-
@red_monster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μα υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το αποκτάς αυτό που τόσο λαχταράς ?
Πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρα με όλη την φαμίλια !Πολύ σωστά. Σε ευχαριστώ πολύ. Και σένα Panormus.
-
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@dimsabas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μέγειες, καλοτάξιδο
Εσύ φταις, που δε δέχτηκες να χώσεις ένα Zeekr στην τσέπη σου.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Κάποια στιγμή θα ακολουθήσει σεντόνι. Είναι η πρώτη φορά που δε θέλω να πάρω δημοσιογραφικό. Και δυστυχώς, παραλαμβάνω σήμερα και με πάει σερί για τρεις εβδομάδες. Θέλω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου...
την κυριακη οδηγουσα ολη την μερα το δελφινι της συζυγου. Βολικο, μικρουλι, δεν ειχα αγχος πουθενα πως θα χωρεσω και θα παρκαρω. Μου αρεσε παρα πολυ και βολευτηκα και τον τροπο οδηγησης χωρις opd. Αρχισα να κανω σκεψεις να της το "κλεψω" και να της δωσω τη μαουνα.
Δευτερα πρωι, μπαινω στο δικο μου για να παω τα παιδια σχολειο. Ακουω το γδουπ του κλεισιματος της πορτας, παταω φρενο, βαζω πιν, ερχεται το τιμονι και η θεση στα επιλεγμενα μου settings. Πιανω το τιμονι και σκεφτομαι "εδω ειμαστε, δεν το κουναω απο εδω"1.5 χρονο μετα, τα μοναδικα αμαξια που ζηλευω, ειναι το juniper και τα lucid. Οτιδηποτε αλλο μου ειναι απλα αδιαφορο...
Δεν βαριέσαι αυτη την διαδικασία κάθε φορά;
-
@teo-mak said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μέγειες, καλοτάξιδο
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Κάποια στιγμή θα ακολουθήσει σεντόνι. Είναι η πρώτη φορά που δε θέλω να πάρω δημοσιογραφικό. Και δυστυχώς, παραλαμβάνω σήμερα και με πάει σερί για τρεις εβδομάδες. Θέλω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου...
την κυριακη οδηγουσα ολη την μερα το δελφινι της συζυγου. Βολικο, μικρουλι, δεν ειχα αγχος πουθενα πως θα χωρεσω και θα παρκαρω. Μου αρεσε παρα πολυ και βολευτηκα και τον τροπο οδηγησης χωρις opd. Αρχισα να κανω σκεψεις να της το "κλεψω" και να της δωσω τη μαουνα.
Δευτερα πρωι, μπαινω στο δικο μου για να παω τα παιδια σχολειο. Ακουω το γδουπ του κλεισιματος της πορτας, παταω φρενο, βαζω πιν, ερχεται το τιμονι και η θεση στα επιλεγμενα μου settings. Πιανω το τιμονι και σκεφτομαι "εδω ειμαστε, δεν το κουναω απο εδω"1.5 χρονο μετα, τα μοναδικα αμαξια που ζηλευω, ειναι το juniper και τα lucid. Οτιδηποτε αλλο μου ειναι απλα αδιαφορο...
οχι ρε! Δεν το εχεις βαλει; τρελος εισαι;;;;; Δεν εχω καμμια ορεξη να υποπεσω σε relay attack οποιουδηποτε. Τοσα κια και range rover εοχυν κλαπει μεσα σε δευτερολεπτα με τετοιον τροπο.
-
@teo-mak said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μέγειες, καλοτάξιδο
οχι ρε! Δεν το εχεις βαλει; τρελος εισαι;;;;; Δεν εχω καμμια ορεξη να υποπεσω σε relay attack οποιουδηποτε. Τοσα κια και range rover εοχυν κλαπει μεσα σε δευτερολεπτα με τετοιον τροπο.
Καλυτερα λες να το ενεργοποιησω;
Εχει γεμίσει pin η καθημερινότητα μας ….. -
-
Θέλω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου...
Τι "αυτοκινητάκι" βρε μαέστρο, μαούνα απ τις λίγες με χώρους ανακτόρου, αν/όταν αλλαχτεί κάποτε το κρος αυτό σκέφτομαι, αλλά βλέπω ένα γκρι σε μια πιλοτη κοντά στη παραλία μας και ο όγκος του προκαλεί δέος και φόβο για οποιοδήποτε στενό της πόλης.
-
Είδα ένα τέτοιο λευκό το πρωί να κάνει σφήνες δίχως αύριο.
Καλοταξιδο φίλε μου και ελπιζω να οδηγείς ήπια. Πόσο κόστισε το μεταχειρισμένο; Αν επιτρέπεται.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!