-
ο Θεος θα σε κρινει κι εσενα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
θωμά εδώ η κάμερα είναι στερεωμένη στο παρμπρίζ ? η βεντούζα είναι φαντάζομαι από την πάνω μεριά...
επίσης μπορείς να βιδώσεις την κάμερα χωρίς την αδιάβροχη θήκη ή πρέπει να είναι πάντα μέσα στη θήκη? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
θωμά εδώ η κάμερα είναι στερεωμένη στο παρμπρίζ ? η βεντούζα είναι φαντάζομαι από την πάνω μεριά...
επίσης μπορείς να βιδώσεις την κάμερα χωρίς την αδιάβροχη θήκη ή πρέπει να είναι πάντα μέσα στη θήκη?Ναί Πέτρο, όπως τα λές, απλά όταν δεν έχω την θήκη δεν μπορώ να έχω την κάμερα στην βάση του παρμπρίζ, μετά την εικόνα την φέρνω στα ίσα της με το freemake video ot windows movie maker
-
-
-
Επος!!
Γιατί όλοι βάλθηκαν να καταδιώκουν αυτό το παιδί;;;
Εάν μας διαβάζει θα ήταν καλή ιδέα να καταγράψει με την αδέκαστη κάμερά του το παράνομο παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη. Καθώς όλοι τον παρακολουθούν, την άλλη μέρα θα έχει λυθεί και αυτό το πρόβλημα -
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Koυϊζ, το αμάξι είναι του φίλου Άκη, παρατηρήστε την ταχύτητα μέσα στη στροφή, τον τρόπο που τοποθετείται στις στροφές και πως στρίβει και προσπαθήστε να βρείτε τι αμάξι είναι.Η απάντηση αύριο
ΤΑΝΑΡΑ Renault
-
-
Που το φόρτωσες Θωμά;
-
Πολύ καλή οδήγηση και φοβερός χρόνος. Εύγε!
ΥΓ. Μα πουθενά δευτέρα σε όλη την πίστα;
-
Έμεινες μέσα στο αμάξι; εγώ σε ένα τέτοιο που είχα μπει κάπου στο τιρολ αν θυμάμαι καλά, το 2005, δεν μπορούσα, πήγαινες στο βαγόνι επιβατών
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Που το φόρτωσες Θωμά;Στο Brig και βγήκα Ιταλία, γλιτωσα καμιά 70€ από τα διόδια http://www.sbb.ch/en/station-services/c ... mplon.html
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Έμεινες μέσα στο αμάξι; εγώ σε ένα τέτοιο που είχα μπει κάπου στο τιρολ αν θυμάμαι καλά, το 2005, δεν μπορούσα, πήγαινες στο βαγόνι επιβατών20 λεπτά έκανε το τρένο, είχε βαγόνι μπροστά αλλά προτίμησα να κάτσω στο αμάξι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Που το φόρτωσες Θωμά;
Στο Brig και βγήκα Ιταλία, γλιτωσα καμιά 70€ από τα διόδια http://www.sbb.ch/en/station-services/c ... mplon.html
Σε λίγες μέρες θα κάνω το Βασιλεία-Κόμο. Αξίζει λες να πάω κι εγώ από brig;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Που το φόρτωσες Θωμά;
Στο Brig και βγήκα Ιταλία, γλιτωσα καμιά 70€ από τα διόδια http://www.sbb.ch/en/station-services/c ... mplon.html
Σε λίγες μέρες θα κάνω το Βασιλεία-Κόμο. Αξίζει λες να πάω κι εγώ από brig;
Νομίζω σε βολεύει το St Gotthard το τούνελ (θα προτιμούσα το πέρασμα ) μιας και είναι το Ιταλόφωνο καντόνι της Ελβετίας.
-
Μπορείτε να βάλετε μουσική της αρεσκείας σας μιας κια έβαλα όπερα στο βίντεο λόγω youtube και δικαιωμάτων...
