-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
- μα το μηχάνημα μια χαρά δουλεύει, δεν έχει πρόβλημα, να δες το που κάνει μπουρμπουλήθρες
Ορίστε και η λύση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν χωρίς να ξοδέψουν. Ένα μακρύ καλαμάκι μέχρι την εισαγωγή για να φυσάμε και να κάνουμε μπουρμπουλήθρες
Οχι στην εισαγωγή, αλλά μέσα στο συσσωρευτή....με τις πλάκες
Jm@k
-
STOP THE PRESS
Πρέπει ΑΜΕΣΑ να τρέξουμε ΟΛΟΙ να πούμε ΣΕ ΟΛΕΣ τις βιομηχανίες αυτοκινήτων, υλικών και κινητήρων να:
- Σταματήσουν να πετούν λεφτά για να ερευνούν τις ΜΕΚ
- Σταματήσουν να πετούν λεφτά για να ερευνούν τους υπεραγωγούς
- Σταματήσουν να πετούν λεφτά για να ερευνούν τις κυψέλλες καυσίμου
- Σταματήσουν να πετούν λεφτά για να ερευνούν νέα κράματα μετάλλων, πυριτίου και αλουμινίου
Τα ανωτέρω είναι άμεσα και επιτακτικά πολύ απλά γιατί καταφέραμε με μια συσκευή των 600€ (αντί για τα δις που ασκόπως σπαταλούν οι ανωτέρω προαναφερθέντες) να επιφέρουμε μείωση κατανάλωσης 26% σε όλες τις ΜΕΚ, πράγμα που δεν καταφέρνουν συνδυαστικά οι ανωτέρω τεχνολογίες. Άρα είναι πεταμένα λεφτά
Χώρια που -όπως έχω ξαναπεί- αυτές οι συσκευές έχουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υλοποιήσει το αεικίνητο: με ΜΟΛΙΣ 4W έχουμε αύξηση της απόδοσης του κινητήρα κατά 2,5% (δηλαδή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο 2,5% * 80kW = 2kW) KAI 25% μείωση της κατανάλωσης. Τα υπόλοιπα 'μαθηματικά' και 'φυσική'/'χημεία' δεν τα σχολιάζω, νομίζω είναι προφανές σε όλους μας το αληθές των αναγραφομένων.
Πως λέμε 'δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν' ?
-
Πολύ χαίρομαι που ξεκλειδώθηκε το θέμα αυτό!
-
Ναι. Μποσικαραμε παλι...
-
βύρα για μπύρα
-
Ο χρήστης jmak έγραψε:
«Οπότε λέτε πως 100% είναι πεταμένα λεφτά η υπόθεση;
Δε το έχει βάλει κανένας απο το 4Τ Foorum;
Ούτε καν οι δημοσιογραφοι του forum;Jm@k»
Αυτό κατάλαβες φίλε μου από της έγραφες μου?.
Μα δεν μηδένισα την συσκευή, μηδένισα τα μυαλά αυτόν που προωθούν την συσκευή, ενόσω δεν την προβάλουν με τον τρόπο που περιέγραψα. Και σίγουρα ενσπείρουν αμφιβολίες, στο δικό μου το μυαλό, με της επιλεκτικές τους κινήσεις. Κατά την γνώμη μου είναι ύποπτες.
Για της άλλες δυο ερωτήσεις σου, περιμένω απαντήσεις από το εάν υπάρχουν χρήστες εδώ μέσα της συσκευής!.
Φιλικά
Α.Ειλικρινά antonis-team με τόσες σελίδες που έχω διαβάσει για το θέμα, τόσο στους 4Τ όσο και σε άλλα Forums έχω χάσει τη μπάλα.
Προσπαθώ να καταλάβω ως ίσως υποψήφιος χρήστης αν τελικά κάνει αυτά που λέει.Φυσικά δε κάνω λόγο για το 30% ή 40%.Ακόμη και για 20% αν επιτελεί έργο τότε είναι πολύ καλά.
Εξακολουθώ να αναμένω απάντηση αν κάποιος από τους δημοσιογράφους έχει εγκαταστήσει το σύστημα.....
Φίλε δεν μιλάμε για αυτοκίνητα του 95 και πίσω. Σήμερα η τεχνολογία και τεχνογνωσία, δεν αφήνει καυσαέρια που μπορούμε να πούμε, ότι εάν βελτιώναμε την καύση, θα έχουμε έξτρα έργο.
Μετρώντας με αναλυτή προ καταλύτη, στα σύγχρονα έχουμε σχεδόν απόλυτη καύση.
Επί πλέον το παραγόμενο υδρογόνο από την συσκευή είναι ελάχιστο, για να πούμε ότι θα κινηθούμε με αυτό!!!...
