-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
επισης θελουμε & τα αποτελεσματα απο τα μειωμενα καυσαερια που εχει το αμαξι σου...Και ακομα,τι χρωμα ειναι το αμαξι σου,τι λαστιχα φοραει και ποσα βατ ειναι το ηχοσυστημα που εχει.
-
Μετά λύπης μου διαπιστώνω οτι υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει σε μαγικά καθρεφτάκια...
Με μεγάλη μου χαρά βλέπω οτι έκανα πολύ καλά που σταμάτησα να πετάω τα λεφτά μου στο cosmo4troxwn εδώ και χρόνια ....
Χεμικ όντως δηλώνεις χημικός , δηλαδή όντως έχει κάτσει σε έδρανο, έχεις κάνει πείραμα κλπ ?
-
Iσως να ηταν λιγοτεροι,αν δεν υπηρχε ο χλευασμος σε αυτους που λενε οτι τα δοκιμασαν και ειδαν τα αποτελεσματα που λενε...
-
Η αμάθεια και η αμορφωσιά σε όλο της το μεγαλείο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Χεμικ όντως δηλώνεις χημικός , δηλαδή όντως έχει κάτσει σε έδρανο, έχεις κάνει πείραμα κλπ ?
μου το φέραν σπίτι μαζί με το δίπλωμα
θες να καταλήξεις κάπου με την ερώτηση ή είναι ρητορική? -
και στο σπίτι να στο είχαν φέρει , μια ματιά για ξεκάρφωμα θα είχες ρίξει σε κάνα θεώρημα...
ωραίο επίπεδο το ίδρυμα...
-
κοιτα, επειδή έχω βαρεθεί να 'πλακώνομαι' με τον καθενα, απλά σου λεω πως η μόνη θέση που πήρα στο θέμα είναι για το αν παραβιαζεται κάποια θερμοδυναμική αρχή κ πως για εμένα ξεκάθαρα δεν παραβιάζεται.
από εκεί κ περα, αν νομίζεις εσύ πως παραβιάζεται σεβαστό, αλλά μαλακίες επι προσωπικού κόψτες -
Α.Δ.Ε. έκανες στο λύκειο ?
-
θα συνεχίσεις για πολύ να ρωτάς μαλκίες?
γύρνα σε πίσω σελίδες να δεις τί έχω πει γιατί κατά τι γνώμη μου δεν τίθεται θέμα ΑΔΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ το σύστημα αφού 'απελευθερώνεται¨ περισσότερη ενέργεια από το καυσιμο λόγω 'καλύτερης' καύσης.
Ειλικρινά δεν έχω καμια διάθεση για εξυπνάδες κτλ
οπότε αν θες διαβασε όλο το τοπικ, πες τη γνώμη σου, αλλά κόψε τις προσβολές κ τις εξυπνάδες κ τις φατσούλες . Απλά γράψε για το θέμα αν έχεις να πεις κάτι -
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Iσως να ηταν λιγοτεροι,αν δεν υπηρχε ο χλευασμος σε αυτους που λενε οτι τα δοκιμασαν και ειδαν τα αποτελεσματα που λενε...Μηπως αυτοι που τα 'λενε' ειναι πωλητες αυτων των συστηματων;Δεν ειναι το μονο θεμα που υπαρχουν αλεξιπτωτιστες,κοιτα και στο θεμα της υγρεριοκινησης ,στο θεμα με τα φιλτρα νερου,στο θεμα με τα ξενον .Κρατα μια πισινη και μην πιστευεις οτι διαβαζεις.
-
Πιθανο να ειναι οπως το λες.Ομως αλλο να αντικρουσεις κατι που δεν θεωρεις οτι μπορει να δουλευει και αλλο να εισαι προσβλητικος.Καλο το καλαμπουρακι,δεν λεω,αλλα απεχει απο το να προσβαλεις τον αλλο συνεχως.Μην το παρεις προσωπικα,γενικοτερα μιλαω.
