-
Ο χρήστης moure έγραψε:
Oxι δεν ειναι εισαγωγης.
Αυτο ειναι
https://www.car.gr/8975571-volvo-xc-60- ... omato-naviΤον λεβιε ταχυτητων στην 39η φωτογραφια που φαινεται οτι εχει ξεβαψει μεσα σε 17.000km ειναι ιδεα μου/φωτοσκιαση? Ομοιως και μια φθορα στη πανω αριστερη μερια της στεφανης του τιμονιου στην 4η και 14η φωτογραφια. Μη πειτε στο κοπο να προσπαθησετε να τα δειτε αυτα που λεω απο οθονη κινητου, μονο απο desktop/laptop.
-
1.5 χρονων αμαξι και αυτοματο δεν παιζουν τέτοιες φθορες και 40 χιλ χμ να ειχε κανει.
-
Δε με απασχολει τι πιστευεις με απασχολει αν βλεπεις οτι βλεπω.. Εγραψα οτι μπορει να κανω και λαθος.
-
Ο χρήστης moure έγραψε:
χμμμ...
Αυτο φοβομουν και εγω.
Ζηταει 200 προκαταβολη για να παει το αμαξι για ελεγχοΜάλιστα... Ευκολο σενάριο.δινεις τα 200 το πας για έλεγχο και έχει γυρισμένα χλμ. (Εγώ επειδή είμαι και κακος και καχύποπτος σου λέω ότι βρίσκεις επίσης ότι δεν είναι μοντέλα 2015 και επίσης είναι και εισαγωγής) Ζητας την προκαταβολή σου πίσω και δεν σου την δίνει.....Τι κανείς ? ? ?Τον πλακωνεις στο ξύλο ? Τον πας δικαστήριο .....? Εδώ σε θέλω........ Τότε θα μας θυμηθείς......
-
Μην πας γυρεύοντας.. Εγώ τέτοιο πόσο για δεύτερο χέρι δεν έδινα δε πα να έπαιρνα Ferrari...
Δεν παίρνεις μια x1 ολοκαίνουρια;;
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Μην πας γυρεύοντας.. Εγώ τέτοιο πόσο για δεύτερο χέρι δεν έδινα
Δεν παίρνεις μια x1 ολοκαίνουρια;; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Oxι δεν ειναι εισαγωγης.
Αυτο ειναι
https://www.car.gr/8975571-volvo-xc-60- ... omato-naviΤον λεβιε ταχυτητων στην 39η φωτογραφια που φαινεται οτι εχει ξεβαψει μεσα σε 17.000km ειναι ιδεα μου/φωτοσκιαση? Ομοιως και μια φθορα στη πανω αριστερη μερια της στεφανης του τιμονιου στην 4η και 14η φωτογραφια. Μη πειτε στο κοπο να προσπαθησετε να τα δειτε αυτα που λεω απο οθονη κινητου, μονο απο desktop/laptop.
Εγώ τη βλέπω για σκιά στο τιμόνι. Και στο μοχλό ταχυτήτων πιο πολύ για θάμπωμα, ίσως από τον αντίχειρα. Όχι τόσο για ξέβαμμα. Μπορεί να είναι και εν μέρη από το φωτισμό.
-
Τρόλαρέ τον.
Πες του να σου δώσει αυτός 200 ευρώ κι αν το αμάξι είναι καλό και το πάρεις τελικά θα του επιστρέψεις τα διπλά! -
Πάντως ειχα ρωτησει δικηγορο τι να κανω για να παρω την προκαταβολή πισω. Μου ειπε πιο πολλα λεφτα θα μου στοιχισει να παω νομικά. Τα 200 με τιποτε δε συμφέρει να τρεχεις. Απλα τα ξεχνάς. Και οι φιλοι μου τα ιδια. Οσοι δωσαν προκαταβολή κλαψαν τια μισες φορες με κλαμα πικρο. Ευτυχως ειναι μικρο ποσο τα 200
-
Ο χρήστης moure έγραψε:
Ενα αντιστοιχο αυτοκινητο στη βελμαρ η το Σφακιανακη κοστιζει 5000 πιο πολλα και εγω ηδη εχω ξεπερασει αυτα που ηθελα να δωσω με τα 40000.
