-
βρε δεν παιρνετε απο ενα μτχ ο καθενας στα 6χιλιαρικα να ξεγνοιασετε??
Λοιπον στα μικρομεσαια πηγαινε να δεις και το fiat bravo (εκπτωσεις καλες κανουν, εχει και ατοκο -σχεδον!- χρηματοδοτικο) μηπως και αρεσει περισσοτερο στην αδελφη, εχει κινητηρες 120-140 αλογων που πιστευω θα σε καλυψουν.
Τσεκαρε και το φοκους που ηρθε με καλες προσφορες απ'οτι διαβασα σε αλλο θεμα...Στα μικρα τωρα, κοιταξε 1600αρι 207, punto evo 135 για κατι πιο σπορ σε 5θ, αν και ειλικρινα το λεον σ'αυτα τα λεφτα ειναι bargain
ΥΓ δες και το γκολφ με τα 105.
-
απο τα 12 στα 17,5 είναι σχεδόν +50%
άρα δεν είναι και πολύ ουσιαστική η αρχική περιγραφή της αναζήτησης σου.το Megane γιατί δεν το κοιτάς? τόσα και τόσα κολλήματα είχες και τα έχεις ξεπεράσει στην πράξη, οπότε κάνε το βήμα και κοίτα μια και το Megane.
επίσης το Fiesta σε Titanium ή Ghia θα αρέσει εσωτερικά και σε συνολικό μέγεθος στην αδερφή σου. μάλλον ο κιν θα χαλάσει εσένα όμως.αν φτάσει το θέμα σε Leon vs Αstra εννοείται είμαι με την αδερφή σου.
-
Στα 17k παίζει και το juke
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Πες τα ρε χρυσόστομε .Ακου κυριλέ η όπελ .**Τεχνολογικά το λεον είναι μια γενια μπροστά και φαντάσου μιλάμε για αμάξι του 2005 και όχι του 2010 όπως το άστρα.Φαντάσου.**Απορώ πως θα κουμαντάρει τα 4.45 μετρα μήκους η αδερφή σου στην πόλη .Γιατί αποκλείονται τα μικρά?Γιατί όχι ένα fiesta 1.4 titanium,207 sport 1.4,clio dynamic?Aν δεν πας εντελει στο λεόν .Tσιμπα το leon και ας τραγουδάει
Αυτό υπέρ του Άστρα δεν είναι;
Η αδελφή μου ΔΕΝ θα το χρησιμοποιήσει όσο εγώ.Πάρτε το fiesta 1.4 titanium στο περίφημο φραγκοσταφυλί χρώμα με το το μπορντώ ταμπλό,καλό αμάξι θα το γουστάρει και η αδερφή σου σαν μοδάτο. Ρώτα την πως της φαίνεται.Έχει και αφρώδες πλαστικό στο ταμπλό.
Το Fiesta δεν το έχουμε δει ακόμη, αύριο μάλλον. Ελπίζω το Σάββατο ή τη Δευτέρα να παραγγείλουμε οτι ειναι να παραγγειλουμε.
Το εσωτερικό του λεον δε μου λέει τίποτα το ιδιαίτερο. Ουδέτερο μου είναι. Το Άστρα έχει ωραίο εσωτερικό, εκτός από το έκτρωμα της κονσόλας με όλα τα κουμπάκια. Δε ξέρω τι σκεφτόντουσαν.
@Άρης
-
Φίλε μου όπως τα περιγράφεις τα πράγματα, το astra σας ταιριάζει καλύτερα.
Και πές μου κάτι: Μπορεί να μην είναι γυναίκα σου αλλά αδελφή σου, αντέχεις όμως τη γυναικεία μουρμούρα?
Όσον αφορά τα 120 άλογα που ρώτησες, είπαμε τα τουρμπο κάνουν πλέον τη διαφορά. Εννοείται οτι θα σε υπερκαλύψει το αυτοκίνητο. -
Ρε ειλικρινά μένω έκπληκτος.
γεγονότα για την αδερφή σου:
[list:1kpc89t4][:1kpc89t4]δεν οδηγεί[/1kpc89t4]
[:1kpc89t4]δεν πρόκειται να το οδηγήσει[/1kpc89t4]
[:1kpc89t4]έχει άποψη μεν αλλά στην επιβάλλει παρότι αγοράζεται και για τους 2 σας[/1kpc89t4][/list:u:1kpc89t4]συγνώμη αν η αδερφή σου, κάνει αυτά όταν παντρευτείς θα στήσεις και [spoiler:1kpc89t4]κώλο[/spoiler:1kpc89t4] ?
Καλοτάξιδο το 'premium' (γλ)Astra σας.
Kοίτα πόσο μοιάζουν στο προφίλ...
