-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
έστω, ότι θέλω να αγοράσω από ιδιώτη, μτχ όχημα, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει παραδώσει τις πινακίδες & που δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ. Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται; τι πρέπει να προσέξω στα γραφειοκρατικά;Θα πρέπει ο ιδιώτης να:
- Πάρει πίσω τις πινακίδες (αφού πληρώσει τα τέλη)
- Περάσει ΚΤΕΟ
- Λάβει βεβαίωση οφειλών για τα τέλη από την Δ.Ο.Υ ότι δεν χρωστάει τα τέλη παρελθόντων ετών.
-
Σ, ευχαριστώ, το ίδιο σκεπτόμουν κι εγώ
-
Μετά από μερικές πρόσφατες βόλτες σε μάντρες διαπίστωσα τo εξής: ενώ ισχυρίζονται ότι τα αυτοκίνητα τα έχουν ελέγξει και είναι καλά, κανείς δεν διαθέτει μια έκθεση συνεργείου που να πιστοποιεί γραπτώς εκ των προτέρων την κατάσταση του αυτοκινήτου. Η απάντηση αν πιέσεις λίγο με ερωτήσεις είναι 'θα το πάμε ξανά μαζί και ό,τι χρειαστεί θα το φτιάξουμε'. Το κόλπο είναι προφανώς ότι στοχεύουν να σε βάλουν πρώτα στο ψήσιμο και στη διαδικασία αγοράς, να πάει σε 'δικό τους' συνεργείο για να περάσει πιο επιεικώς τον έλεγχο και μετά να κάνουν επισκευές μόνο αν είναι αναγκασμένοι σε κάτι χοντρό (και αν).
Άρα έμπορος με 'καλές συστάσεις' για εμένα είναι αυτός που συνοδεύει τα αυτοκίνητα προς πώληση με γραπτή έκθεση ελέγχου συνεργείου εκ των προτέρων. Όλα τα άλλα... Υπάρχει άραγε κανένας;
-
Μπορείς να εμπιστευτείς συνεργεία που συνεργάζονται με μαντράδες;
Ή μαντράδες που έχουν δικά τους συνεργεία;Εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι ούτε αυτές τις συνεργασίες, ούτε τα τεχνικά χαρτιά που θα έδιναν αυτά τα συνεργεία.
Στην χειρότερη ποιο πολύ εμπιστεύομαι το δικό μου έλεγχο... και το συνεργείο που θα πάω το αυτοκίνητο μετά την αγορά για φουλ έλεγχο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπορείς να εμπιστευτείς συνεργεία που συνεργάζονται με μαντράδες;
Ή μαντράδες που έχουν δικά τους συνεργεία;Εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι ούτε αυτές τις συνεργασίες, ούτε τα τεχνικά χαρτιά που θα έδιναν αυτά τα συνεργεία.
Στην χειρότερη ποιο πολύ εμπιστεύομαι το δικό μου έλεγχο... και το συνεργείο που θα πάω το αυτοκίνητο μετά την αγορά για φουλ έλεγχο.Παράλειψη: εννοούσα έκθεση από κάποιο σοβαρό συνεργείο (εξουσιοδοτημένο) και φυσικά δυνατότητα επανελέγχου από δικό μου (όσο 'δικό μου' μπορεί να είναι). Μιλάω για μεταχειρισμένα μεν, ακριβά δε αυτοκίνητα, 5-7ετίας. Ζητάει ο άλλος 20.000 για μεταχειρισμένο και δεν έχει κάνει τον κόπο να το πάει σε ένα σοβαρό συνεργείο, να δώσει 50 ευρώ και να έχει ένα χαρτί στα χέρια του; Γιατί να μπω στη διασικασία αγοράς με προκαταβολή πριν το ελέγξω;
και το συνεργείο που θα πάω το αυτοκίνητο μετά την αγορά για φουλ έλεγχο.
