-
Ο χρήστης agpr έγραψε:
Corolla hybrid.
επιτέλους όμορφο σχήμα απο την τουοτα.
καλοτάξιδο apgr -
Ευχαριστώ πολύ!
-
agpr
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε μου.
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Πραγματικά πολύ ωραίος συνδυασμός χρώματος-ζάντας. Όμορφο αμάξι!
Πολλά καλά χιλιόμετρα φίλε! -
Ευχαριστώ πολύ! Από χιλιόμετρα πάμε καλά. Σε λιγότερο από δύο μήνες έχω κάτι λιγότερο από 3.000χλμ.
Οι ζάντες είναι οι εργοστασιακές και το χρώμα είναι το blue jeans. Νομίζω πως είναι του πάει (προφανώς, αλλιώς δεν θα το έπαιρνα), αλλά το βερνίκι του δεν λέει και πολλά από αντοχή. Έχει ήδη αποχτήσει τα πρώτα μικρά σημαδάκια. Εγώ το μόνο που προσέθεσα είναι οι ανεμοθραύστες (ξέρω, θλιβερός).
-
Εσυ εισαι αυτος με τα τρελα νουμερα καταναλωσης;;;
Είχα σημερα την συζητηση σου.Ωραιο αυτοκινητο. Μοιαζει με χοντα.
-
Επιτέλους ένας σοβαρός λόγος πλέον να φύγεις από γερμανικό....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης costasda έγραψε:
Επιτέλους ένας σοβαρός λόγος πλέον να φύγεις από γερμανικό....Sent from my iPhone using Tapatalk
Υπήρξαν πολλοί σοβαρότεροι... (Giulietta, Focus, Megane, 308).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επιτέλους ένας σοβαρός λόγος πλέον να φύγεις από γερμανικό....
Υπήρξαν πολλοί σοβαρότεροι... (Giulietta, Focus, Megane, 308).
δε μιλάω με σύμφωνο συμβίωσης .....
-
Κανένα σύμφωνο συμβίωσης. Γάμος από έρωτα και για 50+ χρόνια!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κανένα σύμφωνο συμβίωσης. Γάμος από έρωτα και για 50+ χρόνια!!!με megane και 308.....
-
Δεν βλέπω σε τι υπολείπονται σε σχέση με ένα Golf...
Αν και τα κύρια επιχειρήματα μου είναι η Giulietta και το Focus. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εσυ εισαι αυτος με τα τρελα νουμερα καταναλωσης;;;
Είχα σημερα την συζητηση σου.Ωραιο αυτοκινητο. Μοιαζει με χοντα.
Υποθέτω πως εγώ είμαι . Δεν οφείλονται, όμως, στις ικανότητες μου. Το αμάξι είναι έτσι φτιαγμένο που με λίγη προσοχή κινείται γύρω στα 4λτ ανά 100χλμ. εκτός πόλης και κάτω από τα 4λτ εντός. Αυτές τις μέρες φορτωμένο με την οικογένεια και τα καλοκαιρινά μπαγκάζια, κλιματισμό και κίνηση κυρίως στον ΒΟΑΚ η κατανάλωση είναι στα 4λτ. Είναι οικονομικό, ευκολοδήγητο και ξεκούραστο στην πόλη και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Ως εκεί, όμως!
Το αυτοκίνητο το αγόρασα συνειδητά, σταθμίζοντας τις ανάγκες, τις προτεραιότητες και τους συμβιβασμούς που μπορώ και δεν μπορώ να κάνω. Προφανώς τα παραπάνω είναι διαφορετικά για τον καθένα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά. Συμφωνώ με τον Δία για το focus και την giulietta. Αν είχα μεγαλύτερο χώρο στάθμευσης και αν δεν έκανα τόσα χιλιόμετρα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προτιμούσα το focus. Το «σχεδόν» το βάζω για να μην ακούσω απόλυτος
Καλό καλοκαίρι, ενδιαφέρουσες εμπειρίες και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους! -
-
Η πλήρη ανάπτυξη μηχανικών και χημικών αντοχών του βερνικιού θέλει χρόνο. Λίγη παραπάνω προσοχή στην αρχή και δεν θα έχεις σοβαρά θέματα στο εγγύς μέλλον.
-
Και εγώ είχα για καθημερινό το mx5 για 2 χρόνια... Μέχρι Σαντορίνη το κατέβασα με το καράβι. Τί να λέει;;
Ότι είναι για καθημερινό;Καθημερινό ήταν πραγματικά το grand cherokee, και ας έκαιγε και ας κόστιζε.
Τεσπα εγώ το ξεκίνησα ως αντίρρηση για το 'καλύτερο οικογενειακό σενταν'. Οδηγήστε καμιά S-class, και συζητάμε ξανά.
Υποθέτω ότι το καθημερινό έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός.
-
-
-
Απο το τελευταίο ταξίδι...
Transfagarasan
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!