-
το λεον μπορει να λετε πως ειναι στημενο ειναι σπορ κλπ αλλα μονο και μονο λογω του τραγικου εσωτερικου δε θα το επαιρνα ποτε σκεψου ορι αυτο το εσωτερικο θα αντικριζεις καθημερινα και σε σχεση με το αστρα φυσικα του αστρα ειναι μακραν πιο ποιοτικο το πλαστικο. ενταξει για τα κουμπακια, αυτο ειναι προσωπικη προτιμιση καθενος. εγω εχω το insignia και το βραδυ εχει απλα φανταστικο εσωτερικο με ομορφο φωτισμο τα κουμπακια δε θελουν πανω απο μια βδομαδα για να εξοικιωθεις.
-
@elteo η παρθενογεννεση επαψε να υπαρχει πολλα χρονια τωρα.
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
το λεον μπορει να λετε πως ειναι στημενο ειναι σπορ κλπ αλλα μονο και μονο λογω του τραγικου εσωτερικου δε θα το επαιρνα ποτε σκεψου ορι αυτο το εσωτερικο θα αντικριζεις καθημερινα και σε σχεση με το αστρα φυσικα του αστρα ειναι μακραν πιο ποιοτικο το πλαστικο. ενταξει για τα κουμπακια, αυτο ειναι προσωπικη προτιμιση καθενος. εγω εχω το insignia και το βραδυ εχει απλα φανταστικο εσωτερικο με ομορφο φωτισμο τα κουμπακια δε θελουν πανω απο μια βδομαδα για να εξοικιωθεις.ο καθένας όπως βολεύεται. Εσύ γουστάρεις να πιάνεις ταμπλό, να βλέπεις φωτισμούς και να έρχεσαι σε οργ....
το παληκάρι όμως δεν το ενοχλεί το εσωτερικό του. Αντιθέτως δεν του άρεσαν τα χιλιάδες κουμπάκια που έχει το Οπελ. (με το κιλό τα αγοράζουν; ) Ξέρεις πόσο σου αποσπά την προσοχή αυτό για να κάνεις κάτι απλό;
@elteo η παρθενογεννεση επαψε να υπαρχει πολλα χρονια τωρα.
Ναι αλλά τους κινέζους και τους ιάπωνες πιο παλιά τους κράζαμε ε;
-
επειδη εχω το αυτοκινητο ασε να ξερω καλυτερα αν σου αποσπα την προσοχη(υπαρχει και ο διακοπτης που μειωνει τη φωτεινοτητα ) και σαφεστατα γουσταρω να εχω ωραιο εσωτερικο γιατι εκει περναω την ωρα-ωρες οταν οδηγω.
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
επειδη εχω το αυτοκινητο ασε να ξερω καλυτερα αν σου αποσπα την προσοχη(υπαρχει και ο διακοπτης που μειωνει τη φωτεινοτητα ) και σαφεστατα γουσταρω να εχω ωραιο εσωτερικο γιατι εκει περναω την ωρα-ωρες οταν οδηγω.Σωστά αλλα υπάρχει και ένα αλλά. Οδηγηση δεν είναι μόνο η ευχαρίστηση της εσωτερικής ατμόσφαιρας αλλα και συμπεριφορά, δύναμη, χειρισμός κλπ. Περι ορέξεως φυσικά αλλά και εγω θα ήθελα ένα αυτοκίνητο ευχάριστο οδηγικά -με τα δικά μου κριτήρια- απο τους κρυφούς φωτισμούς ένος ταμπλο.
-
ρε παιδες μια στιγμη γιατι τα ισοπεδωνετε ολα? ειπα εγω οτι δεν ειναι απαραιτητα αυτα? φυσικα και πρεπει να παταει το αμαξι να το νιωθεις.Απλα θα μπορουσανε να συνυπρχουν σε ενα πακετο αυτα. Εγω δεν ειπα οτι θα πρεπει να εχει το απολυτο εσωτερικο ενα αυτοκινητο αλλα θα περιμενα κατι καλυτερο απο τη σεατ σε αυτο το τομεα καθως το υπολοιπο αυτοκινητο ειναι πολυ ομορφο και στα ματια μου χανει ποντους λογω εσωτερικη σχεδιασης.
Κ εγω πριν λιγο καιρο που εψαχνα 2ο μικρο επαθα πλακα με τη σχεδιαση και την ποιοτητα του c3 αλλα οταν το οδηγησα απορηφθηκε πανυγηρικα οχι μονο απο μενα αλλα και απο την γυναικα μου. -
H όλη διαδικασία επιλογής έχει ξεκινήσει λάθος ... το αμάξι θα αγοραστεί και για τους 2 , η αδελφή δεν θα το οδηγήσει σχεδόν ποτέ, έχει όμως τον κύριο λόγο στην επιλογή . **Ότι **και να επιλέξετε θα είναι λάθος αφού έχετε ξεκινήσει από λάθος βάση και εάν δεν ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να κάνετε θα πετάξετε απλά τα χρήματα σας. Το μόνο λογικό στην ουσία που πρότεινε κάποιος μέχρι στιγμής είναι να πάρετε 2 μεταχειρισμένα των 6-8 χιλιάδων (βρίσκετε αυτόν τον καιρό άπειρα καλά αμάξια σε αυτά τα χρήματα) και να είναι όλοι χαρούμενοι ....