Αυτος σιγουρα το πουλαει και δεχεται να το παω σε οποιαδηποτε αντιπροσωπια θελω για ελεγχο.
Αβαφο ειναι με γρατσουνιες που θα τις φτιαξει αν το αγορασω.
Αν δεν εγραφε Αλιβιζατος η ταμπελα θα το ειχα παρει τωρα ψαχνω να δω μηπως βλεπω μονο το τυρι και οχι τη φακα.Θα σου έδινα εγώ το δικό μου (παρόμοιο με της αγγελίας, αλλά με σίγουρο ιστορικό ) αλλά τι να πάρω με 40k; Πάλι το ίδιο θα διάλεγα (καλά εξοπλισμένο XC60 δίλιτρο diesel με λίγα χλμ), οπότε άκυρο.
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Ενα αντιστοιχο αυτοκινητο στη βελμαρ η το Σφακιανακη κοστιζει 5000 πιο πολλα και εγω ηδη εχω ξεπερασει αυτα που ηθελα να δωσω με τα 40000.
Αυτος σιγουρα το πουλαει και δεχεται να το παω σε οποιαδηποτε αντιπροσωπια θελω για ελεγχο.
Αβαφο ειναι με γρατσουνιες που θα τις φτιαξει αν το αγορασω.
Αν δεν εγραφε Αλιβιζατος η ταμπελα θα το ειχα παρει τωρα ψαχνω να δω μηπως βλεπω μονο το τυρι και οχι τη φακα.Θα σου έδινα εγώ το δικό μου (παρόμοιο με της αγγελίας, αλλά με σίγουρο ιστορικό ) αλλά τι να πάρω με 40k; Πάλι το ίδιο θα διάλεγα (καλά εξοπλισμένο XC60 δίλιτρο diesel με λίγα χλμ), οπότε άκυρο.
Ποιο το νόημα αυτού του Post;; ότι είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο;; το γνωρίζουμε..
-
Ο χρήστης moure έγραψε:
Ok ξερω οτι για τον Αλεβιζατο εχουν ακουστει παρα πολλα για αυτο και ειμαι πολυ επιφυλακτικος και θα ηθελα την γνωμη σας.
Με ενδιαφερει ενα αυτοκινητο που πουλαει το οποιο ειναι ακριβο (κοντα στις 40000).
Το αυτοκινητο ειναι ελληνικο 2015 μοντελο και δεχεται να παει σε αντιπροσωπεια να ελεγχθει αφου καταβαλω 200 ευρω τα οποια θα αφαιρεθουν απο την τιμη του αυτοκινητου.
Ποια ειναι η αποψη σας?
Να δοκιμασω?Τι να προσεξω?Spotmechanic δεν παιζει?
-
Την spotmechanic ο Αλιβιζατος αλλα και αλλοι εμποροι δεν της επιτρεπουν να κανουν ελεγχο γιατι βγαζουν ολα τα αυτοκινητα σκαρτα.
Εγω την χρησιμοποιησα σε ενα xc60 ιδιωτη και εχω αναμεικτες εντυπωσεις.
Απο την μια κανουν λεπτομερη ελεγχο αλλα απο την αλλη ενα συγχρονο αμαξι αν δεν μπει πανω στο διαγνωστικο δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα.
Καταληγω στο να μην το παρω αν και εγω πιστευω οτι το αμαξι ειναι καλο.
Θα περιμενω την ερχομο του νεου xc60 που ελπιζω να ριξει τις τιμες των μεταχειρισμενων παλιας γενιας στη Βελμαρ ωστε να το παρω απο εκει.
