-
όπως ο κάθε λαθρομετανάστης κάνει οτι γουσταρει ελλείψει κράτους....ετσι θα λειτουργουν κι αυτοι...
οπως (μπροστα στα ματια μου προπερσι) βουλευτες προστατευαν βανδαλους κρανιοφορους....ετσι θα λειτουργουν κι αυτοι...
το κακο ειναι κοινο σε ολα τα φαινομενα.
λειπει συνειδητα το κρατος. -
όπως ο κάθε λαθρομετανάστης κάνει οτι γουσταρει ελλείψει κράτους....ετσι θα λειτουργουν κι αυτοι...
οπως (μπροστα στα ματια μου προπερσι) βουλευτες προστατευαν βανδαλους κρανιοφορους....ετσι θα λειτουργουν κι αυτοι...
Και αυτοί πια υπό τη σκέπη της Βουλευτικής Ασυλίας. Έχει ο καιρός γυρίσματα
Ζω για την ημέρα που θα δω τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και την Χ.Α. αντιπολίτευση. Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος όλων μας.
-
Ο Σαμαράς στη ΔΕΘ και οι εργαζόμενοι στους δρόμους
[...]
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών και η περικοπή του ελλείμματος είναι βήματα για την ανάκτηση της αξιοπιστίας και αναγνώρισε ότι πολλές από τις περικοπές είναι επώδυνες.** Επανέλαβε ότι είναι τα τελευταία μέτρα που λαμβάνονται και ότι οι περικοπές είναι προσωρινές.**
[...]http://www.zougla.gr/greece/article/o-samaras-sti-de8-ke-i-ergazomeni-stous-dromous
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο ορισμός της οσφυοκαμψίας εμπρός σε έναν πολιτικό.....
...πού της είδες την οσφυοκαμψία?..
...μήπως ήθελες να γράψεις: 'Ευθυτενείς οσφυοκάμπτες'?!..Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
nooz.gr
λειπει συνειδητα το κρατος.Ελπίζω να πάνε και στις ταβέρνες της Πειραικής όπου φέρνουν σπαστές αποδείξεις από προηγούμενες παραγγελίες ή δελτία παραγγελίας.
Τουλάχιστον, υπάρχει ένα καλό από το βίντεο. Θα μάθει όλος ο κόσμος ότι είμαστε φασίστες (εννοώ τους πρώην ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ/ΝΔ που δήθεν αδικήθηκαν ).
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
nooz.gr
λειπει συνειδητα το κρατος....'Κρανιοφόρος'... darth Vader!!!
Uploaded with ImageShack.us
-
Στην Ραφήνα έγινε. Οταν πήγαιναν στην εκκλησία πέρασαν από μπροστά μου με σχηματισμό.
Δόξα-τιμή-Χρυσή Αυγή. Κι ένας περαστικός λέει σε διπλανούς του μόλις το ακούει: Αίμα-τιμή-μικρό πουλί. -
Όπως έχω ξαναγράψει οταν δεν λύνει αυτός που πρέπει το πρόβλημα θα το λύσει αυτός που το έχει (ή εστω νομίζει).
Δεν πειράζει. Ολοι αυτοί που ανέχονταν -για όποιο λόγο- το χύμα και το 'ελα μωρέ τους κακόμοιρους' δεν θα χαλαστούν απο μερικά μαχαιρωμένα πάκια.
-
To ζήτημα είναι ότι δεν μπορεί μια κοινωνία να ανέχεται ομάδες κρούσης ακραίας προέλευσης.
Δεν είναι πολιτοφύλακες, κάτοικοι που άρχισαν τις περιπολίες γιατί είναι απροστάτευτοι κλπ.
Είναι στην πλειοψηφία τους ένα τσούρμο ψυχοπαθών, που γουστάρουν να χρησιμοποιούν βία καλυμμένη με χλαπάτσες ιδεολογίας.
Επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί με τους μαυροφορεμένους συντρόφους κι επειδή όποιος προσπαθήσει να σταθεί μπροστά τους θα 'εξουδετερωθεί', είτε είναι πολιτικοποιημένος δημοκράτης, είτε 'σύντροφος', είτε τυχαίος πολίτης που θα τους πει 'τι βαράτε ρε τον άνθρωπο', είναι καιρός να πέσει φάπα από τη συντεταγμένη εξουσία. Πολλή φάπα όμως και στην παραμικρή παρανομία. Παρελάσεις ας κάνουν στις πλατείες, δεν απαγορεύεται. -
Γι' αυτούς που χαίρονται με τα μαχαιρώματα:
http://el.wikipedia.org/wiki/SturmabteilungΘα έρθει και η σειρά σας.
-
Πογκρόμ της Χρυσής Αυγής και στο Μεσολόγγι με επικεφαλής τον καραγκιοζάκο Μπαρμπαρούση.
Πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=161505&catid=3
Περιμένω, βέβαια, να πάνε να κάνουν τα ίδια και στο Μήτσο τον υδραυλικό που δεν δίνει αποδείξεις, όπως επίσης και στους θρασύδειλους πελάτες του που δεν ζητάνε αποδείξεις.
-
δεν ημουν ρατσιστης αλλα κοιτα ρε μαλακα κατι φατσες γτπμ
ποσο γαμαει ο καραφλος χαρλεας ρεμπελος με το σταυρο; -
Αποθρασύνθηκαν εντελώς! Πρέπει να παταχθούν πάραυτα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν ημουν ρατσιστης αλλα κοιτα ρε μαλακα κατι φατσες γτπμ
ποσο γαμαει ο καραφλος χαρλεας ρεμπελος με το σταυρο;Γιατί, ο καράφλας με την αλογοουρά (στο 2:23) είναι καλύτερος;
-
προς τι η οψιμη εκπληξη και κατινιστικος αναστεναγμος?
χρονια πολλα αλλοι μαυροφορεμενοι εκαιγαν πανεπιστημια, περιουσιες και ζωες.επρεπε να σκιστουν 5 καλσον για να ξυπνησει ο κοσμος του συριζα και του πασοκ που αναφερει ο ερνανι?
δεν ειναι οι χρυσαυγιτες μαλακες ειναι πολιτες της δημοκρατιας της μαλακιας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αποθρασύνθηκαν εντελώς! Πρέπει να παταχθούν πάραυτα!Από τη ΝΔ; Αφού αυτή τους χρηματοδοτούσε.
Δεν θα ασχοληθώ άλλο, γιατί δεν υπάρχει κουράγιο (λόγω UAT ). Όσοι ενδιαφέρονται, ας διαβάσουν το βιβλίο του Χάρη Κουσουμβρή, Γκρεμίζοντας το Μύθο της Χρυσής Αυγής.
-
00:05 - 00:07 , o 'ανοικτόχρωμος' απόγονος του Περικλή και της Ασπασίας αναφέρεται στους παράνομους μικροπωλητές με τον χαρακτηρισμό 'κατάμαυρους-μαύρους'!
Χάθηκε και η ντροπή σ αυτό τον τόπο.
-
Μποοοοορν τούμπιιι γουάααααααα-ιιιλλντ!!
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]