-
Ειπα να παω το πρωι γραφειο
Αλλα βρηκα τη κορακλα ξυπνια, μολις ειχε γυρισει
Ηθελε βολτα βουνο
Το γαλλοχρεπο στο μεταξυ συνεργειο να σενιαριστει
Μου δωσανε ενα πριμιο αντικατασταση
χι τριο του 20, χάιμπριντ πετρελαιο, εκδοση εμ με τα παντα ολα και με αραπη και πακιστανο μαζι. τριλιτρο.
στη βδομαδα μεσα απο το πηξιμο χρονος μηδεν. μολις το παρελαβα πηγαινε καλα, μετα κατι αλλαξα στην οθονη που ελεγε ρισετ και γυρισαν τα παντα στα γερμανικα και αρχισε να σερνεται. σημερα η κοριτσαρα μου που ξερει γερμανικα μου το ξαναγυρισε και τελικα ηταν καποιο εκονομυ μοντ.
οποτε βολτα στην Αγια Παρασκευη στην Παρνηθα
https://www.google.com/maps/@38.1863001,23.6502079,144m/data=!3m1!1e3!5m1!1e1?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDMxOS4yIKXMDSoASAFQAw%3D%3Dεντυπωσεις οταν βρω χρονο, ας ξεκινησουμε οτι ειναι γαματο μεν, αλλα κοπαναει μια και ειναι εμ
ΑρΕς
@dettol απολυμαντικε θυμησου να σου πω πως μπορεις να περπατησεις μεχρι εκει, ειναι πραγματικα διπλα -
Το είδα φεύγοντας την Παρασκευή και σκέφτηκα "με αυτά που έχει μπλέξει, ούτε μια ελάχιστη παράκαμψη δεν θα μπορέσει να κάνει!"
-
Την κοτρώνα που έχει μπροστά του την περνά;
-
@nickthetrib said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το είδα φεύγοντας την Παρασκευή και σκέφτηκα "με αυτά που έχει μπλέξει, ούτε μια ελάχιστη παράκαμψη δεν θα μπορέσει να κάνει!"
γραφειο ειμαι απο τις 11...
-
Ωραία η ΜπέΜπα!
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ειπα να παω το πρωι γραφειο
Αλλα βρηκα τη κορακλα ξυπνια, μολις ειχε γυρισει
Ηθελε βολτα βουνο
Το γαλλοχρεπο στο μεταξυ συνεργειο να σενιαριστει
Μου δωσανε ενα πριμιο αντικατασταση
χι τριο του 20, χάιμπριντ πετρελαιο, εκδοση εμ με τα παντα ολα και με αραπη και πακιστανο μαζι. τριλιτρο.
στη βδομαδα μεσα απο το πηξιμο χρονος μηδεν. μολις το παρελαβα πηγαινε καλα, μετα κατι αλλαξα στην οθονη που ελεγε ρισετ και γυρισαν τα παντα στα γερμανικα και αρχισε να σερνεται. σημερα η κοριτσαρα μου που ξερει γερμανικα μου το ξαναγυρισε και τελικα ηταν καποιο εκονομυ μοντ.
οποτε βολτα στην Αγια Παρασκευη στην Παρνηθα
https://www.google.com/maps/@38.1863001,23.6502079,144m/data=!3m1!1e3!5m1!1e1?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDMxOS4yIKXMDSoASAFQAw%3D%3DEdit {Admin}
εντυπωσεις οταν βρω χρονο, ας ξεκινησουμε οτι ειναι γαματο μεν, αλλα κοπαναει μια και ειναι εμ
ΑρΕς
@dettol απολυμαντικε θυμησου να σου πω πως μπορεις να περπατησεις μεχρι εκει, ειναι πραγματικα διπλαΕίσαι ωραίος και μετράς. Τι άχαρο που είναι πανάθεμά το
@red_monster Παρακαλείσθε να σβήνετε τις φωτογραφίες από τις παραθέσεις. {Admin}
-
@red_monster δεν το λες και κουκλα
αλλα ειναι γενικα ενα καλο αμαξι...βασικα να υποθεσω εχεις παει σε εφκεικει
ο λογος που εχουν εισαγωμενες ειναι γιατι δεν βλεπονται οι ντοπιες
...τα κανουν ομως ολα
οι ντοπιες -
@red_monster said in [Βαλτε μια φωτο απο το
Είσαι ωραίος και μετράς. Τι άχαρο που είναι πανάθεμά το
Αν θέλεις, σβήσε τις φωτογραφίες από την παράθεση...
