-
Δεν υπάρχει λόγος να πουληθεί. Κάθε χρόνο κάνει τα service του και πάει μια χαρά. Ειδικά στην πόλη είναι κορυφή.
-
Hyundai Coupe S145..12/2002 και κάπου 78.000 χλμ! Κινηση αραιά και που κι αυτή πολύ νορμαλ, αφού υπαρχουν κι αλλα αυτοκίνητα. Με όλα του τα service και σε υπεραριστη κατασταση. Δεν έχω σκοπο να το δώσω, αλλά αν το έδινα θα μου το έπαιρναν για ενα κομματι ψωμί και θα με κοιτούσαν και με μισο μάτι για γυρισμένα χιλιομετρα. Γι αυτο θα το κρατήσω για όσο παει...και με αυτό το ρυθμο λογικά θα παει πολύ!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί να τη δώσεις την κουπεδιά;
-
Πολλοί του περίγυρου με πρηζουν επειδή στα 6 χρόνια που το εχω , του χω κανει 15.000χλμ (δηλαδη μονο βολτα κάνα σ/κ ή καλοκαιρινές διακοπές). Λένε οτι τζάμπα του πληρώνω τέλη/ασφάλειες/service (λόγω χρονικών περιθωρίων)/κι έχω και το τεκμήριο του. Αλλά 1. Μου αρέσει πολύ αυτό το αμάξι, γι αυτό το πήρα αλλωστε, 2. Χρηματικα δεν αξίζει να το δώσω, δεν θα πάρω τίποτα σε σχέση με την κατασταση που είναι με αλλα συνομηλικα του. 3. Θα το κρατήσω μέχρι να λιώσει απο τις βροχές και τα πλυσιματα, οτι και να λένε
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι τέτοια μου έλεγαν και μένα οι κοντινοί μου άνθρωποι, τα 'φιλαράκια' και κάτι θηλυκά και δύο φορές πούλησα τις κουπεδιές μου και μετά το μετάνιωσα...
Και πλέον κάθομαι και χαζεύω τα κουπέ στο car.gr ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κάτι τέτοια μου έλεγαν και μένα οι κοντινοί μου άνθρωποι, τα 'φιλαράκια' και κάτι θηλυκά και δύο φορές πούλησα τις κουπεδιές μου και μετά το μετάνιωσα...Και πλέον κάθομαι και χαζεύω τα κουπέ στο car.gr ...
Δώσε μου το 207 (δε κάνω λάθος, ε;) να το έχω ως 2ο THP, και σου αγοράζω εγώ όποιο coupe από το car.gr τραβάει η όρεξη σου (εκτός από ένα που το δίνει 12Κ, γιατί προφανώς έχει μείνει στο 2007 ο πωλητής). Και το 1ο σέρβις δώρο από μένα!
-
Πλέον είμαι σε φάση είτε να αποχωριστώ εντελώς το 4τροχο ή να πάρω κάποιο μίνι τύπου Cuore ή Panda ή Alto για να πηγαίνω σούπερ μάρκετ όταν βρέχει...
Οπότε το 207 το κρατάω μόνο και μόνο επειδή είναι αχρησιμοποίητο και επειδή δεν θέλω να το σκοτώσω...
-
It was worth a try!
Αν διαλύσω το δικό μου πάντως, ξέρω ποια πόρτα να χτυπήσω.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Πιστεύω πως έχω το ρεκόρ... 8 χρόνια, 39.000 χλμ !
Κι όμως, Seat Arosa 2/98 με 48000 χλμ!!!!
Πρώην της μητέρας μου και τώρα περιστασιακά το κινεί η αδερφή μου.Γατάκια!!! Corolla E12 mod 2006 13000 km!!
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Πολλοί του περίγυρου με πρηζουν επειδή στα 6 χρόνια που το εχω , του χω κανει 15.000χλμ (δηλαδη μονο βολτα κάνα σ/κ ή καλοκαιρινές διακοπές). Λένε οτι τζάμπα του πληρώνω τέλη/ασφάλειες/service (λόγω χρονικών περιθωρίων)/κι έχω και το τεκμήριο του. Αλλά 1. Μου αρέσει πολύ αυτό το αμάξι, γι αυτό το πήρα αλλωστε, 2. Χρηματικα δεν αξίζει να το δώσω, δεν θα πάρω τίποτα σε σχέση με την κατασταση που είναι με αλλα συνομηλικα του. 3. Θα το κρατήσω μέχρι να λιώσει απο τις βροχές και τα πλυσιματα, οτι και να λένεΣτάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε παρόμοια φάση (είχα δύο αυτοκίνητα το ένα 1.8 και το άλλο 1000αράκι που δεν το κινούσα πολύ) και ένας από την παρέα με έτρωγε για το μικρό τι το κρατώ. Μέχρι που με έσκασε και του είπα πως αφού δεν το πληρώνει εκείνος τι σκάει να το δώσω; Μου έκοψε την καλημέρα
-
μια ερωτηση ψαχνω σε μαντρες για πολυμορφικο του στυλ c4 grand picasso,renault grand scenic σε πετρελαιο.
