-
Παιχνίδι-demo μιας πίστας, του 2004 μεγέθους 96KB
Youtube Video -
Καλά όαση , είχαμε βγάλει τα μάτια μας και με χειρότερα
-
Ναι, όπως το Doom 2 (παλαιότερο βέβαια) που το είχε νοικιάσει φίλος και παίζαμε (μέγεθος 30MB) και απορούσα με τα χάλια γραφικά του.
-
Παίζαμε sensible soccer το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών, φορτώντας το από δισκέτες...
-
Και ξαφνικά κάνει το ντεμπούτο της η γυναικάρα...LARA CROFT!
-
Η πρώτη μου επαφή με ηλεκτρονικό παιχνίδι και με το τιμόνι...
Τέλη 1970, δώρο σε γειτονόπουλο από Αμερική.
Ήταν σαν να μας είχαν στείλει στο φεγγάρι...Σοκ... -
Σίγουρα θα ήταν φοβερό, στα μάτια ενός παιδιού, τότε!
Αυτό είχα εγώ, αλλά μου το κλέψανε στο σχολείο...
Youtube Video -
Προσπαθώ να θυμηθώ πότε είχα στο σπίτι μου απροσκοπτο ίντερνετ για ένα μήνα χωρίς προβλήματα. Ειλικρινά. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά.
Από πέρυσι το Μάιο που μετακόμησα στο διαμέρισμα πρακτικά δεν έχω το ιντερνετ που πρέπει.
Ήρθε ο τεχνικός να συνδέσει το ίντερνετ, διαπίστωσε πρόβλημα με την καλωδίωση. Άλλαξα καλωδίωση, ήρθε πάλι ο τεχνικός, το σύνδεσε. Δούλεψε κάποιες μέρες. Άρχισαν οι στιγμιαίες πτώσεις/ διακοπές . Από τότε, ξαναλέω γύρω στο Μάιο, το πρόβλημα εξακολουθεί.
Κάποια στιγμή ο τεχνικός σας μου ειπε ότι δεν χρειάζεται να καλώ τις βλάβες αλλά να καλώ αυτόν απ ευθείας. Αναγνώρισε ότι η περιοχή (Νέα Χώρα στα Χανιά) έχει θέματα στο κουτί ή κάπως έτσι της πριοχής και γι αυτό γίνονται οι διακοπές.
Τον κάλεσα άλλες 2-3 φορές για το πρόβλημα, ήρθε το παλικάρι, έκανε τα δικά του, μου έλεγε ότι το έφτιαξε και έφευγε, Αμ δε. Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου. Κάποια στιγμή που τον κάλεσα ξανά απλά δεν απάντησε.
Άρχισα να παίρνω τηλέφωνο το 13888. 9 στις 10 φορες δήλωνα τεχνικό θέμα στο εκπληκτικό μενού σας και απλά έπεφτε η γραμμή. Όταν δήλωνα ότι έχω χρέος στην εταιρεία 500 ευρώ γινόταν κάτι μαγικό και μιλούσα με εκπρόσωπο. Στην αρχή μου δίνατε δωρεάν gb, έκανα κι εγώ λίγο το κορόιδο και πέρασε ο καιρός. Δυστυχώς όμως για εσάς, είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που λείπουν πολλές ώρες απ΄οτο σπίτι επειδή εργάζομαι άρα το σπίτι εκείνες τις ώρες μένει χωρίς ίντερνετ.
Έχουν υπάρξει επίσης αρκετές φορές όπου παίρνω τηλέφωνο το 13888 ή 13788 και μόλις μιλήσω με εκπρόσωπο ξαναγίνεται πτώση του σήματος. Τζίφος και πάλι. Αποκορύφωμα χθες ή προχθες που σας κάλεσα 3 φορές απανωτά, μίλησα με τρεις διαφορετικούς εκπροσώπους και τις 3 φορές έπεσε η γραμμή. Ειδικότερα, την πρώτη φορά έπεσε η γραμμή σχεδόν μόλις είπαμε καλημέρα. Τη δεύτερη φορά μίλησα με εκπρόσωπο και πριν ξεκινήσω του ζήτησα να γράψει το κινητό μου επειδή φοβάμαι ότι θα πέσει η γραμμή για να με καλέσει. Δεν πρόλαβα όμως έπεσε πάλι. Την τρίτη φορά ο εκπρόσωπος με πρόλαβε και μου ζήτησε μόνη της το τηλέφωνό μου να με καλέσει. Της το έδωσα, η γραμμή έπεσε πάλι και ΔΕΝ με κάλεσε πίσω.
