-
leon 1.2 tsi copa!Aνάρτηση πολλαπλών συνδέσμων με μόλις 15000€ .Και είναι όμορφο,σβέλτο,με 6άρι σασμάν,και με χαμηλά τέλη 134€ και βενζίνα!Πάρτο και μην μασάς τπτ
-
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
ford fiesta 1.6 tdci (πετρέλαιο) , περίπου 15000 με την εκπτωση.
Σε βενζινοκίνητο θα πρότεινα να κοιτάξεις και το καινούριο yaris 1.3, με περιπου 14000 .
(δεν έχω ιδία εμπειρία για κανένα απο τα δύο )εδιτ
-
-
Από αντιπροσωπεία, πάω όπου να'ναι;
Λέω να πάω στη Seat ΑΥΤΟΛΟΥΞ στη Συγγρού.
Μπορεί να μου κάνουν διαφορετική τιμή από κατάστημα σε κατάστημα;
Θα με ενδιέφερε να κάνω απόσυρση χωρίς απόσυρση, όπως περιέγραψε κάποιος παραπάνω.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ αμάξι, δε ξέρω να κάνω έρευνα αγοράς. -
πήγαινε κ στη σεατ μακρης.
εμένα μου προτείνανε μόνοι τους αποσυρση χωρίς αποσυρση, ενώ κανουν κ επιπλεον εκπτωση κανα 300 αρι -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aν σ αρεσει το ταμπλω του παρτο..Συμβουλεψου τον ελτεο πρωτα που καθε πρωι που μπαινει στραβομουτσουνιαζει μ αυτο..Ο elteo κάθε πρωί καβαλά την σκουτεροπολυθρόνα του.
Το Leon το χουμε για ταξίδια να γουστάρουμε.φεστονερο ένα ριβιού του να πάρεις μια ιδέα (1.6d είναι αλλά δεν πειράζει)
-
στα 15k δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο ντιλ από το λεον...
-
Η σελίδα του Copa
http://www.seat.gr/Leon/copa.htmlΟ χρήστης pasxos έγραψε:
Aν σ αρεσει το ταμπλω του παρτο..Συμβουλεψου τον ελτεο πρωτα που καθε πρωι που μπαινει στραβομουτσουνιαζει μ αυτο..Ειλικρινά πόσο κόσμο έχει χάσει η seat από την σχεδίαση . Ελπίζω να επανέλθουν δριμύτεροι .
Α! και μην ξεχάσω . Και με 4κίνηση -
Και πεντάθυρο και γκάζι και DSG... Τι άλλο θες; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1925651/
-
Να είναι καινούριο θέλει...
-
Ε, με 28Κ χλμ, καινούριο είναι...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Μην είναι τεράστιο γιατί δε θα έχω που να το παρκάρω.
το Leon είναι μεγάλο με βάση όσα λες.
τα 105 τα θεωρώ λίγα, ακόμα και με T, ενώ το εσωτερικό του ήταν ξεπερασμένο σχεδιαστικά απο όταν βγήκε.
αλλάζει και σύντομα.Καμία σχέση η απόδοση του στο δρόμο με 105 άλογα. Τουλάχιστον 120 έχει. Και καλό θα είναι να το υπολογίζουμε το τουρμπο γιατί η ροπή που δίνει και στο μεγάλο εύρος στροφών κάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση τη διαφορά. Για να σε κάνω να καταλάβεις έχω και το megane II 1.4 το οποίο έχει 100 άλογα. Δηλαδή θεωρητικά τα 2 αυτοκίνητα έχουν 5 άλογα διαφορά. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι αν τα οδηγήσεις το leon δείχνει να είναι 20-30 άλογα πάνω. Ενδεικτικά θα σου αναφέρω πως στα 80-120 χλμ/ώρα το leon με τετάρτη κάνει σχεδόν ίδιο χρόνο που κάνει το megane με τρίτη. Μιλάμε κανονικά και με το νόμο για μια ταχύτητα πάνω.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ε, με 28Κ χλμ, καινούριο είναι...μωρέ μια χαρά καινουργιο είναι!
αλλά με 16.500 παίρνει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Οι ιμπιζάκηδες με fr&cupra dsg που πουλάνε δεν παρακολουθούνε την αγορά. -
Εγώ σε αυτά τα λεφτά μόνο Κορεάτη. Τα υπόλοιπα όλα με αφήνουν αδιάφορο.
Kia Rio 1.4
Kia Ceed 1.6 σε τρελές τιμές: http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/ceed/prices.htmlαλλά και το facelift : http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/ceed_FL/prices.html
Στο τσακ κρατιέμαι να πάω εγώ να κλείσω ένα Ceed 1.6 foul extra ...
-
Ο φίλος ΦεστοΝερο κοιτάει όμως και κόστος συντήρησης (τέλη, ασφάλειες, κατανάλωση κτλ)
-
Δεν κατανοώ και πολύ τις αναφορές στα περί 'κόστους συντήρησης' σε αυτές τις κατηγορίες (δηλ. κάτω από 1600κυβικά).
-
Πραγματικά τι κόστος συντήρησης. Το 1,2 tsi καίει λίγο λιγότερο απο το megane ΙΙ 1.4 και πηγαίνει στο δρόμο πολύ μα πολύ καλύτερα. Έχει χαμηλότερα τέλη, ασφάλιστρα, τι άλλο να ζητήσει? Μήπως να περιμένει το νέο θαύμα της ford 1.0 ecoboost 125 άλογα?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν κατανοώ και πολύ τις αναφορές στα περί 'κόστους συντήρησης' σε αυτές τις κατηγορίες (δηλ. κάτω από 1600κυβικά).κατανάλωση
leon 1,2 στο περίπου 6,6λ/100 (ένα δείγμα λίγων αυτοκινήτων)
ceed 1.6 περίπου 7,9l/100 (πηγή)με 15000 χλμ τον χρόνο και 1,6€ την βενζίνη γλυτώνει €312.
τέλη €124 για το leon και €219 για το ceed.
312+95= 407 ευρώ τον χρόνο για έναν φοιτητή μετρούν.
ασφάλειες δεν ξέρω κόστη.
-
Σόρυ, αλλά εμένα μου φαίνονται όλα αυτά πολύ αόριστα και ιδιαίτερα ευμετάβλητα και υποκειμενικά.
Για μένα το κόστος συντήρησης αφορά δεδομένα κόστη και είναι: διάρκεια & κόστος εγγύησης (π.χ. κάποιοι χρεώνουν την επέκταση της διετίας),τα κόστη της προγραμματισμένης τεχνικής συντήρησης, τα κόστη ανταλλακτικών και τα παράπλευρα κόστη (π.χ. συνεργείο της προκοπής σε απομακρυσμένη περιοχή, χαμένα ημερομίσθια για 'βόλτες' στο συνεργείο).
Εγώ σε αυτά εστιάζω.
-
επειδή δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα.
για κάποιον που κάνει 25.000 το χρόνο, η κατανάλωση είναι σημαντική
Νέο αυτοκίνητο, μάλλον Leon...