Μετά την αγορά δεν θα είναι πολύ αργά;
-
Καταρχήν αν ρωτούσες εμένα, εγώ δεν θα αγόραζα 'ακριβό' μεταχειρισμένο.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα ήθελες.Δηλαδή θέλεις να πουλάει μία μάντρα π.χ. Stock Center αυτοκίνητα που να δίνει έκθεση 'τεχνικής εγγύησης' , 'ατρακάριστου' και ελεγμένου από εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
Αυτό το κάνουν σχεδόν όλες οι μάντρες, αλλά μπορεί εύκολα κάποιος να αμφισβητήσει αυτά τα χαρτιά όταν π.χ. τα συνεργεία είναι του ίδιου ομίλου ή συνεργάτες ή συνεργεία της πλάκας.
Εδώ δίνουν χαρτιά ΚΤΕΟ χωρίς καν να τα πάνε στα ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητα, οπότε τι να λέμε τώρα...
Η καλύτερη λύση είναι ο έλεγχος σε (ολοκληρωμένο) συνεργείο επιλογής του πελάτη (είτε πριν, είτε μετά την αγορά).
Και όμως υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν με ένα τυπικό επιτόπιο έλεγχο στην μάντρα. Πάρα πολλοί.
Όπως και εγώ... Τον έλεγχο σε δύο συνεργεία τον έκανα μετά την αγορά... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καταρχήν αν ρωτούσες εμένα, εγώ δεν θα αγόραζα 'ακριβό' μεταχειρισμένο.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα ήθελες.Δηλαδή θέλεις να πουλάει μία μάντρα π.χ. Stock Center αυτοκίνητα που να δίνει έκθεση 'τεχνικής εγγύησης' , 'ατρακάριστου' και ελεγμένου από εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
Αυτό το κάνουν σχεδόν όλες οι μάντρες, αλλά μπορεί εύκολα κάποιος να αμφισβητήσει αυτά τα χαρτιά όταν π.χ. τα συνεργεία είναι του ίδιου ομίλου ή συνεργάτες ή συνεργεία της πλάκας.
Εδώ δίνουν χαρτιά ΚΤΕΟ χωρίς καν να τα πάνε στα ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητα, οπότε τι να λέμε τώρα...
Η καλύτερη λύση είναι ο έλεγχος σε (ολοκληρωμένο) συνεργείο επιλογής του πελάτη (είτε πριν, είτε μετά την αγορά).
Και όμως υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν με ένα τυπικό επιτόπιο έλεγχο στην μάντρα. Πάρα πολλοί.
Όπως και εγώ...Όταν πάει κάποιος σε οποιοδήποτε σοβαρό συνεργείο δεν θα πάρει έκθεση τεχνικού ελέγχου που θα λέει ποια σημεία ελέγχθηκαν και σε τι κατάσταση βρέθηκαν, με την σφραγίδα του συνεργείου; Ε λοιπόν, αυτό θέλω, προκαταβολικά! Και θα το ξαναελέγξω και θα διασταυρώσω. Μιλάω για πρόσφατη ολοκληρωμένη έκθεση και όχι 'εγγυήσεις' με ψιλά γράμματα που εξαιρείται το ένα, το άλλo κτλ, ούτε για παλιά services. Και να μου δώσει εγγύηση ατρακάριστου τι να την κάνω, σημαίνει απλά ότι το αυτοκίνητο δεν έχει εμπλακεί σε σοβαρό ατύχημα με καταστροφή του πλαισίου. Μπορεί να είναι χρέπι και με άψογο πλαίσιο και να θέλει πολλά χιλιάρικα ευρώ αθροιστικά για να έρθει στα ίσια του.
Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό κάνουν όλες οι μάντρες όπως λες. Ευχαρίστως να μου υποδειχθεί κάποια που το κάνει να πάω κατευθείαν (γι'αυτό και πόσταρα εδώ). Εγώ ζήτησα να δω τα χαρτιά των ελέγχων και με παρέπεμψαν σε έλεγχο μετά από προκαταβολή με τη διαβεβαίωση ότι θα διορθωθεί όποιο πρόβλημα προκύψει! Πολύ large οι τύποι, όχι τόσο βέβαια όσο να τα διορθώσουν από πριν!