Σε κάποια στιγμή μου είπατε οτι το πρόβλημα θα διορθωθεί εαν αλλάξουμε ρούτερ. Αλλάξαμε. Όχι δεν άλλαξε τίποτα. Μετά μου είπατε ότι η δωρεάν αναβάθμηση της γραμμής (δώρο και καλά) από 50 σε 100 είναι το πρόβλημα καθώς δεν το σηκώνει λέει η περιοχή, ή κάτι τέτοιο. Έγινε εκ νέου αλλαγή από 100 σε 50.΄γινε κι reset Τα ίδια. Σε μια πρόσφατη συνομιλία αφού ανέφερα όλα τα προβλήματα, δέχτηκε ο εκπρόσωπος να γίνει μια μείωση λογαριασμού. Πριν προλάβω να του πω ότι θέλω να γίνει για τουλάχιστον 2 λογαριασμούς, λίαν επιεικώς, η γραμμή έπεσε ξανά. Δεν με κάλσε κάποιος πίσω.
Απογοήτευση, θυμός, πίκρα, βρισιές, μου βγάζετε όλα τα ωραία συναισθήματα. μπράβο σας!!
Είναι προφανές ότι δεν μπορείτε (?), δεν έχετε την τεχνογνωσία (?) την ικνότητα (?) να τιμήσετε αυτό που διαφημίζετε.
Όλους αυτούς τους μήνες εγώ βέβαια πληρώνω κανονικά τους λογαριασμους.
Να σημειωθεί επίσης ότι σε τουλάχιστν 3 συνομιλίες με τ 13888/ 13788 έχει καταγραφεί ο εκπρόσωπός σας να λέει ότι βλέπει πολλές διακπές/ πτώσεις του σήματος. Σας προκαλώ να κοιτάξτε και εσείς τις καταγεγραμένες κλήσεις για του λόγου το αληθές.
Σήμερα πήγα ο ίδιος στο κεντρικό κατάστημα. Ένιωσα ότι τους ενοχλούσα. Δν είχε την παραμικρή διάθση η υπάλληλος να δι το πρόβλημα. Μου έλεγε να καλέσω τις βλάβες και μάλιστα μου όπε ότι δεν βλέπει καν αίτημα για τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα. Ούτε όταν ζήτησ να μιλήσω με τον υπέύθυνο κατάφερα τίποτα. Η κοπέλα μου μου είπε ότι ούτε υτός μπορεί να βοηθήσει.
Σηκώθηκα και έφυγα λ΄γοντας ότι δεν ξαναπληρώνω άλλο λογαριασμό και μου απάντησε "Όπως θέλετε"Τι να κάνω ρε παιδιά? Έλεος
-
@megane98hp είναι περίεργο που είσαι στον ΟΤΕ και δε μπορούν να σου βρουν λύση. Οι άλλοι πάροχοι είναι μακράν άσχετοι συγκριτικά.
Έχεις γράψει τα προβλήματα σου σε εξειδικευμένα τεχνολογικά forum? Τα πασίγνωστα απλά δε τα αναφέρω..
Αν όντως η περιοχή έχει σοβαρό καλωδιακό πρόβλημα, έχεις τσεκάρει τις υπόλοιπες λύσεις? Speedbooster της cosmote η starlink αν αντέχεις το κόστος
-
Αν υπάρχει καλό σήμα 4G στην περιοχή και μέσα στο κτίριο τότε η λύση είναι 4G/5G Router και τα καλώδια πάνε για κάψιμο.
Αλλά χρειάζεται καλός έλεγχος του σήματος. -
εγώ ρε παιδιά ξέρω ότι τόσους μήνες πληρώνω κανονικά τους λογαριασμούς. Μάλλον, πλήρωνα γιατί έχω σταματήσει να πληρώνω εδώ και 2 μήνες. Τι θα γίνει με τα τζάμπα λεφτά που τους έδωσα?
Και οι λύσεις που μου γράφετε τι κόστος έχουν? Εγώ θα τα πληρώσω? Γιατί? -
@megane98hp said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
εγώ ρε παιδιά ξέρω ότι τόσους μήνες πληρώνω κανονικά τους λογαριασμούς. Μάλλον, πλήρωνα γιατί έχω σταματήσει να πληρώνω εδώ και 2 μήνες. Τι θα γίνει με τα τζάμπα λεφτά που τους έδωσα?
