-
Ο χρήστης nodasgr έγραψε:
...
3) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/23242302/ - CRS MOTORS (Αγια Παρασκευη)Εισαγόμενα χρέπια, κυρίως από Βόρεια Ευρώπη. Τρία αυτοκίνητα πήγα να δω στις δύο εμπορίες που έχουν και φρίκαρα με τα χρέπια που φέρνουν.
-
Την βοήθεια σας παρακαλώ,
Είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο huyndai i20 από έναν έμπορο στο Χαλάνδρι, και σήμερα που έκανα μια διαδικτυακή έρευνα διαβάζω για έναν στο Χαλάνδρι που γύριζε χιλιόμετρα κλπ. Ξέρετε ποιος είναι?
Και επίσης ο έμπορος που μιλάω, ενώ έχει καταχωρήσεις στο car, δεν έχει δικό του site κλπ. Ηλιάδης στο Χαλάνδρι λέγετε. Τον γνωρίζει κάποιος? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
3) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/23242302/ - CRS MOTORS (Αγια Παρασκευη)Εισαγόμενα χρέπια, κυρίως από Βόρεια Ευρώπη. Τρία αυτοκίνητα πήγα να δω στις δύο εμπορίες που έχουν και φρίκαρα με τα χρέπια που φέρνουν.
εγω από αυτά που βλέπω στα καράβια που έρχομαι από Ιταλία .....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εν τω μεταξύ άκουσα άλλη μια παπατζα. Πλέον λένε προτιμούν να φέρνουν από Ιταλία γιατί τα αυτά της γερμανικής αγοράς δεν έχουν τόσο καλή βαφή επειδή στη Γερμανία δεν έχουν ήλιο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εν τω μεταξύ άκουσα άλλη μια παπατζα. Πλέον λένε προτιμούν να φέρνουν από Ιταλία γιατί τα αυτά της γερμανικής αγοράς δεν έχουν τόσο καλή βαφή επειδή στη Γερμανία δεν έχουν ήλιο.Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το ότι τα παίρνουν 500€ φατουρο τα μικρα και τα κλουβάκια ....? Εμενα το δικό μου Γερμανίας είναι και μαύρο και από το 2008 είναι μια χαρά
-
προχθεσινη φωτο , και βάλτε και ποσα ακόμα στο μέσα γκαράζ...
-
Ο χρήστης costasda έγραψε:
...
Ιταλία παίζει πολύ στην Ελλάδα. Ειδικά στα μίνι αυτοκίνητα. Έρχονται και γρήγορα από Ιταλία.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εν τω μεταξύ άκουσα άλλη μια παπατζα. Πλέον λένε προτιμούν να φέρνουν από Ιταλία γιατί τα αυτά της γερμανικής αγοράς δεν έχουν τόσο καλή βαφή επειδή στη Γερμανία δεν έχουν ήλιο.Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το καλό με τα Γερμανικά/Αυστριακά είναι ότι τα καταλαβαίνεις γρήγορα και εύκολα
Τα Ιταλικά είναι περίεργη περίπτωση. Για αυτό μάλλον έχουν ξεκινήσει και φέρνουν πολλά Ιταλικά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Ιταλία παίζει πολύ στην Ελλάδα. Ειδικά στα μίνι αυτοκίνητα. Έρχονται και γρήγορα από Ιταλία.
καθολου γρήγορα!!! Πέμπτη πρωί μπήκα - Σάββατο ξημέρωμα βγήκα....
-
Πως και τα καταλαβαίνεις ευκολότερα,σου κάνουν ναζιστικό χαιρετισμό ?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πως και τα καταλαβαίνεις ευκολότερα,σου κάνουν ναζιστικό χαιρετισμό ?απλα τα ιταλικά είναι επιεικώς λιωμένα!!
-
Καμιά συμβουλή σε όσα έγραψα?
Αυτή είναι η αγγελία -
Ο χρήστης frenchman έγραψε:
Καμιά συμβουλή σε όσα έγραψα?
Αυτή είναι η αγγελίαεφ όσον ισχύει εγγύηση μέχρι το 2020 τι το σκέφτεσαι?
-
Δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για τον συγκεκριμένο έμπορο, και με οσα διαβάζω γενικά ήθελα μια γνώμη πριν προχωρήσω σε έλεγχο κ αγορα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πως και τα καταλαβαίνεις ευκολότερα,σου κάνουν ναζιστικό χαιρετισμό ?Όχι ρε συ.
Δεν θα βρεις αγγλικές λέξεις.
Τα αυτοκόλλητα στο χώρο της μηχανής, στην τάπα βενζίνης, η πινακίδα πλαισίου είναι στα Γερμανικά. Και φυσικά και σε άλλα σημεία υπάρχει η Γερμανική γλώσσα.Εγώ π.χ. κατέβασα ένα σκιάδιο ενός KIA Picanto και είχε τις πληροφορίες ασφαλείας για το κάθισμα του συνοδηγού στα Γερμανικά.
-
Οποτε για CRS λετε οχι ; Ελεγα να τα τσεκαρω τα αυτοκινητα με Spotmechanic μιας που δεν ειμαι απο Αθηνα .
Ωστοσο εχω και μια ακομη αγγελια (παλι εισαγωγης) στα μερη μου αλλα με υπερβολικα τσιμπημενη τιμη :
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/22925600/ . Υπαρχει πριπτωση εμπορος να πεσει 700 και 800 ευρω; -
Επανέρχομαι στο θέμα μου με νέα, κατά την τελευταία επίσκεψή μου:
- Δεν δέχτηκε να πάμε το αμάξι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, αλλά μόνο να πάει κάποιος μηχανικός σε αυτόν
- Δεν δέχτηκε να μου δείξει το προτιμολόγιο αγοράς
- Είπε ότι δεν έχει να μου δείξει ΚΤΕΟ γτ το αμάξι είναι καινούργιο (είναι 5 ετών +)
Και το κυριότερο όταν του έκανα αυτές τις 3-4 ερωτήσεις έγινε επιθετικός και μου είπε 'να πας να πάρεις από αλλού αμάξι'
Οπότε άκυρο στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί βρωμάει από χιλιόμετρα
-
Ποιος είναι αυτός;
-
-
Άλλος ένα απατεώνας!
Έμποροι μεταχειρισμένων