-
Άλλο Peugeot έχω, μπορώ όμως να αποκτήσω πρόσβαση και να τσεκάρω τι γίνεται. Θα επανέλθω, δεν θυμάμαι αν έχουμε θέμα για εισαγωγές κλπ.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εγώ προτιμώ το δικό μου. Κι ας του ρίχνουν τα σύγχρονα τούρμπα 3 Τ.Κ.Πριν κάνα μήνα, κατά σύμπτωση, στο ίδιο μέρος:
Το έχω γράψει και πιο πάνω... όλοι όσοι έχουμε τρέλα με την οδήγηση κρύβουμε κάπου έναν πεζάκια μέσα μας. Η πλάκα είναι ότι πάντα βγάζαμε γούστα με τα μικρά Πεζό, και σκέψου ότι ΚΑΘΕ γενιά που έβγαινε άκουγε μπινελίκι ότι είναι... αδερφίστικη σε σχέση με την προηγούμενη. Θυμηθείτε τα στάδια: 205 --> 106 --> 206 --> 207.
Παρά τα επιμέρους χαρακτηριστικά, ήταν όλα σπουδαία αυτοκίνητα και πέρασες καλά με ΟΛΑ τους. Πάω ένα μικρό πάσο με το 205, η μόνη μου εμπειρία ήταν κάτι παράνομες βόλτες σε (πολύ) νεαρή ηλικία και όχι με GTi έκδοση. Το τελευταίο μικρή σημασία έχει πάντως. Όποιος θέλει και ξέρει, γλεντάει και με τη βασική.
-
το opc και τα vag είναι τα ποιο γρήγορα (με τα vag να σκυλιάζουν ποιο πολύ όμως ;)) Προσωπικά cupra αλλά εδώ το θέμα είναι και τον καθένα τι τον ελκύει...
-
Ο χρήστης Slide έγραψε:
το opc και τα vag είναι τα ποιο γρήγορα (με τα vag να σκυλιάζουν ποιο πολύ όμως ;)) Προσωπικά cupra αλλά εδώ το θέμα είναι και τον καθένα τι τον ελκύει...Εμπεριστατωμενο συμπερασμα. Που το ειδες αυτο που λες;
Εγω λεω οτι το Lada Aquarius ειναι πιο γρηγορο απο ολα.
-
Σε ευθεία γραμμή φαντάζομαι εννοεί ο φίλος και ΕΚΕΙ Αδιαμφισβήτητα είναι ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε ευθεία γραμμή φαντάζομαι εννοεί ο φίλος και ΕΚΕΙ Αδιαμφισβήτητα είναι ...με τους ecoboost, thp, tsi νομίζω δεν έχει νόημα να ψάχνεις πιος είναι ο πιο γρήγορος-οικονομικός
το κορσαν νίρμπουρινγκ εντίσιον νομίζω έχει κ άλλη τουρμπινα, ενώ ακουει από χαμηλά (από το τεστ του ντραιβ αυτά)Εγω λεω οτι το Lada Aquarius ειναι πιο γρηγορο απο ολα.
υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι?
-
Η ψήφος μου πήγε στην QV.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εγω λεω οτι το Lada Aquarius ειναι πιο γρηγορο απο ολα.
Γιατι ειρωνευομαι παλι; Πας καλα;
Ο αλλος χρηστης βγηκε κι ειπε οτι το OPC και τα VAG ειναι τα πιο γρηγορα. Ετσι γενικως κι αοριστως.
Ε, εγω λεω οτι ειναι το Lada, ετσι γενικως κι αοριστως. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σε ευθεία γραμμή φαντάζομαι εννοεί ο φίλος και ΕΚΕΙ Αδιαμφισβήτητα είναι ...
με τους ecoboost, thp, tsi νομίζω δεν έχει νόημα να ψάχνεις πιος είναι ο πιο γρήγορος-οικονομικός
το κορσαν νίρμπουρινγκ εντίσιον νομίζω έχει κ άλλη τουρμπινα, ενώ ακουει από χαμηλά (από το τεστ του ντραιβ αυτά)Εγω λεω οτι το Lada Aquarius ειναι πιο γρηγορο απο ολα.
σε ευθεία γραμμή ο εκομπουστ και ο συνδυασμός ντιστζι και τσι σκοτώνουν , ξεκάθαρα πράγματα...
-
Για τον έκομπουστ δεν θα το λεγα. Δε μου άρεσε αυτό το μοτέρ και ο 180άρης στο Φόκους έγραψε παρόμοια νούμερα με την Giulietta 170 που είναι και 200 κυβικά μικρότερη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για τον έκομπουστ δεν θα το λεγα. Δε μου άρεσε αυτό το μοτέρ και ο 180άρης στο Φόκους έγραψε παρόμοια νούμερα με την Giulietta 170 που είναι και 200 κυβικά μικρότερη.δεν ξέρω για του φοκους , αλλά ο 1600αρης στο οπς κλέινει σπίτια... δοκιμασμένο πολλάκις...
-
Για τον έκομπουστ δεν θα το λεγα. Δε μου άρεσε αυτό το μοτέρ και ο 180άρης στο Φόκους έγραψε παρόμοια νούμερα με την Giulietta 170 που είναι και 200 κυβικά μικρότερη.Γιατί κοιτάτε μόνο την ιπποδύναμη? ΟΙ σχέσεις του κιβωτίου δεν σας απασχολούν? Το βάρος?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Για τον έκομπουστ δεν θα το λεγα. Δε μου άρεσε αυτό το μοτέρ και ο 180άρης στο Φόκους έγραψε παρόμοια νούμερα με την Giulietta 170 που είναι και 200 κυβικά μικρότερη.