-
Τρέχω!
http://www.wfs.gr/index.php?option=com_ ... Itemid=386
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Πιθανο να ειναι οπως το λες.Ομως αλλο να αντικρουσεις κατι που δεν θεωρεις οτι μπορει να δουλευει και αλλο να εισαι προσβλητικος.Καλο το καλαμπουρακι,δεν λεω,αλλα απεχει απο το να προσβαλεις τον αλλο συνεχως.Μην το παρεις προσωπικα,γενικοτερα μιλαω.Aν αρχίσω να υποστηρίζω πως ο ήλιος ανατέλει από την δύση πόσες φορές θα αντέξεις να μου εξηγείς το σωστό πριν αρχίσει το καλαμπούρι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιθανο να ειναι οπως το λες.Ομως αλλο να αντικρουσεις κατι που δεν θεωρεις οτι μπορει να δουλευει και αλλο να εισαι προσβλητικος.Καλο το καλαμπουρακι,δεν λεω,αλλα απεχει απο το να προσβαλεις τον αλλο συνεχως.Μην το παρεις προσωπικα,γενικοτερα μιλαω.
Aν αρχίσω να υποστηρίζω πως ο ήλιος ανατέλει από την δύση πόσες φορές θα αντέξεις να μου εξηγείς το σωστό πριν αρχίσει το καλαμπούρι;
επειδή πολλοί θα αρχίσετε να λέτε οτι δεν ξέρει τι γράφει , οτι τον πείραξε η υγρασίας της Αγγλίας κλπ , σας πληροφορώ ότι
κάτσαμε μια μέρα σε ένα γραφικό παγκάκι στην Σαντορίνη και τον είδαμε μαζί ...και μάλιστα κάναμε 2 φορές το πείραμα ... και τις 2 χεράκι χεράκι και κοιτάγαμε την δύση...
( για τους κακοπροαίρετους που θα πουν οτι δεν ξέρουμε που είναι η δύση και που η ανατολή θα πω...οτι το είχα βάλει στο apple's maps του iphone μου )
-
-By increasing the quantity of recirculated gas (EGR*) and the compression ratio in the cylinders in order to optimise engine efficiency
-Excess fuel is sent to the cylinder dedicated to producing the recirculated gases, the hydrogen (H2) content of which increasesOwing to the presence of the hydrogen:
- The combustion of the fuel in the cylinders is faster, even when recirculated, burnt gases are present
- Pinking, or abnormal combustion under high loads, is significantly reduced
-
Κοίτα να δεις drdino,
η πληροφορία που μας έδωσες είναι σίγουρα φέικ γιατί δεν πληροί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δυο απαραίτητες προϋποθέσεις!Καταρχήν, το γκρουπ PSA Peugeot Citroën, πριν προβεί στην εν λόγω ανακοίνωση, δεν ρώτησε όλους τους 'επιστήμονες' που συμμετέχουν στον παρόν θέμα, όσοι ειρωνεύονται και χλευάζουν την πιθανότητα, όντως, το υδρογόνο να προσφέρει, τουλάχιστον 10 % μείωση στην κατανάλωση.
Έπειτα, και το χειρότερο από όλα, δεν ρώτησε ούτε την Ελληνική Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, αλλά ούτε και μπήκαν στον κόπο να πάνε να διαβάσουν τι γράφει ο τύπος στο εγκυρότατο e-bay!!
Αχ ρε πούτη μου! Είναι ζόρικο πράμμα να αναγκάζεσαι να γλείφεις εκεί που πριν έχεις φτύσει.
-
Σπάστα και ξαναρίχτα, δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Σπάστα και ξαναρίχτα, δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Τι λέει στην ουσία το άρθρο που παραθέτεις;
-
Του ζουμί του άρθρου είναι αυτό εδώ:
Owing to the presence of the hydrogen:
- The combustion of the fuel in the cylinders is faster, even when recirculated, burnt gases are present
- Pinking, or abnormal combustion under high loads, is significantly reduced
What are the benefits for users?
• A high-efficiency petrol engine offering
•10% savings in all uses- CO2 savings of ~10% over homologation cycles
- CO2 savings of ~10% under all customer driving conditions
Τι έχουν να πουν όσοι το αρνούνται μετά μανίας και δεν δέχονται, έστω και αυτής της τάξης την ποσοστιαία βελτίωση;
Ίσως να κάνω και λάθος, αλλά δεν δέχονται ούτε αυτό:Owing to the presence of the hydrogen:
The combustion of the fuel in the cylinders is faster, ........Κατάλαβες τώρα πώς το έθεσα;
Γεννητρια υδρογονου (hho )