Χαλαρή οδήγηση στην Γερμανική αούτομπαν με διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα και 40 λεπτά από 2 ώρες και 30 λεπτά που είναι κανονικά. Το πρώτο 10λεπτο δεν γράφτηκε γτ η αυτονομία της κάμερας είναι μικρή οπότε προτίμησα να ξεκινήσω να γράφω 10 λεπτά αργότερα . Ελπίζω να σας αρέσει. -
Καλησπέρα παιδιά,
νέο μέλος αν και σας διαβαζω καιρό ορίστε και ένα βιντεάκι με το χοντάκι μου. -
-
-
Το φορτηγό σταματάει και ο τρίτος αποφασίζει να περάσει. Βγαίνει στο αντίθετο τελείως. Κινούμαι κάτω από το όριο (στην στροφή νομίζω 60, αλλά μετά, φυσιολογικά, γίνεται πάλι 90) γιατί ερχόμουν από δύσκολη στροφή, είχα το παιδί μέσα και βλέποντας το περιστατικό είχα αφήσει γκάζι και είχα βάλει το πόδι στο φρένο. Αν πήγαινα λίγο πιο γρήγορα...
-
Εδώ είναι μια εύκολη περίπτωση που χωράει και συζήτηση. Ο δρόμος που κινούμαι είναι ο κεντρικός (κάθετος στην Ε.Ο.) και διασταυρώνεται με μικρότερους δρόμους που οδηγούν σε χωριά. Αν δείτε STOP υπάρχει μόνο στις στροφές. Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο ισχύει και για τον κάθετο δρόμο. Όπως και να έχει πέρασε αέρα πατέρα, αλλά τον είχα δει μέσα από τα δέντρα, οπότε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
-
Εδώ η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ρεσιτάλ. Δεν ξέρω γιατί με σταμάτησαν. Στο δρόμο δεν τον είχα συναντήσει 100%. Ίσως ερχόταν από πίσω και είδε ότι προσπέρασα κάποιον σε ευθεία με διπλή γραμμή (η πρωτοτυπία της Αντιρρίου - Ιωαννίνων) και με ακολούθησε, ίσως την είχε στήσει σε κάποιον κάθετο δρόμο και έψαχνε Astra (Αλβανοί κακοποιοί ή κάτι παρόμοιο). Πάντως, δεν μου είπαν τίποτε για καμία παράβαση, ούτε φαίνονταν στον καθρέφτη νωρίτερα. Στο Μενίδι και στο σημείο που με πέρασαν πήγαινα εξαιρετικά προσεκτικά. Στο μεν Μενίδι λόγω κατοικημένης περιοχής (αν και έχει όριο 40, οπότε με τα 55 που είχα ήμουν παράνομος), στις δε στροφές λόγω παιδιού στο αμάξι (έπινα και ένα ξυνόγαλο, τόσο χαλαρά που πήγαινα). Ενώ πήγαινα εξαιρετικά αργά, αυτοί ήρθαν πολύ γρήγορα από πίσω. Με την 1η κόρνα έκανα τέρμα δεξιά θεωρώντας ότι βιάζονται να πάνε κάπου και θέλουν να κάνω άκρη. Δεν φανταζόμουν ότι ήθελαν να σταματήσω πάνω στην κορυφή της στροφής για να ελέγξουν την ταυτότητά μου (μόλις είδαν ότι είμαι Έλληνας μπερδεύτηκαν, άσε που τους έλεγα να μιλάνε χαμηλόφωνα για να μην ξυπνήσει το μωρό). Αφού φώναζε ο οδηγός (μπείτε μέσα στο αμάξι κι εγώ του έλεγα κάνε ησυχία κοιμάται το παιδί) ήρθαν, είδαν το παιδί, είδαν όλα τα χαρτιά του αυτοκινήτου, ξυπνήσαμε και την γυναίκα για να τους δώσει την ταυτότητά της και, μόλις την έβγαλε να τους την δώσει... δεν την πήραν και μου είπαν να φύγω. Το θετικό είναι πως πέρασαν μόνο δύο αργοί που είχα περάσει νωρίτερα, οπότε δεν κινδυνεύσαμε. Αν ήταν ημέρα με κίνηση 100% θα είχε γίνει στραβή, αν και, πονηρός όντας, πήγα και σταμάτησα αρκετά πιο κάτω, ώστε να είμαι καλυμμένος από το δικό τους αυτοκίνητο σε περίπτωση απώλειας ελέγχου στη στροφή.
Ευχαριστώ.
-
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!