Γιατί κοιτάτε μόνο την ιπποδύναμη? ΟΙ σχέσεις του κιβωτίου δεν σας απασχολούν? Το βάρος?
Αυτά είναι δικά τους προβλήματα, όχι δικά μας! Εμείς βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα! Αν και το βάρος και οι σχέσεις δεν διαφέρουν δραματικά...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Γιατί κοιτάτε μόνο την ιπποδύναμη? ΟΙ σχέσεις του κιβωτίου δεν σας απασχολούν? Το βάρος?
Στο μυαλό μου ήσουν
Οχι αγαπητέ,αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα,ο καταναλωτής κοιτάει του γκούπ της πόρτας,τα ΑΛΟΓΑ,χαιδεύει τα πλαστικά κι αν του αφήσουν καλή εντύπωση-σε συνδυασμό πάντα με το σήμα βεβαίως βεβαίως,μην ξεχνιόμαστε-το ψώνισε.
Ανεση,στρίψιμο,άνεση σαλονιού,φρένα κλπ είναι όροι ανύπαρκτοι.
Οποιοι κατασκευαστές έπιασαν το νόημα απλά.....θησαυρίζουν -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Στο μυαλό μου ήσουν
Οχι αγαπητέ,αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα,ο καταναλωτής κοιτάει του γκούπ της πόρτας,τα ΑΛΟΓΑ,χαιδεύει τα πλαστικά κι αν του αφήσουν καλή εντύπωση-σε συνδυασμό πάντα με το σήμα βεβαίως βεβαίως,μην ξεχνιόμαστε-το ψώνισε.
Ανεση,στρίψιμο,άνεση σαλονιού,φρένα κλπ είναι όροι ανύπαρκτοι.
Οποιοι κατασκευαστές έπιασαν το νόημα απλά.....θησαυρίζουνΔε συμφωνώ. Όλοι εδώ μέσα μιλάμε από οδηγικής απόψεως. Τι να το κάνω εγώ το Focus μου που στρίβει υπέροχα όταν δεν παίρνει τα πόδια του στο ισιάδι; Μεγάλη ευθύνη φέρει και το κιβώτιο... μοτοσυκλέτας! Δεν θα του χαριστώ για αυτό όμως. Πρόβλημά δικό τους είναι και για αυτό και θα το θάβω! Βέβαια το πήρα εν γνώσει μου για διαφόρους λόγους αλλά τα μειονεκτήματα τα αναγνωρίζω και τα λέω.
-
Εμείς εδώ μέσα όμως δεν καθορίζουμε την αγορά γιατί οι πωλήσεις και οι τάσεις ης αγοράς άλλα λένε.
Πχ ένα πανάλαφρο τιμόνι είναι must για το μέσο οδηγό κι ας μην έχει καμία πληροφορία κι αίσθηση με το δρόμο το οποίο σε μια κατάσταση πανικού ή σε μια υπερεκτιμημένη στροφή μπορεί να αποβεί και μοιραία.
Οσο αναφορά το παράδειγμα με το focus το οποίο όντως όχι μόνο στρίβει αλλά έχει τιμόνι για σεμινάριο σε επίπεδο επιδόσεων πρέπει να αναλογιστούμε και τα kg τα οποία προσθέτονται στις καρότσες ανά.....εξέλιξη.
Αρα μήπως πρέπει να ξαλαφρώσουμε τα αυτοκίνητα για είναι εμφανής οι πραγματικές τεχνολογικές καινοτομίες όπως οι εποδόσεις ανά λίτρο,τα εξελιγμένα συστήματα ψεκασμού κοκ? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αρα μήπως πρέπει να ξαλαφρώσουμε τα αυτοκίνηταΑμήν και πότε!
Για το Focus πάντως μιλάω για το πρώτης γενιάς (1600-100 άλογα). Το δεύτερης γενιάς ήταν πολύ πιο γρήγορο και λόγω μοτέρ (ο Ti-VCT είχε ψυχή σε αντίθεση με το ψοφίμι Zetec του δικού μου) αλλά και κοντύτερου κιβωτίου.
-
Απο που προκύπτει πως τα μοντέλα με την μεγαλύτερη ιπποδύναμη έχουν χειρότερα ταιριασμένες σχέσεις μετάδοσης? Από πουθενά. Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις για να δείτε ποιο είναι πιο γρήγορο και που, αν το αποτέλεσμα οφείλεται στην ισχύ ή στην σωστή εκμετάλλευση αυτής απο τις σχέσεις του κιβωτίου δεν έχει σημασία τελικά.
Οι 'επιδόσεις ανα λίτρο' με ποια λογική (από μονο του σαν μέγεθος) έχει την παραμικρή σημασία? Σε αυτή την βλακεία βασίζεται η αποδοχή του αισχρού φορολογικού συστήματος του αυτοκιμνήτου από τους Έλληνες πολίτες.
-
Αρα μήπως πρέπει να ξαλαφρώσουμε τα αυτοκίνητα
Αμήν και πότε!
Με τις ισχύουσες τάσεις της αγοράς μην περιμένουμε κάτι τέτοιο,τουλάχιστον σύντομα
-
δεν υπαρχει τροπος να ελαφρωσουν αισθητα τα αυτοκινητα μαζικης παραγωγης χωρις εκτοξευση του κοστους.
η μειωση εξοπλισμου ειναι εκτος συζητησης γιατι κανενας (το 99%) δε θα αγοραζε αυτοκινητο χωρις τις σημερινες δεδομενες ευκολιες. Οποιος μπορει να ζησει χωρις αυτα, μπορει να αγορασει καποιο 15ετιας
Τα μικρά GTi