-
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. 'Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.' Γιατί δεν κάνουν τη δουλειά τους οι τελωνιακοί πριν το εκτελωνισμό;
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. 'Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.' Γιατί δεν κάνουν τη δουλειά τους οι τελωνιακοί πριν το εκτελωνισμό;
-
Αυτό για το 'ταμείο' δεν ισχύει στο Ελλ. Δημόσιο. Οποιαδήποτε στιγμή ανακαλύψουν ότι χρωστάς, τα ζητάνε! Γνωστό στην Ελλάδα χρόνια.
-
Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα, θα αρκεστώ στο να πω ότι κάποιοι δεν έκαναν σωστά την δουλεία τους και όταν ανακαλύφθηκε αυτό κλήθηκαν να πληρώσουν και οι ιδιοκτήτες.
-
-
Το κρατος μεσω των αρχων του εχει νομιζω δικαιωμα επιβαρυνσης δασμου και φορων με αναδρομικη ισχυ μεσα σε μια 3ετια απο την πραξη εισαγωγης.
Τωρα, αν οι δικαστικες αρχες κρινουν πως υπηρξε ζημεια του δημοσιου περα και απο τα τρια ετη, δεν γνωριζω και δεν εχω την καταρτιση να πω το τι γινεται.
-
Καλησπέρα φίλοι και φίλες,
ποια η γνώμη για την παρακάτω αγγελία ως αυτοκίνητο και πωλητή ;
https://www.stock-center.gr/car/audi-q3-tfsi-150hp-aspro-2014
Σας ευχαριστώ πολύ,
Νίκος
-
Είναι η εταιρία του Βασιλάκη που προωθεί τα πρώην λήζινγκ και πρώην μεταχειρισμένα της Χέρτζ. Είχα πάει κι εγώ όταν έψαχνα για τουτού, τα καλά τους φεύγουν γρήγορα. Άνοιξε το ντουλαπάκι του οδηγού και δες αν θα βρεις μέσα τα χαρτιά του λήζινγκ (με το όνομα αυτού που το είχε) ώστε να πάρεις μια ιδέα για τον προηγούμενο κάτοχο. Αλλά το συγκεκριμένο, μάλλον για εταιρικό λήζινγκ στελέχους το κόβω, δεν μου πάει ούτε για πωλητή ούτε για νοικιάρικο.
Αν είναι μικρό και έχει πινακίδες Ηρακλείου είναι σίγουρα νοικιάρικο!
-
Ευχαριστώ πολύ !!
Καμία άλλη γνώμη παιδιά ?
-
Εχω υπαρξει πελατης,και εχω μεινει ευχαριστημενος.
-
Εννοείται ρε σύ....δεν έχει αλλάξει κάτι! Μόνο εαν το δείς από 'μέσα' καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ο βασικός λόγος που έφερε την Μίτο μόνος μου, γιατί ό,τι έβλεπα εδώ ήταν ή παναάκριβο (Ελληνικό με γνήσια χιλιόμετρα) ή με τουλάχιστον 2πλα χιλιόεμτρα από όσα έγραφε!
-
Aπο σκουριες πως πας?
-
Aπο σκουριες πως πας?
Εαν ρωτάς εμένα, αν και off topic (υπάρχει σχετικό θέμα για την Μίτο), μια χαρά δεν έχω καθόλου. Το αυτοκίνητο προφανώς και ελέγχτηκε (2 φορές) πριν το αγοράσω και στο αμάξωμα και μηχανικά. Εαν είναι προσεγμένα τα του εξωτερικού δεν έχουν σκουριές (στο Βέλγιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα).
-
Εννοείται ρε σύ....δεν έχει αλλάξει κάτι! Μόνο εαν το δείς από 'μέσα' καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ο βασικός λόγος που έφερε την Μίτο μόνος μου, γιατί ό,τι έβλεπα εδώ ήταν ή παναάκριβο (Ελληνικό με γνήσια χιλιόμετρα) ή με τουλάχιστον 2πλα χιλιόεμτρα από όσα έγραφε!
Και εγώ στα τρία diesel εισαγωγής που έχω αγοράσει μόνο το πρώτο που έφερα μόνος μου είχε σωστά χλμ.
Τα άλλα δύο αγοράστηκαν από μάντρα λόγω έλλειψης χρόνου με γνώση ότι θα έχουν τα διπλά χιλιόμετρα από ότι λένε...σε καλές τιμές αγοράς... σχετικά καλά αυτοκίνητα βγήκαν και αυτά βέβαια...
