-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
... σκεφτομαι την καθε οικονομικη λυση που μου προτεινουν!!!!!!!!!
Οικονομική λύση είναι αλλά όχι για σένα που την αγοράζεις αλλά για τον άλλο που την πουλάει!
Aρα να υποθεσω οτι δεν κανει τιποτα ...πες τα μου βρε ονιξ με το τσιγγελι σου τα βγαζω
Οπως το ειπες μονος σου. Δεν κανει τιποτα. Αν θελει κανεις οικονομια ή παιρνει αμαξι μικροτερου κυβισμου ή βαζει αυγο κατω απο το δεξι πενταλ
-
Eντελώς φιλικά, εγώ λέω να σταματήσετε να προσπαθήσετε να κάνετε τα αυτοκίνητα σας να καίνε οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό το οποίο σχεδιάστηκαν εξαρχής.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Eντελώς φιλικά, εγώ λέω να σταματήσετε να προσπαθήσετε να κάνετε τα αυτοκίνητα σας να καίνε οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό το οποίο σχεδιάστηκαν εξαρχής.
Με το 1000000%
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Eντελώς φιλικά, εγώ λέω να σταματήσετε να προσπαθήσετε να κάνετε τα αυτοκίνητα σας να καίνε οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό το οποίο σχεδιάστηκαν εξαρχής.Και αυτο με προβληματιζει .!!!!!! Αν δεν ειχε γινει τοσο ντορος σχετικα με το lpg κτλ δεν θα εμπαινα σε αυτην την διαδικασια ενω τωρα σκεφτομαι μηπως ειμαι κοροιδο που την αγοραζω 1,80!!!!!!!!!!
Και συμφωνω μαζι σου 1000%%%%%%%%
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Και αυτο με προβληματιζει .!!!!!! Αν δεν ειχε γινει τοσο ντορος σχετικα με το lpg κτλ δεν θα εμπαινα σε αυτην την διαδικασια ενω τωρα σκεφτομαι μηπως ειμαι κοροιδο που την αγοραζω 1,80!!!!!!!!!!
Και συμφωνω μαζι σου 1000%%%%%%%%
Κι αυτοί με το lpg τόσο την αγοράζουν απλά δεν την καίνε. Αν έχεις θέμα με την κατανάλωση, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Γιατί την τιμή της βενζίνης δεν την βλέπω να κατεβαίνει. Προσωπικά, δεν γράφω πολλά χλμ, οπότε δεν με συμφέρει να βάλω lpg, ακόμα και αν το εμπιστεύομουν. Πάντως θα προτιμούσα να ριψοκινδυνεύσω το πρόστιμο ενος diesel, παρά μια βλάβη εξαιτίας του lpg, ή κάποιας άλλης πατέντας.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι, βάλε υδρογόνο, είναι πολύ πιο φτηνό, με μερικά εκατομμύρια ίσως να τα καταφέρεις!
Πλάκα κάνεις έτσι;; Νατο κλειδώσω τώρα ή να το αφήσω να γελάσουμε λίγο ακόμα;Το δευτερο φυσικα! Εκανα που λες στο αμαξι μια μετατροπη σπεσιαλ! Η εξατμιση μου βγαζει νερο πλεον και με μηδενικο κοστος. Βεβαια δεν υπαρχουν πρατηρια υδρογονου, οποτε εχω ενα προβληματακι . Πως θα το λυσω??
To σύμπαν είναι γεμάτο ελεύθερο υδρογόνο
-
Αχρηστο βεβαια οταν υπαρχει το
Το συνιστά και ο Τσακωνας!
Ειναι δοκιμασμενο σε ολο τον κοσμο -
Τι άθλιοι είναι αυτοί!!
Αυτό που προσπαθεί να σπρώξει (γαυγίζοντας) ο Τσάκωνας είναι μια συσκευή ελεγχόμενης διαρροής υποπίεσης.
Είναι καλό το αμάξι σου και δεν έχει πρόβλημα; δώσε ένα πενηντάρικο να σου δημιουργήσω μια διαρροή υποπίεσης να σε φτιάξω.
-
Εμένα μ'αρέσει το HHO στον τίτλο!!!
Το Η2Ο ή κοινώς νεράκι του θεού δεν κάνει!!!!
ΥΓ: CCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHH να βάλω γιατρέ ή θα μου πάθει τίποτα το αμαξάκι;
ΥΓ2: :Όποιος βρει τι είναι το CCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHH κερδίζει ένα λίτρο ΗΗΟ. Περάααααστε λιέμεεεεεε, πλούσια δώρα!!!
-
Το H-racer είναι το φουτουριστικό αυτοκίνητο που εσωκλείει μια από τις πιο συναρπαστικές και προωθημένες τεχνολογίες του 21ου αιώνα. Λειτουργεί με 100% καθαρό καύσιμο, το οποίο παράγεται σε ένα σταθμό τροφοδοσίας που μετατρέπει το νερό σε υδρογόνο αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.
[...]
