-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Προσωπικές αρνητικές εντυπώσεις από τις:- CRS Motors Παλλήνη **και **Αγία Παρασκευή.
- KARAGRIGORIS AUTO MOTO στον Καρέα.
- Patsoureas Cars στον Γέρακα.
Καλύτερα να μην αναλύσω αυτά που διαπίστωσα.
σε έναν από τους τρεις είχα βρει χαρτοταινια μέσα στο θολο και προσπαθούσε να μου πει ότι ήταν άβαφο....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μιλάμε για τον γνωστό Πατσουρέα που 'δεν ίσιωσε ποτέ';
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μιλάμε για τον γνωστό Πατσουρέα που 'δεν ίσιωσε ποτέ';δε νομίζω! Αυτός έχει οίκους ευγηρίας
-
Αυτός 'που δεν ίσιωνε' δεν είναι αλλά νομίζω είναι αδερφός του. Όχι 100% σίγουρο πάντως.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Αυτός 'που δεν ίσιωνε' δεν είναι αλλά νομίζω είναι αδερφός του. Όχι 100% σίγουρο πάντως.παντως ακόμα να ισιώσει ....
-
Εγώ από την συγκεκριμένη εμπορία έφυγα με μία απορία.
Θέλουν να πουλήσουν κάποιο αυτοκίνητο; Δεν νομίζω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ από την συγκεκριμένη εμπορία έφυγα με μία απορία.
Θέλουν να πουλήσουν κάποιο αυτοκίνητο; Δεν νομίζω.Δυστυχώς υπάρχουν παρα πολλοί υποψήφιοι πελάτες με μιδαμινες τεχνικές γνώσεις που αγοράζουν αυτοκίνητο σαν να αγοράζουν ρούχα.
Όποτε ναι θα επιβιώνουν οι εξυπνουληδες..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Δίκιο έχεις. Αλλά στην συγκεκριμένη εμπορία μάλλον δεν θέλουν να πουλήσουν αυτοκίνητο.
Εκτός αν μπορεί να πουληθεί αυτοκίνητο, χωρίς να βγει από εκεί που το έχουν στριμωγμένο πάνω σε μία μπάρα και μόνο με περιφερειακό οπτικό έλεγχο. Ούτε καν να ανοιχθούν οι πόρτες. -
Καλησπέρα,
Έχει ακούσει κάνεις κάτι για τη μάντρα Avenue cars στην Πυλαία Θεσσαλονίκης;;
-
Πριν καιρό ο ιδιοκτήτης μου είχε πει κατι κουφό στο τηλ οταν τον ρώτησα αν δέχεται test drive και να πάμε για έλεγχο ενα αυτοκίνητο που με ενδιέφερε : 'θα το αγοράσεις όμως μη το βγάζω εξω τζάμπα ''
Πάρτον τηλ να δούμε τι θα σου πεί... -
Και το σωστό αυτό είναι, υπό τον όρο ότι ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο αυτοκίνητο. Αν είναι δυνατόν να έρχεται ο κάθε και καλά υποψήφιος αγοραστής να κάνει βόλτα το αυτοκίνητο ΣΟΥ, να σε τρέχει σε μηχανικό ΤΟΥ και μετά να σου λέει ότι θα το σκεφτεί...
-
Στο δικό μου επειδή ήταν από αντιπροσωπία επαρχίας έπαιξε εξαρχής ο όρος μου 'φέρτο να το δει ο μηχανικός μου και αν είναι οκ κλείσαμε' όταν μου είπε ότι αν είναι να το φέρει τόσα χλμ θέλει να ξέρει ότι θα το πάρω. Μέτρησε βέβαια ότι το έφερνε σε εξουσιοδοτημενο και όχι στο συνεργείο του μαστρογιωργη και ότι εγώ δεν του είπα ίσως και βλέπουμε ή ότι απλά θέλω να το δω...
-
Είμαι της αντίθετης άποψης , όταν βάζει πρώτα το 'θα το αγοράσεις … ' όταν άλλοι σου λένε 'πάρτο και πήγαινε το όπου θέλεις ' και δεν βάζουν όρους θα προτιμήσω τους δεύτερους αρα ποιος χάνει , εγω πάντως όχι !