Από σκουριά όλα ήταν εντάξει έχω φέρει από Γερμανία Γαλλία και Ιταλία...κανένα πρόβλημα αλλά μέχρι 4 ετών όχημα όχι πιο παλιά.
-
Προσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητα για 81.000 χιλιόμετρα κ αποδείχτηκε ευτυχώς μετά από 1 μήνα πως έχει 190.000 χιλιόμετρα. Εκτός αυτού, ο έμπορος μας έδωσε πλαστό ΚΤΕΟ. Κ όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπει σε μια περιπέτεια αφού έχουμε στείλει εξώδικο κ τώρα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της μήνυσης για απάτη. Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας...
-
Δυστυχώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο και επίσης δυστυχώς, δύσκολα να βρείς το δίκιο σου (έχουν πολλά παραθυράκια οι έμποροι). Αρκετοί έμποροι έχουν φάει πολλές μηνύσεις και συνεχίζουν ακάθεκτοι, γιατί υπάρχει κενό στην Ελληνική νομοθεσία και δεν μπορεί η Ελλ. δικαιοσύνη να τους κλείσει και να τους πάρει την άδεια λειτουργίας.
Ελπίζω να σταθείς τυχερός και τουλάχιστον να πάρεις τα χρήματά σου πίσω, πριν πάς στα δικαστήρια. Εαν φτάσεις διακαστικά, το όλο 'κλειδί' είναι να αποδείξεις ότι ο έμπορος γνώριζε τα πραγματικά χιλιόμετρα, γιατί 99% θα ισχυριστεί ότι έτσι το αγόρασε και δεν είχε ιδέα ότι είναι γυρισμένα.
-
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση... Σίγουρα δεν είναι καλύτερη λύση η δικαστική οδός όμως είναι τόσο θρασυς που κάθε εξήγηση περιττεύει... Ταξιδέψαμε από Αθηνα για επαρχία, όπου κ ζούμε με πλαστά χαρτιά... Δε μπορεί να πει πως το αγόρασε έτσι αφού το ΚΤΕΟ μας έδωσε τα στοιχεία τα πραγματικά... Μπορώ εδώ στο forum να δώσω το όνομα του ώστε κανείς άλλος να μη βρεθεί σαυτη τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι τώρα εγώ...; Σας ευχαριστώ όλους
-
Περιεγραψε τον. Πες τα αρχικα γραμματα , που βρισκεται κτλ.
-
Αν δεν πλήρωσες όλο το ποσό κανονικά, δηλαδή με κατάθεση και λήψη απόδειξης από τον έμπορο για το πλήρες ποσό, δεν θα καταφέρεις ποτέ να πάρεις πίσω τα μαύρα που έδωσες. Ελπίζω να μην το έκανες.
-
Έχω απόδειξη με όλο το ποσό που έδωσα... Απλα συνήθως αυτοί που το κάνουν συστηματικά έχουν πολλές μηνύσεις κ δε φοβούνται τίποτα... Μαζεύουν τις ποινες, αποσο ξέρω, κ αυτές συμψηφιζουνται ώστε να πάει φυλακή αλλά με αναστολή
-
Όπως σου είπαν και παραπάνω πες γενικά πόλη και τα αρχικά του και δια της άτοπης απαγωγής κάτι θα καταλάβουμε ...τουλάχιστον κάποιοι να γλυτώσουν.
-
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση... Σίγουρα δεν είναι καλύτερη λύση η δικαστική οδός όμως είναι τόσο θρασυς που κάθε εξήγηση περιττεύει... Ταξιδέψαμε από Αθηνα για επαρχία, όπου κ ζούμε με πλαστά χαρτιά... Δε μπορεί να πει πως το αγόρασε έτσι αφού το ΚΤΕΟ μας έδωσε τα στοιχεία τα πραγματικά... Μπορώ εδώ στο forum να δώσω το όνομα του ώστε κανείς άλλος να μη βρεθεί σαυτη τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι τώρα εγώ...; Σας ευχαριστώ όλους
Θα σου πρότεινα να μην δημοσιεύσεις όνομα γιατί μπορεί να κατηγορηθείς για συκοφαντική δυσφήμιση.Αγρίνιο είσαι;Αν θες στείλε μου πμ να ξέρω να φυλάγομαι.
-
Εσυ να φυλαχτεις, οι υπολοιποι οχι. Ωραια αποψη
Έμποροι μεταχειρισμένων