-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οντως καλη τιμη αλλα πολυ ασχημο αμαξι ρε γμτΕπιτέλους κάποιο αυτοκίνητο έπρεπε να βγει στην πιάτσα να καλύψει το κενό που άφησε το πρώτο terios. Βασικά δεν περιμενα να το κάνει η ford αλλά ας είναι κι έτσι. Υποθέτω τώρα ότι θα πρέπει να περιμένουμε από την ford και το αυτοκίνητο που θα καλύψει το κενό του suzuki liana.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Έκλεισε φίλος σήμερα το business 1000αρι με τα 120 άλογα 16.500. Δελεαστικοτατη τιμή.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίστευτη τιμή.
Δεν θυμάμαι ποτέ να μπορούσε να πάρει κάποιος αυτοκίνητο SUV/Crossover με τόσο πλούσιο εξοπλισμό σε αυτά τα χρήματα.Κάποτε τα 20000euro ήταν μονόδρομος για κάτι Terios και το τρίπορτο Grand Vitara.
Ακόμη και το Jimny είναι πανάκριβο. -
Δεν ξέρω αν είναι δελεαστική πόσο μάλλον δελεαστικότατη η τιμή για ένα αυτοκίνητο τόσο πιεσμένο στην πρέσα. Τα suzuki που ανέφερες είναι εργαλεία... Το jimmny ειδικά στο χώμα είναι 'φονέας γιγάντων'.
-
Δυστυχώς όμως, πλέον ούτε Grand Vitara υπάρχει, ούτε Terios. Και το Jimny είναι στην ουσία αυτοκίνητο του 1980.
Οπότε στην κατηγορία του, παίζει μόνο του το Ecosport.
Άλλωστε τα 19 εκατοστά απόσταση από το έδαφος του επιτρέπουν να μπει σε χωματόδρομο άνετα.Φυσικά εγώ στην κατηγορία αυτή δεν συγκαταλέγω το οποιοδήποτε αυτοκίνητο που λανσάρεται ως SUV/Crossover από τον κατασκευαστή του.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
...Το jimmny ειδικά στο χώμα είναι 'φονέας γιγάντων'.Σου έχω δύο παρόμοια 'λουκουμάκια'
-
H λέξη 'σπαρτιάτικα' είναι μικρή για να περιγράψει τις ελλείψεις τους σε κάθε επίπεδο. Βέβαια τα συγκεκριμένα εκίνησαν τις καριέρες τους όντας υλοποιήσεις για μεταφορά στρατιωτικών. Από εκεί και μετά υλοποιήσεις όπως το ford terios δείχνουν πως εν ολίγοις οι κατασκευαστές μας έχουν πάρει στο ψιλό... Θες ford? Θες suv? Δεν σου φτάνουν τα ρημάδια? Πάρε ένα κούγκα που μόλις βγήκε από την πρέσα και είσαι έτοιμος.
-
OK, περίπου έτσι είναι, αλλά το κάνουν όλοι οι κατασκευαστές που έχουν οχήματα και στις δύο κατηγορίες, δεν φταίει -μόνο- η Ford και το Ecosport.
Cross/Grandland, Karoq/Kodiaq, T-Roc/Tiguan, Arona/Ateca, και φυσικά οι γερμανοί, ειδικά Audi και BMW, που το έχουν καραξεφτιλίσει το θέμα 'τεντώνω/μικραίνω για να φτιάξω νέα μοντέλα'
-
Φυσικά και δεν πάει μόνο για την φορντ το σχόλιο που κάνω. Αλλωστε έχω γίνει το ίδιο δυσάρεστος για κάποιους σε κάποια από τα οχήματα που αναφέρεις, με αντίστοιχα σχόλια. Το επόμενο που περιμένω να ακούσω για αυτό πάντως... είναι η ξεκάθαρα καλύτερη σπορ οδική συμπεριφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Επειδή είναι φόρντ φυσικά).
-
Κάτι άσχετο με το παρόν τοπικ - εχει κανεις θεμα με το tapatalk ? Εδω και 2 μερες (tapatalk iPhone 5s) δεν βλέπω να εμφανίζει ειδοποιήσεις στα subscriptions
-
Εμένα μου αρέσει και μάλιστα πάρα πολύ, ειδικά το st line. Οπότε περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Κάτι άσχετο με το παρόν τοπικ - εχει κανεις θεμα με το tapatalk ? Εδω και 2 μερες (tapatalk iPhone 5s) δεν βλέπω να εμφανίζει ειδοποιήσεις στα subscriptionsΚαι εγω τα ιδια εχω.. δεν ερχονται notifications.. Αν θυμαμαι καλα εκανα update της εφαρμογης και εγινε αυτο.. μακαρι να βγαλουν συντομα ενα νεο για να το διορθωσουν..
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Κάτι άσχετο με το παρόν τοπικ - εχει κανεις θεμα με το tapatalk ? Εδω και 2 μερες (tapatalk iPhone 5s) δεν βλέπω να εμφανίζει ειδοποιήσεις στα subscriptions
Και εγω τα ιδια εχω.. δεν ερχονται notifications.. Αν θυμαμαι καλα εκανα update της εφαρμογης και εγινε αυτο.. μακαρι να βγαλουν συντομα ενα νεο για να το διορθωσουν..
Ωραια οποτε ειναι γενικό το πρόβλημα. Άντε να βγει γρήγορα το update !
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Οντως καλη τιμη αλλα πολυ ασχημο αμαξι ρε γμτ
Επιτέλους κάποιο αυτοκίνητο έπρεπε να βγει στην πιάτσα να καλύψει το κενό που άφησε το πρώτο terios. Βασικά δεν περιμενα να το κάνει η ford αλλά ας είναι κι έτσι. Υποθέτω τώρα ότι θα πρέπει να περιμένουμε από την ford και το αυτοκίνητο που θα καλύψει το κενό του suzuki liana. [emoji38]
Οχι το liana ρε Σπύρο. Σε λίγο θα μας πεις και για το multipla
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Χτές μίλαγα με τον πωλητή 'μου'. Δεν μίλησε με κολακευτικά λόγια για το Ecosport, αλλά η Ford αναμένει να πουλήσει σχετικά καλά. Το καλοκαίρι θα έρθει και το Fiesta Active = Crossover Fiesta.
Χτες δεν είχα καθόλου χρόνο, αλλά θα περάσω με την 1η ευκαιρία να οδηγήσω το Ecosport.
-
Αν δεν έχει τετρακίνηση (που μόνο το diesel έχει), δεν είναι 'αντικαταστάτης' του Terios.
-
Ακόμη πιο κάτω δηλαδή;
-
Ένα συνηθισμένο B Crossover...
-
Το οποίο όμως δείχνει και είναι κροσόβερ και βγαίνει και σε καλές τιμές.
-
Ναι! απίστευτα καλές τιμές για αυτά που μπορεί να προσφέρει... Ευκαιρία!!!
-
Να δω πως θα ανοίξει κάποιος το πορτμπαγκάζ αν έχει παρκάρει ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα.. Τόσο ακριβά κοστίζουν τα ελατηρια και δεν τα έβαλε η ford για να ανοίγει προς τα πανω?? Το λογικό ήταν να διορθώσει αυτό το θέμα στο facelift μιας και αυτή η πρακτική σίγουρα του έκοψε και θα του κόψει πωλήσεις
Ford Ecosport