Επιτόπιο έλεγχο εγώ δεν έχω την εμπειρία να κάνω σε βάθος και ούτως ή άλλως θα τον άφηνα σε επαγγελματίες με τη σφραγίδα τους για να πάρουν και τη νομική ευθύνη (πάντα γραπτώς). -
Υπάρχει λύση για έλεγχο μεταχειρισμένου η γνωστή πια Spotmechanic αλλά και νέοι 'ανταγωνιστές'
-
Ο χρήστης black_sun έγραψε:
Όταν πάει κάποιος σε οποιοδήποτε σοβαρό συνεργείο δεν θα πάρει έκθεση τεχνικού ελέγχου που θα λέει ποια σημεία ελέγχθηκαν και σε τι κατάσταση βρέθηκαν, με την σφραγίδα του συνεργείου; Ε λοιπόν, αυτό θέλω, προκαταβολικά!Σε περισσότερα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που έχω πάει τα τελευταία 15 χρόνια κανείς δεν μου έδινε 'έκθεση τεχνικού ελέγχου'. Όλοι απλά σφραγίζουν το βιβλίο συντήρησης και γράφουν τα χιλιόμετρα και την ημερομηνία του επόμενου service.
Σε ένα μεγάλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήγα για έλεγχο και για προληπτικό service του μεταχειρισμένου που αγόρασα μου έδωσαν 'έκθεση τεχνικού ελέγχου' σε όμορφο φάκελο, αλλά στη πορεία διαπιστώθηκε ότι ο έλεγχος έγινε στο πόδι (αν έγινε) και μου έκαναν και ζημιές.
Αν έχεις συνεργείο που εμπιστεύεσαι τότε αυτή είναι η καλύτερη λύση.
-
Ελάχιστα συνεργεία (όταν μιλάμε για έλεγχο αγοράς αυτοκινήτου) δίνουν γραπτή αναφορά και μάλιστα με υπογραφές! Εμένα πάντως ποτέ δεν μου έχει τύχει (μόνο έχω δει από φίλο ότι είχε μια τέτοια σε ένα συνεργείο της Toyota) και σε 4-5 μεταχειρισμένα που έλεγξα σε συνεργεία (εξουσιοδοτημένα) τους τελευταίους 4 μήνες, μου είπαν πολλά πράγματα προφορικά (και μου έδειξαν) αλλά δεν πήρα τίποτα γραπτώς.
-
Μετά από μερικές πρόσφατες βόλτες σε μάντρες διαπίστωσα τo εξής: ενώ ισχυρίζονται ότι τα αυτοκίνητα τα έχουν ελέγξει και είναι καλά, κανείς δεν διαθέτει μια έκθεση συνεργείου που να πιστοποιεί γραπτώς εκ των προτέρων την κατάσταση του αυτοκινήτου. Η απάντηση αν πιέσεις λίγο με ερωτήσεις είναι 'θα το πάμε ξανά μαζί και ό,τι χρειαστεί θα το φτιάξουμε'. Το κόλπο είναι προφανώς ότι στοχεύουν να σε βάλουν πρώτα στο ψήσιμο και στη διαδικασία αγοράς, να πάει σε 'δικό τους' συνεργείο για να περάσει πιο επιεικώς τον έλεγχο και μετά να κάνουν επισκευές μόνο αν είναι αναγκασμένοι σε κάτι χοντρό (και αν).Άρα έμπορος με 'καλές συστάσεις' για εμένα είναι αυτός που συνοδεύει τα αυτοκίνητα προς πώληση με γραπτή έκθεση ελέγχου συνεργείου εκ των προτέρων. Όλα τα άλλα... Υπάρχει άραγε κανένας;
Προβλημα 1ο: 'εγω ο σοβαρο συνεργειο ταδε' πιστοποιω οτι σημερα το αυτοκινητο ειναι οκ/εχει τα ταδε θεματα. Για ποσες μερες ισχυει αυτο? Αν 3 μηνες μετα, που το αυτοκινητο ειναι στη μαντρα και κανει διαφορα test drive απο τους ενδιαφερομενους αγοραστες, δημιουργηθει ενα προβλημα στο ταδε μηχανικο μερος (πχ πεφτει ενας σε μια λακουβα και σκαει ενα αμορτισερ, το οποιο αρχιζει κ χανει), τοτε 'εγω ο σοβαρο συνεργειο που πιστοποιησα ταδε' μπλεκω σε προβληματα.