Το μπαν παραμονεύει
-
https://www.google.com/maps/d/u/0/view?mid=1yb-L3HZoRJL_DURNYsTA6MgSI6FBSoU&usp=sharing
αντε, να μην το βαζω μονο για τον ντεντολο
ειναι ενας χαρτης για ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ κοντινες βολτες και λιγο περπατηματακι
ή το τμημα απο βρυση φυλης μεχρι Αγια Παρασκευη με οποιοδηποτε αμαξι, ουτε καν τετρακινητο, δεν φοβαται το χωμα
η μια βολτα λοιπον ξεκιναει απο Ατιικη οδο, ανεβαινει χασια, την περναει, πικρα στο μεταξυ τα καμμενα, και ακριβως πριν το φρουριο της φυλης οπου πλεον εχει κανονικοτατα πρασινο, κανεις δεξια και βγαινει στα 300 μετρα σε ενα μερος που λεγεται πηγη και εχει παρα πολυ χωρο για παρκαρισμα αλλα και για μπαρμπεκιου πικνικ. και πολλα αμαξια ομως. αν το αηφσεις εκει ή αποφασισεις να ανεβεις τον παρα πολυ προσβασιμο χωματοδρομο ανεβαινεις στο πισω μερος της παρνηθας που προσφερεται για βολταρα. μετα απο 20-30' με αμαξι σαυρα, στο αριστερο σου χερι εχει την Αγια Παρασκευη οπου μπορεις να ξεκουραστεις ή και να ψησεις - εχει στο πισω μερος μια καλυβα με ψησταρια για τους περαστικους.
οκ, μπορεις να συνεχισεις και να βγεις Αυλωνα ή να γυρισεις προς Σκουρτα, η Αυλωνα ειναι ευκολοτερη απο εκει, παλι παει οτιδηποτε, λιγο προσοχη μονο στις πετρες-πετρουλες που πεταγονται απο τα λαστιχα, οχι να βρειςΗ αλλη βολταρα ξεκιναει απο τη διασταυρωση της μαλακασας απο οπου πας προς αυλωνα.
εκει ειναι ο πλατανος που προσφερεται για προβατινα μετα τη φυση
μετα τη ταβερνα κανεις αριστερα οπως εχω στο χαρτη και εχει μια σφαλτο που ξεκιναει απο εκει και ανεβαινει παλι προς το βουνο. σε αυτη την ασφαλτο εχει και 2-3 σημεια επισης για πικνικ. εαν ομως φτασεις εκει που εχω βαλει την σχεδιασμενη γραμμη, το γνωριζεις απο κατι ψηλα συρματοπλεγματα-μαντρα, πας και παρκαρεις εκει απο πισω που εχει παρα πολυ χωρο και ξεκινας ευκολο παλι περπατημα ακολουθωντας τη γραμμη. θα σε βγαλει σε ενα εκκλησακι του Αγιου Νικολαου και αν εισαι τυχερος και εχει ελαφια, που εχει συνηθως, πρεπει να πας στο πηγαδι που εχει εκει να βγαλεις νερο να το βαλεις στις ποτιστρες τους και αν εισαι τυχερος θα κατσουν να τα χαιδεψεις.
....αν εισαι βιταραιος και ετοιμος για ολα, η διαδρομη που εχω με τη γραμμη γινεται με πολυ φτιαγμενο οχημα και ειναι και γαμω. ειδικα με χιονι. εχει βεβαια πολυ πρασινο.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!