-
Για τούτον εχουμε συστάσεις?
-
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτομαι να προβώ σε αγορά μεταχειρισμένου (ελέω κρίσης).
Βλέπω κάποια αυτοκίνητα αρχικά από αγγελίες στο internet και κάνω μια πρώιμη έρευνα.
Ένα από αυτά μου άρεσε και πήγα να το δω από κοντά. Εμφανισιακά φαίνεται μια χαρά αλλά σίγουρα θα πρέπει κανείς να το ελέγξει πριν κάνει την κίνηση.
Τα χιλιόμετρα που έχει φαίνονται λογικά για μοντέλο του 2010.
Στο δικό μου έριξε μια γρήγορη ματιά και μου είπε ότι το παίρνει 2000€ (Golf Generation 1,4 - 2001 - 172.000χλμ).
Επίσης μου είπε ότι θα χρειαστεί οπωσδήποτε και μια προκαταβολή 1000€ + ακόμη 450€ έξοδα.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα χρήματα για το συγκεκριμένο σκοπό, οπότε τον κάλεσα την επόμενη και του είπα ότι για τον συγκεκριμένο λόγο δεν θα προχωρήσω προς το παρόν στην αγορά και πως αν υπάρχει ακόμη το αυτοκίνητο το συζητάμε πάλι κάποια άλλη στιγμή.
Αμέσως ξέχασε την προκαταβολή και μου είπε να πάω με ότι έχω και θα το δούμε.
Δεν έκανα όμως κάτι και προς το παρόν το πάγωσα το θέμα.Επειδή δεν γνωρίζω τι παίζει με τις μάντρες και τα τοιαύτα, ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα αυτό το topic.
Διαβάζοντας το, έγινα αρκετά επιφυλακτικός μιας και το αυτοκίνητο βρίσκεται στην AutoMarin.
Ρώτησα κι άλλο κόσμο και δυστυχώς δεν πήρα θετικά σχόλια.
Δεν μπορούσα να το φανταστώ μιας και καλή βιτρίνα έχει και οργανωμένο μαγαζί δείχνει.
Επίσης είδα αρκετό κόσμο να πηγαίνει να δει αυτοκίνητα και ο αριθμός των αυτοκινήτων που έχει είναι πολύ μεγάλος οπότε σκέφεται κανείς ότι δεν θα μπορούσε λογικά να είναι όλα μούφα.Ευτυχώς πάντως που ψάχτηκα για να έχω το νου μου και να αποφύγω όσες περισσότερες κακοτοπιές γίνεται.
Το αυτοκίνητο είναι το παρακάτω:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5155176/ -
Αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα αυτοκινητα του συγκεκριμενου εμπορου δεν ειναι ενταξει.
Ζητησε του να δεις την αδεια κυκλοφοριας, γραψε πινακιδα και αριθμο πλαισιου και ψαξε σε αλλη αντιπροσωπεια αν εχει βλαβες η αν ηταν λιζινκ.
Αν εχεις φιλο ασφαλιστη μπορεις να μαθεις αν ειχε ατυχημα. -
Αφου δεν εχεις μετρητα και περιοριζεσαι σε εμπορους, καλυτερα μου φαινονται τα πραγματα οταν δινει γραπτες εγγυησεις. Παντως εδω ακουγονται κακα πραγματα εδω για αυτον που αναφερες και τα παιδια εδω εχουν μεγαλη εμπειρια. Σιγουρα ο ιδιωτης μπορει να ειναι πιο τιμιος.
Για δες εαν εχει βιβλιαρακι εγγυησης και τελευταιο χαρτι κτεο που να γραφει τα χλμ που ειχε την τελευταια φορα που περασε απο κει.
Θες να αλλαξεις για την αλλαγη ή δεν παει άλλο το παλιο; Μηπως να περιμενες να παρεις κατι με μετρητο, αφου μαζεψεις το ρευστο; Θα σου τα φανε οι τοκοι -
Το παλιό δεν πάει άλλο.
Έχω αρχίσει και πληρώνω τρελά πλέον.
