-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Θεσαλονικη καλη εντυπωση ο Βεργας
Πριν χρόνια είχα συναντήσει εκεί δύο φαντάσματα. Και δεν ήταν μεσάνυχτα ...
-
ο bitros ειναι μεγα εμπορακι , ενας φιλος μου ηδη του επεστρεψε αυτοκινητο... μακρια ακομα και στον ελεγχο λαδωσε και δεν ειπανε τιποτα ....
-
Καλησπέρα Ηλία..Γράφοντας ότι λάδωσε σε έλεγχο,εννοείς τον έλεγχο του φίλου σου στο μηχανικό που πήγε το μεταχειρισμένο πριν το αγοράσει;Επίσης,τι εννοείς ''εμποράκι'';
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
ο bitros ειναι μεγα εμπορακι , ενας φιλος μου ηδη του επεστρεψε αυτοκινητο... μακρια ακομα και στον ελεγχο λαδωσε και δεν ειπανε τιποτα ....Πάντως οι αγγελίες του είναι πουλ μουρ και τα αυτοκίνητα φαίνονται πλυμένα με χλωρίνη...
-
Και δεν είναι μόνο αυτό...εμένα με παραξενεύει ο πολύ μεγάλος στόλος αυτοκινήτων που έχει διότι πέρα από οοολα αυτά τα οχήματα σε όλα του τα μαγαζιά στη Λαμπράκη, υπάρχουν κι άλλα που δε χωράνε εκεί κ τα έχουν σε αποθήκες. Επειδή παρακολουθώ πολύ συχνά τις αγγελίες του car.gr, μόνο με τον Αλιβιζάτο(για τον οποίο έχω ρωτήσει παλιότερα εδώ χωρίς αποτέλεσμα) μπορεί να συγκριθεί σε ποσότητα και είναι παράδοξο που έχουμε πληροφορίες με το σταγονόμετρο και για τους δύο.
-
Με τον Αλιβιζατο είχαμε το εξής περιστατικό. Πριν από τρία χρόνια είχαμε δει μια Mercedes benz c200 compressor w203 σειρά του 2005 στην έκδοση elegance. Aφού συμφωνήσαμε στην τιμή θέλαμε να κάνουμε έλεγχο στο αυτοκίνητο. Τότε δε δέχτηκε τον έλεγχο από το συνεργείο που είχαμε προτείνει εμείς αλλά από κάποιο άλλο της επιλογής του με την αιτιολογία ότι το συνεργείο που προτείναμε είναι πολύ μακριά.
Φυσικά η αγορά δεν έγινε και τελικά αγοράσαμε άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο από αλλού. Για την ιστορία αναφέρω ότι το εν λόγω Mercedes βρίσκεται ακόμα στη μάντρα του Αλιβιζάτου απούλητο. -
Εννοώ οτι λαδώσε σε αντιπροσωπεία για να μην πουν το ιστορικό του αυτοκινήτου ο πελάτης το αγόρασε και μετα απο άπειρα προβλήματα εξαναγκαστηκε σε επαναγορά του.. Δυστυχώς ο φίλος δεν είχε διάθεση για μυνησεις και ιστορίες
Εμπορακι χαϊδευτικά ...
Τι να γράψω λαμογι@? -
Άσε,τώρα το έγραψες
Ο Αλιβιζάτος φέρνει πολύ πράγμα απ'έξω αλλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι τα περισσότερα μεταχειρισμένα του έχουν λίγα έως πολύ λίγα(για τη χρονολογία τους)χιλιόμετρα και χωρίς να έχω στοιχεία,θεωρώ απίθανο να μη γυρίζει κοντέρ...αν όχι σε όλα,στα περισσότερα.Δε ξέρω αν είναι ορθή η λογική μου αλλά θεωρώ πως οι Γερμανοί,Ιταλοί,Γάλλοι ή δεν ξέρω ποιοι άλλοι Ευρωπαίοι,δεν έχουν λόγο να διώχνουν τέτοια αμάξια τεφαρίκια στέλνοντάς τα στην Ελλαδίτσα και να μην τα χρησιμοποιούν στις εγχώριες αγορές τους.Εκτός κι αν υπάρχουν έξω τόσο τεράστιες αγορές μεταχειρισμένου με άπειρα ποιοτικά αυτοκίνητα,πράγμα που μου ακούγεται τουλάχιστον τραβηγμένο... -
Παίδες έχει αναλυθεί πολλάκις το συγκεκριμένο θέμα.....
Εν τάχει, έστω τεφαρίκι ντιζελακι μοντέλο τετραετίας στον οιοδηποτε 'Αλιβιζατο- Παυλατο- Γαύρο Μαρινάτο κλπ' με50 Κχλμ, στην τιμη σούπερ ευκαιρίας Α ευρω
Αφαιρούμε 4000 -5000 ευρώ για εκτελωνισμους, μεταφορικα, κέρδος εμπορου κλπ και βλεπουμε με τα υπολοιπα που μενουν σε τι κατασταση ιδιου τυπου αυτοκινητο θα παιρναμε στην Γερμανια- Ολλανδια- Βελγιο κλπ , απο οπου τα φερνουν οι μαντραδες τελος παντων...
Αν και λιγο μπακαλιστικος τροπος δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα. -
Ο Αλεβιζατος δεν δινει ΚΑΝΕΝΑ αυτοκινητο του με βιβλιο service. Σε προσφατη επισκεψη μου, του ζητησα να δω ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο του με μονη προυποθεση το βιβλιο. Η απαντηση του υπαλληλου ηταν οτι δεν υπαρχει κανενα και οτι 40 χρονια πουλανε ποιοτητα, τι να το κανω το βιβλιο. Εγω τον ευχαριστησα και εφυγα. Φαινεται ομως πως υπαρχουν εκατονταδες συμπολιτες μας που 'αγοραζουν ποιοτητα'...
