-
Πως τα φέρνει η τύχη καμμιά φορά....μίλησα με συνάδελφο πριν λίγο που πήρε ένα Juke από εκεί.
Δεν γνωρίζει πολλά σχετικά και το προχώρησε χωρίς να το πολυψάξει.Είπα αριθμό πλαισίου στον 'Γερμανό' και τελικά είναι 210χιλ. αλλά δόθηκε για 65χιλ.
Αυτός βέβαια ψιλοτρελάθηκε και θέλει να τους τρέξει, για άλλο λόγο βέβαια.
Δουλεύει στο νομικό τμήμα και θα ξεκινήσει διαδικασίες για παραπλανητική διαφήμιαη σχετικά με τα service κτλπ.
Πως δηλαδή στο λένε μεν εκεί αλλά εσύ πας αρχικά έχοντας μάθει απλά για τα δωρεάν service 5 ετών.Δεν νομίζω να βγάλει κάτι, αλλά θα έχει κάτι να ασχοληθεί.
-
Δωρεάν σέρβις από μάντρα που πουλάει κάθε λογής αυτοκίνητο;
Θα τηρεί φαντάζομαι τις οδηγίες του κάθε κατασκευαστή και για το κάθε μοντέλο.
Και σίγουρα δεν θα βάζει λάδι από το βαρέλι... -
Σίγουρα! Εγγυημένα με γραπτή εγγύηση...σε ριζόχαρτο ή λαδόκολλα [emoji13]
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Σίγουρα! Εγγυημένα με γραπτή εγγύηση...σε ριζόχαρτο ή λαδόκολλα [emoji13]στο υπόγειο που κατέβηκα για να παραλάβω ένα αμάξι το στοκ ήταν φίλτρα και αναλώσιμα του εμπορίου (mann mahle κτλ)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τα έχουμε πει άπειρες φορές για την Auto Marin, μην τα ξαναλέμε...γνωστή η 'ποιότητα'.
-
Εγώ για να είμαι ειλικρινής τα έχω πάρει στο κρανίο με αυτόν τον Κώστα, τον υπεύθηνο του συνεργείου στην Λ.Αλεξάνδρας.
Όσες φορές μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο ο τύπος ήταν για πολλές σφαλιάρες. Του έλεγα ότι είμαι πελάτης του καταστήματος Βούλας (πωλητής Σωτήρης, άλλος φοβερός και αυτός) και δεν το πίστευε. Του έλεγα ότι έχω εντολή να πάω στο συνεργείο για να μου περάσουν συναγερμό και μου έλεγε ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι κανείς δεν τον έχει ενημερώσει.
Του έλεγα ότι από την Βούλα μου είπαν να μιλήσω μαζί του και αυτός επέμενε ότι εντολές δεν δέχεται από πελάτες.
Έπαιρνα τηλέφωνο στην Βούλα (τον γνωστό Σωτήρη) και εκεί μου έλεγαν να ξαναπάρω τηλέφωνο και όλα τα έχουν διευθετήσει.
Μπούρδες εντελώς.Τελικά μετά από μία βδομάδα τηλεφωνικής ταλαιπωρίας ο Κώστας μου είπε το εξής:
'Ναι μας πήρε ο Σωτήρης τηλέφωνο και θα βάλουμε τον συναγερμό. Ελάτε να αφήσετε το αυτοκίνητο για μερικές μέρες και κάποια στιγμή θα βρούμε χρόνο να περάσουμε το συναγερμό. Θα σας καλέσουμε όταν θα είναι έτοιμο'.Από τότε τα έχω πάρει πολύ άσχημα με δαύτους και ειδικά με το συνεργείο τους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ για να είμαι ειλικρινής τα έχω πάρει στο κρανίο με αυτόν τον Κώστα, τον υπεύθηνο του συνεργείου στην Λ.Αλεξάνδρας.
Όσες φορές μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο ο τύπος ήταν για πολλές σφαλιάρες. Του έλεγα ότι είμαι πελάτης του καταστήματος Βούλας (πωλητής Σωτήρης, άλλος φοβερός και αυτός) και δεν το πίστευε. Του έλεγα ότι έχω εντολή να πάω στο συνεργείο για να μου περάσουν συναγερμό και μου έλεγε ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι κανείς δεν τον έχει ενημερώσει.
Του έλεγα ότι από την Βούλα μου είπαν να μιλήσω μαζί του και αυτός επέμενε ότι εντολές δεν δέχεται από πελάτες.
Έπαιρνα τηλέφωνο στην Βούλα (τον γνωστό Σωτήρη) και εκεί μου έλεγαν να ξαναπάρω τηλέφωνο και όλα τα έχουν διευθετήσει.