Με όσα έγραψα, σαν καταλύτης για την καύση, είναι έκτος αντικειμένου!. Σαν καύσιμο δεν παίζει, λόγο ελάχιστης έως ανύπαρκτης ποσότητας!.
Άλλα φοβάμαι που περιέγραψα στην αρχή της ενότητας.
Γι’ αυτό και φέεεεεεεταααααα, δεν θα τους βρούμε εμείς, αυτοί να μας βρουν και να μας αποδείξουν όπως περιέγραψα.
Μετά όμως από της καταγγελίες για επιστροφή χρημάτων που δεν επιστρέφονται. Σίγουρα και με της επιστημονικές παραθέσεις των φίλων στην ενότητα, το βλέπω χλομό!.
Εγώ περιμένω, ωραία παρέα είμαστε, καλά περνάμε λογοτεχνόντας, δεν θα βάλουμε και αλλά προβλήματα στην ζωή μας!!!.
Α. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το αρθρο των 4Τ ειναι ΕΓΓΥΗΣΗ****************************************88
Αφού βαριέσαι να γράψεις περισσότερα, βαλε κανένα ανθρωπάκι από τα διπλανά, για να ξέρω να κλάψω η να γελάσω!!!!!......
Α.
px !. -
μα και η πορεία μου σε τουτο δω το τοπικό καταμαρτυρει τη γνώμη μου για το άρθρο, το δίχως άλλο ένα ακόμα ανθρωπάκι θα ήταν περιττό...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σκέψου εμάς στα ξένα που δε μπορούμε να κοινωνήσουμε αυτή τη γνώση και δώσε τόπο στην οργή...
1000+
A. -
Ο χρήστης jmak έγραψε:
Εχω βαλει υγραεριο και σιγουρα δουλευει.Ομως μου εχει φαει χωρο στο ποτμπαγκαζ.Δεν εχω πειστει οτι η γεννητρια υδρογονου κανει αυτα που υποσχωνται και κυριως μετα απο μια καταγγελια που ειχα διαβασει οτι ΔΕΝ τα κανει και προσπαθει μετα την παροδο των τριων μηνων να παρει πισω τα λεφτα του,οπως του ειχαν υποσχεθει,αλλα δεν...
Θα το βάλω μόνο αν υπάρχει γραπτή δέσμευση.
Jm@k
Προσπάθησε φίλε μου, να κάνεις μια περιστολή στα έξοδα σου, από πλευράς χιλιομέτρων και τρόπου οδήγησης. Με τέτοιες εθνοσωτήριες μ@λ@κιες, μόνον προβλήματα συναντάς.
Εάν τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι πάρα πολλά, θα σου δώσω λύση.
Γράψε μου μάρκα μοντέλο και χρονολογία και χιλιόμετρα διανυθέντα.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εχω βαλει υγραεριο και σιγουρα δουλευει.Ομως μου εχει φαει χωρο στο ποτμπαγκαζ.Δεν εχω πειστει οτι η γεννητρια υδρογονου κανει αυτα που υποσχωνται και κυριως μετα απο μια καταγγελια που ειχα διαβασει οτι ΔΕΝ τα κανει και προσπαθει μετα την παροδο των τριων μηνων να παρει πισω τα λεφτα του,οπως του ειχαν υποσχεθει,αλλα δεν...
Θα το βάλω μόνο αν υπάρχει γραπτή δέσμευση.
Jm@k
Προσπάθησε φίλε μου, να κάνεις μια περιστολή στα έξοδα σου, από πλευράς χιλιομέτρων και τρόπου οδήγησης. Με τέτοιες εθνοσωτήριες μ@λ@κιες, μόνον προβλήματα συναντάς.
Εάν τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι πάρα πολλά, θα σου δώσω λύση.
Γράψε μου μάρκα μοντέλο και χρονολογία και χιλιόμετρα διανυθέντα.
Α.Μη μου πεις για μαγνητακια!!!!!
Χιχι!!!
-
Πόσο έχουν ξεπέσει οι 4Τ από την εποχή του Φιλιππακόπουλου και του ... 'Γρύλου', τουλάχιστον στα τεχνικά θέματα
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πόσο έχουν ξεπέσει οι 4Τ από την εποχή του Φιλιππακόπουλου και του ... 'Γρύλου', τουλάχιστον στα τεχνικά θέματαΤο τεχνικό υπόβαθρο είναι αστεία λεπτομέρεια, δεν μιλάμε για κάποια πολύπλοκη τεχνικής φύσεως ανάλυση, στοιχειωδέστατες γνώσεις απαιτούνται ώστε να καταλάβει κάποιος πως το θέμα όπως παρουσιάζεται είναι αστείο. Το να το στηρίζουν με 'δοκιμή' και τα συγκεκριμένα νούμερα δεν είναι έλλειψη τεχνικών γνώσεων, είναι πρόστυχο.
