-
Πολύ καλά τα λες αλλά για πες μου Fiestare τι ηλικία έχεις ?
-
ρε φιεσταρε μικρομεσαιο θελει ο ανθρωπος ελεος με το υπερφιεστα (φιλικα παντα)
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πολύ καλά τα λες αλλά για πες μου Fiestare τι ηλικία έχεις ?Άντε πάλι,23 .Διαφωνείς για το θέμα διάστασης ελαστικών και τις διαφορές κόστους? Και μιλάμε τεράστιες διαφορές.Που 700€ για 225/50/17 και που 250€ για 195/50/15 ή 350€ για 205/55/16 που έχουν άλλα μικρομεσαία.
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
ρε φιεσταρε μικρομεσαιο θελει ο ανθρωπος ελεος με το υπερφιεστα (φιλικα παντα)Aν θέλουν μικρομεσαίο η καλύτερη επιλογή είναι το leon 1.2 tsi.Τιμή 15,5 χιλιάρικα οικονομικό σε κατανάλωση και ενδιαφέρον οδηγικά.Διαφορετικά μπορεί να δει και auris 1.33 ή ceed 1.4 f/l vivid-308 1.4 vti.(όλα αυτά τα μικρομεσαία φοράνε 205/55/16 με χαμηλό κόστος τετράδας 350€ περίπου).Ή και το ευρύχωρο jazz 1.4 f/l comfort γιατί όχι?
-
γιατί το leon είναι καλύτερο απο το renault megane 1,4T 130 άλογα?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πολύ καλά τα λες αλλά για πες μου Fiestare τι ηλικία έχεις ?Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πολύ καλά τα λες αλλά για πες μου Fiestare τι ηλικία έχεις ?Άντε πάλι,23 .Διαφωνείς για το θέμα διάστασης ελαστικών και τις διαφορές κόστους? Και μιλάμε τεράστιες διαφορές.Που 700€ για 225/50/17 και που 250€ για 195/50/15 ή 350€ για 205/55/16 που έχουν άλλα μικρομεσαία.
βρε γιατί ρωτάς , αφού γράφω ότι τα λές καλά
Απλά δεν έπιασες το 'κατηγορία ' .
Ας το θέσω πιο αναλυτικά
... Οι άνδρες πληρώνουν εκατομμύρια για να φοράνε οι γυναίκες κάτι πέτρες που γυαλίζουν .Εχει δίκιο ο Wannabe +1
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γιατί το leon είναι καλύτερο απο το renault megane 1,4T 130 άλογα?Σωστός πολύ καλή επιλογή το megane tce energy(16690 και με 205/55/16).Απλά καιει παραπάνω(γύρω στα 1.5-2 λίτρα περισσότερο), έχει μεγαλύτερα 100€ τέλη από το leon 1.2 και φυσικά μεγαλύτερο τεκμήριο.
-
Ναι αλλά βλέπετε , και δεν είναι Seat , Seat ήχαν
-
το 5πορτο Μεγκάν βλέπετΑΙ ? ΟΚ! Περί ορέξεως κυμαδόπιτα.
Η Ρενό από πότε απέκτησε κύρος ; Από τον Αλόνσο ;
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ναι αλλά βλέπετε , και δεν είναι Seat , Seat ήχανΤί σημαίνει δηλαδή το 'Σέατ είχαν';
Ο άνθρωπος που το οδηγούσε, θέλει να ξαναγοράσει Σέατ. Η άσχετη αδερφή λέει όχι.
Άρα το 'Σέατ είχαν' που λες υποτιμητικά τρώει καραάκυρο.Και στο κάτω κάτω γιατί το Σέατ είναι χειρότερο από πχ Φίατ, Ρενώ, Όπελ κλπ;
Μια χαρά είναι η Σέατ και πιο υψηλή αξιοπστία έχουν τα μοντέλα της χρόνια τώρα που είναι VAG.
Και γ@μώ τις τεχνολογίες και μοντέρνο ντιζάιν.Το Όπελ μόνο στο τεστ θωπείας πλαστικών υπερέχει(;) σε σχέση με το Λεόν (για συναρμογή να μη μιλήσουμε, κατώτερο των προσδοκιών το Άστρα),
και πάλι όμως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο μια και χάνει από άλλες κορυφαίες προτάσεις στο συγκεκριμένο ...τεστ (βλέπε Γκόλφω)
και χάνει κιόλας στα μάτια του φίλου στον βασικό λόγο που άλλος θα το προτιμούσε:
το καγκουροεσωτερικό του Άστρα που το είχε στο Ίμπιζα και λέει ότι δεν του αρέσουν τα πολλά φωτάκια.Άρα μονόδρομος στο συγκεκριμένο συγκριτικό το Λεόν, αλλιώς κάτι τελείως άσχετο.
-
ετσι που πας θα σου πλασαρουν κανα VW Up σε ροζουλι....
αντρικιος εγωϊσμος ρε...
το θεμα ειναι και στο ευρυτερο ιματζ...απο ζαντα εως χρωμα....δεν αρκει να συμφωνησεις και στον τυπο αυτοκινητου μονο...
αρα παιζεις πουστια...ολο τυχαιως βρισκεις σαητ με αρνητικα σχολια για το αυτοκινητο που δεν θελεις και ομορφες, κουλ ποζε φωτος με αυτο που θελεις...