Παντως στην αναζητηση που εκανα αυτο το καιρο και ειδα αυτοκινητα ιδιωτων υπηρχαν δυο κατηγοριες αυτοκινητων.
Ενα δυο που ηταν καλα και προσεγμενα αλλα οι ιδιοκτητες τα ζητουσαν ακριβα και ολα τα αλλα που ενω σου ελεγαν αριστα,ατρακαριστα και ηταν ολα τρακαρισμενα.
Αυτα που εχουν οι εμποροι ειναι ολα μα ολα εταιριων leasing. -
Το ότι είναι leasing δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά εάν έχουν λίγα χιλιόμετρα.
-
Ένα παρομοιο γειτονα με ληζινγκ εχει αρκετες μικροζημιες γιατι το παρκαρει οπου να είναι. Είναι στο δευτερο του XC60, φαινεται του αρεσει το αμαξι. Λιγα χμ και ληζινγκ δεν πανε μαζι στην ιδια προταση.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ένα παρομοιο γειτονα με ληζινγκ εχει αρκετες μικροζημιες γιατι το παρκαρει οπου να είναι. Είναι στο δευτερο του XC60, φαινεται του αρεσει το αμαξι. Λιγα χμ και ληζινγκ δεν πανε μαζι στην ιδια προταση.Οι μικροζημιές επιδιορθώνονται και δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πολλά leasing που εκποιούνται στους 6-24 μήνες, οπότε έχουν λίγα χιλιόμετρα.
-
Δεν διαφωνω οτι δεν ειναι κακο να ειναι ενα αμαξι απο leasing και εγω προσωπικα δεν τα αποριπτω αλλα υπαρχουν πολλες εταιριες leasing.
Eγω γνωριζω σιγουρα οτι η Avis και η hertz κανουν τα service μονοι τους αντιθετα η lease plan τα κανει σε εξουσιοδοτημενα συνεργεια.
Επισης ενας ανθρωπος που παιρνει ενα αυτοκινητο που σε 2-4 χρονια θα του το αλλαξει η εταιρια του με ενα αλλο θα προσεξει το αυτοκινητο κατα τη διαρκεια του στρωσιματος η θα το πηγαινει στους κοφτες απο την πρωτη μερα?
Θα βαζει το premium diesel η το πιο φθηνο της αγορας?
Τα χιλιομετρα δεν ειναι ο φοβος μου αφου συνηθως τετοια αυτοκινητα τα παιρνουν μεγαλα στελεχη εταιριων που δεν ειναι ολη μερα στο δρομο για να γραψουν πολλα χιλιομετρα αντιθετα τα μικρα συνηθως τα εχουν πωλητες που γραφουν ατελειωτα χιλιομετρα καθημερινα. -
Η Hertz είναι όμιλος Βασιλάκη, άρα ουσιαστικά έχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο για πολλές μάρκες (Ford, Volvo, Hyundai, KIA, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Honda, Mitsubishi, Seat, Saab) οπότε δεν είναι πρόβλημα. Για το στρώσιμο συμφωνώ! Για το καύσιμο, δεν μπορείς να ξέρεις, γιατί συνήθως τα στελέχη που έχουν τέτοια αυτοκίνητα έχουν και έξοδα καυσίμων, οπότε μπορεί και να βάζουν το καλό.
-
**Διεγράφη άκρως επιθετική και ατεκμηρίωτη δημοσίευση. Θα σας παρακαλέσω να είστε και πιο κόσμιος και να μην λειτουργείτε ως εκπρόσωπος κάποιας εταιρείας, εκτός αν όντως την εκπροσωπείτε με κάποια ιδιότητα, οπότε θα πρέπει και να το δηλώσετε ευθαρσώς ώστε να το γνωρίζουν οι συνομιλητές σας. [Admin] **
-
Για ποιόν έμπορο μιλάς και σε ποιόν τα χώνεις??
Έμποροι μεταχειρισμένων