-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επιμένω πάντως πως οι δύο πρώτοι δρόμοι είναι οι σωστοί. Η επεκτασιμότητα, είναι άχρηστο πράγμα, όταν την έχεις προπληρώσει, χωρίς ουσιαστικά να την χρειάζεσαι.
Το παραπάνω κάνει 480€, όταν μπορεί με 155€ να πάρει ένα τέτοιο:
http://www.you.gr/proionta/pc-printing- ... oxdc3217byΚαι να είναι κούκλος.
Μαζί σου για το HTPC (αυτό έχω κάνει εδώ και χρόνια), αλλά σχετικά με το κόστος νομίζω είναι το ανάποδο: το μικρό footprint, το fanless design, την 'ομορφιά' και το compactness τα έχεις προπληρώσει. Μην ξεχνάμε ότι ένα barebone NUC i3 θέλει minimum άλλο ένα 150αρι για να έρθει κομπλέ στα ίσα του, δηλαδή πάμε στα 300€ περίπου...με 300€ φτιάχνεις κομπλέ αντίστοιχο PC με περισσότερες δυνατότητες.
Το παραπάνω NUC θέλει δίσκο και μνήμη και τέρμα. Αυτό, με γνώμονα του τι ζητάει ο άνθρωπος. Αν βάλεις ένα μικρό SSD μέχρι 60GB και μνήμη, το κόστος είναι αρκετά κάτω από 100€ επιπλέον.
Δεν νομίζω πως έχεις προπληρώσει κάτι, γιατί το συνολικό σου κόστος είναι 250€, όταν για τα ίδια πράγματα, για ένα midi κουτί θα πληρώσεις τα ίδια, δεν θα είναι επώνυμο (άρα κινδυνεύεις με θόρυβο), θα έχει τις ίδιες επιδόσεις, αλλά θα καταναλώνει περισσότερο, και το μοναδικό του προσόν, θα είναι η επεκτασιμότητα, εννοώντας κυρίως δίσκους, αφού κάτι άλλο δύσκολο...Θελει και καρτα ασυρματου δικτυου και ο δισκος mSata. Και ενα ασυρματο πληκτρολογιο. Φαινεται ενδιαφερον σαν ιδεα ομως. Το βιντεο θα ειναι καλης ποιοτητας οπως απο νβιντια;
Wi-Fi έχει ενσωματωμένο, αν δεν είχε, θα ήταν +10€.
Το mSATA το υποστηρίζει, αλλά δέχεται και κανονικούς 2.5άρηδες δίσκους.
Η εικόνα σε FullHD θα είναι μια χαρά, γιατί να μην είναι δηλαδή; Πανεύκολο είναι όταν μιλάμε για ταινία και όχι για κάτι πιο δύσκολο.Κοιτα ενα nuc build video sto utube να δεις ακριβως τι χρειαζεται. Για το βιντεο μιλαω για την ποιοτητα της εικονας (τουλαχιστον παλαιοτερα επαιζε απο κομπιουτερ σε κομπιουτερ και μερικα ηταν 'θαμπα' σε αντιθεση και χρωματα).
-
Yπάρχει άλλο οnline-shop που να έχει build to order όπως του πλαίσιου αλλά με καλύτερες τιμές ή το πλαίσιο είναι μονόδρομος;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Yπάρχει άλλο οnline-shop που να έχει build to order όπως του πλαίσιου αλλά με καλύτερες τιμές ή το πλαίσιο είναι μονόδρομος;Το Πλαίσιο είναι για γέλια. Εδώ είσαι. Βέβαια είναι Θεσσαλονίκη, αλλά είναι φυσικό μαγαζί με πολύ στοκ, καλές τιμές και άριστη τεχνογνωσία. Τους προτιμώ σχεδόν 15 χρόνια τώρα.
-
το ξέρω το 01, παλιό μαγαζί. θενξ
-
Χε χε -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Yπάρχει άλλο οnline-shop που να έχει build to order όπως του πλαίσιου αλλά με καλύτερες τιμές ή το πλαίσιο είναι μονόδρομος;
Το Πλαίσιο είναι για γέλια. Εδώ είσαι. Βέβαια είναι Θεσσαλονίκη, αλλά είναι φυσικό μαγαζί με πολύ στοκ, καλές τιμές και άριστη τεχνογνωσία. Τους προτιμώ σχεδόν 15 χρόνια τώρα.