-
τεχνολογια nasa το λεον. και τερας αξιοπιστιας ο ομιλος για πες κ αλλα τετοια
-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Ναι αλλά βλέπετε , και δεν είναι Seat , Seat ήχαν
Τί σημαίνει δηλαδή το 'Σέατ είχαν';
Ο άνθρωπος που το οδηγούσε, θέλει να ξαναγοράσει Σέατ. Η άσχετη αδερφή λέει όχι.
Άρα το 'Σέατ είχαν' που λες υποτιμητικά τρώει καραάκυρο.Και στο κάτω κάτω γιατί το Σέατ είναι χειρότερο από πχ Φίατ, Ρενώ, Όπελ κλπ;
Μια χαρά είναι η Σέατ και πιο υψηλή αξιοπστία έχουν τα μοντέλα της χρόνια τώρα που είναι VAG.
Και γ@μώ τις τεχνολογίες και μοντέρνο ντιζάιν.Το Όπελ μόνο στο τεστ θωπείας πλαστικών υπερέχει(;) σε σχέση με το Λεόν (για συναρμογή να μη μιλήσουμε, κατώτερο των προσδοκιών το Άστρα),
και πάλι όμως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο μια και χάνει από άλλες κορυφαίες προτάσεις στο συγκεκριμένο ...τεστ (βλέπε Γκόλφω)
και χάνει κιόλας στα μάτια του φίλου στον βασικό λόγο που άλλος θα το προτιμούσε:
το καγκουροεσωτερικό του Άστρα που το είχε στο Ίμπιζα και λέει ότι δεν του αρέσουν τα πολλά φωτάκια.Άρα μονόδρομος στο συγκεκριμένο συγκριτικό το Λεόν, αλλιώς κάτι τελείως άσχετο.
Συμφωνώ απολυτώς,έχω ακριβώς την ίδια άποψη.Αυτό που δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως μια αδερφή,που στο φιναλε δεν θα το οδηγεί καθόλου και γενικώς δεν σκαμπάζει τίποτα από αυτοκινητα,επηρεάζει τόσο τα πράγματα .Απλά ο φίλος πρέπει να πατήσει πόδι,Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ
-
Γιατί τόσο μένος για το ASTRA;
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
τεχνολογια nasa το λεον. και τερας αξιοπιστιας ο ομιλος για πες κ αλλα τετοιαΠάντως περισσότερη τεχνολογία εχει το leon από τα astra-auris αν δεν κάνω λάθος
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γιατί τόσο μένος για το ASTRA;Δεν είναι μένος απλά από αλλού ξεκίνησε και αλλού τον επηρέασαν να πάει άλλοι που δεν θα το οδηγούν .Ξεκίνησε για κάτι οικονομικό σε λεφτά-τέλη-κατανάλωση που να του αρέσει αισθητικά και οδηγικά και τον οδηγούν στις δόσεις των 17500€ του άστρα,των 10 λίτρων κατανάλωση εντός πόλης λόγω μη άμεσου ψεκασμού και των 700 + € των 225/50/17 Το ότι θα το οδηγεί αυτός κατά 99% δεν έχει και πολύ σημασία θα μπει μέσα ο άνθρωπος για να πουλάει μούρη η αδερφή του που θα έχουν astra
-
για το dsg αναφερεσαι που απ οτι διαβαζω δεν ειναι οτι πιο αξιοπιστο εκει εξω?? ενταξει ενα συν δινω στην αναρτηση οχι ομως οτι ειναι εξωγηινη τεχνολογια.
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
τεχνολογια nasa το λεον. και τερας αξιοπιστιας ο ομιλος για πες κ αλλα τετοια΄Εχεις κάποιο πρόβλημα; Μου είναι αδιάφορο το τί πιστεύεις.
Φαντάζομαι Σέατ έχεις να δεις από ...ποτέ και νομίζεις αυτά που νομίζεις.Τουλάχιστον εγώ έχω μπει σε Άστρα φίλου και ξέρω.
Για τις αξιοπιστίες μιλούν σχετικές έρευνες και εκεί τα Όπελ πολύ που διαπρέπουν... -
Ο χρήστης krotos έγραψε:
για το dsg αναφερεσαι που απ οτι διαβαζω δεν ειναι οτι πιο αξιοπιστο εκει εξω?? ενταξει ενα συν δινω στην αναρτηση οχι ομως οτι ειναι εξωγηινη τεχνολογια.Δυστυχώς όλες οι νέες τεχνολογίες δοκιμάζονται τα πρώτα 2 χρόνια από παιδικές ασθένειες.Τώρα τα προβλήματα θα έχουν λυθεί.Αλλωστε δεν είχαν όλοι προβλήματα(πάντοτε ένα 5-10% την πατάεί,όχι όλοι).Μήπως δεν είχαν προβλήματα τα υβριδικά συστήματα και οι μπαταρίες των honda civic hybrid & toyota prius τα πρώτα χρόνια ?
-
Όσο για μοντέλα της Σέατ που έχουν βγει υπέραξιόπιστα δύο παραδείγματα, το τελευταίο Αλτέα και το τελευταίο Ίμπιζα.
Νέο αυτοκίνητο, μάλλον Leon...