-
Καλησπερα παιδια..ονομαζομαι μαρια ,ενδιαφερομαι να αγορασω αυτοκινητο μεσα στο επομενο τριμηνο..εχω κανει μια βασικη ερευνα και ειμαι μεταξυ opel astra 2010 ..alfa romeo mito..volvo c30..και ford focus το καινουργιο..η κατηγορια που με ενδιαφερει ειναι αυτη...θα ηθελα προσωπικες εμπειριες ...γνωμες απο πιο εμπειρους απο εμενα...παντως τα μοντελα μεταξυ των οποιων σκεφτομαι να καταληξω ειναι τα παραπανω..σε 3θυρες εκδοσεις κατα προτιμηση...πιο ειναι οικονομικοτερο απο αποψη κατανλωσης ..τελων κλπ??για την αλφα ρομεο η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει καλα λογια...
οποιος εχει οτιδηποτε να μου πει ή και να προτεινει καποιο αλλο αυτοκινητο..ειναι ευπροσδεκτος!βοηθηστε παιδια
..αυτοι οι πωλητες στις αντιπροσωπειες ειναι αρπαχτικα ..και δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη...
και κατι τελευταιο..υπαρχει στην αντιπροσωπεια της opel το astra gtc μοντελο του '07 σε προσφορα..τι λετε γιαυτο? -
Καλησπερα παιδια..ονομαζομαι μαρια ,ενδιαφερομαι να αγορασω αυτοκινητο μεσα στο επομενο τριμηνο..εχω κανει μια βασικη ερευνα και ειμαι μεταξυ opel astra 2010 ..alfa romeo mito..volvo c30..και ford focus το καινουργιο..η κατηγορια που με ενδιαφερει ειναι αυτη...θα ηθελα προσωπικες εμπειριες ...γνωμες απο πιο εμπειρους απο εμενα...παντως τα μοντελα μεταξυ των οποιων σκεφτομαι να καταληξω ειναι τα παραπανω..σε 3θυρες εκδοσεις κατα προτιμηση...πιο ειναι οικονομικοτερο απο αποψη κατανλωσης ..τελων κλπ??για την αλφα ρομεο η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει καλα λογια...
οποιος εχει οτιδηποτε να μου πει ή και να προτεινει καποιο αλλο αυτοκινητο..ειναι ευπροσδεκτος!βοηθηστε παιδια
..αυτοι οι πωλητες στις αντιπροσωπειες ειναι αρπαχτικα ..και δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη...
και κατι τελευταιο..υπαρχει στην αντιπροσωπεια της opel το astra gtc μοντελο του '07 σε προσφορα..τι λετε γιαυτο? -
Το νου σας ρεμάλια!
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά Μαρία.
Πρώτα από όλα τα αυτοκίνητα που παρέθεσες είναι δύο διαφορετικών κατηφοριών (supermini η Mito, μικρομεσαία τα υπόλοιπα). Δεύτερων, τρίθυρο Focus Mk3 δεν υπάρχει. Τρίτον, μην ακούς τον κάθε Μπάμπη Σουγιά για την αξιοπιστία, μια χαρά είναι η Alfa. Τέταρτον πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου. Θέλεις γρήγορο; Θέλεις σπορτιβ; Θέλεις οικονομικό;
Ταυράκο...
-
θελω οσο τον δυνατον οικονομικοτερο σπορτιβ και γρηγορο μαζι!
-
η mito απλως με κερδιζει πολυ εξωτερικα...γιαυτο και την εβαλα στις επιλογες ενω ξεφευγει απο τα υπολοιπα.
-
Ο χρήστης mariaef έγραψε:
ειμαι μεταξυ opel astra 2010 ..alfa romeo mito..volvo c30..και ford focus το καινουργιο..η κατηγορια που με ενδιαφερει ειναι αυτη...και κατι τελευταιο..υπαρχει στην αντιπροσωπεια της opel το astra gtc μοντελο του '07 σε προσφορα..τι λετε γιαυτο?
Όπως προλαβαν και είπαν οι προλαλήσαντες: Η κατηγορία δηλαδή ποια είναι;
Βάζεις το mito που είναι μικρότερης κατηγορίας (ενός near-premium brand όπως η alfa romeo), μαζί με το c30 που είναι μεγαλύτερο αμάξι (του σουηδικού premium brand volvo) αλλά στη σύγκριση βάζεις μαζί και τα πιο astra και focus. (Αναμένω το κράξιμο από τους ιταλόφιλους. )Επίσης μάλλον μιλάς για καινούρια και μεταχειρισμένα μαζί, χωρίς να θέτεις συγκεκριμένο όριο τιμής και προτεραιότητες.