-
Στο car.gr εμφανίζεται ένας μεγάλος αριθμός εμπόρων στα ΧΑΝΙΑ Κρήτης με πολύ πλούσια γκάμα αυτοκινήτων και εξαιρετικές τιμές σε πολλές περιπτώσεις. Υπάρχει κάποιο σχόλιο ή εμπειρία?
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Στο car.gr εμφανίζεται ένας μεγάλος αριθμός εμπόρων στα ΧΑΝΙΑ Κρήτης με πολύ πλούσια γκάμα αυτοκινήτων και εξαιρετικές τιμές σε πολλές περιπτώσεις. Υπάρχει κάποιο σχόλιο ή εμπειρία?Επειδή είμαι από Χανιά μπορώ να σου πω για super cars χωρίς προσωπική επαφή αλλά από εντυπώσεις φίλων και γνωστών τα καλύτερα. Εχει όμως γενικά 'μικρά' αυτοκίνητα.
Για τον Μαυριδάκη επίσης θετικά σχόλια. Πρόσφατα πήρε Α3 1.8Τ του '09 συγγενικό μου πρόσωπο εξαιρετικό για μεταχειρισμένο. Εννοείται το πήγε σε δικό του φανοπειό και αυτά που του είπε (κάτι βαψιματάκια κτλπ) του τα είχε πει ήδη και σε μηχανικό με ειδικό μηχάνημα που βλέπει τα πάντα από τον εγκέφαλο (όλων των vag group) και του είπε οτι το αμάξι δεν ήταν σκισμένο αλλά σε πολύ καλή κατάσταση.
Γενικά έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε αυτοκίνητα και σε τιμές, όπως και σε χιλιόμετρα. Εχει πχ Α4 από 60-160.000. Από όσο ξέρω πουστιές δεν κάνει.Εγώ θα ανέβω Αθήνα για να δω μήπως βρω καμιά ευκαιρία σε Volvo/Audi/Giulietta. Από ότι διαβάζω εδώ κάποιοι που κάνουν μπαμ στο car.gr όπως Αλιβιζατος, Automarin και Bitros είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενοι. Βλέπω όμως και έχουν πάμπολα αμάξια και κόσμο από ότι λέτε και αναρωτιέμαι είναι τόσο λαμόγια ή επειδή πουλάνε πολύ αναμενόμενα υπάρχουν και περισσότεροι δυσαρεστημένοι πελάτες;
Από εδώ έχω 'αλιεύσει' σαν καλούς μαντράδες τους Besiko, Collection cars, Χαιρετάκη. Κάποια άλλη πρόταση για αξιόπιστο και τίμιο μαντρά; (όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό :Ρ)
-
http://bmwhania-milonakis.car.gr/cars/
Αυτόνα σύντεκνε τον εξέρεις??? -
καλη αισθηση μου εδωσε εμπορος στο αγρινιο που φερνει γαλλικα με βιβλιαρακι και σχετικα αρκετα χλμ στο κοντερ (90-120) που εμενα μου λεει πως μαλλον δεν ειναι γυρισμενα. τα δινει με σερβις και αλλαγμενους ιμαντες , ηταν να παρω αλλα τελικα πηγα σε καινουριο.
μου φανηκε γενικα επαγγελματιας και οχι θα σου πω εγω φιλαρακι γιατι ξερω κλπ... -
Παιδιά, για τον Χατζηπαύλου τι γνώμη έχετε;
http://www.hatzipavlou.gr/
Είναι κοντά στο Σχηματάρι νομίζω. -
Για τον Δαμιγο στο Μενιδι ξερουμε τιποτα?
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
http://bmwhania-milonakis.car.gr/cars/
Αυτόνα σύντεκνε τον εξέρεις???Εχει την επίσημη αντιπροσωπεία της BMW στα Χανιά. Προσωπικά δεν τον ξέρω, αλλά γενικότερα έχει τη φήμη του ακριβού όχι του λαμογιού. Αν ακούσω κάτι θα σε ενημερώσω
-
Και έχει ακούσει τίποτα κανείς για το Trusty Cars στις Αχαρνες;
-
Γνωριζει κανενας την DIMICO CARS - ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω γιατί η αλήθεια ειναι γνώριζα ότι οι μάντραδες κάνουν λαμ.... αλλα οχι σχεδόν όλοι. Αυτό βγαίνει σαν συμπέρασμα. Λοιπόν και εγώ ψάχνω μεταχειρισμενο και έχω βρει ένα στον αλιβιζατο αλλα αυρον στα Γλυκα νερά οχι στην πεντελης. Έχουν κάποια σχέση αλλα Όχι επαγγελματικη. Το αμάξι δεν είχε book service αλλά σε μια μέρα πήρε τηλ τον Σφακιανάκη και του έστειλε εκτυπωμένο σε 2 σελίδες το ιστορικό. Επίσης το αμάξι είναι απουλητο σίγουρα 7 μήνες. Τι ξέρετε για αυτόν? Να τον εμπιστευτω? Επαναλαμβανω οχι τον αλιβιζατο πεντελη αλλα Γλυκα νερά.το αμαξι ειναι του 09 με 86κ χλμ. Λογικο ακουγεται. Επισης για ενα μικρό υπολοιπομενο ποσο που θα μπει για δάνειο μου ζητάει για να κάνει την αίτηση προκαταβολή. Ειναι λογικό?
Επισης για τον αρμυρας cars α
Αργυρουπολή γνώμες?. Παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Έμποροι μεταχειρισμένων