-
Εντάξει το αριστερό παρεάκι έχει εμμονές με ότι ένστολο κυκλοφορεί , αλλά όπως είχα πει και εγώ πριν , απάντησε πολύ σωστά και ο kacey .
Επίσης η Βουλγαρία είναι ΕΕ άρα δεν κερδίζουν τίποτα αν πάνε εκεί , ενώ με τα Σκόπια όπως θυμάστε από την υπόθεση Ψωμιάδη , μιά χαρά σε γυρίζουν πίσω αφού έχουμε συμφωνίες .
Μόνο Βραζιλία και εκεί μπορούν να πάνε , αλλά εκεί θέλει λεφτά .
Εκεί είχε όμως να πάει και πήγε πριν 3-4 μήνες ο Γιάννος , αλλά η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι αρκεί η εγγύηση των 100.000
Ολοι πασοκ είμαστε τελικά
-
Ορίστε με ποιους έχουμε να κάνουμε...Το κακό είναι οτι τους δίνουμε και εμείς δικαίωμα για λαϊκισμούς.
http://www.kathimerini.gr/762330/articl ... ato-kareli -
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που έτσι και πούμε καμιά κουβέντα για δαύτους ρατσιστές μας ανεβάζουν φασίστες μας κατεβάζουν.
-
ειναι κατι νεο? λες και δεν το ξεραμε..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που έτσι και πούμε καμιά κουβέντα για δαύτους ρατσιστές μας ανεβάζουν φασίστες μας κατεβάζουν.Ναι, τους έκανες τη μούρη κρέας τώρα όλους αυτούς! Θα χέσουν την 'ιδεολογία' τους λόγω του δημοσιεύματος και θα αλλάξει η κοσμοθεωρία τους.
Δεν ξέρω αν κολλάει ιδιαίτερα εδω, αλλά το βάζω....
http://www.koutipandoras.gr/article/111 ... aiderastia
Σωστός ο ενοχλημένος, έχει ενα δίκιο. Αρκεί μετά την καταδίκη, να βγαίνει ανακοινωθέν, φωτογραφίες, να παίζεται απο όλα τα ΜΜΕ η είδηση, ωστε να ενημερώνεται το κοινό.
-
Οχι δεν αρκει. Δημοσιευονται τωρα τα στοιχεια και η φωτογραφια, ετσι ωστε να εμφανιστουν τυχων αλλοι παθοντες ή οσοι εχουν στοιχεια για τη δραση του. Και εφ'οσον μιλαμε για αναδημοσιευση δελτιου τυπου της αστυνομιας το οποιο εγινε κατοπιν εισαγγελικης παρεμβασης, δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα. Δεν ειναι οτι αποφασισε ο δημοσιογραφος μονος του να τον βγαλει φορα παρτιδα.
-
Ενημερωστε (κυριως τις γυναικες , γκομενες,μαναδες σας) οτι εχουν κανει παλι την εμφανιση τους οι τυποι που στα (υπαιθρια κυριως) παρκιν των s/m , ξεφουσκωνουν ενα λαστιχο του αυτ/του κ οταν αμεριμνη η οδηγος γυρναει απ τα ψωνια προσφερονται για βοηθεια σχετικα με την αλλαγη ρεζερβας κ φυσικα ο συνεργος αφαιρει οτι μπορεσει απ το οχημα εκμεταλλευομενος την προσοχη της οδηγου σε αυτον που αλλαζει το λαστιχο..Παλιο κολπο , σχεδον παντα σε γυναικες η κ ηλικιωμενους οδηγους..
-
Συγκλονίζουν την Ιταλία οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού που έγινε τη νύχτα του Σαββάτου από ένα «δαιμονισμένο» 31χρονο που σκότωσε στον ύπνο τους γυναίκα και δυο παιδιά και μετά -για να καλύψει τα ίχνη του- πήγε να δει τον αγώνα της Ιταλίας με την Αγγλία σαν να μην τρέχει τίποτα.
Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο νεαρός άνδρας που κατακρεούργησε τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά επειδή στέκονταν εμπόδιο στην ευτυχία του, επανειλημμένως προσέγγιζε ερωτικά μια συνάδελφό του, χωρίς ωστόσο το φλερτ του να βρίσκει ανταπόκριση. Κληθείσα από την αστυνομία για κατάθεση, η γυναίκα δήλωσε πως ο στυγερός δολοφόνος ήθελε να χωρίσει από τη σύζυγό του, Μαρία Κριστίνα Όμες, αλλά δεν έπαιρνε την απόφαση να ζητήσει διαζύγιο.
«Ήταν τρελός για εμένα, αλλά τι μπορούσα να κάνω;», συμπλήρωσε η 30χρονη συνάδελφος του Λίσι, με τον οποίο, όπως είπε, δεν είχαν βρεθεί ποτέ εκτός γραφείου, ούτε είχαν ανταλλάξει φιλιά.
Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν παρατηρήσει ότι ο Λίσι έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για τη γυναίκα, καθώς την αναζητούσε, της έκανε κομπλιμέντα, αλλά κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα αποδεικνυόταν τόσο επικίνδυνος.
Η 30χρονη γυναίκα τον είχε πάντα αποτρέψει, εξηγώντας του ότι έχει σύντροφο και πως ουδέποτε θα κοιτούσε με ερωτικό ενδιαφέρον έναν παντρεμένο άνδρα.
Ωστόσο, οι υπόλοιποι συνάδελφοι κατέθεσαν ότι ο 31χρονος δεν έχανε ευκαιρία να βρίσκεται συνέχεια δίπλα της, παρότι κανείς δε μπορούσε να διανοηθεί ότι θα δολοφονούσε τόσο άγρια τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά επειδή τα θεωρούσε «εμπόδιο», όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς ο Λίσι.Η απόρριψη της συναδέλφου, με την οποία είχε εμμονή, το «πρόβλημα» με την οικογένειά του και η αρρωστημένη φαντασία του για μία ζωή διαφορετική από αυτή που ζούσε, οδήγησε τον Λίσι από την περιοχή Μότα Βισκόντι να σκοτώσει με τον πιο στυγερό τρόπο την οικογένειά του.
Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες
Αφού έκανε έρωτα με τη σύζυγό του για τελευταία φορά, σηκώθηκε από τον καναπέ όπου βρισκόταν το ζευγάρι, οδηγήθηκε φορώντας μόνο το εσώρουχό του στην κουζίνα και πήρε ένα κουζινομάχαιρο 30 εκατοστών. Πλησίασε από πίσω την άτυχη γυναίκα, η οποία ανέμελη έβλεπε τηλεόραση και της κατάφερε την πρώτη μαχαιριά στο λαιμό. Αστραπιαία η 38χρονη σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει «μη», εκείνος απτόητος την πλησίασε και πάλι, καταφέρνοντας της και άλλες μαχαιριές. Με όση δύναμη της είχε απομείνει τον ρωτούσε, κοιτώντας τον βαθιά στα μάτια «γιατί μου το κάνεις αυτό;». Εκείνος σε κατάσταση αλλοφροσύνης της επιτέθηκε και πάλι, γρονθοκοπώντας την στο πρόσωπο και ρίχνοντας την στο δάπεδο. Εκεί, της έδωσε τη μοιραία μαχαιριά...
Στη συνέχεια ανέβηκε τις σκάλες της μονοκατοικίας του και βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα της 5χρονης Τζούλια, η οποία κοιμόταν.Άνοιξε την πόρτα και η μικρή Τζούλια ήταν ξαπλωμένη χωρίς να έχει ξυπνήσει από τις σπαρακτικές φωνές της μαμάς της. Πλησίασε σιγά σιγά και την μαχαίρωσε μία φορά στον τρυφερό λαιμό της.
Έπειτα πήγε στην κρεβατοκάμαρά του που κοιμόταν ο 20 μηνών Γκαμπριέλε, απολαμβάνοντας το τεράστιο κρεβάτι των γονιών του. Η λάμα του μαχαιριού βυθίστηκε αστραπιαία στο λαιμό του και το αίμα άρχισε να αναβλύζει.Αναστάτωσε το σπίτι του για να μοιάζει με ληστεία
Ο Λίσι είχε ολοκληρώσει το αιματηρό σχέδιό του. Έμενε να αναστατώσει το σπίτι ώστε να δηλώσει στην αστυνομία ότι η οικογένειά του είχε πέσει θύμα ληστών. Αναποδογύρισε έπιπλα, άδειασε συρτάρια, πέταξε αντικείμενα στο δάπεδο, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο... Βέβαια, καθώς το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει, ο Λίσι είχε ανοίξει το χρηματοκιβώτιο δίχως να το παραβιάσει, στοιχείο που οδήγησε τους αστυνομικούς να σκεφτούν ότι εκείνος ήταν ο δράστης.
Πήγε στο μπαρ να δει το Μουντιάλ
Αμέσως μετά, άλλαξε εσώρουχο, το οποίο ήταν ποτισμένο στο αίμα, πλύθηκε, ντύθηκε και κατευθύνθηκε ψύχραιμος στην καφετέρια της περιοχής για να δει με άλλους 30 φίλους του τον αγώνα Αγγλία - Ιταλία. Πανηγύρισε τα γκολ του Μαρκίζιο και του Μπαλοτέλι και φώναζε συνθήματα για την Εθνική Ιταλίας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Όταν επέστρεψε σπίτι του, κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας πως είχε βρει νεκρούς τη σύζυγο και τα παιδιά του...