διαθέτει ενσωματωμένη στο αμάξωμα μια δεξαμενή αποθήκευσης υδρογόνου, σύστημα κυψελών καυσίμου συνδεδεμένο με τον ηλεκτροκινητήρα του οχήματος και μια βαλβίδα τροφοδοσίας που συνδέει τη δεξαμενή του οχήματος με την εξωτερική αντλία τροφοδοσίας υδρογόνου.
[...]
Κατά τη λειτουργία του το μόνο που εκλύεται είναι μικρές ποσότητες καθαρού νερού που αποβάλλονται από τις κυψέλες καυσίμου και οι οποίες περνάνε σχεδόν απαρατήρητες. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
ΥΓ2: :Όποιος βρει τι είναι το CCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHH κερδίζει ένα λίτρο ΗΗΟ. Περάααααστε λιέμεεεεεε, πλούσια δώρα!!!100 RON
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Εμένα μ'αρέσει το HHO στον τίτλο!!!Το Η2Ο ή κοινώς νεράκι του θεού δεν κάνει!!!!
ΥΓ2: :Όποιος βρει τι είναι το CCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHH κερδίζει ένα λίτρο ΗΗΟ. Περάααααστε λιέμεεεεεε, πλούσια δώρα!!!
Μην τα μπερδεύεις, Η2Ο είναι προφανώς το νερό, ΗΗΟ είναι μείγμα αέριου υδρογόνου και αέριου οξυγόνου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
100 RON
Ο φίλος κέρδισε, παρακαλώ να περάσει να πάρει το δώρο του.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Εμένα μ'αρέσει το HHO στον τίτλο!!!
Το Η2Ο ή κοινώς νεράκι του θεού δεν κάνει!!!!
Μην τα μπερδεύεις, Η2Ο είναι προφανώς το νερό, ΗΗΟ είναι μείγμα αέριου υδρογόνου και αέριου οξυγόνου.
Έχεις δίκιο, το είδα και εγώ μετά το post.
-
http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1309313648.php
*
...
Πρόκειται για την εφεύρεση των Foccardi – Rossi, που επιτυγχάνει παραγωγή ενέργειας από τη σύντηξη υδρογόνου – νικελίου και έχει ήδη περάσει τις διεθνείς επιστημονικές δοκιμές.
Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της εταιρίας Αλέξανδρος Ξανθούλης –κατά την επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα- το πρώτο εργοστάσιο θα έχει κατασκευαστεί στην Ξάνθη μέχρι το φθινόπωρο, για την έναρξη της παραγωγής του «πυρήνα – αντιδραστήρα» της συσκευής ενέργειας. ...*ε??
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1309313648.php
*
...
Πρόκειται για την εφεύρεση των Foccardi – Rossi, που επιτυγχάνει παραγωγή ενέργειας από τη σύντηξη υδρογόνου – νικελίου και έχει ήδη περάσει τις διεθνείς επιστημονικές δοκιμές.
Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της εταιρίας Αλέξανδρος Ξανθούλης –κατά την επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα- το πρώτο εργοστάσιο θα έχει κατασκευαστεί στην Ξάνθη μέχρι το φθινόπωρο, για την έναρξη της παραγωγής του «πυρήνα – αντιδραστήρα» της συσκευής ενέργειας. ...*ε??
Ναι, το είχαν δείξει και στις ειδήσεις της τηλεόρασης. Δεν ξέρω τι γίνεται.
-
-
Σωστά, δουλεύει με ψυχρή σύντηξη υδρογόνου με νικέλιο....πυρηνική αντίδραση είναι.
Μπρρρρρρρρρ!!! -
Υπάρχουν πολλοί που εμπορεύονται τέτοιες συσκευές και επίσης πολλοί που ισχυρίζονται ότι τις βάλαν και είδαν αποτελέσματα. Το ερώτημα όμως παραμένει. Ξέρουν τίποτα όλοι αυτοί ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι βλέπουν αποτελέσματα γιατί άρχισαν να προσέχουν την οδήγησή τους;
Γιατί δεν μπορείς με 10 ή 15 amp στα 14Volt δηλαδή 140 με 210Watt να παράγεις ενέργεια της τάξης των 5KW ώστε να λες ότι έχεις οικονομία 40-50% που πολλοί λένε.
Δεν είδα όμως κανέναν δημοσιογράφο του ειδικού τύπου να βάζει στον δυναμόμετρο ένα αυτοκίνητο με τέτοιες συσκευές ή παρόμοιες θαυματουργές και να δούμε τι κάνουν ώστε να βουλώσουν επιτέλους τα στόματα και να σταματήσουν να υπάρχουν θύματα που πληρώνουν για ηλιθιότητες... -
Όσο υπάρχουν βλάκες ή έστω αφελείς, τόσο θα υπάρχουν και αυτά. Δημοσιογράφοι και οργανισμοί έχουν κάνει πολλές δοκιμές και έχουν αποδείξει το προφανές, πως δεν κάνουν τίποτα. Όσες δοκιμές και να γίνουν πάντα κάποιος θα αναρωτιέται γιατί δεν τα δοκιμάζουν και μη τυχόν είναι όντως θαυματουργά.
Γεννητρια υδρογονου (hho )