Το ότι δεν μαζεύεται φάνηκε και από την συμπεριφορά τους εδώ. Πιστεύω πως με το πρώτο ποστ του ΝΚ με την 'εξήγηση' του 'εφευρέτη' (πόσο έχει ΒΙΑΣΤΕΙ αυτή η λέξη..) προσπάθησαν να κερδίσουν το κλίμα καλύπτοντάς το κάτω από ασάφεια. Πως δηλαδή 'απλά ενημέρωσαν' και δεν έχουν κάποια εμπλοκή. Τα επόμενα ποστ ήταν κλαυθμός και οργή για τη λάσπη, αλλά και τι να έλεγε κανεις, 'σας περνάμε για ζώα και σας δουλεύουμε?'.
Ο ξεπεσμός είναι πρωτίστως ηθικός και δεοντολογικός.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πόσο έχουν ξεπέσει οι 4Τ από την εποχή του Φιλιππακόπουλου και του ... 'Γρύλου', τουλάχιστον στα τεχνικά θέματα
Το τεχνικό υπόβαθρο είναι αστεία λεπτομέρεια, δεν μιλάμε για κάποια πολύπλοκη τεχνικής φύσεως ανάλυση, στοιχειωδέστατες γνώσεις απαιτούνται ώστε να καταλάβει κάποιος πως το θέμα όπως παρουσιάζεται είναι αστείο. Το να το στηρίζουν με 'δοκιμή' και τα συγκεκριμένα νούμερα δεν είναι έλλειψη τεχνικών γνώσεων, είναι πρόστυχο.
Το ότι δεν μαζεύεται φάνηκε και από την συμπεριφορά τους εδώ. Πιστεύω πως με το πρώτο ποστ του ΝΚ με την 'εξήγηση' του 'εφευρέτη' (πόσο έχει ΒΙΑΣΤΕΙ αυτή η λέξη..) προσπάθησαν να κερδίσουν το κλίμα καλύπτοντάς το κάτω από ασάφεια. Πως δηλαδή 'απλά ενημέρωσαν' και δεν έχουν κάποια εμπλοκή. Τα επόμενα ποστ ήταν κλαυθμός και οργή για τη λάσπη, αλλά και τι να έλεγε κανεις, 'σας περνάμε για ζώα και σας δουλεύουμε?'.
Το ότι προσπαθούν να μας πείσουν για 25% μείωση στην κατανάλωση και μετρήσεις αύξησης ιπποδύναμης 2,χ%.... εμένα δεν μου δείχνει ηθικό και δεοντολογικό ξεπεσμό, μου δείχνει απύθμενη ασχετοσύνη . Δεν μπορεί....
-
Δηλαδή η γνώμη σου είναι πως όντως πχ ο ΝΚ πιστεύει πως αυτό το 'σύστημα' μειώνει την κατανάλωση κατά 25%?? Λες να το έχει αγοράσει?
Δεν είναι (μόνο) ασχετοσύνη γιατί αν όντως πίστευαν πως μειώνει την κατανάλωση κατά 25% με 600 ευρώ θα είχαν φέρει τον κόσμο τούμπα, μιλάμε για την ανακάλυψη του αιώνα στην κυριολεξία. Παρ'όλα αυτά τα 2-3 ποστ εδώ ήταν με μισόλογα (τα στοιχεία που έδωσε ο εφευρέτης, είστε κακοήθεις, Over &out κλπ).
Οπότε στην ουσία οι 4Τ συνειδητά παρακινούν τους αναγνώστες τους να πετάξουν 600 ευρώ.
-
http://www.shellspringboard.org/winning ... eas-2008/7
-
(διευκρίνιση) το σύστημα που περιγράφεται στο λινκ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που συζητάμε στο εν λόγω τόπικ, δεν τραβάει ρεύμα από το κύκλωμα του κινητήρα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το τεχνικό υπόβαθρο είναι αστεία λεπτομέρεια, δεν μιλάμε για κάποια πολύπλοκη τεχνικής φύσεως ανάλυση, στοιχειωδέστατες γνώσεις απαιτούνται ώστε να καταλάβει κάποιος πως το θέμα όπως παρουσιάζεται είναι αστείο. Το να το στηρίζουν με 'δοκιμή' και τα συγκεκριμένα νούμερα δεν είναι έλλειψη τεχνικών γνώσεων, είναι πρόστυχο.
Παρολαυτα,εσυ δεν εισαι αυτος που ζηταει 2.000 ΕΥΡΩ για το πρωτο τευχος των 4 τροχων;
-
Τι σχέση έχει αυτό με αυτό το θέμα;
-
Καμία.
Sent from my GNex using smoke signals.
Γεννητρια υδρογονου (hho )