-
Αν κοιτας κατηγορία Mito που προσωπικά προτιμώ μήπως να έβλεπες και το Juke 1,6?
Ιδιαιτερο σχεδιαστικά αλλα με σχετικά σπορτιβ συμεπριφορά παρα το ψηλο αμαξωμα και αξιοπιστο μηχανικά! -
Καλό παιδί να ναι (τουμπάτο) και όλα τ άλλα βρίσκονται.
κασκάι: πολύ fail επιλογή...
-
Eγω στην αρχικη επιλογη προτεινω MiTo.Τους επιπλεον χωρους που τους χρειαζεσαι?Μπαινετε 4 και πηγαινετε ταξιδι ή απλα για φορτωση αντικειμενων.Αν συνηθως ταξιδευετε 2 +αποσκευες δε νομιζω οτι χρειαζεσαι αμαξωμα σε μεγαλυτερο μεγεθος,τα supermini εχουν μεγαλωσει πολυ τα τελευταια χρονια και εχουν φτασει το μεγεθος μικρομεσαιου της προηγουμενης δεκαετιας.
Περα απο τη ΜιΤο εχω να προτεινω και το ΑUDI A3 1.2 s-line plus.
Full extra (με xenon,εσωτερικο-εξωτερικο πακετο sline με δερμα) στα 22900,κυνηγας και μια εκπτωση της ταξης των 1000 ευρω.1200 κυβικα turbo,ροπαρα,6αρι κιβωτιο,καλη ποιοτητα,καλυτερη μεταπωληση,οικονομικο,σπορτιφ,ταξιδιαρικο,τα παραπανω χρηματα που θα δωσεις θα τα παρεις πισω οταν πουλησεις σε σχεση μετα υπολοιπα που κοιταζεις.Σκεψου το,αξιζει να δωσεις λιγα παραπανω,ποσο συχνα αγοραζεις αυτοκινητο αλλωστε...
Ενναλακτικα το polo gti-οικονομικο,γρηγορο,αυτοματο και στα πλαισια τιμης που επιθυμεις.
Τελος ειναι και το Audi a1,1.2 85ps ,το οποιο θεωρω οτι δεν αξιζει σε αυτη τη κατηγορια τιμης,πας στη ΜιΤο κατευθειαν.
edit:Τα εκανα μανταρα με τα link του configurator που παρεθεσα...
-
+1 στο Α3 1.2 tsi 3d efficiency(19900-960€ απόσυρση πάς 19000).Αλλη κλάση σαν αυτοκίνητο .Και με καλό εξοπλισμο esp,climatronic,δώρο το μεταλλικό,ζάντες 16άρες κ.α.
-
Σίγουρα καλή κίνηση το Α3, αλλά δε θα είναι το πιο γρήγορο αμάξι που θα βρει σε αυτά τα λεφτά, όχι μόνο επειδή το αμάξωμα είναι βαρύτερο αλλά και λόγω κινητήρα που ναι μεν είναι turbo, δεν έχει όμως τη ροπή-ιπποδύναμη τουρμπισμένων κινητήρων μεγαλύτερης χωρητικότητας που θα βρει στα μοντέλα μικρότερων segments (με τα ίδια λεφτά πάντα). Στα συν του Α3 πάντως το πλαίσιο με την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση.
Αν είναι να παει για το Α3, γιατί να μην περιμένει λίγους μήνες (λέει κιόλας πως δεν ενδιαφέρεται άμεσα) που θα το δίνουν με γενναίες προσφορές (λόγω της επερχόμενης καινούριας γενιάς του μοντέλου);
-
Kαλό το Α3 σε όλα του.Ως κάτοχος και οδηγός του δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να του καταλογήσω. Απλά το after sales στα εξουσιοδοτημένα είναι ακριβό, εκνευριστικά μικροπροβλήματα δεν θα απουσιάσουν λόγω φίρμας και το Μάρτη θα παρουσιαστεί το καινούριο, άρα θα πέσει η μεταπώληση του και θα δείχνει ακόμη πιο παλιό αφού ήδη κουβαλάει 8 χρόνια σαν σχέδιο αν και τα κρύβει καλά.
-
Ότι θα πέσει η μεταπώληση είναι σίγουρο, αλλά για αυτό καλό είναι να το αγοράσει μόνο αν το βρει σε προσφορά.
