-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Η επέκταση δραστηριοτήτων της εν λόγω εταιρίας και στην πώληση δημιουργεί ένα είδος ασυμβίβαστου που προσωπικά με κάνει πολύ επιφυλακτικό.
Είναι όντως κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψιν. Από την άλλη πλευρά, αυτό συμβαίνει με σχεδόν όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (αφού πουλάνε και μεταχειρισμένα). Επίσης, η spotmechanic δεν πουλάει ακριβώς, κάνει την μεσιτία.
Spotawheel εννοείς, γιατί spotmechanic αν και είναι η ίδια εταιρία κάνει ελέγχους.
Καλό startup γενικώς, λίγο υπερβολικό πάντως διότι αν το αυτοκίνητο είναι ΤΕΛΕΙΟ δε το ανεβάζει. Και φαίνεται από τα πόσα λίγα αυτοκίνητα έχει στο site.
Αυτοί βασικά ξεκίνησαν από το spotmechanic και μετά πήραν ένα τρελό funding, έκαναν το spotawheel και τώρα νομίζω περιμένουν το επόμενο.
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει άποψη ή εμπειρία από τον Καραγρηγόρη στον Βύρωνα. Έχω δει αυτό https://karagrigoris.car.gr/cars/view/9770342/ το οποίο φαίνεται καλή περίπτωση και με ενδιαφέρει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η επέκταση δραστηριοτήτων της εν λόγω εταιρίας και στην πώληση δημιουργεί ένα είδος ασυμβίβαστου που προσωπικά με κάνει πολύ επιφυλακτικό.
Είναι όντως κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψιν. Από την άλλη πλευρά, αυτό συμβαίνει με σχεδόν όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (αφού πουλάνε και μεταχειρισμένα). Επίσης, η spotmechanic δεν πουλάει ακριβώς, κάνει την μεσιτία.
Spotawheel εννοείς, γιατί spotmechanic αν και είναι η ίδια εταιρία κάνει ελέγχους.
Καλό startup γενικώς, λίγο υπερβολικό πάντως διότι αν το αυτοκίνητο είναι ΤΕΛΕΙΟ δε το ανεβάζει. Και φαίνεται από τα πόσα λίγα αυτοκίνητα έχει στο site.
Αυτοί βασικά ξεκίνησαν από το spotmechanic και μετά πήραν ένα τρελό funding, έκαναν το spotawheel και τώρα νομίζω περιμένουν το επόμενο.
Το ΤΕΛΕΙΟ αυτοκίνητο έχω την εντύπωση ότι θα φύγει μόνο του χωρίς την sportaweel. Ο ιδιοκτήτης θα το σπρώξει σε κάποιον μέσα στον κύκλο του άφοβα ή ο έμπορος που θα κάνει την ανταλλαγή θα το δώσει πριν φτάσει να εκτεθεί στην εμπορία.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Για τον καραγρηγορη που ρωτάει ο φίλος πιο πάνω. Πουλάει κυρίως ληζινγκ. Έχει και ανταλλαγές απο ιδιωτες αλλά και γυρισμένα χλμ. Τέτοια ειχαν ιατρικοί επισκέπτες και διευθυντές από μεγάλες εταιρίες. Ψαξτο πολύ καλά με μάστορα δικό σου και σε δικο σου συνεργείο.ζητα την άδεια να δεις προηγούμενο ιδιοκτήτη. Και που έγιναν τα σέρβις. Εάν είναι όλα καλα σου εύχομαι από τώρα καλορίζικο.....
-
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και το αμάξι που έβαλες φαίνεται πολύ καλό . Αλλά αν ήμουν στην θέση σου θα έβλεπα σίγουρα και αυτό......http://www.stock-center.gr/car/9548
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλησπέρα guys!!Ψαχνω αμαξι για κανα μηνα τωρα κια η αληθεια ειναι οτι εχω απογοητευτει και από μερικες μαντρες και απο 3-4 ιδιωτες..Κοντορουσης Χαλανδρι εχω δει κατι που με ενδιαφερει εχουμε τπτ?
-
Είχα πάει παλιότερα, δεχότανε έλεγχο σε συνεργείο απ’ ότι θυμάμαι αλλά κάπου κοντά γιατί μάλλον δεν είχε πινακίδες.