Η οικογένεια ήταν φυλακή για μένα
«Θέλω να μου αποδοθεί η αυστηρότερη ποινή. Εγώ τους σκότωσα», ομολόγησε έπειτα από ώρες ανάκρισης ο 31χρονος, χωρίς να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια του.
«Η οικογένεια ήταν φυλακή για εμένα. Δεν άντεχα πια αυτή τη ζωή. Δεν μου αρκούσε το διαζύγιο, γιατί μετά θα έμεναν πίσω τα παιδιά», ήταν η απάντηση του Λίσι στους αστυνομικούς.http://www.thestival.gr/diethni/item/18 ... i-gia-mena
-
Το καθαρμα , μακαρι να 'αυτοκτονησει' στην φυλακη...
-
Πρεπει να ειχε και πολλα ψυχολογικα..Τι να πω
Εδω ακουσα οτι ενας φονος που ειχε γινει το Πασχα στην Γλυφαδα ο ενοχος ειναι 21 χρονων σατανιστης...
-
Αλλο βλαμμενο απο εκει..ειχε λενε εθιστει σε σατανιστικα βιβλια, κυκλοφορουσε παντα νυχτα κ αντι οι δικοι του να το πανε σε καναν ειδικο να τον κοιταξει....
-
Έγινε μόδα μάλλον η δολοφονία οικογένειας...
Συγκλονίζει την Κύπρο η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς την Τετάρτη το απόγευμα στον Στρόβολο. Σύμφωνα με το κανάλι Σίγμα, ο δράστης, ονόματι Ανδρέας Πίττης, 41 ετών, ανέμενε την εν διαστάσει σύζυγό του Μαργαρίτα 35 χρόνων μαζί με τα δύο παιδιά τους ηλικίας 9 και 14 χρόνων στην οικία της μητέρας του στην οδό Αριάδνης πάροδο της Κων/λεως.
Όταν το αυτοκίνητο με την πρώην σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους έφτασε στο σπίτι, σε κατάσταση αμόκ βγήκε και πρόταξε στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3.
Μετά από σύντομη στιχομυθία σε έντονο ύφος με την εν διαστάσει σύζυγό του ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να σκορπά το θάνατο στην οικογένειά του.
Από τις σφαίρες του G3 πρώτη έπεσε νεκρή η εν διαστάσει σύζυγός του ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά μόλις αντιλήφθηκαν τι έγινε βγήκαν από το αυτοκίνητο και έτρεξαν για να γλιτώσουν από το μένος του πατέρα τους.Η 9χρονη δεν τα κατάφερε και πυροβολήθηκε εν ψυχρώ λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Ο 14χρονος γιος του κατάφερε προσωρινά να διαφύγει σε ανοιχτό χώρο απέναντι από το σπίτι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη και έπεσε επίσης νεκρός.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι που βρισκόταν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα κυρίως σε σχέση με τα παιδιά. Πρόσφατα εκδόθηκαν και διατάγματα για την επιμέλειά τους.
http://www.thestival.gr/diethni/item/18 ... kai-syzygo
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πρεπει να ειχε και πολλα ψυχολογικα..Τι να πωΕδω ακουσα οτι ενας φονος που ειχε γινει το Πασχα στην Γλυφαδα ο ενοχος ειναι 21 χρονων σατανιστης...
εχουν γινει πολυ mainstream τα 'ψυχολογικα'..................................
για τον αλλον τι να πεις απλα δολοφονος ουτε σατανιστης ουτε τιποτα
τι σοι σατανιστης εισαι οταν πας στο youtube Και ζητας μαθηματα σατανισμου και αφηνεις το τηλεφωνο σου αβερτα κουβερτα..
-
H τρέλα δεν πάει στα βουνά
-
Τι μοναδικό έχουν τα ΑCCENT και τα προτιμούν οι Edit {Admin} (κλέφτες).
-
@bassstarlet said in Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.:
Τι μοναδικό έχουν τα ΑCCENT και τα προτιμούν οι (κλέφτες).
5η πίσω πόρτα και τα toyota carina ψηλά στις προτιμήσεις και γενικά ότι 5πορτο ΄90ς που είναι εύκολα στην παραβίαση...μπαίνουν με την όπισθεν στα μαγαζιά παίρνοντας παραμάζωμα ρολά τζαμαρίες και φόρτωμα κατευθείαν!
-
@bassstarlet said in Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.:
Τι μοναδικό έχουν τα ΑCCENT και τα προτιμούν οι (κλέφτες).
Αξιοπιστία στην εκτέλεση της αποστολής!
Edit. Απαγορεύονται οι ρατσιστικές αναφορές {Admin} Στους καταυλισμούς κάνουν βόλτες για τα συλλυπητήρια οι εθνοπροδοτες! -
-
Όποιος αφαιρει ζωή να πάει ισόβια με καθηερινά βασανιστήρια.