Προβλημα 2ο: 'εγω ο σοβαρο συνεργειο ταδε' πιστοποιω οτι σημερα το αυτοκινητο ειναι οκ/εχει τα ταδε θεματα'. Αγοραζεις εσυ το αυτοκινητο, και μεθαυριο βαζεις μια 3η αντι για 5η και καρφωνεις βαλβιδες.
Εσυ μεθαυριο: 'Κυριε δικαστα αγορασα αυτοκινητο που ειχε πιστοποιηθει απο το ΤΑΔΕ Α.Ε. σοβαρο συνεργειο, και μετα απο δυο μερες στα χερια μου εσπασε μοτερ', και τρεχα γυρευε ο ΤΑΔΕ Α.Ε.
Και αλλα 1002 που μπορω να σκεφτω.
-
Σιγά μην διναν και γραπτά ότι το αμάξι δεν έχει πρόβλημα....και να τρέχουν μετά αν σκάσει κάτι
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μετά από μερικές πρόσφατες βόλτες σε μάντρες διαπίστωσα τo εξής: ενώ ισχυρίζονται ότι τα αυτοκίνητα τα έχουν ελέγξει και είναι καλά, κανείς δεν διαθέτει μια έκθεση συνεργείου που να πιστοποιεί γραπτώς εκ των προτέρων την κατάσταση του αυτοκινήτου. Η απάντηση αν πιέσεις λίγο με ερωτήσεις είναι 'θα το πάμε ξανά μαζί και ό,τι χρειαστεί θα το φτιάξουμε'. Το κόλπο είναι προφανώς ότι στοχεύουν να σε βάλουν πρώτα στο ψήσιμο και στη διαδικασία αγοράς, να πάει σε 'δικό τους' συνεργείο για να περάσει πιο επιεικώς τον έλεγχο και μετά να κάνουν επισκευές μόνο αν είναι αναγκασμένοι σε κάτι χοντρό (και αν).
Άρα έμπορος με 'καλές συστάσεις' για εμένα είναι αυτός που συνοδεύει τα αυτοκίνητα προς πώληση με γραπτή έκθεση ελέγχου συνεργείου εκ των προτέρων. Όλα τα άλλα... Υπάρχει άραγε κανένας;
Προβλημα 1ο: 'εγω ο σοβαρο συνεργειο ταδε' πιστοποιω οτι σημερα το αυτοκινητο ειναι οκ/εχει τα ταδε θεματα. Για ποσες μερες ισχυει αυτο? Αν 3 μηνες μετα, που το αυτοκινητο ειναι στη μαντρα και κανει διαφορα test drive απο τους ενδιαφερομενους αγοραστες, δημιουργηθει ενα προβλημα στο ταδε μηχανικο μερος (πχ πεφτει ενας σε μια λακουβα και σκαει ενα αμορτισερ, το οποιο αρχιζει κ χανει), τοτε 'εγω ο σοβαρο συνεργειο που πιστοποιησα ταδε' μπλεκω σε προβληματα.
Προβλημα 2ο: 'εγω ο σοβαρο συνεργειο ταδε' πιστοποιω οτι σημερα το αυτοκινητο ειναι οκ/εχει τα ταδε θεματα'. Αγοραζεις εσυ το αυτοκινητο, και μεθαυριο βαζεις μια 3η αντι για 5η και καρφωνεις βαλβιδες.
Εσυ μεθαυριο: 'Κυριε δικαστα αγορασα αυτοκινητο που ειχε πιστοποιηθει απο το ΤΑΔΕ Α.Ε. σοβαρο συνεργειο, και μετα απο δυο μερες στα χερια μου εσπασε μοτερ', και τρεχα γυρευε ο ΤΑΔΕ Α.Ε.
Και αλλα 1002 που μπορω να σκεφτω.
Σωστές σκέψεις αν σκέφτεσαι ως μάντρα/συνεργείο! Σαν καταναλωτής πρέπει να σκέφτεσαι πώς θα ξεσκεπάσεις την απάτη πριν βάλεις μέσα την οικογένεια και τον εαυτό σου και πώς θα ελέγχεται η ασυδοσία. Τα προβλήματα που περιγράφεις είναι από την πλευρά του μαντρά, πώς θα βγάλει κέρδος ρίχνοντας οποιαδήποτε ευθύνη στον αγοραστή και πώς θα γλυτώσει από επισκευές αν τσιμπήσει κάποιος που δεν θα το πολυψάξει.
