-
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Τελικά παραλάβαμε σήμερα. 20χλμ πρόλαβα να κάνω, εντυπώσεις πολύ καλές, αναλυτικά αύριο μετά το ταξίδι στο Ναύπλιο.
Αν σε πετύχω πουθενά θα πατήσω κόρνα...(έχω ένα Kona λευκό)
-
Καλοτάξιδο άντε με το καλό.. Βγάλε το από την υπόγα και ξαναβγάλε φωτογραφίες στον ήλιο
Αν χρειαστείς βοήθεια, ρώτα τον @alex-mix
-
Σε ευχαριστώ! Εννοείται! θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό υπό το φως της μέρας.
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε, με υγεία.
Πολύ ωραίο χρώμα by the way. -
Ευχαριστώ πολύ! Ναι το χρώμα μου άρεσε κι εμένα πολύ από την έκθεση που το είδα. Τόσο που ενώ μου είπαν για παράδοση στους 6 με 9 μήνες το προτίμησα από το γκρι που μου το έφερναν στους 2μιση. Τελικά το πήρα στο χρώμα που το ήθελα στους 3μιση.
-
Εξαιρετικό! Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι……καλά γι αυτό είμαι σίγουρος. Περιμένουμε οδηγικές εντυπώσεις.
-
This post is deleted! -
@racefun1971 φυσικά το κρατάτε για ιστορικό...αν είναι σε αυτή την κατάσταση που βλέπω.
Βέβαια θα πρέπει ανά τακτά διαστήματα να κάνει μερικά χιλιόμετρα για συντήρηση...και εργασίες συντήρησης.
Μπράβο στη σύζυγο για την τότε επιλογή τής! -
@racefun1971 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αγοράστηκε από τη σύζυγο το 2000 (29 ετών τότε) φέτος ήρθε η ώρα να παραδώσουμε πινακίδες και να μείνει στο πάρκινγκ.Είναι το 16βάλβιδο που έβγαινε με τάσι και τη ζάντα άβαφτη έτσι;
Τη βάψατε; Θυμάμαι το άρθρο των 4Τ που αναρωτιόταν ποιος έξυπνος σκέφτηκε να βάλει τάσι στην πανέμορφη ζάντα του 8V και έδιναν οδηγίες βαφής με σπρέι για βαφή ψυγείων. -
Το fl ειναι με τον 16v.
Και μάλιστα η τελευταία γενιά του fl
-
fl περιορισμένης έκτασης. Του έβαλαν τα τάσια που είπα, προβολάκια από το gti και άφησαν άβαφτα τα πλαστικά στον προφυλακτήρα τα οποία στο 8v τα έβαφαν.
Επίσης κίτρινο έβγαινε μόνο το fl, όπως επίσης και κόκκινο. -
Δεν θυμάμαι πότε το Rallye να έχει τάσια. Πάντα είχε αυτήν την μεταλλική ζάντα. Τα quicksilver που έφτασαν νομίζω να έχουν και διπλό αερόσακο είχαν πλαστικά τάσια.
Αυτό είναι το τελευταίας γενιάς πριν την λήξη της παραγωγής. Το καταλαβαίνεις από το προσκέφαλο του καθίσματος.
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν θυμάμαι πότε το Rallye να έχει τάσια. Πάντα είχε αυτήν την μεταλλική ζάντα. Τα quicksilver που έφτασαν νομίζω να έχουν και διπλό αερόσακο είχαν πλαστικά τάσια.
Αυτό είναι το τελευταίας γενιάς πριν την λήξη της παραγωγής. Το καταλαβαίνεις από το προσκέφαλο του καθίσματος.
Όλα μαζεμένα, 1,3 8v, 1,6 8v, 1,6 16v
-
Ποτέ δεν το είχα δει. Τελικά υπάρχει. Είναι σίγουρα ραλλακι; Τι έλεγε το άρθρο;
Για βάλτο
-
Ποτέ δεν το είχα δει. Τελικά υπάρχει. Είναι σίγουρα ραλλακι; Τι έλεγε το άρθρο;
Για βάλτο
-
Μπράβο τα θυμάσαι καλά.
Αηδία με τα τάσια. Ακόμα και με τις μαύρες χωρίς αυτά είναι καλύτερο.
Προσωπικά έχω δει πολλά ραλλακια, ποτέ όμως με τάσι
-
Μπράβο τα θυμάσαι καλά.
Αηδία με τα τάσια. Ακόμα και με τις μαύρες χωρίς αυτά είναι καλύτερο.
Συμφωνώ, είχα δει κίτρινο με αυτή τη μαύρη και ήταν πολύ ωραίο αν και πιστεύω ότι το καλύτερο by far χρώμα ήταν το μπλε με τη λευκή σιδερένια.
Υγ. Από τα 10 έχω γράψει ώρες και ώρες μελέτης με περιοδικά αυτοκινήτου. Όλη μέρα στο χέρι τα είχα, ειδικά των 90s τα ξέρω απέξω.
-
Θυμάμαι μια δοκιμή ενός χρυσάφι gti το οποίο αν θυμάμαι καλά ως έξτρα έπαιρνε ακόμα και πλευρικούς αερόσακος. Μιλάμε για 106 με πλαϊνούς αερόσακους. Επίσης θυμάμαι 5.200.000 δρχ να λέει πως κόστιζε.
Ήταν αν θυμάμαι καλά σε χριστουγεννιάτικη δοκιμή των 4 τροχών σε πίστα με τα καλύτερα από κάθε κατηγορία.
Το θυμασαι; -
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@racefun1971 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αγοράστηκε από τη σύζυγο το 2000 (29 ετών τότε) φέτος ήρθε η ώρα να παραδώσουμε πινακίδες και να μείνει στο πάρκινγκ.Είναι το 16βάλβιδο που έβγαινε με τάσι και τη ζάντα άβαφτη έτσι;
Τη βάψατε; Θυμάμαι το άρθρο των 4Τ που αναρωτιόταν ποιος έξυπνος σκέφτηκε να βάλει τάσι στην πανέμορφη ζάντα του 8V και έδιναν οδηγίες βαφής με σπρέι για βαφή ψυγείων.Η σύζυγος πριν από αυτό είχε το Rallye 1.3. Αυτά έβγαιναν με τάσια και μαύρες ζάντες. Στην τιμή τότε αντί να τις βάψεις είχε η Peugeot λευκές. Είναι και η μοναδική αλλαγή που έγινε. Το 2008 ήθελε να το δώσει για να πάρει MX-5 (το έχουμε και αυτό) και τελικά το κράτησα.
-
Θυμάμαι μια δοκιμή ενός χρυσάφι gti το οποίο αν θυμάμαι καλά ως έξτρα έπαιρνε ακόμα και πλευρικούς αερόσακος. Μιλάμε για 106 με πλαϊνούς αερόσακους. Επίσης θυμάμαι 5.200.000 δρχ να λέει πως κόστιζε.
Ήταν αν θυμάμαι καλά σε χριστουγεννιάτικη δοκιμή των 4 τροχών σε πίστα με τα καλύτερα από κάθε κατηγορία.
Το θυμασαι;Πλαινούς δεν είχε, μόνο το Gti είχε συνοδηγού (πέθανε σαν άντρας) και ηλεκτρικούς καθρέφτες. 10.800 χωρίς A/C, 12.400 με A/C. Έχω ακόμη τις προσφορές από Automotivo στην Καλλιθέα.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!