-
Βρε Γρηγόρη, βρε ματάκια μου, αφού με βάση όσα γράφεις είσαι εντελώς άσχετος από αναρτήσεις, γιατί επιμένεις?
Αυτός ο διασυρμός δεν οδηγεί πουθενά, γιατί μας φέρνεις όλους σε αυτή:
τη θέση?
ε?ε?
εεεεε? -
Ναι, βέβαια.
Παντελώς ασύνδετα αυτά που λες.
-
τι είναι αυτό;;;;;;; χαχαχαχαχαχαχα οριζόντια ανάρτηση βλέπω;;;;;;;;;; χαΧαχΑΧΑχαΧαχΑΧαχΑΧαχ
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 576239413805741567016176726401765617502640157610475170617 ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
@Άρης -
RIP
-
(για να είμαστε και λίγο επίκαιροι)
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βρε Γρηγόρη, βρε ματάκια μου, αφού με βάση όσα γράφεις είσαι εντελώς άσχετος από αναρτήσεις, γιατί επιμένεις?Εσυ καρδουλα μου, που εισαι σχετικος, εξηγησε το αναποδο που ισχυριζεσαι οτι συμβαινει, σχετικα με αυτα που ανεφερα πριν.
Μπορεις? Τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, βέβαια..
Τρομερο αστειο... Δειχνεις μια καθαρα αγωνιστικη διαταξη pushrod αναρτησης της Aventador.
Oτι καλυτερο ισως σε διαταξη αναρτησης σημερα.
Μιλαω για αναρτησεις πολλ/λων συνδεσμων, με τα ελατηρια να μην περιβαλλουν τα αμορτισερ... -
Θρεντ οφ δε μανθ, τελείωσε.
Ποια υγραεριοκίνηση, ποια Τζιουλιέτα, ποιος ιταλάκιας/αντώνης/σκαλουάν κ.ο.κ.. -
Σουστοφυλλα ειχανε και τα matchbox γιαυτο και κατακλυσανε την αγορα παντως. Ασε που ειναι και συλλεκτικα!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν εχω βρει μεχρι στιγμης, παλαιοτερα δημοσιευματα (ενα απο αυτα νομιζω ελληνικου περιοδικου, που δοκιμασε μια C6 Z06...) οπου σε καποιο/α απο αυτα αναφερεται, σχετικη αδυναμια σωστης και με ακριβεια αποσβεσβης, υπο πιεση...Χωρις φυσικα να αποτελει, επικινδυνη παραμετρο ως προς την οδικη συμπεριφορα, απλως μειωνεται σε ενα βαθμο, η κατα τα αλλα εξαιρετικη ρυθμισιμοτητα του συνολου υπο πιεση, και υπο γωνιες...
-
Αφήνουμε στην άκρη το σχεδιασμό της ανάρτησης της Κορβετ, αλλά και το εξαιρετικό υλικό κατασκευής της. Δεν μας νοιάζουν οι μελέτες που έχουν γίνει.
Αφήνουμε επίσης στην άκρη και τη δυναμική της συμπεριφορά. Ούτε αυτό μας ενδιαφέρει.
Κρατάμε μόνο τη λέξη 'φύλλα σούστας'. Κι επειδή αυτό μας θυμίζει ιππήλατες άμαξες και πρωτόγνωρες ρυμούλκες, ακυρώνουμε όλα τα παραπάνω. Απλό είναι.Απορώ γιατί δε το βλέπετε.
-
Και καλά τα φύλλα σούστας...
Ο κινητήρας V8 με τα ωστήρια και τα 7000 κυβικά τι σας λέει ?
-
Είσαι Global Troll
-
Εδώ υπάρχουν ακόμα αθλιότητες με τον κινητήρα πίσω.
Τα υπόλοιπα σας πείραξαν...; -
Αμ ο V10 του Βάιπερ, που ελλείψει κονδυλίων και σε μια προσπάθεια να κρατηθεί χαμηλά το κοστολόγιο, προέρχεται από το **φορτηγό Ντοτζ Ραμ **με κάποιες μετατροπές φυσικά?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εδώ υπάρχουν ακόμα αθλιότητες με τον κινητήρα πίσω.
Τα υπόλοιπα σας πείραξαν...;Eδώ ασχολούμαστε ακόμα με αυτοκίνητα. Και μιλάμε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ!
Τα υπόλοιπα σας πείραξαν..ΥΓ: πάμε στο cosmopolitan.gr/forum..
-
νταξ, διαβάζοντας αυτό το τοπικό αρχίζω να δείχνω κατανόηση για αυτά που γράφει ο ΙΚΕ στον αντίλογο, δεν μπορείς να έχεις και πολλές αντοχές μετά από τέτοιο καταιγισμό τεχνολογικής πίπ@ς
τζίσους κράιστ
-
Ρε δεν θα μου μεινει αντερο με αυτο το τοπικ!
Περί ΗΠΑμερικάνικων supercars και τεχνολογίας αυτών [Διάσπασ