Λοιπόν οι φίλοι των alfaromeo θα σου πουν ότι το mito είναι το απόλυτο αυτοκίνητο (ή η μύτω, επειδή τους αρέσει να κάνουν θηλυκά τα ονόματα ) αν και καλύτερα να πας να δεις τη giulietta, οι φίλοι των φορντ τα ίδια για το focus ειδικά για τα οδηγικά χαρακτηριστικά (αν και για το καινούριο focus ούτε και οι ίδιοι δε θα καταφέρουν να κρύψουν τον αποτροπιασμό για το αισθητικό κομμάτι) και οι φίλοι των opel θα πουν τα καλύτερα για το astra όποια γενιά κ αν προτιμήσεις.
Αυτά και χρόνια πολλά.
-
θελω οσο τον δυνατον οικονομικοτερο σπορτιβ και γρηγορο μαζι!Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δηλαδή!
Η Mito είναι η πιο sport επιλογή. Από εκεί και πέρα κάνεις παραχωρήσεις σε χώρους, ενώ αν μιλάμε για turbo, μην περιμένεις σπουδαία οικονομία από κανένα, αν τα οδηγείς όπως 'πρέπει'.
@IasonasPeri: Αν και κάτοχος Ford, μόνο άσχημα λόγια έχω να πω για το νέο Focus οδηγικά! ΓΙα το δε Astra δεν συζητώ καν... τραγικό!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@IasonasPeri: Αν και κάτοχος Ford, μόνο άσχημα λόγια έχω να πω για το νέο Focus οδηγικά! ΓΙα το δε Astra δεν συζητώ καν... τραγικό!Δεν είσαι όμως το τυπικό παράδειγμα αυτών που είχα στο νου μου...
-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
ειμαι μεταξυ opel astra 2010 ..alfa romeo mito..volvo c30..και ford focus το καινουργιο..η κατηγορια που με ενδιαφερει ειναι αυτη...
και κατι τελευταιο..υπαρχει στην αντιπροσωπεια της opel το astra gtc μοντελο του '07 σε προσφορα..τι λετε γιαυτο?
Όπως προλαβαν και είπαν οι προλαλήσαντες: Η κατηγορία δηλαδή ποια είναι;
Βάζεις το mito που είναι μικρότερης κατηγορίας (ενός near-premium brand όπως η alfa romeo), μαζί με το c30 που είναι μεγαλύτερο αμάξι (του σουηδικού premium brand volvo) αλλά στη σύγκριση βάζεις μαζί και τα πιο astra και focus. (Αναμένω το κράξιμο από τους ιταλόφιλους. )Επίσης μάλλον μιλάς για καινούρια και μεταχειρισμένα μαζί, χωρίς να θέτεις συγκεκριμένο όριο τιμής και προτεραιότητες.
Λοιπόν οι φίλοι των alfaromeo θα σου πουν ότι το mito είναι το απόλυτο αυτοκίνητο (ή η μύτω, επειδή τους αρέσει να κάνουν θηλυκά τα ονόματα ) αν και καλύτερα να πας να δεις τη giulietta, οι φίλοι των φορντ τα ίδια για το focus ειδικά για τα οδηγικά χαρακτηριστικά (αν και για το καινούριο focus ούτε και οι ίδιοι δε θα καταφέρουν να κρύψουν τον αποτροπιασμό για
το αισθητικό κομμάτι) και οι φίλοι των opel θα πουν τα καλύτερα για το astra όποια γενιά κ αν προτιμήσεις.Αυτά και χρόνια πολλά.
εχεις δικιο..τα χω λιγακι μπερδεμενα μαλλον...η αληθεια ειναι οτι διαστασιολογικα θελω κατι μεγαλυτερο απο τη μύτω οποτε οι διαστασεις των υπολοιπων ειναι πιο πολυ στα γουστα μου.το οριο τιμης ειναι 18 περιπου χιλιαδες μαχιμουμ.μιλαω για καινουργιο και μονο.οποτε η giulietta δυστυχως ξεφευγει αρκετα.μεταχειρισμενο απορριπτεται.
-
και κατι τελευταιο..υπαρχει στην αντιπροσωπεια της opel το astra gtc μοντελο του '07 σε προσφορα..τι λετε γιαυτο?Αφού μεταχειρισμένο απορρίπτεται, το astra gtc τί το συζητάς;
Πιστεύεις ότι το φύλαγαν τέσσερα-πέντε χρόνια μέσα στην αντιπροσωπεία αχρησιμοποίητο; -
χμμ..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
θελω οσο τον δυνατον οικονομικοτερο σπορτιβ και γρηγορο μαζι!
Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δηλαδή!
Η Mito είναι η πιο sport επιλογή. Από εκεί και πέρα κάνεις παραχωρήσεις σε χώρους, ενώ αν μιλάμε για turbo, μην περιμένεις σπουδαία οικονομία από κανένα, αν τα οδηγείς όπως 'πρέπει'.
@IasonasPeri: Αν και κάτοχος Ford, μόνο άσχημα λόγια έχω να πω για το νέο Focus οδηγικά! ΓΙα το δε Astra δεν συζητώ καν... τραγικό!
το astra τραγικο οδηγικα ??θα ηθελες λιγακι να μου το εξηγησεις αυτο ?