Μια πραγματογνωμοσύνη μπορεί να δείξει ότι κάποιο σύστημα ήταν σάπιο πολύ καιρό πριν από το ατύχημα (ή αντίστροφα έφαγε γερή στούκα πριν το ατύχημα σε καμιά λακούβα ή τοιχείο κτλ) και να αποδοθούν ευθύνες. Αν σκάσει η ανάρτηση από μια λακούβα ή διαλυθεί το σύμπαν από μια λάθος αλλαγή ταχύτητας, μάλλον είναι η περίπτωση σάπιου.
Συμφωνώ ότι έτσι δουλεύει η πιάτσα αλλά δεν είναι απαραίτητα το πιο λογικό. Ήττα του καταναλωτή είναι. Πρέπει να πάω να το παίξω μόνος μου CSI, να κάνω τον ειδικό και στο τέλος να υπογράψω ένα χαρτί αγοραπωλησίας όπου αποδέχομαι 'την άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου', με προφορικές διαβεβαιώσεις (ή αόριστες σφραγίδες βιβλίου service)!
Το spotmechanic φαίνεται πολύ καλή περίπτωση και είναι ακριβώς αυτό που θα πρέπει να είχε από μόνος του κάθε έντιμος μαντράς! Δεν μπορεί να σου λένε 'τα αμάξια είναι εγγυημένα, καθαρά και έχουν περάσει έλεγχο' και μόλις τους λες δείξε μου τα χαρτιά να σου λένε 'θα το πάμε στο συνεργείο μαζί μήπως έχει ξεφύγει κάτι'. Τι άλλο πειστήριο κοροιδίας δηλαδή;
-
Εγώ πάντως ούτε την Spotmechanic εμπιστεύομαι. Όταν μου είπαν ότι αυτοί 'μιλάνε' με τον έμπορο πριν πάνε να δούνε το αυτοκίνητο στη μάντρα αυτό δεν μου άρεσε καθόλου.
Ενώ ήθελα να κανονίσω εγώ την επίσκεψη και απλά να τους πω να έρθουν στη μάντρα μία μέρα και ώρα, χωρίς να τους πω για ποιο αυτοκίνητο πρόκειται, δεν το δέχτηκαν. Ήθελαν να έχουν 'μπίρι-μπίρι' με τη μάντρα χωρίς να έχω γνώση για το τι θα πουν μεταξύ τους π.χ. για να τα βρουν 'κάτω από το τραπέζι'.
Και τώρα βλέπω ότι η Spotmechanic πουλά και αυτοκίνητα ιδιωτών αλλά και μαντράδων. Κάτι σαν μεσίτης και πελατών αλλά και πωλητών με το αζημίωτο φυσικά.
Προσωπικά αμφισβητώ την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει για την περίπτωση αγοραστή.
Για την περίπτωση πωλητή τα πράγματα είναι διαφορετικά. -
Υπάρχει εμπειρία απο κάποιο φίλο του forum οσο αναφορά τον έμπορο μτχ Μουστάκα (τέρμα Αχαρνών) ;;
-
Προβλημα 1ο:
Προβλημα 2ο:
Σωστές σκέψεις αν σκέφτεσαι ως μάντρα/συνεργείο! Σαν καταναλωτής πρέπει να σκέφτεσαι πώς θα ξεσκεπάσεις την απάτη πριν βάλεις μέσα την οικογένεια και τον εαυτό σου και πώς θα ελέγχεται η ασυδοσία. Τα προβλήματα που περιγράφεις είναι από την πλευρά του μαντρά, πώς θα βγάλει κέρδος ρίχνοντας οποιαδήποτε ευθύνη στον αγοραστή και πώς θα γλυτώσει από επισκευές αν τσιμπήσει κάποιος που δεν θα το πολυψάξει.
Οχι, δεν καταλαβες κ δεν σκεφτομαι ως μαντρας που το πουλαει, αλλα ως ο τριτος που καλουμαι να πιστοποιησω κατι ως ανεξαρτητος, οπου αυτη η πραγματογνωμοσυνη μου μπορει να με βαλει σε μπελαδες.