Επίσης σε κάποια δεν είχε μπαταρία αλλά έφερνε μια φορητή για τα βάλει μπρος, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό μάλλον τα είχε καιρό ακίνητα και δεν ήθελε να χαλάνε.Φέρνει πάντως ενδιαφέροντα αυτοκίνητα το συγκεκριμένο που είχα δει έφυγε γρήγορα.
-
Σχεδόν όλοι οι μαντράδες βγάζουν μπαταρία, γιατί τα αυτοκίνητα μένουν ακίνητα ή το πολύ-πολύ να κάνουν 20-30 μέτρα από/μέχρι το χώρο στάθμευσης. Επίσης μερικοί έχουν 2-3 πινακίδες καβάντζα, ακριβώς για τέτοιες δοκιμές/ελέγχους. Λογικά ακούγονται αυτά που λες....
-
Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Η αναζήτηση αυτοκινήτου συνεχίζεται...Έχει κανείς άποψη για Auto value στην Μεταμόρφωση και για Auto - προσφορές στην λεωφόρο Λαυρίου? Επίσης έχω δει και κάποιο αυτοκίνητο στην Crs motors στην λεωφόρο μαραθώνα
-
CRS που, ας πούμε γνωρίζω (περάσαμε από αυτόν με την μικρή αδερφή μου όταν έψαχνε Clio), είναι τυπικός μαντράς, προς το 'έμπορος' όμως, δηλαδή δεν νομίζω ότι ελέγχει και τόσο αυτά που έχει, ούτε ότι δίνει κάποια εγγύηση, ούτε ότι σε αφήνει να το πας όπου θες. Το καλό είναι ότι εδώ κοντά υπάρχουν σχεδόν όλες οι μάρκες σε εξουσιοδοτημένα, οπότε μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου (τον έλεγχο δηλαδή)....
-
Καλημερα
Απο Κρητη μερια εχουμε καποιο αξιολογο μαγαζι για αγορα επαγγελματικου βαν? -
Παιδιά αυτοκινητο μόνο απο ιδιώτη μακρυά απο Αθήνα!!!!
-
Γιατί μακριά από Αθήνα;
-
Γιατι οι περισσότεροι κοιτούν την κοροϊδία κ όσο μπορούν να βάλουν περισσότερα στην τσέπη τους μαύρα κυρίως κ μετα την πώληση εννοείται δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις .καλα για μηχανολογικά του καθε αμαξιού δεν θα μιλήσω γιατι γράφω άνετα βιβλιο με το τι έχω ακούσει
-
https://www.car.gr/10103959-ford-focus-1-6-tdci-dieselΕχει κανεις γνωμη για FAST CARS?
-
Αν και είναι δίπλα μου, δεν έχω πάει ποτέ από εκεί...αλλά η συγκεκριμένη αγγελία δεν δίνει καλά μηνύματα
-
Κανε μια βολτα απο το site του. Αν ακομα επιμενεις, ε καλα να παθεις.
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Γιατί μακριά από Αθήνα;Εγώ κατάλαβα: όταν αγοράζουμε μακριά από Αθήνα (δλδ επαρχία), τότε μόνο από ιδιώτη.
-
Εγώ είμαι απο επαρχία οι μαντράδες εδώ ειναι μια απο τα ίδια αλλα επειδή ειναι μικρός ο κόσμος σε μια μικρη πόλη θέλει δεν θέλει θα σε φάει στην μάπα !! Εκεί στον Γέρακα τα αμάξια ειναι κυριολεκτικά γουρούνι στο σακί τα(καλά) δεν κάθονται ούτε μέρα αν έχεις γνώσεις επάνω στο αυτοκινητο χρόνο για χάσιμο κ δυνατά νεύρα κάνε μια βόλτα κ θα δεις επειδή στην Αθήνα το έζησα τώρα τελευταία λόγω αγοράς θέλει πολυ χρόνο για κατι καλο προς μέτριο
-
Καλησπέρα για τον κύριο εδω στο Ηράκλειο Αττικης τη γνωρίζουμε παιδιά ?Βοηθάτε και εμάς τα άσχετα γιατι εχω μουρλαθεί!!Με βλέπω να παίρνω ποδήλατο https://www.car.gr/9924102-citroen-c4-1-6-hdi-diesel-4
Έμποροι μεταχειρισμένων