-
Απο τις καλυτερες προτασεις της αγορας το Renault Megane Coupe 1,4 Tce. Oμορφο και γρηγορο.
Πριν λιγες μερες ειδα το νεο Beatle 1,2 Tsi. M' αρεσε!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Βασει συναισθήματος από τα παραπάνω Mito.
Εκτός και αν δεν καλύπτει σε χώρους.Το C30 είναι καλό value for money. Αξίζει σε diesel πιστεύω. Βέβαια μέσα στο 2012 -λογικά- θα πάψει να διατίθεται. Στα (-) αν χρειάζεσαι χώρους είναι ο ανύπαρκτος χώρος αποσκευών. Ακόμη και η Mito παίζει να έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Επίσης, προσωπικά, τόσο χρόνια το πίσω μέρος δεν το έχω συνηθίσει. Σαν νεκροφόρα είναι.
To Astra αν μιλάμε για το νέο GTC βγαίνει σίγουρα πάνω από τα 18.000 με νορμάλ εξοπλισμό. Είναι πανέμορφο, οδηγικά δεν ξέρω τι λέει αφού μόλις εμφανίστηκε, αλλά αποκλείεται να είναι υποδεέστερο από το 5θυρο που είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
To Focus μόνο 5θυρο και από τις πίσω πόρτες και πέρα απλά δε βλέπεται. Πέραν του ότι δείχνει και είναι πολύ μακρύ. Βέβαια στα 18.000 οριακά πρέπει να αγοράζεις το ατμοσφαιρικό 1.6 με τα 125 άλογα και όχι έναν από τους καλούς 1.6 turbo.
Εγώ στις επιλογές σου θα πρόσθετα το Megane Coupe 1.4 TCE 130 hp στην πολύ καλά εξοπλισμένη Dynamic που υπάρχουν κομμάτια στα 16.000 euro με το κλειδί στο χέρι. Δες ένα στο παρακάτω Link:
http://remes-cars.car.gr/cars/view/1990413/
και σπορτίφ και καλό οδηγικά και σε φοβερή τιμή με τις προσφορές της Renault -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο τις καλυτερες προτασεις της αγορας το Renault Megane Coupe 1,4 Tce. Oμορφο και γρηγορο.
Πριν λιγες μερες ειδα το νεο Beatle 1,2 Tsi. M' αρεσε!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
πολυ ωραιο το renault οντως...σε ευχαριστω..θα το εχω υποψιν!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Βασει συναισθήματος από τα παραπάνω Mito.
Εκτός και αν δεν καλύπτει σε χώρους.Το C30 είναι καλό value for money. Αξίζει σε diesel πιστεύω. Βέβαια μέσα στο 2012 -λογικά- θα πάψει να διατίθεται. Στα (-) αν χρειάζεσαι χώρους είναι ο ανύπαρκτος χώρος αποσκευών. Ακόμη και η Mito παίζει να έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Επίσης, προσωπικά, τόσο χρόνια το πίσω μέρος δεν το έχω συνηθίσει. Σαν νεκροφόρα είναι.
To Astra αν μιλάμε για το νέο GTC βγαίνει σίγουρα πάνω από τα 18.000 με νορμάλ εξοπλισμό. Είναι πανέμορφο, οδηγικά δεν ξέρω τι λέει αφού μόλις εμφανίστηκε, αλλά αποκλείεται να είναι υποδεέστερο από το 5θυρο που είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
To Focus μόνο 5θυρο και από τις πίσω πόρτες και πέρα απλά δε βλέπεται. Πέραν του ότι δείχνει και είναι πολύ μακρύ. Βέβαια στα 18.000 οριακά πρέπει να αγοράζεις το ατμοσφαιρικό 1.6 με τα 125 άλογα και όχι έναν από τους καλούς 1.6 turbo.
Εγώ στις επιλογές σου θα πρόσθετα το Megane Coupe 1.4 TCE 130 hp στην πολύ καλά εξοπλισμένη Dynamic που υπάρχουν κομμάτια στα 16.000 euro με το κλειδί στο χέρι. Δες ένα στο παρακάτω Link:
http://remes-cars.car.gr/cars/view/1990413/
και σπορτίφ και καλό οδηγικά και σε φοβερή τιμή με τις προσφορές της Renaultπολλα ευχαριστω!!!!!!!πολυ ωραιο οχημα..θα παω να το δω και απο κοντα..!
-
πολυ ωραιο το renault οντως...σε ευχαριστω..θα το εχω υποψιν!
Ladies and gentlemen, we have a winner here!
-
Μακριά απο Γερμανικά και Ιταλικά. Όλα προβλήματα και πανάκριβα ανταλλακτικά έχουν. Πάρε το Volvo ή το Megane είναι τα καλύτερα, τα ασφαλέστερα και τα πιο αξιόπιστα.
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ..ΔΩΣΤΕ ΓΝΩΜΗ !!