Μπούρδες εντελώς.Τελικά μετά από μία βδομάδα τηλεφωνικής ταλαιπωρίας ο Κώστας μου είπε το εξής:
'Ναι μας πήρε ο Σωτήρης τηλέφωνο και θα βάλουμε τον συναγερμό. Ελάτε να αφήσετε το αυτοκίνητο για μερικές μέρες και κάποια στιγμή θα βρούμε χρόνο να περάσουμε το συναγερμό. Θα σας καλέσουμε όταν θα είναι έτοιμο'.Από τότε τα έχω πάρει πολύ άσχημα με δαύτους και ειδικά με το συνεργείο τους.
η συνήθης τομπολα... από τον έναν στον άλλον για να τη σκαπουλάρουν
-
Και εννοείται ότι την σκαπούλαραν και εγώ έμεινα με ένα χαρτί παραγγελίας που επάνω έγραφε:
'Δώρα συναγερμός, πατάκια, βιολογικός καθαρισμός'.
Και τίποτα από αυτά δεν έγιναν.Και το ακόμη ποιο παρανοϊκό είναι ότι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να παραλάβω το αυτοκίνητο και ότι έχει μπει ο συναγερμός. Και σηκώθηκα από Μαρούσι να πάω στη Βούλα για να πάρω το έτοιμο αυτοκίνητο. Και εκεί έγινε το κορυφαίο. Ο πωλητής προσπαθούσε να με πείσει ότι το αυτοκίνητο έχει συναγερμό επειδή είχε κεντρικό κλείδωμα και αναβόσβηναν τα φλας. Μετά έψαχναν για πατάκια και δεν έβρισκαν, μετά θυμήθηκαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε καθαρισθεί εσωτερικά αφού το είχαν πάει και για κάποια βαψιματάκια.
Το κερασάκι στην τούρτα; Χάθηκε η κεραία του Panda και βούτηξαν μία κεραία από ένα Punto και μου την έδωσαν. Φυσικά δεν βίδωνε στην βάση του Panda αλλά κεραία πήρα...Ήταν φανερό ότι ήθελαν γρήγορα-γρήγορα να με ξεφορτωθούν.
-
Άλλο το γρήγορα γρήγορα, που το δέχεσαι αρκεί να γίνει η δουλεια και αν θες δεν ξαναπατάς...και άλλο αυτό που περιγράφεις.
Αυτό θέλει πολιορκητικό κριό στην είσοδο και μετά σφαλιάρες και όποιον πάρει ο χάρος.
-
Μωρέ ευτυχώς που δεν είχε προβλήματα το Παντάκι. Ποιο πολύ αυτό με έκαιγε εκείνη τη στιγμή. Τίμιο αυτοκινητάκι. Πολύ καλό.
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Καταλήξαμε στο Renault Clio Sports Tourer (Estate) 1.5 dci 90HP, eco start and stop, μηδενικά τέλη.
Πήρε το ίδιο πρόσφατα κοντινός μου συγγενής από μάντρα που πουλάει μόνο ντίζελ σε καλή τιμή. Την μάντρα την αναφέρατε πιο πάνω (Mo vi ment o) και του βγήκε καλό. Το αυτοκίνητο το κάνεις τέστ κανονικά.
Έχει άλλο ένα η ίδια μάντρα αλλά είναι μαύρο και δεν το θέλω με τίποτα σε μαύρο, παρότι μου κάνει ειδική τιμή.Από αυτοκίνητα ξέρω, αλλά δεν ξέρω από φανοποιία καθόλου, ξεκίνησα την έρευνα βρήκα και τρεις ιδιώτες που όλοι το είχαν πάρει από τη Γαλλία από συγγενή τους, κανένας από μάντρα . Μοντέλα του 2013-2014 και επίσης όλοι το πουλάνε ενώ το έχουν στην κατοχή τους λιγότερο από ένα χρόνο. Αυτό με έχει προβληματίσει λίγο.
Να μην σας ζαλίσω άλλο έχω βρει μία 'φρεσκαδούρα' που είναι στο καράβι και έρχεται από Γαλλία, είναι κορυφαίο σε εξοπλισμό και είναι του 2016 euro6 μηδενικά τέλη. Μου είπε ότι έχει πλήρες αρχείο σέρβις, μπορώ να το οδηγήσω και να το πάω και για έλεγχο.
Είναι αυτό και παρακαλώ κοιτάξτε να μην μου χαλάσετε το όνειρο, αν και το προτιμώ σε λευκό λόγω ζέστης από τον ήλιο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/21445964/
(Έχω ξεφύγει από τον προυπολογισμό μου που ήταν στα 8.000) -
Καλησπέρα. 'Εχει κάποιος γνώμη/εμπειρία με auto siokolis στην Αμφιθέας, και με Autopolis?