Οι πρώτοι βασίζονται στο χαζοφιλότιμο όπως το λέω , υπάρχουν πολλοί εκεί εξω που αν τους μιλήσεις λίγο φιλικά , τους κεράσεις κανα καφέ και υπάρχει στο μαγαζί και καμμιά τσαχπινογαργαλιάρα να τον σερβίρει τους εχεις πουλήσει οτι θέλεις , στο τέλος μετα το μπλα μπλα συνήθως δεν πάνε ουτε για έλεγχο το παίρνουν στα τυφλά!...και είναι πολλοί γιατί να ασχοληθεί ο 'ξύπνιος' μαντράς με αυτόν που την ψάχνει την δουλειά;
-
Παντως παιδιά με τη δουλειά που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό οι μεγάλοι ομιλοι(βελμαρ κλπ)στο θέμα μεταχειρισμένα , δε νομίζω ότι είναι πρώτη επιλογή ο κλασικός έμπορος με το μπλα μπλα και τις δέκα αλλαγές έδρας σε ένα χρόνο....
-
Ερώτηση επείγον
Ψάχνω σε δύο περιοχές: Γέρακας/Παλλήνη και **Περιστέρι **σημεία στα οποία θα μπορέσω να δω δύο αυτοκίνητα ιδιωτών με την ησυχία μου σε περίπτωση βροχής!
Κάπου με στέγαστρο ή σε πάρκινγκ υπόγειο που να είναι ανοιχτό Σαββατοκύριακο.Ο καιρός θα είναι χάλια και βλέπω να κάνω έλεγχο μέσα στις λάσπες...
-
Kακο αυτό. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να το δεις πλυμμένο αν σε ενδιαφέρει να εντοπίσεις μικροσημάδια. Με βρεγμένους δρόμους εκτός του ότι θα γίνει μ@@νι μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να στο φέρει 2 φορές μ@@νι οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να διακρίνεις την κατάσταση του χρώματος, αν είναι ξαναβαμένο (όχι απαραίτητα κακό) ή έχει χτυπηματάκια.
-
Τα αυτοκίνητα θα ελεγχθούν εξονυχιστικά από δικό μου συνεργείο/φανοποιείο, οπότε αυτοί θα εγκρίνουν ή όχι τα αυτοκίνητα.
Εγώ τα βασικά θέλω να δω και κυρίως το εσωτερικό των αυτοκινήτων.
Απλά δεν θέλω ο έλεγχος να γίνει στο πόδι λόγω βροχής.Η βροχή έχει και ένα θετικό. Την διαπίστωση της στεγανότητας του εσωτερικού...
-
Για το σαλονι βρες καποιο μαγαζι που καθαριζει με τετοιο μηχανηματακι.
Καθαριζει τελειως μεχρι και η σχαρα των καθισματων στο πατωμα. Τα καθισματα τα κανει ολοκαινουργια.
Το κανει οχι σαν αλλα τελειως καινουργιο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ερώτηση επείγονΨάχνω σε δύο περιοχές: Γέρακας/Παλλήνη και **Περιστέρι **σημεία στα οποία θα μπορέσω να δω δύο αυτοκίνητα ιδιωτών με την ησυχία μου σε περίπτωση βροχής!
Κάπου με στέγαστρο ή σε πάρκινγκ υπόγειο που να είναι ανοιχτό Σαββατοκύριακο.Ο καιρός θα είναι χάλια και βλέπω να κάνω έλεγχο μέσα στις λάσπες...
Ο Σκλαβενιτης στον Γέρακα επί της λεωφ. Μαραθώνος σαν Καρφουρ είχε μεγάλο υπόγειο πάρκινγκ. Λογικά υπάρχει ακόμα.
-
Την Κυριακή φίλε είναι κλειστά.
Ωστόσο για το Γέρακα την βρήκα την λύση. Αν βρέχει θα τον πάω σε self service labiko στον Γέρακα που έχει σκέπαστρο. Και το πολύ-πολύ βάζω και 1 euro στο μηχάνημα να ρίξω νερό στο αυτοκίνητο για να δω κατάσταση χρωματος και στεγανότητα...
Το σίγουρο είναι ότι αν βρέχει το πλυντήριο θα είναι άδειο!...
Έμποροι μεταχειρισμένων