Και οι λύσεις που μου γράφετε τι κόστος έχουν? Εγώ θα τα πληρώσω? Γιατί?Δε μπορώ να σε βοηθήσω στο οικονομικό/ηθικό σκέλος του θέματος. Στο τεχνικό ενημερώσου για τις λύσεις που σου ανέφερα αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου..
-
Πάω πριν λίγο να μπω στο Ebay, από τα φαβορίτες που έχω στον Chrome, και μου βγάζει συνέχεια το παρακάτου μύνημα:
---Pardon Our Interruption...
As you were browsing eBay, something about your browser made us think you were a bot. There are a few reasons this might happen:You're a power user moving through this website with super-human speed.
You've disabled JavaScript in your web browser.
A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running.--- -
Μήπως έχει κάποιος ένα κινητό που δεν το χρησιμοποιεί να το δανειστώ; Χτυπημένο ραγισμένο δεν με νοιαζει απλά να δουλεύουν WhatsApp / viber.
Nano SIM να δέχεται επίσης.
-
Έχει κανείς εμπειρία από κινέζικες ( μάλλον .....) τηλεοράσεις;;;
Συγκεκριμένα κοιτάζω κάτι τέτοιο : https://www.skroutz.gr/s/30988734/Hisense-Smart-Τηλεόραση-50-4K-UHD-QLED-50A7GQ-HDR-2021.html
Hisense.......υποθέτω από τα βάθη της Κίνας , αν και γράφει χώρα κατασκευής Σλοβακία......Αδιάφορο....από το μουντιάλ τις θυμάμαι που είχε διαφήμιση συνέχεια , παντού!
Είμαι άσχετος , παντελώς , χρησιμοποιούμε μία απαρχαιωμένη 32άρα ( η οποία χάλασε , οπότε οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν εντός της ημέρας...) , ο κουμπάρος λοιπόν ( ως γνώστης ) , πρότεινε κάτι τέτοιο, καθώς έχει λέει τα χαρακτηριστικά που βρίσκεις στις επώνυμες των 1000€ , και ότι μη μασάς και στις τηλεοράσεις ισχύει ότι και στα κινητά ,δίνουν πολλά σε τιμή πολύ ακριβότερων και αξίζουν ( έχω μία υποψία ότι με χρησιμοποιεί ως πείραμα......) .
Υ.γ. Εγώ 1.000€ σε τηλεόραση ΔΕ δίνω ( προσωπικό κόλλημα , όχι οικονομικό ) , οπότε ή κινεζιά ( μάλλον ) με Qled ή επώνυμη χωρίς Qled ( πως τη λένε την τεχνολογία.....) . Άσχετο , αν είμαι εκτός θέματος , απλά δε βρήκα , κάτι μόνο για τηλεοράσεις.....
-
@civil357 said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Έχει κανείς εμπειρία από κινέζικες ( μάλλον .....) τηλεοράσεις;;;
Συγκεκριμένα κοιτάζω κάτι τέτοιο : https://www.skroutz.gr/s/30988734/Hisense-Smart-Τηλεόραση-50-4K-UHD-QLED-50A7GQ-HDR-2021.html
Hisense.......υποθέτω από τα βάθη της Κίνας , αν και γράφει χώρα κατασκευής Σλοβακία......Αδιάφορο....από το μουντιάλ τις θυμάμαι που είχε διαφήμιση συνέχεια , παντού!
Είμαι άσχετος , παντελώς , χρησιμοποιούμε μία απαρχαιωμένη 32άρα ( η οποία χάλασε , οπότε οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν εντός της ημέρας...) , ο κουμπάρος λοιπόν ( ως γνώστης ) , πρότεινε κάτι τέτοιο, καθώς έχει λέει τα χαρακτηριστικά που βρίσκεις στις επώνυμες των 1000€ , και ότι μη μασάς και στις τηλεοράσεις ισχύει ότι και στα κινητά ,δίνουν πολλά σε τιμή πολύ ακριβότερων και αξίζουν ( έχω μία υποψία ότι με χρησιμοποιεί ως πείραμα......) .