ΑΛΛΑ...
Όπως σε σχεδόν κάθε τι στη ζωή πρέπει να κοιτάμε και την άλλη όψη του νομίσματος. Γιατί σκότωσαν οι σύζυγοι τις γυναίκες/ συντρόφους/ πρώην?
Γιατί κανένας , μα κανένας δεν αναφέρει τις απίστευτες δυνάμεις που έχουν οι γυναίκες στο στόμα? Όλος ο κόσμος μιλάει για το "μπούλινγκ" αλλά μέσα στα σπίτια η γυναίκες δεν κάνουν μπούλινγκ?
Ξέρετε γυναίκες που δεν βάζουν μέσα γλώσσα? Εγώ ξέρω εκατοντάδες.
Να σας πω και τα προσωπικά μου βιώματα, θέλετε? Ξέρετε πόσες κατάρες άκουσα από την πρώην σύζυγό μου όταν ήμουν στα χωρίσματα? Κατάρες για μένα, για τους γονείς μου, για τα αδέρφια μου. Δεν με άφηνε να δω την κόρη μου για μήνες, μου έκανε απίστευτο ψυχολογικό πόλεμο, μου έστελενε κάθε έρα δεκάδες σμσ ότι δεν θα ξαναδείς το παιδί, θα του αλλάξω επίθετο, το παιδί δεν σε θέλει.Κάθε μέρα για εβδομάδες. Μπήκε ακόμα και ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. Βρήκε κάπως τον κωδικό μου, έγραψε απίστευτα πράγματα. Όταν μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός μου σε συνενόηση με τους μοντ, έβγαλε άλλο λογαριασμό και συνέχισε να γράφει ένα σωρό απίστευτα.
Δεν θέλω την συμπάθειά σας. Μπείτε λίγο και στη θέση του άλλο. Αν τώρα εγώ που για την κόρη μου πέφτω στο γκρεμό, πήγαινα σπίτι της και την έγδερνα ζωντανή ποιός θα έφταιγε?
Δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι άντρες... -
@megane98hp said in Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.:
Όποιος αφαιρει ζωή να πάει ισόβια με καθηερινά βασανιστήρια.
ΑΛΛΑ...
Όπως σε σχεδόν κάθε τι στη ζωή πρέπει να κοιτάμε και την άλλη όψη του νομίσματος. Γιατί σκότωσαν οι σύζυγοι τις γυναίκες/ συντρόφους/ πρώην?
Γιατί κανένας , μα κανένας δεν αναφέρει τις απίστευτες δυνάμεις που έχουν οι γυναίκες στο στόμα? Όλος ο κόσμος μιλάει για το "μπούλινγκ" αλλά μέσα στα σπίτια η γυναίκες δεν κάνουν μπούλινγκ?
Ξέρετε γυναίκες που δεν βάζουν μέσα γλώσσα? Εγώ ξέρω εκατοντάδες.
Να σας πω και τα προσωπικά μου βιώματα, θέλετε? Ξέρετε πόσες κατάρες άκουσα από την πρώην σύζυγό μου όταν ήμουν στα χωρίσματα? Κατάρες για μένα, για τους γονείς μου, για τα αδέρφια μου. Δεν με άφηνε να δω την κόρη μου για μήνες, μου έκανε απίστευτο ψυχολογικό πόλεμο, μου έστελενε κάθε έρα δεκάδες σμσ ότι δεν θα ξαναδείς το παιδί, θα του αλλάξω επίθετο, το παιδί δεν σε θέλει.Κάθε μέρα για εβδομάδες. Μπήκε ακόμα και ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. Βρήκε κάπως τον κωδικό μου, έγραψε απίστευτα πράγματα. Όταν μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός μου σε συνενόηση με τους μοντ, έβγαλε άλλο λογαριασμό και συνέχισε να γράφει ένα σωρό απίστευτα.
Δεν θέλω την συμπάθειά σας. Μπείτε λίγο και στη θέση του άλλο. Αν τώρα εγώ που για την κόρη μου πέφτω στο γκρεμό, πήγαινα σπίτι της και την έγδερνα ζωντανή ποιός θα έφταιγε?
Δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι άντρες...Εσύ θα έφταιγες. ´Ολα τα παραπάνω που έχεις υποστεί, δε δικαιολογούν να τη γδάρεις ζωντανή.
Όπως και όταν σκοτώνεις κάποιον/κάποια, χωρίς να είσαι σε άμυνα (κινδυνεύει η ζωή σου π.χ.), δε δικαιολογείται.
Επίσης, δε θα άξιζε να αφήσεις τα παιδιά σου ορφανά και εσένα να σε βλέπουν σαν δολοφόνο.Και υποθέτω για αυτό διαφέρεις με τους άλλους που προτίμησαν να γίνουν δολοφόνοι...
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.