Όσο για το design, πόσο πολύ να απέχει σχεδιαστικά το καινούριο Α3;
-
Οντως,λογω ελευσης νεου μοντελου θα γινουν πολυ καλες προσφορες,ειναι παγια πολιτικη του group.Το τελευταιο στοκαρισμενο S3 8l πουληθηκε το 2007 στα 27000 ευρω,το τελευταιο ΤΤ sport (εκεινο το διχρωμο) στα 35 και παει λεγοντας.Υπολογιζετε στα Α3 γυρω στα 2-3000 ευρω εκπτωση για τα στοκαρισμενα,αν και η εκδοση sline plus με δωρεαν εξοπλισμο αξιας 6-7000 ευρω μαλλον ως ξεστικαρισμα μου φαινεται.
Τα service ηταν-ειναι πανακριβα αλλα η κριση φερνει ευκαιρειες,ετσι εξειδικευμενος επισκευαστης στη Φιλοθεη που του αφαιρεσαν προσφατα την αντιπροσωπεια εχει λιπαντικο σερβις απο 55 ευρω...
Στα μεγαλα + ειναι η πολιτικη της εγγυησης οπου αλλαζουν ο,τι χρειαζεται χωρις παρακαλια.Επιπλεον το Α3 8p επειδη κυκλοφορει απο το 2003 ο,τι προβληματα ειχε βγαλει εχουν διορθωθει απο το εργοστασιο.Ο,τι και να της βγαλει ειναι γνωστο σε ολους και αντιμετωπιζεται ευκολα.Οι επιδοσεις τις κρινω καλες δεδομενης της μικρης χωριτικοτητας του κινητηρα.18kgm ροπης απο τις 1500 εως τις 4000 ειναι ακρως ικανοποιητικα.Σε συνδιασμο με το 6αρι κιβωτιο με 6η overdrive ταξιδευει ανετα,οικονομικα,ενω η αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων πισω οπως ανεφερε και ενας συμφορουμιστας δινει καλη ανεση και καλυτερη συμπεριφορα.
Για μενα νομιζω οτι ειναι η χρυση τομη για τη φιλη μας,βεβαια η αγορα αυτοκινητου ειναι ξεκαθαρα υποκειμενικο θεμα.
-
Offopic αλλά το ¨εξειδικευμένο¨ ευτυχώς έπαψε να είναι εξουσιοδοτημένο. Και επειδή όπως λένε, 'ο άνθρωπος δεν αλλάζει...¨ από μακρυά και αγαπημένοι και ως εξειδικευμένο τζάμπα να μου τα προσφέρουν όλα.
Οι βλάβες μπορεί να επισκευάονται όταν είσαι εντός εγγύησης αλλά όταν είσαι εκτός όσο ασήμαντες κι αν είναι είναι 1ο εκνευριστικές ειδικά για υποτιθέμενη premium μάρκα και 2ο σίγουρα είναι ποσά.
-
Δηλαδή έχετε κάκιστη γνώμη για τον Π@π@ρόπουλο (δε θέλω να πω το όνομα ) ;
-
Από τη στιγμή που ήθελα να παραγγείλω, μέχρι δικό μου στόρυ στο συνεργείο, εμπειρίες φίλου που δούλεψε εκεί, και λαιβ στόρυ σε άλλο εξουσιοδοτημένο από αμάξι που ευτυχώς δεν καταστράφηκε από της Φιλοθέης. Δόξα τω Θεώ τον βγάλανε από το δίκτυο. Δυσφήμηση ήτανε.
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Eγω στην αρχικη επιλογη προτεινω MiTo.Τους επιπλεον χωρους που τους χρειαζεσαι?Μπαινετε 4 και πηγαινετε ταξιδι ή απλα για φορτωση αντικειμενων.Αν συνηθως ταξιδευετε 2 +αποσκευες δε νομιζω οτι χρειαζεσαι αμαξωμα σε μεγαλυτερο μεγεθος,τα supermini εχουν μεγαλωσει πολυ τα τελευταια χρονια και εχουν φτασει το μεγεθος μικρομεσαιου της προηγουμενης δεκαετιας.Περα απο τη ΜιΤο εχω να προτεινω και το ΑUDI A3 1.2 s-line plus.
