-
Από στάση δίνει το 0-1000μ Γκρεγκ. Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες, αλλά από την άλλη μου φαίνεται τρελό να είναι η τούρμπο πίσω στο χιλιόμετρα και στο 0-180 να είναι 4 δεύτερα ταχύτερη της τρίλιτρης. Μήπως ο Άλμπα έκανε κάποιο λάθος;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για τα δυο αυτα:
http://www.zeperfs.com/en/match22-1234.htm
Κατω κατω εχει ενα υπομνημα (graph legend) με επεξηγησεις χρωματων κλπαυτός ο πίνακας είναι αρκετά πληρέστερος
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από στάση δίνει το 0-1000μ Γκρεγκ. Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες, αλλά από την άλλη μου φαίνεται τρελό να είναι η τούρμπο πίσω στο χιλιόμετρα και στο 0-180 να είναι 4 δεύτερα ταχύτερη της τρίλιτρης. Μήπως ο Άλμπα έκανε κάποιο λάθος;το 0-180 με 16,2' αφορά την evoluzione (το ανέφερα), που μολονότι στα χαρτιά έχει την ίδια ιπποδύναμη με την απλή turbo, στην πραγματικότητα είναι tutta un altra musica....
-
Sierra ανεξαρτήτως χρώματος καπακιού κινητήρα!!!!
Giannis
-
Βρε βε βρε!
Που ειχες χαθεί εσύ;! -
Εγώ δεν λέω τη ψήφισα.
Το ξέρετε πριν το κάνω
Ο κύριος Παναγώτης δεν έχει δει το τοπικο ακόμα πιθανότατα -
Ανοιξα το τοπικο μονο και μονο για να επιβεβαιωσω οτι εχω ψηφισει ΤΟ αυτοκινητο!
Και το ξαναλεω...
Δωστε μου μια Delta Integrale και δεν ξαναλεω κακο λογο για το Up!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Βρε βε βρε!
Που ειχες χαθεί εσύ;!Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους παλαιότερους και νεότερους.
Μπαίνω που και που και διαβάζω κανένα topic!
Απλά αρκετή δουλειά, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος.Giannis
-
Χριστος Ανεστη, και χρονια πολλα σε ολους, ψηφισα το ιντεγκραλε γιατι ετυχε και το ειχα οδηγησει σε μια επισκεψη μου στην Ιταλια το 92, ηταν βαμμενο ασπρο με τα αυτοκολλητα τοτε της Μαρτινι... με μαυρο εσωτερικο δερματινο.... καταπληκτικο... και τιδι η αισθηση που σου εδινε.. τι να λεμε.... ακομα και για καθημερινο οχημα..
-
Lancia Integrale και από εμένα. Εμφάνιση διαχρονική, γκάζι άφθονο, διακρίσεις στο wrc πολλές. Το Golf II Gti ή το G60 είναι ακόμη ένα αυτοκίνητο που μου άρεσε αλλά δεν είναι στη λίστα.
-
Τονίστηκε απο την αρχή πως στη δημοσκοπιση υπάρχουν απο μικρομεσαία μέχρι μεγαλομεσαία. H υπεροχή της 'δ' στην σημοσκοπιση απλώς απορρίπτει ... όλα τα μεσαία!
Από μενα ψήφο στο 405 με την υπέροχη εμφάνιση και τα πολύ καλά τεχνικά της χαρακτηριστικά, αν και η καρδιά μου λεει 190Ε 2,5 που την έχω 'ζήσει' σε μια γρήγορη βόλτα!
-
βασικα υπαρχουν γρηγορες εκδοσεις μεσαιων, και μια δελτα.
αλλα εδω που τα λεμε ποια να εβαζε; τη dedra;
κ εδω που τα ξαναλεμε μπορουσε να μην εβαζε καθολου λαντσια αλλα θαφτανε δεν θαφτανε 3 σελιδες το θεμα -
Η Integrale 16v 217ps δεν είχε;
-
200ps
-
integrale δαγκωτό... !!!! αυτό το τόπικ πρέπει να το δουν όλα τα μ@λακισμένα από το σχολείο μου που με κορόιδευαν επειδή γέμιζα τα θρανία μου με : LANCIA DELTA INTEGRALE WRC 6 CHAMPIONSHIPS κτλ... πόσο με τσάντιζαν...
-
Ευτυχώς που δεν είσαι μαθητής τώρα όμως γιατί θα έγραφες στο θρανίο LANCIA YPSILON και θα σε πέρναγαν για ντιγκιντάγκα
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Η Integrale 16v 217ps δεν είχε;Η Integrale 16v οπως σωστα αναφερθηκε ειχε 200ps. Η μετεπειτα αναβαθμισμενη και επονομαζομενη συνηθως ως 'Deltona', (Evoluzzione I & II) με τις ρετρο αγωνιστικες ζαντες, λιγο πριν το τελος της στην αγορα, απεδιδε 210ps η EVO I και 215ps η ΕVO II.
Καποιες περαιτερω πληροφοριες στα Ελληνικα, βρηκα εδω:
http://www.scoobyland-forum.com/t60-topicΗ delta integrale 16V παρηχθει μεταξυ 1989-1991
Η αντιστοιχη 8V που εμφανιστηκε λιγο νωριτερα (1987-1988 αν θυμαμαι καλα) εμφανισιακα διαφερει στο καπω.
Της 16V ηταν ελαφρως φουσκωμενο, της 8V ηταν επιπεδο, αλλα ειχε τις αντιστοιχες γριλιες...H 'Deltona' ή κατα κοσμον Ιntegrale Evoluzzione:
Xωρις να ειμαι και απολυτως σιγουρος, εμφανισιακα τουλαχιστον, βλεποντας την απ' εξω, νομιζω οτι μεταξυ EVO I και EVO II (περα απο καποιες περιορισμενες εκδοσεις της Martini) δεν υπηρχαν καποιες χτυπητες διαφορες. Καποιος Ιταλοφιλος που να γνωριζει καλυτερα, ας αναφερθει περαιτερω εαν θελει...
-
Η EVO II εχει αλουμινενια ταπα βενζινης, διαφορετικες ζαντες 16'' αντι για 15'', βαμμενη ραγα της οροφης γυρω απο τα παραθυρα στο χρωμα του αμαξωματος, αλλο τιμονι, νεα καθισματα και καπακι μηχανης βαμμενο κοκινο.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ευτυχώς που δεν είσαι μαθητής τώρα όμως γιατί θα έγραφες στο θρανίο LANCIA YPSILON και θα σε πέρναγαν για ντιγκιντάγκαντάξει δεν νομίζω να έγραφα ποτέ lancia ypsilon...
πάντως και τώρα στο Πολυτεχνείο γράφω LANCIA INTEGRALE WRC και από κάτω SUZUKI SWIFT SPORT N2...
τι να κάνουμε, κολλήματα είναι αυτά... Πάντρεμα Ιταλίας και Ιαπωνίας... -
Mεσαία σπόρ "πυροβόλα" τέλη 80's αρχές 90's