-
διάβασα σε αλλο site ( γράφει καθαρά το ονομα τού μαγαζιού κ ειναι στο γέρακα αττικής ...)
οτι ιδιώτης αγόρασε alfa romeo 147 τού 2005 ( δεν γράφει με πόσα χρήματα η χιλιόμετρα - πάντως γραφει οτι ΔΕΝ εκανε
ελεγχο με μάστορα δικό του - το πλήρωσε το πήρε κ εφυγε ....) κ πηγαίνοντας για ζάκυνθο ( εκεί μένει μόνιμα )
κ μετά απο 5 ωρες αφού εγινε η μεταβίβαση κλπ , εμεινε στήν εθνική απο μοτέρ (γράφει ακριβώς οτι κάρφωσε το μοτέρ ...) το πήγε με οδική στην πάτρα σε μάστορα ,
( μάλλον εκεί κοντά εμεινε το αμάξι ) κ τού ειπε κόστος επισκευής 1000 ευρώ ...
ο εμπορος ΔΕΝ τον αποζημιώνει στην αξία που το πλήρωσε ,αλλά τού ειπε φέρτο εχουμε κ συνεργείο να στο φτιάξουμε εμείς ...ο αγοραστής φοβάται να το πάει εκεί μήπως δεν το επισκευάσουν καλά ...
οπότε καλά ξεμπερδέματα τώρα .... -
Είχε εγγύηση το όχημα;
-
14 χρόνια εγγύηση;
-
λοιπόν η συνέχεια ....
ΔΕΝ αναλαμβάνει καμία υποχρέωση ο εμπορος ,ΟΥΤΕ να το επισκευάσει αυτός στο συνεργείο του δωρεάν - ΟΥΤΕ να τσοντάρει για την επισκευή του σε αλλο συνεργείο ...
τα λάδια τα ελεγξαν - υγρά κλπ ,οταν το παρέλαβαν (ετσι λένε ...),οπότε μάλλον ιμάντας χρονισμού θα ειναι λογικά ...
δεν προσυπογράφω κάτι ουτε κατηγορώ κάποιον ....απλά αν αγοράσετε αμάξι μεταχ/νο απο την autoworks .......ελέγξε το προσεκτικά ....
πάντως στην ιστοσελίδα τους ΔΕΝ γράφει ΠΟΥΘΕΝΑ για εγγύηση μετ/νου ...
οπως κάποιες αλλες εμπορίες αυτοκινήτων ...
το πρόβλημα τελικά ....στρόφαλο μπιέλα (λάδι ειχε οπότε η το εχανε full απο κάπου η ειχε πρόβλημα η αντλία λαδιού κλπ...) -
Δεν ξέρω τι παίζει με εγγυήσεις και αν προβλέπεται κάποια γενική διάταξη. Θα έπρεπε πάντως να υπάρχει και κάτι τέτοιοι να κλείνουν επι τόπου και δια παντώς.
-
Νομιζω οτι δεν υπαρχει υποχρεωση για εγγυηση στα μεταχειρισμενα,οτι πει ο μαντρας και μονο γραπτα.
Αν το λεει σε διαφημιση επισης μετραει σε ενδεχομενο δικαστηριο.Οι μαντραδες μαζευουν αυτοκινητα τα οποια οταν αγοραστουν δουλευουν κανονικα,μετα μενουν στην μαντρα ακινητα και ασυντηρητα οποτε ειναι λαχειο η φαση αν δεν παρεις καμια εγγυηση.
Βεβαια στο 99% των περιπτωσεων η αγορα μεταχειρισμενου παραμενει συμφερουσα οικονομικα ακομα και μετα απο σοβαρη βλαβη
-
κανένας συνήθης έλεγχος δεν θα μας πει τι γίνεται στο εσωτερικό του κινητήρα ,ειδικά για τον ιμάντα χρονισμού μόνο αν δείτε τιμολόγιο να πιστέψετε οτι αλλάχθηκε και να ξέρετε δεν μετράνε μόνο τα χλμ μετράνε και τα χρόνια , πιστεύω οτι αυτό έπαθε και ο φίλος με την Αλφα , ξεράθηκε ο ιμάντας απο την πολυκαιρία και την ακινησία στην μάντρα και στο πρώτο ταξίδι που ανέβηκαν οι ρυθμοί και η ταχύτητα κόπηκε
-
Εγώ είχα βάλει σετ skf όλα μεταλλικά συν τον ιμάντα φυσικά σε golf4 και στα 80000κοπηκε και κάρφωσα βαλβίδες! Υποτίθεται τον πήρα για καλύτερο από τις πλαστικουρες της vw αλλά ποτε δεν ξέρεις από που θα σου έρθει....
Έμποροι μεταχειρισμένων