Full extra (με xenon,εσωτερικο-εξωτερικο πακετο sline με δερμα) στα 22900,κυνηγας και μια εκπτωση της ταξης των 1000 ευρω.1200 κυβικα turbo,ροπαρα,6αρι κιβωτιο,καλη ποιοτητα,καλυτερη μεταπωληση,οικονομικο,σπορτιφ,ταξιδιαρικο,τα παραπανω χρηματα που θα δωσεις θα τα παρεις πισω οταν πουλησεις σε σχεση μετα υπολοιπα που κοιταζεις.Σκεψου το,αξιζει να δωσεις λιγα παραπανω,ποσο συχνα αγοραζεις αυτοκινητο αλλωστε...
Ενναλακτικα το polo gti-οικονομικο,γρηγορο,αυτοματο και στα πλαισια τιμης που επιθυμεις.
Τελος ειναι και το Audi a1,1.2 85ps ,το οποιο θεωρω οτι δεν αξιζει σε αυτη τη κατηγορια τιμης,πας στη ΜιΤο κατευθειαν.
edit:Τα εκανα μανταρα με τα link του configurator που παρεθεσα...
ειδα και τα audi ..A1 KAI A3...το Α1 μου αρεσε περισσοτερο..αλλα μου ψιλοξεφευγει στιν τιμη..ομως εχεις δικιο ..αξιζει να δωσεις κατι παραπανω!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν κοιτας κατηγορία Mito που προσωπικά προτιμώ μήπως να έβλεπες και το Juke 1,6?
Ιδιαιτερο σχεδιαστικά αλλα με σχετικά σπορτιβ συμεπριφορά παρα το ψηλο αμαξωμα και αξιοπιστο μηχανικά!το juke ειναι πραγματικα απτα πιο ομορφα ασχημα ..θα το εχω υποψιν αν και αποτι ειδα εχει αρκετα ψηλη καταναλωση?!
-
εδώ ειμαι παιδια....σας παρακολουθω ολους ....δωστε και αλλα στον λαο !!!!
-
αν περιμενω λιγο ακομα..για το honda civic ενατης γεννιας τι λετε????σε τι τιμη θα κυμαινεται γνωριζουμε?
-
Κρίμα που το έχασα απο την αρχή το τόπικ αυτό, τώρα η κατάστασή του είναι fubar, κρίμα
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Από τη στιγμή που ήθελα να παραγγείλω, μέχρι δικό μου στόρυ στο συνεργείο, εμπειρίες φίλου που δούλεψε εκεί, και λαιβ στόρυ σε άλλο εξουσιοδοτημένο από αμάξι που ευτυχώς δεν καταστράφηκε από της Φιλοθέης. Δόξα τω Θεώ τον βγάλανε από το δίκτυο. Δυσφήμηση ήτανε.Ο γαμπρος μου ειχε παραγγειλει ασημογαλαζο Α3 sportback, περιμενε εξι μηνες, και του εφεραν ασημογαλαζο Α3 τριθυρο
Ευτυχως πηρε την προκαταβολη πισω και πηγε αλλου και το παρηγγειλε σωστα!Στο θεμα μας τωρα, γιατι δεν κοιταει η mariaf το polo gti? ειναι και dsg και θα την βολεψει πολυ!
-
δεν απορριπτω τιποτα..ολα θα τα κοιταξω οπως πρεπει!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Στο θεμα μας τωρα, γιατι δεν κοιταει η mariaf το polo gti? ειναι και dsg και θα την βολεψει πολυ!Mito QV FTW!
-
Kαλημερα και χρονια πολλα!
Εγω θα σου προτεινα να πας στην mazda να δεις το 3αρι ,να το οδηγησεις και μετα βαλτο και αυτο υποψηφιο
Ετσι κι εγω πριν ενα χρονο ημουν στη θεση σου και εψαχνα αυτοκινητο μεσα σε μια γκαμα 5 μοντελων και με κερδισε το mazda 3 αν και πισω σε επιδοσεις αλλα με την καλυτερη οδικη συμπεριφορα ,χωρων, ομορφια μεσα - εξω πλουσιο εξοπλισμο .Οι επιδοσεις του δε φαινονται να ναι πισω λογω χαμηλοτερου βαρους ,κιβωτιο καλο και αμεσοτητα στο γκαζι .
Απλα οδηγησε το .
ΥΣ.(σου λεω απλα οτι το χα τελευταιο σε λιστα υποψηφιων και απλα το αγορασα )
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ..ΔΩΣΤΕ ΓΝΩΜΗ !!