Υ.γ. Εγώ 1.000€ σε τηλεόραση ΔΕ δίνω ( προσωπικό κόλλημα , όχι οικονομικό ) , οπότε ή κινεζιά ( μάλλον ) με Qled ή επώνυμη χωρίς Qled ( πως τη λένε την τεχνολογία.....) . Άσχετο , αν είμαι εκτός θέματος , απλά δε βρήκα , κάτι μόνο για τηλεοράσεις.....
η hisense ειναι 'κυριλε' κινεζικα
εξαιρετικα βασικα
ανετοτατα τη παιρνεις
οτι hisense εχω και μαυρο σκυλι και εξαιρετικη πιγιοτητα - πανω απο 20 a/c και καμποσα ψιλολογια εδω και 10 χρονια χωρις το παραμικρο θεμα
οκ, τιμη στα ορια των lg αλλα ειναι εξαιρετικες
αν κατι ομως εγω γουσταρω σε tv - ασχετο απο φιρμα - ειναι το τηλεχειριστηριο που εχουν οι lg - μαει -
Hisence & TCL είναι σοβαρές κινέζικες εταιρείες, κάποιες φορές προμηθεύουν πάνελ στις επώνυμες.
Προφανώς δεν είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά συνήθως στα λεφτά τους οι Επώνυμες είναι χειρότερες ή απλά ξεκινάνε ακριβότερα.
Η συγκεκριμένη αν τη θες μόνο για ειδήσεις και τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς να ξοδευτείς, εντάξει θα ναι.
Αν ψάχνεις κάτι να εφχαριστιέσαι ταινίες και αθλητικά, πρέπει να αλλάξεις μπάτζετ, μέγεθος και να χει κάποιες διαφορετικές τεχνολογίες.
Από τι απόσταση βλέπεις και μέχρι πόσα θα έδινες, να σου κάνουμε καμιά πρόταση;
-
οχι, για τον σιβιλ επαρκει...
καποιοι εχουμε τας τιβας μονο για κανενα ματι οταν τρωμε το βραδυ στο δισκο στον καναπε.
για καθαρες εικονες εχουμε τα βουνα τα ιδια.... -
Μπες Crazy Sundays στο eshop και κοίτα, έχει φθηνά κάποιες καλύτερες αυτή τη βδομάδα και μια oled μούρλια, αν αποφασίσεις να ξηλωθείς...
-
Κάναμε τη δουλειά μας με μία 32αρα , σε μεγάλο σαλόνι .
Ειλικρινά , αν δεν μου τα "έχωνε" ο κουμπάρος , δεν θα είχα αντιληφθεί ότι η τηλεόραση είναι μικρή για το χώρο. Μεταξύ μας , μια χαρά μου φαίνεται ακόμα και τώρα που έφερε ο κολλητός ( πόσο κουμπάρος, πια.....) , μια δικιά του 50αρα στο σαλόνι μου για να μου δείξει το πόσο λάθος είμαι.... ( εμένα η 50αρα μου φαίνεται τεράστια, αλλά ο.κ.....).
Χρήση τυπικότατη, κεραία , νέτφλιξ και κανένα κατεβασμένο κάπου κάπου.....
Αγώνες (αν και εφόσον) , το έχω σαν ευκαιρία για έξτρα τσίπουρα , οπότε βγαίνω έξω....
Είχα βάλει όριο τα 500, έτσι για το γαμώτο , λέω τηλεόραση είναι πόσο να κάνει , σιγά μη δώσω ένα 1000αρικο για να βλέπω σε καλύτερη ανάλυση τις π@π%ριες που έχουν τα Ελληνικά κανάλια. Άσε που από κεραία βλέπω πόσο καλύτερη ανάλυση να έχει ; Οπότε ο κολλητός-κουμπάρος-γνώστης , επέμενε στη τεχνολογία Qled και κάπως έτσι προέκυψε η Hisense, εγώ ή philips θα έπαιρνα (για κάποιο λόγο από φοιτητής που αγόρασα με δικά μου χρήματα tv, αγοράζω μόνο philips ) ή Lg ( στους γονείς μόνο lg αγοράζω).
Πίλιου , δίκιο έχεις , αλλά σε αγορές >100€ , στα ηλεκτρικά , στηρίζω τοπικό κατάστημα ( έναν συγκεκριμένο) , έτσι ώστε να μπορώ να του την περάσω καπέλο αν χαλάσει ( win - win ,και ενάντια στα μεγαθήρια (λέμε τώρα...) και ξεσπάω σε γνωστό....).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]