Βγάζει τα πάντα.
Αν προσθέσω όλα τα φράγκα που έχω πληρώσει τα τελευταία χρόνια θα είχα πάρει άλλο.
Πριν ένα μήνα ακούμπησα 200αρα για πολλαπλασιαστή και μπουζοκαλώδια.
Πριν τρεις μήνες 200αρα πάλι για αντλία νερού και δοχείο αναθυμιάσεων.
Πριν κανα εξάμηνο τρύπισαν τα σωληνάκια που φέρνουν τη βενζίνη στη μηχανή και με άφησε στη μέση του δρόμου.
Γενικώς έχει αρχίσει και ζητάει πολλά.Πάντως ίσως να περιμένω λίγο μήπως μαζέψω αν μπορέσω κανα φράγκο.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. -
Και ο επομενος που θα το παρει απο την automarin-αν τελικα το αφησεις- θα αναρωτιεται γιατι βγαζει βλαβες αυτοκινητο με 70.000 χλμ...
Στάλθηκε από το AMOI N828 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιθανόν.
Αν κι έτσι όπως πάει, θα τα έχω φτιάξει όλα πριν το δώσω. -
. Καλησπέρα σας. Γνώμη για μάντρα mkmotors Λ.ΘΗΒΩΝ 426 Κ' ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΙΛΙΟΝ -
Για ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟ σε Καλαμάτα καμία γνώμη;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
**Διεγράφη post το οποίο θεωρήθηκε ως δυσφήμιση και επέσυρε και νομικές συνέπειες. [Admin] **
-
Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με τον έμπορο: 4x4 ΗΡΑΚΛΗΣ A.E που εδρεύει στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη?
-
Για τον Auto-Dokos (Ντόκος Δημήτρης) στη Λάρισα έχει κανείς καμία άποψη - εμπειρία;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4680213/
Το συγκεκριμμένο leasing οχημα το έιχαμε 4 χρόνια στο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας και του πιναμε το αίμα. Το παραδωσαμε 11/2013 με περιπου 110000 χλμ........
-
Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση για οποιον ξερει το AUTOHOUSE KATSADRAMIS
Διευθυνση:
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 20-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
πληροφοριες , ειναι ενταξει ?? γιατι ενδιαφερομαι για ενα μεταχειρισμενο που πουλαει και τις εμποριες αυτοκινητων δεν τις εχω σε υποληψη.Οποιος γνωριζει κατι, ας δωσει πληροφοριες. -
Απο Θεσσαλονικη σε μικρο αυτοκινητο (nissan micra π.χ.) υπαρχει καποιος που να μπορειτε να μου συστησετε;
-
Τελικα ουτε και αυτούς τους συνέτισε η κρίση. Ακομα σαπακια πουλάνε ......
-
απο οποιο εμπορο και να το παρεις να το πας σε δικο σου συνεργειο να το ελέγξουν
Θεσαλονικη καλη εντυπωση ο Βεργας
-
καλησπερα...ξερουμε για τον λουμτζη με τα επαγγελματικα στην βαρης τι μερος του λογου ειναι?
-
Να ζητήσω κι εγώ γνώμες (εδώ ή σε πμ) αφενός για αξιόπιστους και ''σωστούς'' εμπόρους nissan-ford(Αττική κατά προτίμηση αλλά και πανελλαδικά)και δευτερευόντως για τον Μπήτρο στο Κερατσίνι.Ο συγκεκριμένος έμπορος έχει 3-4 μεγάλα μαγαζιά στο τέλος της Λαμπράκη,λίγο πριν το Σκλαβενίτη και εδώ και λίγες μέρες φτιάχνει άλλο ένα μεγάλο κατάστημα πιο ψηλά,στη στροφή της Αμφιάλης...μου έχει κάνει εντύπωση διότι έχω πάει 3-4 φορές να ρωτήσω και είναι μονίμως γεμάτος με κόσμο.Έχει αρκετά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν αλλά δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι κακό ή καλό.
Έμποροι μεταχειρισμένων