-
Φεστο επειδη διαπιστωνω οικογενειακο θεμα,τα 17κ ειναι αρκετο ποσο για 2 μτχ και να βολευτουν ολοι...οι τιμες των μτχ ειναι LAινες και δε πουλιεται τπτ,εκμεταλλευσου το πλεονεκτημα...
Μη δεχθεις επιλογες αδελφης που διαλεγει οπως αγοραζει τσαντες...
Υγ.αν μαθει να οδηγει κιολας τοτε απλα δε θα μπορειτε να μοιραστειτε αμαξι και θα σκοτωθειτε...believe me...save urself the trouble -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1812913/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1933675/εδω εισαι και τα ρεστα για την αδερφη σου
-
Αν τονίσεις τα οικονομικά αρνητικά του astra, βάρος, κατανάλωση, τέλη, ασφάλεια, συντήρηση, δεν την πείθεις?
Βέβαια μπορεί να σου πει ότι δεν την νοιάζει, αυτή θα τα πληρώνει? Οι γονείς που φαντάζομαι θα πληρώσουν τι
γνώμη έχουν? Αν της έχουν τόση αδυναμία, εγώ θα έβαζα λίγη κόκα στην τσάντα της και θα την κάρφωνα -
+1 wannabe
Αν δεν υπήρχε σημαντική οικονομική διαφορά για την αγορά καινούργιου και παρότι δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 2, θα διάλεγα δαγκωτό Astra.
Το leon δεν βλέπετε . και αν δεν κάνω λάθος , θα αλλάξει οσονούπω . -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αν δεν υπήρχε σημαντική οικονομική διαφορά για την αγορά καινούργιου και παρότι δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 2, θα διάλεγα δαγκωτό Astra.
Το leon δεν βλέπετε . και αν δεν κάνω λάθος , θα αλλάξει οσονούπω .Το leon δεν βλέπεται ?Αμα είναι έτσι το auris & tiida πως σου φαίνονται ?Αν είναι να πάρει όπελ,ας πάρει το corsa 1.3 diesel cosmo με την έκπτωση στα 15 κάτι πάει,θα κάνει και οικονομία και τέλη γιοκ.Ή fiesta 1.6 tdci hot magenda.Το astra έχει τεράστιες διαστάσεις και σε συνδιασμό με την κακή ορατότητα από μέσα λόγω κολωνών θα τους δυσκολέψει σε ρυθμούς εντός πόλης.Επίσης δεν έχει άμεσο ψεκασμό στο μοτέρ και εντός πόλης θα γράφει 10-11 λίτρα κατανάλωση
-
@fiestaros Astra μεν αλλά μιλάω για το 1,4Τ μόνο.
Τώρα στα δικά σου . Δεν θέλεις να σου απαντήσω για Tida θα λογοκριθεί το σχόλιο
Φυσικά και δεν λέω όχι στην πρόταση σου για Corsa d, Fiesta d, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό που θέλουν
Αν κατάλαβες και εσύ το ίδιο μαζί μου , θέλουν να αλλάξουν 'κατηγορία' από το 'Ibiza' -
Eπίσης θέλω να αναφέρω κάτι άλλο.Το ξέρεις φίλε μου ότι το astra edition έχει διάσταση ελαστικών 225/50/17?Αυτό σημαίνει πως η τετράδα στην αλλαγή πάει 700-800€ .Aντιθετα το fiesta titanium π.χ έχει 195/50/15(από τις πιο φτηνές τετράδες με κόστος 250-300€),τα polo-yaris 185/60/15(με κόστος 300€).Ή αν για κάποιο λόγο πέσει σε καμιά λακούβα από τις λίγες που υπάρχουν και στραβώσει η 17άρα ή σκιστεί κανένα λάστιχο μαύρο φίδι που τους έφαγε.Αυτά τα ξέρει η αδερφή του φίλου μας?Επίσης την κατανάλωση 10-11 λίτρα μέσα στην πόλη για το astra 120,ενώ το leon 1.2 tsi ή κάποιο μικρό με 100 άλογα το πολύ 8-8.5 λίτρα?Για αυτά τι θα έχει να πει,ποιος θα πλερώνει?
Νέο αυτοκίνητο, μάλλον Leon...