Eπίσης eshop.gr και msystems.gr.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το Πλαίσιο είναι για γέλια. Εδώ είσαι. Βέβαια είναι Θεσσαλονίκη, αλλά είναι φυσικό μαγαζί με πολύ στοκ, καλές τιμές και άριστη τεχνογνωσία. Τους προτιμώ σχεδόν 15 χρόνια τώρα.
Και η Cosmodata είναι σοβαρό μαγαζί.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
eshop? δεν πτώχευσε αυτό?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
eshop? δεν πτώχευσε αυτό?
Ναι, αλλά υπάρχει ακόμη και έχει και καλές τιμές και τα περισσότερα υπάρχουν σε στοκ.
-
Άρθρο 99 μπήκε αν δε κάνω λάθος και πλέον τα πάει καλά. Τουλάχιστον από τιμές και στοκ.
-
Νομίζω πως το stock που έχει πλέον, δεν συγκρίνεται με παλιότερα. Τις τελευταίες φορές που έκανα παραγγελία από eshop χρειάστηκε να περιμένω πάνω από εβδομάδα μέχρι να μαζευτούν τα προϊόντα και τα παραλάβω από το κατάστημα.
-
Νομιζω οτι δεν εχει καθολου στοκ ή ελαχιστο. Οτιδήποτε εχω ρωτήσει λένε πάντα 2 μερες για να το παραγγείλουν....
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
get real μιλας για δουλεια γραφειου...ενας I5 ειναι overkill χ10 (μαζι με τα 8gb και τον ssd γενικα..)i5 το λες overkill, 8gb και ssd όχι
Εναλλακτική λύση είναι να βάλω κι άλλη ddr2 και ssd για να πάρει ανάσα το υπάρχον -
Corsair VS Series 650W (CP-9020051-EU)~60€
Το σύνολο είναι 410€ και λείπει και το κουτί. Γνώμη μου:
-Φθηνότερο και με λιγότερα watt τροφοδοτικό, αφού είναι για γραφείο, δεν έχει κανένα νόημα, απλώς πρέπει να είναι αθόρυβο.Γνώμη μου οτι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι ήδη φτηνό. Αν κόψει απο κεί αναγκαστικά θα πάει σε κάτι εντελώς φτηνιάρικο.
Ίσα-ισα θα πρότεινα να ξοδεψει πιό πολλά για το τροφοδοτικό.
-
Και η Cosmodata είναι σοβαρό μαγαζί.
Κοσμοντατα ώρες ώρες είναι τα ζώα μου αργά, πιο γρήγορα φέρνει παραγγελίες το eshop
Το πιο σωστό από όλα αυτά είναι το msystems, από τα λίγα σοβαρά μαγαζιά που έχουν μείνει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
get real μιλας για δουλεια γραφειου...ενας I5 ειναι overkill χ10 (μαζι με τα 8gb και τον ssd γενικα..)
i5 το λες overkill, 8gb και ssd όχι
Εναλλακτική λύση είναι να βάλω κι άλλη ddr2 και ssd για να πάρει ανάσα το υπάρχον8 gb για απλή δουλειά γραφείου είναι overkill
-
Γενικώς ναι, αλλά για να επιμένω δεν είναι για μένα. Δεν δουλεύω word και excel
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το πιο σωστό από όλα αυτά είναι το msystems, από τα λίγα σοβαρά μαγαζιά που έχουν μείνει
Aπό τιμές βέβαια δε το βλέπω να τα πηγαίνει πολύ καλά.
-
Αγόρασα σήμερα το samsung tab 3 10.1 wifi . Προς το παρόν έχω ενθουσιαστεί. Πολύ άνετο στον χειρισμό. Για τα 211€ που κόστισε πολύ τίμιο.
Αν και μέχρι τώρα, με κινητό iphone, ήμουν υπέρμαχος της apple, τον τελευταίο μήνα η Samsung έκανε τη διαφορά.
Σε ένα μήνα αγοράσαμε 2η smart tv Samsung, κινητό Samsung galaxy core plus κ το tablet. Δύσκολο να ξανά αγοράσω apple. Επίσης το kindle που αγόρασα δινει τη δυνατότητα να έχεις τα βιβλία που αγόρασες κ στο tablet. Πολύ κορυφαίο αυτό, ιδίως όταν κάποια βιβλία κοστίζουν πολύ.Εν κατακλείδι, πολύ καλές εντυπώσεις από samsung.
-
Σε λάθος τόπικ είσαι, πέρνα από το αντροιντοτοπικο να σε καλωσορίσουμε.
και οι περισσότεροι να σου πουν πόσο λάθος συσκευές πήρες
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]