Δηλαδη ερχεται ενας απολυτως τιμιος μαντρας και μου ζηταει εμενα του τριτου ατομου να βγαλω απολυτως ειλικρινεις πραγματογνωμοσυνες, ως ανεξαρτητως μηχανικος. Ωραια. Απαξ και τις βγαλω, αυτοματα ανοιγομαι σε πιθανα μπλεξιματα λογω των παραπανω προβληματων.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως ούτε την Spotmechanic εμπιστεύομαι. Όταν μου είπαν ότι αυτοί 'μιλάνε' με τον έμπορο πριν πάνε να δούνε το αυτοκίνητο στη μάντρα αυτό δεν μου άρεσε καθόλου.Ενώ ήθελα να κανονίσω εγώ την επίσκεψη και απλά να τους πω να έρθουν στη μάντρα μία μέρα και ώρα, χωρίς να τους πω για ποιο αυτοκίνητο πρόκειται, δεν το δέχτηκαν. Ήθελαν να έχουν 'μπίρι-μπίρι' με τη μάντρα χωρίς να έχω γνώση για το τι θα πουν μεταξύ τους π.χ. για να τα βρουν 'κάτω από το τραπέζι'.
Και τώρα βλέπω ότι η Spotmechanic πουλά και αυτοκίνητα ιδιωτών αλλά και μαντράδων. Κάτι σαν μεσίτης και πελατών αλλά και πωλητών με το αζημίωτο φυσικά.
Προσωπικά αμφισβητώ την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει για την περίπτωση αγοραστή.
Για την περίπτωση πωλητή τα πράγματα είναι διαφορετικά.Η επέκταση δραστηριοτήτων της εν λόγω εταιρίας και στην πώληση δημιουργεί ένα είδος ασυμβίβαστου που προσωπικά με κάνει πολύ επιφυλακτικό. Ερωτώ τους κυρίους της SpotMechanic/Spotwheel, πως διασφαλίζουν την αξιοπιστία τους όταν ταυτόχρονα και υποτίθεται ότι ενεργούν υπέρ των αγοραστών (με την πιστποίηση του ελέγχου τον οπιοίο οι ίδιοι διενεργούν) αλλά είναι και μεσολαβητές πώλησης (μεσίτες); Τουλάχιστον οι μαντράδες κάνουν κάτι ξεκάθαρο: είναι μόνο πωλητές και ξέρεις τι έχεις απεναντί σου.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Η επέκταση δραστηριοτήτων της εν λόγω εταιρίας και στην πώληση δημιουργεί ένα είδος ασυμβίβαστου που προσωπικά με κάνει πολύ επιφυλακτικό.
Είναι όντως κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψιν. Από την άλλη πλευρά, αυτό συμβαίνει με σχεδόν όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (αφού πουλάνε και μεταχειρισμένα). Επίσης, η spotmechanic δεν πουλάει ακριβώς, κάνει την μεσιτία.
-
Ψάχνοντας αυτοκίνητο για συγγενικό πρόσωπο, καταλήξαμε να χρησιμοποιήσουμε την carcheck γιατί ειχαν και ελεγχο εγκεφάλου. Δεν ξέρω πως είναι συγκριτικά με τους άλλους πάντως μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την προσοχή που μας έδειξαν και την ανάλυση του ελέγχου. Επίσης συγκριτικά με παλιότερες εμπειρίες από συνεργεία, αυτοί τουλάχιστον δίνουν και ένα χαρτί με αυτά που βρήκαν και έχεις μια πολύ καλή εικόνα. Αφιέρωσαν σίγουρα πολύ περισσότερο χρόνο από συνεργείο και φάνηκαν αμερόληπτοι ακόμα και μπροστά στον μαντρά. Πάντως το να βρεις αυτοκίνητο που να αξίζει θέλει αρκετό ψάξιμο και έχει κινδύνους (από εμπόρους ακόμα περισσότερο-τα περισσότερα εισαγωγής)
-
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Επιτέλους απόκτησε ανταγωνισμό η spotmechanic, οπότε ίσως βελτιώσει τις υπηρεσίες της και μειώσει λίγο τις τιμές.
Έμποροι μεταχειρισμένων