οσοι εχουν βιβλιο service απλα εχουν δυο σφραγιδες απο συνεργειο του εξωτερικου.πουθενα στο βιβλιαρακι δεν υπαρχει πχ η αφραγιδα που εχουν εδω αν εχει αγοραστει πχ απο ιδιωτη οπου αναφερει το ονομα του,ημερα αδειας,πλαισιο κτλ
η ερωτηση ειναι οτι αν ενα αμαξι ειναι leasing ή νοικιαρικο ( rent car ) παιζει να μην εχει στην πρωτη σελιδα τα στοιχεια ή απλα οι εδω εξυπνοι μαντραδες πηραν ενα αμαξι με 25000Km και μετα αγορασαν ενα βιβλιαρακι και εβαλαν δυο σφραγιδες επανω?
-
Μάλλον το δευτερο ισχύει..
Γενικά όταν δεν υπάρχει πλήρες αρχείο συντήρησης, μην είσαι απόλυτα σίγουρος για τπτ. -
Μάντρα + μεταχειρισμένο εξωτερικου + πετρέλαιο = πολλές πιθανότητες για άπειρα χιλιόμετρα. Θα σου έλεγα πάρε ένα μπούσουλα γενναίο πχ 30.000 / έτος και υπολόγισε τα πραγματικά χιλιόμετρα. Τα πραγματικά καλά αυτοκίνητα είτε εδώ είτε στην Γερμανία τσάμπα δεν τα δίνουνε. Να στο πω αλλιώς. Στην τιμή που θα στο δώσει ο μαντράς πχ 10.000 αφαίρεσε τα έξοδα και ένα λογικό κέρδος του (πχ 3000€;;;;) και δες σε κάποιο site της χώρας τι αγοράζεις με αυτά τα λεφτά να πάρεις μια ιδέα. Αν αγοράζεις ένα παρόμοιο με 300.000 km και το 'ελληνικό' έχει 120.000 νομίζω δεν θέλει και μυαλό να καταλάβεις ποιο είναι το σωστό νούμερο.
-
Ο χρήστης gastone13 έγραψε:
Πιστεύω πως έχω το ρεκόρ... 8 χρόνια, 39.000 χλμ !
Κι όμως, Seat Arosa 2/98 με 48000 χλμ!!!!
Πρώην της μητέρας μου και τώρα περιστασιακά το κινεί η αδερφή μου.Γατάκια!!! Corolla E12 mod 2006 13000 km!!
Εχω και εγω ενα καλο..Nissan micra 1.4 αγορασμενο καινουριο Ιουνιο του 2009 εχει σημερα 8000χμ
-
Kαλησπέρα παιδιά! Να περάσω κατευθείαν σε 3 ερωτήσεις!
- Για μεταχειρισμένα Κοντορούσης αν ξέρουμε κάτι
- Για μεταχειρισμένα cars for all (ψυχικό)
- Ποιά η γνώμη σας για μεταχειρισμένο Golf του 2010 και μετά. Ρωτάω γιατί μου έχουν πει οτι ο TSI φτύνει πολύ λάδι!
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης estelios έγραψε:
Kαλησπέρα παιδιά! Να περάσω κατευθείαν σε 3 ερωτήσεις!- Για μεταχειρισμένα Κοντορούσης αν ξέρουμε κάτι
- Για μεταχειρισμένα cars for all (ψυχικό)
- Ποιά η γνώμη σας για μεταχειρισμένο Golf του 2010 και μετά. Ρωτάω γιατί μου έχουν πει οτι ο TSI φτύνει πολύ λάδι!
Ευχαριστώ!
Φτύνει;
-
Μήπως και τα δυο αυτοκίνητα που κοιτάς είναι leasing / ενοικιαζόμενα;;; λέω εγώ τώρα...
-
'φτύνει'' = με λίγα λόγια είναι αναξιόπιστος κινητήρας ο TSI, έτσι υποστηρίζουν πολλοί.
Παίζει πολύ να είναι από leasing τα συγκεκριμένα , γι αυτό ρωτάω για τις μάντρες αυτές , μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω!
-
το υποστηρίζουν πολλοί είναι μια γενικολογία. μην την ενστερνίζεσαι έτσι απλά σαν άποψη.
-
δεν την εστερνίζομαι, απλά ρωτάω γιατί ρωτώντας πας στην πόλη! Κοιτάω για μεταχειρισμένο γι αυτό το ψάχνω και γιατί το forum μου έχει δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα!
Έμποροι μεταχειρισμένων