαν ειναι μαλακας και εχει την αισθηση οτι τους ναζι τους μισει μονο ο αριστερος/αναρχοαπλυτος, κανετε τραγικο λαθος: στην Ευρωπη, κανενας δε γουσταρει τους ναζι. Θα γινετε ανθρωποι θετε δε θετε ομως βρωμοανατολιτες. Με το ζορι Ευρωπαιους θα σας κανουν οπως εχετε καταλαβει. Θα μαθετε μεχρι και τις διαβασεις των πεζων να σεβεστε, ακομα κι αν χρειαστει να ψοφολογησει ο μισος πληθυσμος στη λιτοτητα. Εχει προαποφασιστει οτι θα γινετε ανθρωποι, δε θα διαλυσουν 10 εκατομυρια μουργας τον πλανητη (παρ'ολες τις προσπαθειες τους)
Πέρα από το τρολάρισμα που κάνεις , είναι αλήθεια ότι οι φονιάδες αποικιοκράτες της Ευρώπης έχουν ανησυχήσει με την άνοδο της ΧΑ στην Ελλάδα .
Πιστεύω ότι αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο που μάλλον σταματάει το πείραμα που μας έχουν και δεν θα μας πάνε μέχρι τις Γερμανικές εκλογές .Οσο γιά τον αποτροπιασμό τους , εγώ να δείς τι αποτροπιασμό νοιώθω όταν διαβάζω γιά τις πράξεις τους .
Η Δύση αυτήν την στιγμή είναι ο ορισμός του κακού σκακιστή . Δεν κοιτάει ποτέ τήν άμυνα του . Βλέπουμε τι γίνεται τώρα στις Αραβικές χώρες .
Οσο γιά την Ελλάδα τα λεφτά είναι πολλά και το παιχνίδι γιά όσους βλέπουν φανερό .
Η αριστερά έχασε την ευκαιρία της να γίνει ο νέος ηγέτης . Τωρα το χρονοντούλαπο την περιμένει , όπως και να έρθουν τα πράγματα .
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]